FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Meni nije jasno zasto sam ja jedan dan bog fife a drugi dan gubim sve i jednu tekmu. Meni ovo nema logike da ja vec 3 tekme za redom gubim jedan razlike od ekipa bez chemistry, bez pozicija... Random nabacane igrace radi objectivsa. Koja je logika da ova supcina Cambell lovi sve i jednu loptu. Van der sar je doslovno vadio lopte iz gola. To kaj je on branio Ševi to granici sa zdravim razumom. Samo pogledajte slike, 5 jebenih obrana sa CCa 8-10m unutar 16m. Lopta ide u raslje obrani, low driven u malu mrezicu, obrani... Di je logika iza ovog ja ne kuzim.

Sklepam si ekipicu sa kojom je gust igrat, onda me igra jebe u mozak i neda mi zabit taj jebeni gol. 

Svaka tekma je startala sa protivnikom koji gura na bok, nabije u 16m i na odbital zabije. Nakon toga ja lovim. Kak izjednacim, tak on opali sa centra i zabije. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Meni nije jasno zasto sam ja jedan dan bog fife a drugi dan gubim sve i jednu tekmu. 

Pisao sam neki dan kako sam pao u 8. diviziju i tonem prema 9.

Nakon toga nisam izgubio partiju - jedno 10 komada zaredom sam pobijedio.

Kako to da sam odjednom postao Bog FIFE, a mlatili su me u 8. diviziji k'o budalu?!

Sad ću tako pobjeđivat dok ne uđem u 6. i onda vjerojatno kreće sranje.

Nema mi slađe nego kad s Ronaldom pogodim stativu s 5m.

Kad mi to Ronaldo pogodi, znam da mi je bolje tu partiju ALT+TAB-at nego igrat dalje jer nema smisla.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Meni nije jasno zasto sam ja jedan dan bog fife a drugi dan gubim sve i jednu tekmu. 

Kako to da sam odjednom postao Bog FIFE, a mlatili su me u 8. diviziji k'o budalu?!

Kad mi to Ronaldo pogodi, znam da mi je bolje tu partiju ALT+TAB-at nego igrat dalje jer nema smisla.

Sve me vise ova fifa podsjeca na PES 6. Guraj na bok, udi u 16m, povratna lopta i gol. To je to. Tak se igra. Nista drugacije se PES 6 nije igral. 

Malo da se osvrnem na Ševu, Gattusa i McGeadya. 

Ševa - Odlican, uvijek na pravom mjestu. Udarac mu je fenomenalan. Kompletan napadac i gušt je igrat sa njim. Pogotovo meni kao AC Milan navijacu. Placen 1,150m. Za sada vrijedi svakog coina

Gattuso - Fenomenalan. Za tih 7 tokena dobit Prime moments ikonu... i to sa takvim defanzivnim statsima je cudo. Uvijek na pravom mjestu, leti po terenu. Malo ga jebe jer je nezgrapan, al za defanzivne zadatke je top. 

McGeady - Jedna jako fun kartica. Skill movesi su toliko fluidni sa njim da ih je gust radit. Long shotsi su mu strasni, ipak ima 99... koristi svrsi. Nista bolji niti losiji od Neymara.

Gledam sad kak bi slozio Vidala i upario ga sa Gattusom. Kante bi sjeo na klupu. Zao mi je Kantea metnut na klupu jer mi je jedini iskoritv red pick, al sa druge strane Vidal je jebena zivotinja i ima puno bolje statse od Kantea u svakom pojedinom statsu.

17 godina
SimeKZ kaže...

Meni nije jasno zasto sam ja jedan dan bog fife a drugi dan gubim sve i jednu tekmu. Meni ovo nema logike da ja vec 3 tekme za redom gubim jedan razlike od ekipa bez chemistry, bez pozicija... Random nabacane igrace radi objectivsa. Koja je logika da ova supcina Cambell lovi sve i jednu loptu. Van der sar je doslovno vadio lopte iz gola. To kaj je on branio Ševi to granici sa zdravim razumom. Samo pogledajte slike, 5 jebenih obrana sa CCa 8-10m unutar 16m. Lopta ide u raslje obrani, low driven u malu mrezicu, obrani... Di je logika iza ovog ja ne kuzim.

Sklepam si ekipicu sa kojom je gust igrat, onda me igra jebe u mozak i neda mi zabit taj jebeni gol. 

Svaka tekma je startala sa protivnikom koji gura na bok, nabije u 16m i na odbital zabije. Nakon toga ja lovim. Kak izjednacim, tak on opali sa centra i zabije. 

I meni se to danas događa, porazi za dobiti slom živaca. Lik stalno radi jednu te istu foru s ronaldom, ja mu svaku put izbijem loptu ali tako da ga lopta napuca u noge i odbije mu se u svaršeni for i lik sam ode na moj gol i zabije. Čitam dodavanja i presječem svaku loptu ali lopta se odbija od mog igrača sljedećem njegovom. Nikad ne ostaje u mojim nogama niti je mogu iskontrolirati. S druge strane lik kada mi presječe dodavanje lopta ostaje savršeno zalijepljena za nogu njegovom igraču. Jebi ga, ne mogu tako igrati. Sada ove dvije stvari spoji u jednu i imaš napad koji beskonačno traje a ja ne mogu do lopte jer se sve vraća njemu. Čim krene tekma i odmah pogodim stativu i fulam zicera znam da ću dobiti petardu jer nakon toga se sve okreće kontra mene. Odigrao sam nekih 6 tekmi i odustao. Bilo mi dosadno pa sam složio boatenga. Nije mi bio neophodan ali neka se nađe.

16 godina
FIFA 20

Ja se isto već tjedan dana premišljam prodat Kantea za tih 300-350k ili ga ostavit. Kad god mi dođe iole fizički jači veznjak ili napadač, pregaze ga doslovno, onda moram tackleat ko majmun i pušit kartone jer je nejak. Imam filing da je nerfan dost u zadnje vrijeme, nije mi tako olako gubio duele, sad je koma. Čak razmišljam upregnut faking guardiolu ak ovog prodam i dok smislim šta s tom lovom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

I meni se to danas događa, porazi za dobiti slom živaca. Lik stalno radi jednu te istu foru s ronaldom, ja mu svaku put izbijem loptu ali tako da ga lopta napuca u noge i odbije mu se u svaršeni for i lik sam ode na moj gol i zabije. Čitam dodavanja i presječem svaku loptu ali lopta se odbija od mog igrača sljedećem njegovom. Nikad ne ostaje u mojim nogama niti je mogu iskontrolirati. S druge strane lik kada mi presječe dodavanje lopta ostaje savršeno zalijepljena za nogu njegovom igraču. Jebi ga, ne mogu tako igrati. Sada ove dvije stvari spoji u jednu i imaš napad koji beskonačno traje a ja ne mogu do lopte jer se sve vraća njemu. Čim krene tekma i odmah pogodim stativu i fulam zicera znam da ću dobiti petardu jer nakon toga se sve okreće kontra mene. Odigrao sam nekih 6 tekmi i odustao. Bilo mi dosadno pa sam složio boatenga. Nije mi bio neophodan ali neka se nađe.

Identican scenarij. Dolazim sa Ramosom na Sanea. Uzmem jednom, odbije se... uzmem drugi put... odbije se. Uzmem treci put i opet se odbije. On napravi drag back, ja ga procitam... uzmem loptu i popusim u istom trenu. Slozis end game stopera, da bi se jebeni Sane izrugival iz njega. 

@jopis
Kaj se tice Kantea... i ja sam dobio slican osjecaj. Imam 420 tekmi sa njim... al nije ko prije. Jel to do servera, dda, delaya ili nesto 10og, ja ne znam. Uvijek je bio nenadjebiv, a sad ga nema nigdje. Bas cu probat slozit Vidala pa kaj bude. Makar, kaj bi nam sutra FUT Birthday trebal doc? 

13 godina
FIFA 20

Sad sam igrao protiv smrada koji kad je izjednačio na 1-1 se disconnectao - valjda no loss glič?

Imao je običnog zlatnog Sissoka - kakav Kante, kakav TOTS de Jong - Sissoko je svugdje, uzima sve lopte, najjači je, a kad treba lopta se nekim čudom odbije mome od noge dok ju vodi samo da bi došla do Sissoka.

Naravno da je krenulo sranje nakon serije pobjeda - pička im materina smrdljiva lažljiva namještena - kurvini sinovi odvratni.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kako ovog covjeka nece FIFA, to nije normalno. Doslovno, sve kaj njegovi protivnici puknu, ude u gol. Onda gledam onog usljivog Krasia koji sve radi da postigne taj E1, home games, igra rano ujutro, drop back i ostalo. Boras je za njega izumio igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Prime Icon pack, Prime Nakata. Predobro. Vjerujem samo u zarađene coinse i potrošene za željenog igrača. Sreća u ovoj igri je riječ za manipulaciju nadanja svakog igrača.

I gameplay radi servera ili radi čega već je užasan. Nemoguće prvim standing tackleom uzet loptu. Čim vidim onu animaciju kad nakon standing tacklea lopta ode iza protivnika 2-3 metra, a ja zapnem za njeg i ne mogu da prođem dok se on ne oporavi i ponovno je uzme mogu komotno izaći iz meča jer će se bar 30-40 takvih nebuloza desit u 90 minuta.

I koja je svrha upgradovanja tima ako zbog servera tvoji igrači kao da imaju na sve statse negativne bodove i kreću se kao da je za njih gustoća zraka x broj puta veća nego li za protivnika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2020 18:11 (Black and white).

4 0 hvala 0
13 godina
Black and white kaže...

Prime Icon pack, Prime Nakata. Predobro. Vjerujem samo u zarađene coinse i potrošene za željenog igrača. Sreća u ovoj igri je riječ za manipulaciju nadanja svakog igrača.

I gameplay radi servera ili radi čega već je užasan. Nemoguće prvim standing tackleom uzet loptu. Čim vidim onu animaciju kad nakon standing tacklea lopta ode iza protivnika 2-3 metra, a ja zapnem za njeg i ne mogu da prođem dok se on ne oporavi i ponovno je uzme mogu komotno izaći iz meča jer će se bar 30-40 takvih nebuloza desit u 90 minuta.

I koja je svrha upgradovanja tima ako zbog servera tvoji igrači kao da imaju na sve statse negativne bodove i kreću se kao da je za njih gustoća zraka x broj puta veća nego li za protivnika.

Bolje Laudrup nego icon pack. Ne znam cemu opsjednost paketima. Nema iz toga vajde. 

13 godina
SimeKZ kaže...

Bolje Laudrup nego icon pack. Ne znam cemu opsjednost paketima. Nema iz toga vajde. 

Zato jer u ovoj fazi igre većina ima bolje igrače od onih ikona koje se nude.

Jedino što je ikona u pitanju pa je pogodna za hibride.

Zato sam i ja uzeo pack jer me niti jedna od ponuđenih ikona nije "napalila".

Još dodatni razlog tome je što mogu složiti Maldinija (kartica koja mi je ustvari jedina zapela za oko) i otvoriti pack pa ako uleti nešto dobro, super, ako ne jbga.

Ja sam ubo Petita i zadovoljan sam s karticom.

Više bih volio nekog boljeg napadača, ali dobro sam prošao kako je moglo biti :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Ti si ubo petita, 99 drugih inzaghia, nakatu i ostale. Ne mozes ti bit mjerilo, kuzis. Icon pack nikad nije dobar izbor,al doslovno nikad.

Stanje igre je nenadjebivo tesko opisat. Od toga da ovaj novi promo je zglitchao otvaranje paketa na nacin da ti samo izbaci paket. Promo je sranje. Nista posebno ne dobivamo.

Kaj se tice jebenih utakmica. Sve je isto. Sve do jedne tekme su isti. Ide lik sa Traoreom, povratna i gol. Ne mozes nista. Prosla je Ramosu, Militau kroz noge, de Bruyne je udaril loptu i prosla je TSu kroz noge. Gledam i ne vjerujem. NiF Sissoko pojeo sredinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ti si ubo petita, 99 drugih inzaghia, nakatu i ostale. Ne mozes ti bit mjerilo, kuzis. Icon pack nikad nije dobar izbor,al doslovno nikad.

Svejedno mi je bilo kojeg ću dobiti jer od ponuđenih mi niti jedan nije zanimljiv u toj mjeri da bih grindao za njega.

Zato sam otvorio pack pa što bude, a bio sam spreman na najgore i dobio relativno dobru karticu na kraju.

Od ovih ikona koje sam prije uzeo igram samo sa Blancom... nedavno sam aktivirao i Ferdinanda, a Raul i Guardiola već dulje vrijeme griju klupu.

Zato sam odlučio da idem na "rizik" pa što bude.

[19xx] 4ntraks
5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Sve me vise ova fifa podsjeca na PES 6. Guraj na bok, udi u 16m, povratna lopta i gol. To je to. Tak se igra. Nista drugacije se PES 6 nije igral. 

Ševa - Odlican, uvijek na pravom mjestu. Udarac mu je fenomenalan. Kompletan napadac i gušt je igrat sa njim. Pogotovo meni kao AC Milan navijacu. Placen 1,150m. Za sada vrijedi svakog coina

Gattuso - Fenomenalan. Za tih 7 tokena dobit Prime moments ikonu... i to sa takvim defanzivnim statsima je cudo. Uvijek na pravom mjestu, leti po terenu. Malo ga jebe jer je nezgrapan, al za defanzivne zadatke je top. 

McGeady - Jedna jako fun kartica. Skill movesi su toliko fluidni sa njim da ih je gust radit. Long shotsi su mu strasni, ipak ima 99... koristi svrsi. Nista bolji niti losiji od Neymara.

Gledam sad kak bi slozio Vidala i upario ga sa Gattusom. Kante bi sjeo na klupu. Zao mi je Kantea metnut na klupu jer mi je jedini iskoritv red pick, al sa druge strane Vidal je jebena zivotinja i ima puno bolje statse od Kantea u svakom pojedinom statsu.

Gattuso ili Petit?

11 godina
FIFA 20

Jebo ja njima mater sa tim low driven zadacima kad god to stave osjecam se kao kreten kad to pokusavam obaviti jer ne mogu ni prazan gol zabiti sa low drivenom koliko je los. Sad sam igrao protiv nekog mamlaza koji je samo izletavao sa golmanom i ja sam samo pucao sa low drivenom po praznom golu i u sedam udaraca ja sam 4 puta pogodio stativu, 2 puta sam promasio i jednom kad mi je igrac uspio pogoditi sredinu gola e bas tada je stajao protivnicki igrac koji je obranio gol. Koji kurac su nerfali taj udarac toliko da ni prazan gol ne mozes zabiti i onda traze da obavis zadatak doslovno od tebe traze da se odrices golova. Svaki put kad pokusavam rjesavati taj zadatak sa low drivenom uvjek je sve isto

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Arminho kaže...
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Gattuso ili Petit?

Petit je vise ko BtB a Gattuso cisti CDM. Zato bi htio Vidala kraj Gattusa da bude ko BtB u 442.

Mislim da cu ga slozit, pa nek stoji. Ako nista drugo imam onda Kantea, Gattusa i Vidala. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Kako ovog covjeka nece FIFA, to nije normalno. Doslovno, sve kaj njegovi protivnici puknu, ude u gol. Onda gledam onog usljivog Krasia koji sve radi da postigne taj E1, home games, igra rano ujutro, drop back i ostalo. Boras je za njega izumio igru.

Jedino njega volim pogledati. Lik stavlja sve tekme i pokazuje sve golove i kad dobija i kad gubi. Osim njega nisam vidio pro igrača kojem se događaju sve stvari koje se događaju i meni. Kada ga pogledam bude mi lakše.

Usput, danas sam imao dvije interesantne tekme. U prvoj lik povede 3-0 u prvih 15 minuta. Strga me s ronaldom. Do poluvremena smanjim na 3-2. Drugo poluvrijeme ga okrenem a kada sam poveo 5-3 izašao je iz igre. Ne sjećam se kada me je tako sralo. Drugu tekmu igram i strgam lika ali vodim samo 1-0. Pogodio sam 5 stativa, njegov golman mi branio čuda i onda krajem poluvrmena lik dobije penal. Imao sam filing da će pucati po sredini gola i obranim mu penal. Drugo poluvrijeme opet sve po starom. Ja igram ali ne mogu zabiti i onda mi lik utrpa nekakav otpadak da sam infarkt dobio. I dalje mi igramo ali ne mogu ja zabiti da dubim na glavi. No tu je EA. 2 minute produžetka i u 4 minuti dobijem penal. Nemam pojma što je bilo. Opalio sam mu lažnjaka pa ga porolao i odjednom sudac svira penal. Moram priznati da sam se iznenadio. Smireno pošaljem loptu u donji desni kut i povedem 2-1 i nakon toga lik izađe. Aj, bio je pošten ili se nadao da će i on obraniti penal pa nije izašao odmah, jer i to mi se znalo događati. Uglavnom, kada igra hoće ne možeš izgubiti sve i da hoćeš. Ova igra je izgubila svaki smisao i kada mi netko govori kako treba igrati, pucati, braniti se i ne znam što već mogu samo reći: tko je bolji, bolji je ali većinu tekmi igramo kako EA hoće a ne zapravo onako koliko smo sami dobri ili loši.

17 godina
The_K kaže...

Jebo ja njima mater sa tim low driven zadacima kad god to stave osjecam se kao kreten kad to pokusavam obaviti jer ne mogu ni prazan gol zabiti sa low drivenom koliko je los. Sad sam igrao protiv nekog mamlaza koji je samo izletavao sa golmanom i ja sam samo pucao sa low drivenom po praznom golu i u sedam udaraca ja sam 4 puta pogodio stativu, 2 puta sam promasio i jednom kad mi je igrac uspio pogoditi sredinu gola e bas tada je stajao protivnicki igrac koji je obranio gol. Koji kurac su nerfali taj udarac toliko da ni prazan gol ne mozes zabiti i onda traze da obavis zadatak doslovno od tebe traze da se odrices golova. Svaki put kad pokusavam rjesavati taj zadatak sa low drivenom uvjek je sve isto

Ja to odradio ulaskom na prvu stativu pa povratna lopta na drugu stativu i onda low driven udarac s 2/3 metra.

Gledam, uzeo bih Raula 93. Izgleda mi simpa. Prodao sam Richarlisona jer mu se cijena oporavila a bojim se da opet ne padne ako izađu nove šarene kartice o kojima se šuška za sutra?

13 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Ja to odradio ulaskom na prvu stativu pa povratna lopta na drugu stativu i onda low driven udarac s 2/3 metra.

Gledam, uzeo bih Raula 93. Izgleda mi simpa. Prodao sam Richarlisona jer mu se cijena oporavila a bojim se da opet ne padne ako izađu nove šarene kartice o kojima se šuška za sutra?

Sutra bi trebal doc FUT Birthday. E sad, nemamo nikakav pocetni screen, nista... ko zna kaj sutra bude. Inace ide jebacka najava par dana prije.

15 godina
FIFA 20

Ide me ove godine s packovima. Prvo Pierre-Emerick Aubameyang, a danas Messi

5 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Sutra bi trebal doc FUT Birthday. E sad, nemamo nikakav pocetni screen, nista... ko zna kaj sutra bude. Inace ide jebacka najava par dana prije.

A znam, bojim se da ne ubace recimo van dijka pa sam stavio na market sif karticu jer joj je porasla cijena. Previše sam izgubio na maneu pa sada pušem na hladno. U richarlisonu i van dijku mi je bilo 2.5 milja coinsa. S tim mogu kupiti neke nove kartice koje će mi možda vratiti fokus na igru na ovih 30 dana samoće kod kuće.

16 godina
FIFA 20

Kako sere danas opet to nisu istine. Znači lik igra pressing, svi u crvenom na minimum, meni g.martins na 90% stamine, koji je i bez chema brži, ali nee, ja sa 90% stamine i hawkom, ne mogu ni prismrdit njegovom carascu u crvenom bez chema, i to meni je martins na 10 chem, njemu carasco sa LF positioningom igra rw, znači chem mu je na 1-3 max. Extra. I onda još točka na i, isti lik, santi cazorla u crvenom sprinta na jedno 99,99 speeda jer ga ne mogu uhvatit, a krenuo sam paralelno, sa osimhenom i g. martinsom. Znači igrač sa 70 pace sa mrtvom staminom, je brži pet koraka na 10 metara od igrača sa 95-99 paceom i full staminom. Bravo ea, ne znam jel da mislim da je lik smrdljivi čiter, a fala Bogu ima ih na tone na pcu, ili samo igra sere na n-tu potenciju. Pas mater i 'opuštenom' igranju preko tjedna....

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A znam, bojim se da ne ubace recimo van dijka pa sam stavio na market sif karticu jer joj je porasla cijena. Previše sam izgubio na maneu pa sada pušem na hladno. U richarlisonu i van dijku mi je bilo 2.5 milja coinsa. S tim mogu kupiti neke nove kartice koje će mi možda vratiti fokus na igru na ovih 30 dana samoće kod kuće.

Ja sa stim karticama vise ne znam. Jucer igram sa McGeadyem, lik melje. Danas igram, covjek ne moze okvir gola pogodit. Jucer Sheva trpa boga oca. Vec je bil na 12 tekmi 10 golova. Danas promasim prazna vrata sa njim. Ne kuzim nista. Evo sad igram 4 tekme DRa. 3 remia i 1 poraz. Ne mogu dobit tekmu da se slikas jbt. Ovaj igra sa spanjolcima, constant pressure 90min... njegovi trce ko konji u 90min idu ko ose jbt. Lik agresivno izleti sa golmanom, ja lobam... ono kraj gola. Ball roll kraj golmana, first touch nakon toga lopta ode u korner. Gledam i ne vjerujem.

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Odlučio sam otvorit sačuvane packove jer nema poante ih više čuvat kada nema nogometa ko zna koliko vremena. 3 walkout 3 ramsey ggs ea sports :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

birao hoću li ona tri hajvana ili ovog jer me koštao svega 20k.ostalo sam davao igrače kaj su pali unazad dva tri dana kroz packove, i nije loš nimalo,

samo kaj ekipa sere za 3wf ,a ko da je to bitno isti ti je k kad mi ovi sa 5wf fulaju mrtvace, kak igra prosere tak će i bit , nije to do wf 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

birao hoću li ona tri hajvana ili ovog jer me koštao svega 20k.ostalo sam davao igrače kaj su pali unazad dva tri dana kroz packove, i nije loš nimalo,

samo kaj ekipa sere za 3wf ,a ko da je to bitno isti ti je k kad mi ovi sa 5wf fulaju mrtvace, kak igra prosere tak će i bit , nije to do wf 

Na neku ruku si i u pravu. Cisti je primjer ono kad je kolega Skiledjija stavio ovdje video gdje je on svog Bernarda Silvu namjestio na lijevu nogu i promasio 100% priliku i onda mu protivnik sa istim Bernardom Silvom pukne sa desnom nogom sa nekih 20-ak metara i zabije gol. FIfa jednostavno nema logike.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ako me nešto posebno iritira u ovoj igri onda su to kretenčine koje se dodavaju po dvije minute i ne pucaju, samo se dodavaju sa miljon pasova odozada, grade jebeni napad daj si pucaj u glavu ti i napad.

ne kuzim jel ja nesto krivo držim u postavkama? Znači kad god se dodavaju ja samo bauljam okolo i trčkaram ali moji igrači ostavljuju previše prostora i onda se skroz neometano dodavaju, a kad uplaim full presure onda crknu full brzo,plivaju i rade mutave pogreške.

Dobro koji je lijek za takve degenerike jer ih je u svakoj drugoj tekmi,uvijek isto ali uvijek.dodavaj ,a kad je kod mene lopta full presure i ja nemogu odigrat prema naprijed praktički 5 pasova jer moji stoje,lupam l1 i tek onda utrčavaju.

bože više mutave proklete igre i jebeni dueli di mi dođe ekipa nemožeš primit loptu , uvijek je ispred tebe, kod nekog mogu sve normalno ali kad dode neko bolji od mene jednostavno nemogu igrat.

dobro kak se brane?l2+tackle?držat tackle? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ako me nešto posebno iritira u ovoj igri onda su to kretenčine koje se dodavaju po dvije minute i ne pucaju, samo se dodavaju sa miljon pasova odozada, grade jebeni napad daj si pucaj u glavu ti i napad.

ne kuzim jel ja nesto krivo držim u postavkama? Znači kad god se dodavaju ja samo bauljam okolo i trčkaram ali moji igrači ostavljuju previše prostora i onda se skroz neometano dodavaju, a kad uplaim full presure onda crknu full brzo,plivaju i rade mutave pogreške.

Dobro koji je lijek za takve degenerike jer ih je u svakoj drugoj tekmi,uvijek isto ali uvijek.dodavaj ,a kad je kod mene lopta full presure i ja nemogu odigrat prema naprijed praktički 5 pasova jer moji stoje,lupam l1 i tek onda utrčavaju.

bože više mutave proklete igre i jebeni dueli di mi dođe ekipa nemožeš primit loptu , uvijek je ispred tebe, kod nekog mogu sve normalno ali kad dode neko bolji od mene jednostavno nemogu igrat.

dobro kak se brane?l2+tackle?držat tackle? 

Nema lijeka, posto ti ekipa nece stajat visoko ni za lijek. Shema je u tom da se taj lik ocito masu puta opekel na kontre i vise nece jurcat prema naprijed. Kaj ga ja potpuno razumijem. Igras protiv nekog telebaka koji kurca ne zna, al zna stavit Sanea i Kenta na stay forward i cim osvoji loptu gurnut na beka i sa beka na krilo... Sto je lopta manje kod takvog protivnika, to je veca sansa da takav gol necu primit. To je trenutno stanje ove igre i mozes se jebat. Frustrirajuce, ali u neku ruku razumijem ljude koji tako igraju. 

https://www.gtplanet.net/gt-sport-penalty-system-under-fire-again-as-official-fia-season-begins/ - Kaj mislite kad bi Castro i ostala bagra okrenula leđa EAu ovako, kao sta to radi zajednica u GTSportu? Da nisu picketine smrdljive, nego da su ljudi sa mudima? 

13 godina
FIFA 20

Zadnje dvije tekme zavrsavaju u istom scenariju. Vec sam mislil da nikad nisam prestal igrat jedno te istu tekmu. 

Povedem 3-0 i nakon toga vise nitko nije sposoban zabit gol. Gotovo... Svima noge odrezane, ne postoje. Pocinje drugo poluvrijeme. Njegovi ko osice, ima ih svugdje. Lukaku postaje najagilniji igrac na terenu, nosi sve na ledima. Dode lik na 3-2. Igru ne mogu smirit jer mi njegovi igraci stoje na ledima odmah. Totalni raspad moje ekipe. Onda nastupa 85min. Par puta prolazim i zabijam. Obje tekme zavrsavaju 5-2, oba scenarija ista... Ne moze mi nitlo rec da DDA ne postoji. Samo trebas imat srece da prezivis bez da te nesposobni debil ne potopi sa igracima poput Lukakua. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Jel se isplati uopce igrati WL? Ja sam automatski stisno kvali, ali da cu igrati to ne znam.. a niti vise volje imam iskreno

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice