FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.061.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Plačljivac razmaženi koji misli da je najbolji pa krivi cijeli svemir kad izgubi. Ne mogu ga čut. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Vi koji se nadate sreći u packovima pogledajte ovaj video :

Čelo je otvoria 100.000 FIFA points packova (oko 800€), a najbolji igrači koje je dobio su bili Dybala,Varane, IF Wijnaldum, Fabinho i par discard IF igrača.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Gledam sad po klubu i vidim da imam untradeables kartica za složiti ovaj sbc totw. Nemam samo dvije IF kartice i kupim dvije za 26k coinsa. Složim i izleti alisson. Kada sve zbrojim i kakave sam jebene sreće ovo čak nije niti loše. Prvo, nije minus a drugo mogu prodati de geu i staviti alissona na gol jer za mene nema tu neke razlike. Imao sam otw alissona i brani sve što brani i de gea i sjebe sve što sjebe de gea. Pričekam vikend pa de gea leti na market.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
movie kaže...

Gledam sad po klubu i vidim da imam untradeables kartica za složiti ovaj sbc totw. Nemam samo dvije IF kartice i kupim dvije za 26k coinsa. Složim i izleti alisson. Kada sve zbrojim i kakave sam jebene sreće ovo čak nije niti loše. Prvo, nije minus a drugo mogu prodati de geu i staviti alissona na gol jer za mene nema tu neke razlike. Imao sam otw alissona i brani sve što brani i de gea i sjebe sve što sjebe de gea. Pričekam vikend pa de gea leti na market.

Ajde molim te

2 puta sam to sad slagao, 2 puta sam dobio jebenog Jedvaja!!

Dva puta za redom!

17 godina
SimeKZ kaže...

Taj covjek je najvece smece ikad. Prvo je lik varo tako da je koristio mobilni Internet. Drugo, svaki poraz mu je igra kriva a ne on. Trece, lik je teski abjuser, a smeta mu kad drugi abjusaju. 

I sad kazes da je to reko u videu, to je za momentalni metak u glavu. Naravno da mu ne smetaju finessi kad ima ekipu od 20m coinsa i moze sa stoperom zabit finess. 

Gledam, 90% golova koje je zabio u ovom klipu su čisto smeće. Maksimalno koristi propuste igre i samo siluje i zabija jedan te isti gol svaku tekmu. Kome to može biti gušt? Lik ti stisne takva dva nerealna gola i sada ga ti stiži, pogotovo kada ima takvu momčad i kada zna igrati. To je nemoguća misija a ne stvoriti šansu.

15 godina

Ja slagao 5x tek u zadnjem sam dobio dobru karticu. Danas otvorio 5 paketa i dobijem u pick players özila po 3. Put ostalo nista ucl sa 3 igraca paket nista. Jedino sto imam sad hrpu ucl igraca za sbc al nemam u clubu skoro vise nista i mislim da cu ove bolje kartice povuci sa marketa posto su cijene otisle jako nisko nece nitko kupiti iako sam stavio najnize od svih a vise spustati nemislim. Da prodam po ovoj cijeni ovo sto sam dobio imao bih oko 300k a ako cekam vikend mozda do 100k vise. Prodajem silvere samo sad. .

Rijesio ucl marquee i iz zadnjeg packa izvuko davida silvu dosta sbc ova za neko vrijeme treba skupit my club opet.iz untradable ucl packa izvuko opet Koulibaly a. Znaci 2x sam ga izvuko tradable ucl 1x untradable i 1x totw nepase mi u team al nek stoji ko zamjena za sad

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 1:11 (CroVandal).
11 godina
protjeran

Ja udem u njegove i Karisi-eve videe samo da imam dam palac dole.

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Jučer sam odigrao skoro 10 utakmica u rivalsima i ono što se da primijetit na prvu je da svi imaju jače ekipe poslije ovog BF-a, valjda sam ja jedini izašao sa minusom u odnosu na ono kako sam ušao u taj vikend.

U diviziji 4 sam i skoro svi sad imaju bar 4-5  IF kartica u ekipi, Hazarda, Salaha, Mahreza, Sanea i ostalih ko u priči a nikad nisam lakše pobjeđivao, jednu sam izgubio a i tu sam bio bolji, baš lošiji igrači imaju vrhunske ekipe.

Bile su to pobjede uglavnom za gol ili dva, jer jbg ekipa ima Salaha i Hazarda naprijed, Pogbu i ikonu u sredinu, kad tad uhvati malo prostora i finese ulazi u gol samo tako, ono od 5 udaraca finesom sa 20-ak m njima 3 ulaze uredno, ljudi ne igraju ovu igru smisleno već po skripti, ono već nakon par napada znaš po kojoj skripti igra i to je to, al ono baš imam dojam da lagano pobjeđujem jer kao da odmah znam koliko god mi uvali da ću mu uvalit jedan više.

Ovaj TOTW Valencia šta je RM je totalno neupotrebljiv, pretrom je da ti igra prema naprijed, a kad ga staviš na beka jako loše drži poziciju, uvijek izvisi, obični RB Valencia je jedno 3 puta bolji.

Mkhitaryan mi je čudo, koliko ima dobru kontrolu lopte, u 16m se sa njim mogu vrtit i stignem još pucat, dok npr sa Aubom kad sam u 16 moram pucat odmah ili gubim loptu.

TOTW Wijnaldum je odličan za cijenu koliko ga platiš, njega imam sa Fabinhom u sredini, solidno to oni odrade, tražio sam neko prijelazno rješenje dok ne skupim za Pogbu i Wijnaldum će tu sigurno poslužit jedno vrijeme.

Sve u svemu jučer bez stresa, laganini sa guštom igrao.

0 0 hvala 0
13 godina
Iniesta21 kaže...

Ovaj TOTW Valencia šta je RM je totalno neupotrebljiv, pretrom je da ti igra prema naprijed, a kad ga staviš na beka jako loše drži poziciju, uvijek izvisi, obični RB Valencia je jedno 3 puta bolji.

Meni kad je igrao bez instrukcija je bio loš i svuda po terenu, ali sam mu stavio da ostane otraga kad napadam i više nema problema - bolji od običnog RB-a.

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
FIFA 19

vidim svi nešto trejdate, kupujete... koji je to mod igre??? ja igram division, sad sam u 7., mongoloide koji igraju sa PSG-om mrzim iz dna duše... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
lav1000 kaže...

vidim svi nešto trejdate, kupujete... koji je to mod igre??? ja igram division, sad sam u 7., mongoloide koji igraju sa PSG-om mrzim iz dna duše... 

Nemoj se obazirati na to, ostani na Online Seasonsima, nije ostatak vrijedan zivaca koje ces uloziti.

17 godina
lav1000 kaže...

Vrlo jednostavno, taj mod su deveta vrata pakla, stvoren je u najdubljim prostranstvima zla samo s jednim ciljem a to je da uništi društveni život kakvog smo poznavali prije nego smo krenuli igrati. Taj mod izvlači iz ljudi sve najgore. U istom trenutku u sebi vidiš dobrog igrača, brižnog brata, prijatelja, oca, serijskog ubojicu, sileđiju i manijaka. Ovaj mod može te u sve pretvoriti. Ima tako simpatičan i kratak naziv a tako je zao, podmukao i pokvaren. Da, to je FUT. Uživaj u životu dok ga ne otkriješ jer tada počinju tvoje muke za koje nisi niti znao da postoje.

9 godina
protjeran
movie kaže...
lav1000 kaže...

Vrlo jednostavno, taj mod su deveta vrata pakla, stvoren je u najdubljim prostranstvima zla samo s jednim ciljem a to je da uništi društveni život kakvog smo poznavali prije nego smo krenuli igrati. Taj mod izvlači iz ljudi sve najgore. U istom trenutku u sebi vidiš dobrog igrača, brižnog brata, prijatelja, oca, serijskog ubojicu, sileđiju i manijaka. Ovaj mod može te u sve pretvoriti. Ima tako simpatičan i kratak naziv a tako je zao, podmukao i pokvaren. Da, to je FUT. Uživaj u životu dok ga ne otkriješ jer tada počinju tvoje muke za koje nisi niti znao da postoje.

ma to je ono što na početku dobiješ neku invalidnu ekipu, a smiješ na posudbu dovesti nekog kao jakog igrača? ja doveo Lukicu, odmah je utrpao 2 komada... 

7 godina
neaktivan
FIFA 19

novi patch na PS4 prvih par utakmica kao da mi je taktika s kojom sam igrao do sad 4-1-2-1-2 i koja je odlicno funkcionirala (pressure after heavy touch i fast build up) toliko nerfana da je to nemoguce, rupe u obrani katastrofalne i kao da je obrana toliko duboko bila cijelo vrijeme iz nekog razloga...odlucio promijenit formaciju na 4-4-1-1 (pressure on heavy touch i duboka obrana), possesion i mogu rec da je toliko bilo lakse igrat possesion nego do sada, redom naletio na ekipu koja igra pressing i od toga su bila 2 rage quita protivnika od 5 utakmica, ostale lako dobivene. To nije do sad bilo moguce dok nije stigo patch, sad mozda su protivnici fkt bili njubovi, ali vidit cemo dalje :)

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Zato jer je heavy pressure nerfan. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Uradio 20 ovih UCL i nisam dobio walkout. Inace, posle patch-a igra je uzasna, toliko spora, imam osecaj da se igraci krecu kao po ledu. Doveo sam Griezmann-a, ne znam da li je do patch-a ili do njega, ali na 10ak utakmica dao samo 3 gola. Sto se mene tice bolje da je ostalo onako. 

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zato jer je heavy pressure nerfan. 

da znam, poanta je bila da se cini da ipak ima nekog ucinka jer sam vidio da se ljudi zale da je isto manje vise :)

8 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Iniesta21 kaže...

Meni kad je igrao bez instrukcija je bio loš i svuda po terenu, ali sam mu stavio da ostane otraga kad napadam i više nema problema - bolji od običnog RB-a.

To još nisam probao, morat ću probat pa ću vidjet šta će se desit i kako će se ponašat. 

12 godina
FIFA 19

Dok ljudi zabijaju golove sa 30m iz okreta iz prve sa slabijom nogom ja ne mogu pogoditi prezan gol sa 5m udaljenosti sa jacom nogom gledajuci prema golu

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Frajer ubaci loptu a moj golman sakama je zabija u gol hahhahah alt+F4 odmah. Pas im mater lopovsku dvije utakmice za redom me idu krasti

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ovo gore je normalno vec. Lakse mi je finesa zabit nego unutar 16m

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Otvorio 10 i na kraju 2 walkouta, steta sto nisu tradable

13 godina
FIFA 19

Odradio sam svaki Fladh SBC od black fridaya na ovdje. Marquee normalni i UCL. Division i Rivals nagrade. Sve skupa preko 50 paketica sigurno. Ako maknem player pick, nisam dobio igraca ratinga viseg od 83. Bas me zanima kaj me ceka za WL sutra ujutro, gold 2 se zavrsilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Odradio sam svaki Fladh SBC od black fridaya na ovdje. Marquee normalni i UCL. Division i Rivals nagrade. Sve skupa preko 50 paketica sigurno. Ako maknem player pick, nisam dobio igraca ratinga viseg od 83. Bas me zanima kaj me ceka za WL sutra ujutro, gold 2 se zavrsilo.

Ista stvar kod mene plus što sam otvorio onaj pack za 13 swap kartica. Nula bodova. Najbolje kaj sam dobio bilo je sinoć u totw sbc alisson. Prejadan vikend kaj se packova tiče iz moje perspektive.

13 godina
FIFA 19

Otvorio sam rare mrga i electrum players jer nisam mogo zabit golove sa spanjolcima za zadnjeg 13og. Isto dobio nista. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Ova dva CB su tenkovi znaci iz zraka neprolazi pored njih nista i to bez kemije. A tackle doslovno odnese igraca sto je opasno u 16m posto sam popusio penal iako je hummels mogao uzeti loptu i ovako satro je igraca. Probat cu ga ukomponirat u team skupa sa alabom da mu dignem kemiju skupa sa krossom.problem je sto su tromi tako da moram mu dignuti pace bar za 10 onda ce biti dobar.

Cavani isto dosta trom doduse ubacio sam ga isto bez kemije u team. Sa vrha 16m i unutar sve sto udari ulazi skoro i u zraku je cudo samo ga treba pogodit ili bar blizu on to pospremi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Jedan od gorih TOTW u zadnjih par godina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Koja na kupina govana. Ocekujem Stuania u player picku, cisto jer je nebitan a rating 85. Eriksen, kojeg bi htio je ravan cudu da ga povucem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Malo gledam u budućnost... FIFA 20 ili eventualno 21 će sve biti automatizirano osim pucanja na gol, a pucanje će biti obilato potmomognuto nekom autoaimom.

Sad sam igrao protiv tipa koji praktički nije igrao već je sve prepustio igri da odradi za njega, a ona je to činila više nego dobro, rekao bih odlično.

Dakle, uvijek je jedan njegov igrač na mome s loptom, ali on gotovo nikad s tim igračem ne upravlja, a taj igrač kao flaster, ne možeš mu pobjeć jer trči i trči uz tvoga i možeš se jebat.

Onda kad mangup vidi da je u prilici za oduzet loptu se lagano prebaci na tog igrača i oduzme mi loptu bez puno zajebancije.

Ponekad su mi i automatski uzimali loptu ti kojima nije upravljao.

Koji kurac je proizvođačima igara???!!!!

Koji kurac im je u glupim glavama??!!!???

Pa igre se valjda igraju da bi se čovjek zabavio i da bi se jebeno IGRAO na njima, a ne da kreten gleda kako igra IGRA UMJESTO NJEGA??!?!?!?!?!?!!?

A ti kreteni koji tako igraju.... ne razumijem ni njih baš???

Evenutalno ako su poluretardirane mamine maze koje su naučile na sisu i sve na gotovs da imaju - jebo im EA mater i ja i jebem mater.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Malo gledam u budućnost... FIFA 20 ili eventualno 21 će sve biti automatizirano osim pucanja na gol, a pucanje će biti obilato potmomognuto nekom autoaimom.

Sad sam igrao protiv tipa koji praktički nije igrao već je sve prepustio igri da odradi za njega, a ona je to činila više nego dobro, rekao bih odlično.

Dakle, uvijek je jedan njegov igrač na mome s loptom, ali on gotovo nikad s tim igračem ne upravlja, a taj igrač kao flaster, ne možeš mu pobjeć jer trči i trči uz tvoga i možeš se jebat.

Onda kad mangup vidi da je u prilici za oduzet loptu se lagano prebaci na tog igrača i oduzme mi loptu bez puno zajebancije.

Ponekad su mi i automatski uzimali loptu ti kojima nije upravljao.

Koji kurac je proizvođačima igara???!!!!

Koji kurac im je u glupim glavama??!!!???

Pa igre se valjda igraju da bi se čovjek zabavio i da bi se jebeno IGRAO na njima, a ne da kreten gleda kako igra IGRA UMJESTO NJEGA??!?!?!?!?!?!!?

A ti kreteni koji tako igraju.... ne razumijem ni njih baš???

Evenutalno ako su poluretardirane mamine maze koje su naučile na sisu i sve na gotovs da imaju - jebo im EA mater i ja i jebem mater.

Kad je cijeli community u kurcu doslovno. EA donekle slusa one youtubere a oni zele da bude automatizirano cisti dokaz je ona ovvyeva izjava da ne treba nerfat finese udarce iz daljine jer je pretesko stvarat prilike??? Igra se ko fol pravi za pro igrace a ni oni nisu zadovoljni igrom. Sve i jedan dio igre koji je bio zabavan su izbacili iz igre. Evo u ovom videu je decko objasnio zasto fifa umire. Realno financijski ne umire jer to je nogomet a nogometne igre ce se uvijek igrat jer nema konkurencije samo jebeni pes koji je isto los ali igra umire sto se tice zabave, zadovoljstva. Rade igru kao da je neki esport a svaka utakmica ima drugaciji gameplay nikad ne znas kad ce biti delay a kad ne tu je i momentum. Maknuli su zabavu da rade ko fol ozbiljnu igru a napravili su kurac od igre. Koliko se sjecam u fifi 14 svaku petu tekmu sam imao neku sumnjivu nelogicnu situaciju sada ja imam svaku utakmicu po nekoliko sumnjivih ne logicnih situacija

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice