FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
SladeCRO kaže...
CroatianRacer kaže...

Jao SladeCro zguzio si se u diviziji protiv mene s onom smijesno ekipom, ali meni baš neide....

Teška je tekma bila, ali eto uspio sam nekako zavuči onaj gol. Ali dosta si očito igrao, samo si napucavao air-ballove kad si mogao, pa ono.

nemogu se naviknut na ovu formaciju 4231, inace igram 4-3-3, ovo mi je novo i dosta je tesko igrat, iza mene su loši rezultati, a i aubameyang je smece od napadaca, fali mi 2-3 k do lewandowskog.

11 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
SladeCRO kaže...
CroatianRacer kaže...

Jao SladeCro zguzio si se u diviziji protiv mene s onom smijesno ekipom, ali meni baš neide....

Teška je tekma bila, ali eto uspio sam nekako zavuči onaj gol. Ali dosta si očito igrao, samo si napucavao air-ballove kad si mogao, pa ono.

nemogu se naviknut na ovu formaciju 4231, inace igram 4-3-3, ovo mi je novo i dosta je tesko igrat, iza mene su loši rezultati, a i aubameyang je smece od napadaca, fali mi 2-3 k do lewandowskog.

Aubameyang je i meni bio preloš, 95 pacea je meni bilo max. 80, stvarno je čovjek užasno spor i ne može završit večeru, a ne zabiti prazan gol recimo.

Sada je i ovaj moj squad protiv kojeg si igrao počeo užasno loše igrati, čini se da ću već morat novi radit.

15 godina

ja sam upravo kupio lewandowskog pa nadam se da ce bit bolji u zavrsnici, ali dosta muka imam i imat cu s ovom formacijom, ali ne odustajem, nadam se da cu joj se prilagodit i pocet igrat nogomet a ne napucavat loptu i hvatat rezultat :/

11 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

ja sam upravo kupio lewandowskog pa nadam se da ce bit bolji u zavrsnici, ali dosta muka imam i imat cu s ovom formacijom, ali ne odustajem, nadam se da cu joj se prilagodit i pocet igrat nogomet a ne napucavat loptu i hvatat rezultat :/

Teško da ćeš u FUT-u igrati nogomet haha. U FUT-u sam probavao igrati taktički build-up ali nema teorije, to mogu samo u H2H.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

lik ima Schweinsteigera,robbena,reusa,lewandowskog i if huntelara i jedino sto radi je crossa

pa u pm moga je napravit bpl sa bentekeom i crossat a ne potrosit 500k+ coina na bundesligu

0 1 hvala 0
15 godina
kerobob kaže...

lik ima Schweinsteigera,robbena,reusa,lewandowskog i if huntelara i jedino sto radi je crossa

pa u pm moga je napravit bpl sa bentekeom i crossat a ne potrosit 500k+ coina na bundesligu

nista cudno, vidio sam i bolje i skuplje ekipe sa takvim kretenima, jednostavno je jadno kada netko radi jednu te istu stvar i od 12 pokusaja 1 ce proc i zabit ce -.-

11 godina
neaktivan
kerobob kaže...

Takvi koji stalno probijaju na krila, njih je najlakše pobijediti, jer već znaš šta će napraviti i možeš već okrenit i igrača i počet mu pratit ovog na krilu, lagani tackle i ništa od crossa.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Vidim piše se samo o UT-u, nego jel netko prednaručio World cup? Kako ste zadovoljni sa demom (oni koji su igrali)? Meni upravo krenula pošiljka iz Infomarka, sutra je kod mene.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Evo nakon sto sam danas uspio ostati u div2 i doci na 8500 coinsa, napravio sam si BPL ekipu :D

Imao sam vec Valenciu,Mavreuxa,Sakhoa,Richardsa,Cissokha i Begovica, za ovih 8500 sam sredio prvih 11 i da imam dovoljno klupe :D...

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cjCeQG27nK4P8:pc

Sviđa mi se ekipa haha, ali ono znam da cu mijenjat Rosickog i Mikela cim prije...

Rosicky mi nije nesto u FUTu, kao ni Mikel, bio je brutalno jeftin i sad mi je jasno i zasto haha...

Napad znam da je OP, al jbg, svi drugi koji nesto vrijede su preskupi, ovu dvojicu samo sam za nista doveo, a najlakse je i igrati s njima :D

Dovest cu si Koscielnog, cisto eto treba mi jos jedan pravi stoper, pa nek bude Arsenalovac, i ne znam kog bi na DM i CAM :D

Razmisljam da Ramseyu kupim CAM poziciju pa njega stavim, al vidjet cu jos...

1 0 hvala 0
15 godina
Pezer kaže...

Evo nakon sto sam danas uspio ostati u div2 i doci na 8500 coinsa, napravio sam si BPL ekipu :D

Imao sam vec Valenciu,Mavreuxa,Sakhoa,Richardsa,Cissokha i Begovica, za ovih 8500 sam sredio prvih 11 i da imam dovoljno klupe :D...

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cjCeQG27nK4P8:pc

Sviđa mi se ekipa haha, ali ono znam da cu mijenjat Rosickog i Mikela cim prije...

Rosicky mi nije nesto u FUTu, kao ni Mikel, bio je brutalno jeftin i sad mi je jasno i zasto haha...

Napad znam da je OP, al jbg, svi drugi koji nesto vrijede su preskupi, ovu dvojicu samo sam za nista doveo, a najlakse je i igrati s njima :D

Dovest cu si Koscielnog, cisto eto treba mi jos jedan pravi stoper, pa nek bude Arsenalovac, i ne znam kog bi na DM i CAM :D

za te pare dobar team, promjeni ta 2 igraca, i onda baci  na njih chem stylove, igraj zaraduj pare i gradi ekipu, ja nisam vjerovo u sebe sa jako malo trejdanja i od od kad je fifa izasla uspio sam napravit ekipu od 300 k :D polakooooo

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad sam u diviziji 2 naletio na full PSG squad s Ibrom na vrhu. Zabio mi je 4 gola glavom Ibra bez jeb*mti, lakše Bentekeu uzmem skok nego Ibri, smiješno.

0 0 hvala 0
16 godina
CroatianRacer kaže...
Pezer kaže...

za te pare dobar team, promjeni ta 2 igraca, i onda baci  na njih chem stylove, igraj zaraduj pare i gradi ekipu, ja nisam vjerovo u sebe sa jako malo trejdanja i od od kad je fifa izasla uspio sam napravit ekipu od 300 k :D polakooooo

Mah, nemam ja ni volje nesto previse tradeat itd. skupljat cu pare da mogu zamijenit ova dva i eto sto ti kazes chem style i to je to, za Suareza,Rooneya,Kompanya,Yayu i takve sigurno necu skupit haha

15 godina
Pezer kaže...
CroatianRacer kaže...
Pezer kaže...

Mah, nemam ja ni volje nesto previse tradeat itd. skupljat cu pare da mogu zamijenit ova dva i eto sto ti kazes chem style i to je to, za Suareza,Rooneya,Kompanya,Yayu i takve sigurno necu skupit haha

Ma samo polako :) bit ce svega, igraj i nemoj se zivcirati previše xd

13 godina
neaktivan
SladeCRO kaže...

Sad sam u diviziji 2 naletio na full PSG squad s Ibrom na vrhu. Zabio mi je 4 gola glavom Ibra bez jeb*mti, lakše Bentekeu uzmem skok nego Ibri, smiješno.

Ibra 89

Benteke 82/81/79

Zar nije logicno da Ibri nikad neces skinut?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
drakula789 kaže...
SladeCRO kaže...

Ibra 89

Benteke 82/81/79

za ibru je lijek thiago silva i amen.

11 godina
neaktivan

Otkad se gleda overall rating za skidanje skokova? Po toj logici, najteže bi skok skidao Messiju? Lol.

Ozil mi izgura Ogbonnu u 90toj i zabije gol glavom FIFA <3  

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 1:48 (SladeCRO).
15 godina
drakula789 kaže...
SladeCRO kaže...

Ibra 89

Benteke 82/81/79

Po statsima benteke ima sve jace sto se tice headinga ali u igri je drukcije.. ibra sa 70+ jumping cini se kao 90+ u igri  iskreno..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
kerobob kaže...

Enrique(anchor) - Luiz(sentinel) - Cahill(anchor) - Richards

Sa ovom četvorkom u odbrani crossing ne bi trebao predstavljati neki problem, barem po mom iskustvu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 8:21 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Sa englezima u formaciji 4-3-1-2 nisam izgubio 7 tekmi za redom do jučer kada je opet krenulo cik cak, po starom. Sad igram 4-1-4-1 s omjerom 1-1-1.
Ne znam zašto, ali ta formacija mi je najpropusnija iako bi trebala biti defenzivna.
Kakvog vi iskustva imate sa njom?

0 0 hvala 0
13 godina
Nije toliko niti bitna taktika koliko je bitan work rate... Mozes igrati 5-3-2 ali ako imas igrace h/l... Onda obranu koda i nemas...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FIFA 14

Futhead strikes again http://www.futhead.com/14/squads/9981365/

Nevezano za to, moj edit ovog squada mi je vratio zabavu u Fifu http://www.futhead.com/14/squads/8101377/ (Buffon>Sirigu, Lucas>Kelvin, NIF Benatia>SIF Benatia(previse para prije totsa), IF Taarabt > NIF Taarabt i Neymar > Jobson)

Prvi puta igram tu formaciju i nevjerovatno je zabavna i dobra, i ovaj squad me natjerao da se 4ti put probam prebacit sa tipkovnice na x360 controller i krenem skillat :)

Wallyson definitivno najdrazi silver ove godine.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Sa englezima u formaciji 4-3-1-2 nisam izgubio 7 tekmi za redom do jučer kada je opet krenulo cik cak, po starom. Sad igram 4-1-4-1 s omjerom 1-1-1.
Ne znam zašto, ali ta formacija mi je najpropusnija iako bi trebala biti defenzivna.
Kakvog vi iskustva imate sa njom?

Ne mora značiti da je do formacije. Bitnu ulogu igra odabir igrača sa odgovarajučim workrateom, opet zavisno što kome odgovara. Budući da igram u formaciji 4-4-2(2), kada želim zatvoriti tekmu, u igru ubacim Rooney-a koji ima workrate H/H, jer stalno dolazi u sredinu a igrač je koji zna stati na loptu i odigrati kvalitetan pass, što može biti od značaja pred kraj tekme (jedan od primjera).

Osobno se ne snalazim u formaciji sa jednim klasičnim napadačem, koliko god sam pokušavao da se uigram u formaciji 4-2-3-1(2). Jednostavno nije išlo.

Ovaj squad u ovoj formaciji mi je oborio rekord, kada je trajnost u pitanju. Najžilavija odbrana sa kojom sam igrao. Napad je u početku bio ubojit, ali trenutno muku mučim sa realizacijom zicera. Od situacija 1 na 1 imam traume, ali sama igra i stvaranje šansi su još uvjek na nivou.

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ky8lCkAEnK336:pc

11 godina
neaktivan
FIFA 14
A toliko pak nisam djetinjast da to ne znam.
Cdm - Leiva (Garcia), prvi ima bolji šut.
Lcm - Gerrard ( De Bruyne)
Rcm - Wilshire ( Paulinho).
St- nenadjebivi zvan Koné (Eto'o). Hoće li tko da bacimo prijateljsku?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
A mislim da ću kupiti Lamparda jer Gerrard i Fernandinho su mi pali u tolku depru da jedva izvuku ocjene preko 6.0. A obožavam šut izvana.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Hoće li tko da bacimo prijateljsku?

Javim ti se ja kada dođem doma. Može?

15 godina
FIFA 14

Prodajem sve sto imam coinsa na kompu cijena je trenutno 100k = 35kn nize neidem.. mozda bude jos promjene u cijeni kad izadje tots.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Prodajem sve sto imam coinsa na kompu cijena je trenutno 100k = 35kn nize neidem.. mozda bude jos promjene u cijeni kad izadje tots.. 

Nije valjda da ideš u mirovinu? {#}

16 godina
FIFA 14

Ja bas uzivam u FUTu cak i ako mi se nekad dogodi neka glupost haha...

Evo sad u DIV2 imam 6 pobjeda iz 6 utakmica, jos jedna u preostale 4 i ide i tu titula haha :D

Evo nadograđenog squada, nakon uspjesne rasprodaje BUndeslige, je da ih je pola otislo u pola cijene, al ko ih jebe odlucio sam neke pozicije zamijeniti, a neke jednostavno pojacati, to sad ovako izgleda:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hHY3ThyPnK4Xl:pc

Tiote je doveden cim sam skupio 1000 coinsa jer me Mikel zivcirao haha, tako slicno i Kagawa i ajde s njima ne ide lose, a nakon zarade dovedeni su Mirallas, Young, Cahil, Koscielny i Demba Ba :D

Sad uzivam, poigrao sam se podijelio Chem stylove i evo ide odlicno...

Mislim da za ovu cijenu i nije moglo puno bolje, doduse jos trazim prave CAM i CDM, koji ce mi odgovarati, tipa Bundesligu kad sam igrao Boateng me odusevio na CAM, a i Martinez je bio odlican na CDM, kao i Gustavo, to moram sad popuniti sa pravim igracima kad uđem u DIV1 da bi tamo islo bar upola dobro kao sad :D

0 0 hvala 0
15 godina
Anchor Man kaže...
Encyanix kaže...

Nije valjda da ideš u mirovinu? {#}

Ma gledam imam dosta coinsa kad bi prodao sve igrace izvuko bi vise od pola vrijednosti jednog ps4.. i jos malo nadodo i nastavio fifu na plejki.. postala mi vec tlaka na kompu..

15 godina
neaktivan

100k coinsa za pc = 30kn

But in the end i have to fall to lose it all
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice