FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
Skripyom pumpas igrace... Zanimljivo...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel vama radi web app ???

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Our servers are temporarily down while we work on making things better. Please come back later.

Najbolje je da ugase taj smijeh od igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ne znam je li netko prije ovo već stavio, ali imam problem sa pokretanjem FIFE 14 na Windowsu 8.1. Naime, pojavi mi se početni zaslon sa logom igre i zatim se učitava, i nakon nekog vremena me vrati natrag na radnu površinu. Čitao sam po forumima da treba ažurirati drivere za grafičku karticu. Stavio sam zadnje AMD drivere i opet ista stvar. Onda da treba iz foldera gdje se nalazi igra instalirati sve dodatke tipa DirectX, to sam također napravio no nema rezultata. Ako netko ima sličan problem, molio bi da mi pomogne :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Imao sam istih problema kada sam stavio fifa 14. Ako si imao prije 13-icu, ili je imaš, moraš od nje sve živo pobrisati , svaki jbni file, tek onda će radit 14-ica.
Ja sam formatirao disk i ponovno stavio windovse i Fifu 14 i radi bez beda.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
maxi850 kaže...

Ne znam je li netko prije ovo već stavio, ali imam problem sa pokretanjem FIFE 14 na Windowsu 8.1. Naime, pojavi mi se početni zaslon sa logom igre i zatim se učitava, i nakon nekog vremena me vrati natrag na radnu površinu. Čitao sam po forumima da treba ažurirati drivere za grafičku karticu. Stavio sam zadnje AMD drivere i opet ista stvar. Onda da treba iz foldera gdje se nalazi igra instalirati sve dodatke tipa DirectX, to sam također napravio no nema rezultata. Ako netko ima sličan problem, molio bi da mi pomogne :)

My Documents - FIFA 14 - instance - replay.bin - desni klik - read only

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Probao sve, no i dalje isti problem :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodao sam svih 6 IF igrača, ubacio dva bronze igrača u zamjene i rating ekipe je pao na 81. Ne mogu vjerovat koliko mi se igra promijenila, odjednom znaju štopat loptu, brže startat i okrenut se. ( ili lakši protivnici dolaze, možda ).  Neznam do čega je, ali opet mi je gušt igrat, ali baš onako pravo zadovoljstvo.

Žao mi je što su zasrali ovo sa ratingom ekipe i brojem IF igrača u ekipi, jer sam dugo skupljao coinse za pravu ekipu a onda doznao neke stvari. Sad ću samo igrati i otvarati packove, to mi je ostala bolest, to se ne mijenja iako znam da neću ništa dobiti nakon što spičim milju kad dođu TOTS.

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/9775999/

Kad se sve proda, ovo se ide probat slozit... 

EDIT: Raketa mora vna zbog chemistria.. pa ce modric valjda uletit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 14:00 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Kad igram protiv Španjolaca teže "bušim" Valdesa nego Ikera.

1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Radite dramu iz igre koju treba naucit igrat. Okrece se koda je od betona, probaj drzati L2 ( kod mene ) pa se onda vrati i reci jel se okrece koda je od betona, probaj pustit sprint ili tako nesto. Gluposti pricate a pola vas drzi sprint kada bilo sta radi sa igracem. 

Odite na futhead pogledajte statse i onda vidis sta mozes sa tim igracem a sta ne mozes. Ako nema agility vec ido 75, onda se nemoj cudit da ce ti skretat ko F1 bolid... 

Meni je uvijek bilo čudno kako jednu tekmu nemam pojma a već drugu igram da je milina gledati. Jednu tekmu mi sif reus ima ubrzanje da ne može pobjeći niti vidiću a već sljedeću sve ostavi iza sebe desetak metara?

Kaj mi mozak toliko blokira da sam jednu tekmu autista koji ništa ne zna a već sljedeću sve sjeda  na svoje mjesto? I zašto k vragu kad mi ekipa ima rating 86 svako dodavanje predstavlja pravi izazov a kad taj ratng spustim na 82 odjednom igrači duplo manje griješe i lakše se kreću? Puno pitanja ali za jednog majstora kao šime nema tajni pa će mi na sva dati odgovor kako da postanem bolji igrač a ne da igram par nepar.. jednu tekmu mi sve štima a već sljedeću nemam pojma...

Lijep primjer mog oskudnog znaja je jučerapnja tekma u kojoj većim dijelom vodim 1-0 a lik se brani. No kako to biva uspije zabiti neki krumpir i izjednači. Nakon toga sve po starom. Lik se brani ja napadam do kraja tekme. U tom periodu pogodim 4 puta glavom prečku i jednom stativu nogom? Halo? Tko tu koga? Zar je jednostavnije pogoditi prečko nego gol i sve ono iza gola? Očito je igra imala neki drugi plan a u njemu nije bila moja pobjeda

I za kraj, volio bi da od nas većine ne radiš idiote koji nisu nikad čuli za futhead te da se upoznamo sa statsima i mogućnostima igrača s kojima igramo. Ja sam ti za primjer uzeo sif reusa koji možda nije F1 bolid ali je svakako igrač koji je u startu brži od 99% igrača u ovoj igri. No svaku tekmu to ne pokazuje. Zašto? Otkud znam, zato se i pojavi ovakva prepiska s vremena na vrijeme..

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 15:47 (movie).
14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Odlicna ekipa... samo schurrle... mi ne lezi nikako na toj strani, valjda jer sam naivko da mi ude na desnu nogu i da razvali mrezu.

Istina, ali nemam drugog igrača iz chelsea za to mjesto a htio sam kompletnu postavu iz jednog kluba..

Sjetio sam se tvog Chelsea kad sam vidio protiv koga igram..

Pobjeda 3-2 by Bundes & Mandzo

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
FIFA 14

ovaj market mi dao profita i profita...sada piknuo IF kroosa za 150k buy now a prodaje se za 350. Vidim ostali idu na bid po 225 al ovog nitko da uzme,valjda ga samo ja vidio,isto i aubameyang IF ode za 400k a kupljen za 220k

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Moze nego engleze do 160k ?

0 2 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Anketa

Hocete li prodavati svoje (skuplje) igrace prije TOTSa (market crasha) ?

3 Da
6 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Anketa

Hocete li prodavati svoje (skuplje) igrace prije TOTSa (market crasha) ?

Nije to vise posteni market crash kako ih ima, jer market ne radi uopce kako treba. Tako da od prodaje nema meda.

16 godina
FIFA 14

Pitanje,kada izađe TOTS sve cijene svih igrača padaju? Tako da bi ljudi imali lovu za packove i da dobe jedan tots? jel tako il sam u krivu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

1

Izađe TOTS, jako puno ljudi otvara pakete i nada se nečemu. Otvorit će se puno paketa i puno kartica će doc na market. Pošto ljudi žele prodat što prije i pošto ima više igraca cijena će padat.

2

Izađe TOTS, vidiš nekog igrača koj izgleda jeftin ali nemas coinsa za njega, želiš ga očajno, ići ćes prodavat svoju ekipu, stavit ćeš nižu cijenu da što prije prodaš, i igrač ce jedan drugome cijenu rušit.

---

Ispravite me ako se varam.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
FIFA 14

Ljudi, nekoliko pitanja za vas...

Nisam previse "iskusan" sa online igranjem, tocnije te metode oko FUTa, iako zapravo nemam ni volje ici u to zarađivanje coinsa xD...

Kupio sam fifu od covjeka i docekala me solidna ekipa(Bundesliga) uz pobjede sam si skupio i kupio Hummelsa,Boatenga,Pisczeka,Kubu,Mandzu itd.

Uglavnom evo ekipe:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=k1fVIiJJnK4mX:pc

Valjda je dobar link, zanima me jel imate neke preoporuke za druge igrace ili te Chemistry style za neke igrace...

najvise me zanima imam Boatenga i Draxlera, ali razmisljam recimo o Kroosu, kakav je na toj poziciji i po vama ko bi bio najbolji za LM poziciju? sad igram sa Farfanom, Elia mi nije nesto, ne znam koga dovesti, za Reusa para nikad nece bit haha...

Osobno mislim da sam sastavio najbolje sto se moze, ne racunajuci igrace koji kostaju preko 15k haha...

Zelja mi je Alaba sto prije i onda bi ta ekipa bila taman...

Sto mislite i dajte savjete oko chemistry style za igrace

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Perisic lijevo sigurno... Farfana desno pikaj i mjenjaj sa Kubom. LB bi ja Schmelzera ali ovisi kako tebi ide. 

Najbolji CDM u ligi ti je na klupi a Martinez ti igra. Luis Gustavo je zvjer. Napad je OP to je normalno :D

Dobra ti je ekipa, za halanje sasvim ok.

Ja sam danas sastavio sebi dvije ekipe

BBVA: Casillas, Dani Alves - Piques - Ramos - Marcelo, Xabi Alonso, Di Maria - Jese Rodriguez, Cesc Fabregas, Benzema - Diego Costa

i valjda naj OP ekipu na FIFI 14 to je Liga Portugesa: Helton, Pereira - Mangala - Maicon - Alex Sandro, Defour, Salvio - Gaitan, Quintero, Eder - Jackson Martinez

Ove portugalce bi svakome preporucio kao Fitness ekipu, a onima koji su tek poceli najbolje sta postoji za gaziti od pocetka pa sve do Div1. Kad igrate i skupljate coinse jos onog novog IF.a Rojo na CB umjesto Maicona da se dobije na paceu...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

...

Portugalska liga je uvjerljivo najbolja za fitness to se slažem, ali ja bih to uz neke izmjene u tvom squadu, na LM bih Varelu, meni jednostavno neizostavan dio u ekipi iz portugalske lige strašan igrač, na RB Danila, CDM Fernanda ili Eliasa, na CAM-u je Quintero nemoguće OP, ali isto tako s njime se može rotirati i Labyad koji ima malo više pacea ali i 5* WF za razliku od Quintera koji ima samo 2* WF, što nekad zna biti pain in the ass prilikom šutiranja ili dodavanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 1:24 (SladeCRO).
16 godina

Pa sta ja znam, Martinez mi je skroz dobar, a Gustava sam uvodio nije da sam tu osjetio neke razlike hh

13 godina
SladeCRO kaže...
SimeKZ kaže...

...

Portugalska liga je uvjerljivo najbolja za fitness to se slažem, ali ja bih to uz neke izmjene u tvom squadu, na LM bih Varelu, meni jednostavno neizostavan dio u ekipi iz portugalske lige strašan igrač, na RB Danila, CDM Fernanda ili Eliasa, na CAM-u je Quintero nemoguće OP, ali isto tako s njime se može rotirati i Labyad koji ima malo više pacea ali i 5* WF za razliku od Quintera koji ima samo 2* WF, što nekad zna biti pain in the ass prilikom šutiranja ili dodavanja.

Varela mi je dobar, ali mi Gaitan ima heben udarac... Defoura sam uzeo kao da prodam... jer sam koristio i Eliasa i Ferdinanda pa reko ajde Defour. Quintero mi pase jer ima udarac od kuda god hoces mada mu je ocjena za šut manji od 75. Labyad mi je bio skupa pa nisam uzeo. 

16 godina
FIFA 14

evo upravo usao u Division 2 :D i to kako, dobio 6:0(najveca moja pobjeda dosad u UT) protiv covjeka koji je imao Ronalda,Messija,Balea, dakle sve najbolje iz Spanjolske...

Kako je moguce da netko sebi napravi takvu ekipu a da tako lose igra, mislim moze se desit poraz uvijek, velik poraz ako izgubis volju, al on u egalu meni nije opucao po golu jbte, pa da igram protiv vanzemaljca, da imam Messija,Ronalda,Balea,Di Mariju zabio bi jedan gol xD...

Uglavnom sad imam 13k coinsa idemo skupljat za Alabu :D

EDIT: Zasto su mi neki igraci untradable?

Imam neke igrace za koje bi mogao zaraditi koju tisucu coinsa ko nista, a ne mogu ih stavit na transfer listu, do cega je to?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 3:07 (Pezer).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Zato jer takvi vecinom kupuju coinse i onda sloze mega momcad a ne misle o work rateu i o svojem skillu. Netko bi te sa tom ekipom zgazio, a netko popusi 6 komada u tren oka... To je tako. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jbt., ja se u zadnje vrijeme provlačim kroz "iglene uši". 1-0, 0-1...Korak i pol smo do DIV1. Protivnici imaju dribling, ja imam odbranu i dubinsku loptu od IF Gerrarda za Sturridge-a, ili kada dobro odigram na sredini pa izbacim Schurlea u šansu da centrira za Bentekea koji ne oprašta. Tvrdo, kao da imam kramp u rukama a ne gamepad.

Forsiram svaku tekmu istih jedanaest, i zbog toga svaku drugu moram po kolektivni fitnes. Izgleda je moral ekipe ključ, koji se pak diže nizom pobjeda (3-4). Da sam i dalje nastavio sa prijašnjom praksom, squad koji trenutno imam, bi davno završio na marketu.

Moga bi vrlo lako završiti u ludnicu, kada vidim što sve radim prije tekme. Prvo poslušam neku mjuzu da me digne(epic, duhovnu iz filmova), zatim prije tekme buljim u kartice u formaciji i smišljam kako će ta lopta cirkulirati u baš ovoj tekmi, a u 40' i 85' strogi posjed i to pod svaku cijenu, a svi znamo zašto.

Da samo vidite kakva su to panična ispucavanja pred kraj tekme. Jednom mi se omakelo pa je Cahill zategaao u vlastitu mrežu, jer su mi prsti skliznuli sa gamepada, pa nisam stigao kliknuti na smijer prilikom čišćenja, a išao da ispucam X-om, koji služi za crossing. Plakao sam od smijeha. Uhhh, ta FIFA i taj FUT. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 9:21 (Anchor Man).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

prodajem fifa 14 origin sa dead space

razlog?

Nijedna me igrica nije toliko iznervirala kao fifa 14 i fut

npr.

nisam igrao tjedan dana i  odigram sa portugalcima 5 pobjeda za redom u div 3 igraci igraju savrseno 

iduce 2...

svaku priliku promase svaki sut

obrana nikad na svom mjestu

i tako svaki dan

par utakmica odlicno iducih 10 sranje

jednostavno nemogu proc div 3

na pocetku uvijek 3-5 pobjeda zaredom kasnije nemogu ni remi

evo jucer 5-2-1 i lik izgubi vezu pri 0-0 connection has been lost bla bla bla..

i pise da sam ostali u div 3 koji kur..

imao sam jos 2 tekme 5-2-1 nije mi jasno

Uglavnom klub ima 347 igraca

najbolji:inform-If Naldo,IF taarabt,IF rojo,if moreno

ostali-rooney,juan mata,willian,kompany,di maria,gundogan,alaba 82,

te dosta drugih vrijednih po 5k-15k mozda i vise

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kerobob kaže...

nisam igrao tjedan dana i  odigram sa portugalcima 5 pobjeda za redom u div 3 igraci igraju savrseno 

iduce 2...

svaku priliku promase svaki sut

obrana nikad na svom mjestu

i tako svaki dan

par utakmica odlicno iducih 10 sranje

jednostavno nemogu proc div 3

na pocetku uvijek 3-5 pobjeda zaredom kasnije nemogu ni remi

Šta očekuješ? Da imaš niz od 50 pobjeda? Moj ti je savijet da pripaziš na moral igrača poslije 2-3 poraza, jer tada znaju biti nezainteresirani, čudni, u nekom grču, šta ti ja znam. Ima igrača koji su jednostavno bolji, bez obzira što si nanizao 5 pobjeda za redom. Budimo malo ozbiljni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 13:04 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan

a jesi iti...

stvar je u tome da nakon par utakmica jednostavno se nemoze dobit 

koda je cijeli svijet protiv tebe

tko je uopce rekao da ocekujem 50 pobjeda u nizu ocekujem da mi se igrace neponasaju kao balvani nakon 2-3 utakmice

11 godina
neaktivan
kerobob kaže...

a jesi iti...

stvar je u tome da nakon par utakmica jednostavno se nemoze dobit 

koda je cijeli svijet protiv tebe

tko je uopce rekao da ocekujem 50 pobjeda u nizu ocekujem da mi se igrace neponasaju kao balvani nakon 2-3 utakmice

Mislim da ima to smisla. Recimo npr. sad odigrao vrlo lijepu tekmu protiv lika koji ima kompletni Bayern u formaciji 4-1-4-1 i rating 96, spoje ga sa mnom koji si štelam da uvijek bude 81 rating. I evo ti dokaz dolje u slikama.

A četri tekme prije te me spajaju sa čudacima koji imaju  78 rating i crvene linije i sve tekme spušim. Ravnopravna borba je jedino ako spoje ista dva ratinga.

on on
ja ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice