FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Jbt! Pored Etooa i Suareza u napadu meni bočni moraju rješavati tekmu.
protiv talijana 4-1-4-1 protiv talijana 4-1-4-1

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Sad zaradio 600k na if robbenu.. nego sad kad krene TOTS prodajem sve igrace i coinse.. cjena ce se vrtit od oko 45/50kn po 100k jos cu vidit koje ce cijene ostale stranice davat.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 14
Encyanix kaže...

Sad zaradio 600k na if robbenu.. nego sad kad krene TOTS prodajem sve igrace i coinse.. cjena ce se vrtit od oko 45/50kn po 100k jos cu vidit koje ce cijene ostale stranice davat.. 

bože pa ima stranica koja ti kupi igraca u vrijednosti od 300k za 48 KN LOL !!!

@Anchor Man

Sto se tice tvoje momcadi, svida mi se izbor igraca, mozda nebih koristio valenciu iz razloga sto ima los suting, ali eto bar ima oke workrate. IF Gerrard, imao sam ga odlican je! Yaya nemam coinsa za njega :P , sto se tice cahila imao sam ga i nije mi se pokazao kao nešto dobar stoper, za sad imam coloccinija koji mi je stup iza :) Neznam johnson mi se pokazao odlicnim sa Anchor chem styl, brz je a i moze tacklat fino, ponekad zna bit out of position, ali sve to nadoknade stoperi i cdm.  Benteke je OP, sturridge mi se ne svida, odabrao sam RVP/Eto jer smatram da su pre OP , a to se u svakoj utakmice pokaze :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 13:34 (CroatianRacer).
11 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

@Anchor Man

sto se tice cahila imao sam ga i nije mi se pokazao kao nešto dobar stoper,

Meni je strašan sa Anchor karticom... {#}

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
17 godina
SladeCRO kaže...

Ne mogu vjerovati koliko su sje*ali ovaj FUT, ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali FUT 13 je 100 puta bio bolji od 14-ice i ova tromost mi ide na ku*ac. Kad ja igraču s 90 ball control gurnem u for i on je uštopa koda prima medicinku od 10 kila. Fulali su gameplay totalno u ovoj igrici.

U ovogodišnjem futu sam imao sve igrače kaj nekaj vrijede i bez razlike radi li se o ronaldu, ibri, reusu ili baleu svima je zajedničko teška i spora kontrola lopte. Recimo okrenem stranu i dok jedan od njih uštopa loptu i s njom krene svaki put me stigne stoper koji je u trenutku primanja lopte bio iza mene nekoliko metara.

Dok majstor smiri loptu, stavi je pod kontrolu i tromo s njom krene sve je već gotovo. Kad bi tako u stvarnosti primali lopti i s njom kretali ne bi mjesećno zarađivali soma eura. Svaki klinac na livadi bolje prima i kreće s loptom od njih.. da sad ne pričam da s nekim fintama uvijek prije shebem sebe nego protivnika..

Sinoć sam s chelseom odigrao desetak tekmi i niti u jednoj mi tekmi nije nitko pretrčao ivanovića koji ima ubrzanje 55. Kad pogledam, ništa mi brže ne starta niti sif reus koji ima ubrzanje gotovo duplo veće a pritom se s loptom se bori kao da je to atomska fizika...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 17:33 (movie).
17 godina
CroatianRacer kaže...

Dobro, i kaj si time htio reći?

15 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Dobro, i kaj si time htio reći?

jesu neki ljudi na ovom forumu glupi ili sta?

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Ako misliš na mene, dobro daj mi objasni jer ne shvaćam? Čovjek kaže da će rasprodati sve igrače i prodavati coinse a lik mu odgovara da ima stranica kaj kupuju igrače?

Pa daj mi prevedi kaj mu je time htio reći? Da ne prodaje igrača od 300k na marketu jer će mu stranica otkupiti tog igrača za 48kn i da je to bolje nego da igrača proda sam na marketu za 300k coinsa pa onda tih 300k coinsa proda za 135kn? To hoćete reći? Da je 45 kn bolje od 135 kn?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 18:00 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Dakle, moj najveći poraz do sada. Ima prokletog Aguera (ST) i Ronalda (LF) u napadu. Ronaldo je samo pogleda i već je spremi u gol. Štoperski par su mi bili Vidić i Kabul. E pa hvala im na ovome.
pljuga pljuga

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Ako misliš na mene, dobro daj mi objasni jer ne shvaćam? Čovjek kaže da će rasprodati sve igrače i prodavati coinse a lik mu odgovara da ima stranica kaj kupuju igrače?

Pa daj mi prevedi kaj mu je time htio reći? Da ne prodaje igrača od 300k na marketu jer će mu stranica otkupiti tog igrača za 48kn i da je to bolje nego da igrača proda sam na marketu za 300k coinsa pa onda tih 300k coinsa proda za 135kn? To hoćete reći? Da je 45 kn bolje od 135 kn?

DECKO IZGLEDA NIJE SHVATIO DA CE SADA BITI MARKET CRASH I DA ENCY MISLI ZARADIT..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
movie kaže...
JohnnyBlaze kaže...

nisam mislio na tebe nego opcenito ...pogledaj zadnjih par postova oko cega se tu svada i sve ce ti bit jasno

13 godina
Da je imo isusa ne mozes tolko izgubit :)
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Pogotovo ako povedeš 1-0... gdje je puklo?

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina

lik nije normalan ..ja ga kupio za 105k prije par dana i odigrao par tekmi da isporbam ,lik zabio 9 golova u 4 utakmice od toga 7 glavom 

13 godina
FIFA 14

Napuhan je full... ali Spica fenomenalna... sve bitno ima preko 90... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Ako mislis na PC... dijele po 16kn 100k.

16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Momentum...

13 godina
neaktivan
izvone kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Momentum...

Nemože momentum bit kriv za 12 golova. 

15 godina
antiljano27 kaže...
izvone kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Momentum...

i kad dobijes 2-3 gola stisnes pauzu pa promjenis formaciju i taktiku 

17 godina
antiljano27 kaže...

Momentum je kriv za prvih 4 do 5 golova a nakon toga pada moral igračima i igraču te je krajnji rezultat sasvim razumljiv..

16 godina
FIFA 14

Ma ja se samo šalim :D Izgleda koda je momentum,a i to kaj veli movie,nakon 4-5 golova sam izgubiš volju i gotovo...oni dobe uspon,tvoji pad i moš ga fućkat.

Možete vi na webapp? Meni piše da moram fifu kupit,a u Futu sve dobro radi,i na mobilnoj aplikaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

U ovogodišnjem futu sam imao sve igrače kaj nekaj vrijede i bez razlike radi li se o ronaldu, ibri, reusu ili baleu svima je zajedničko teška i spora kontrola lopte. Recimo okrenem stranu i dok jedan od njih uštopa loptu i s njom krene svaki put me stigne stoper koji je u trenutku primanja lopte bio iza mene nekoliko metara.

Dok majstor smiri loptu, stavi je pod kontrolu i tromo s njom krene sve je već gotovo. Kad bi tako u stvarnosti primali lopti i s njom kretali ne bi mjesećno zarađivali soma eura. Svaki klinac na livadi bolje prima i kreće s loptom od njih.. da sad ne pričam da s nekim fintama uvijek prije shebem sebe nego protivnika..

Sinoć sam s chelseom odigrao desetak tekmi i niti u jednoj mi tekmi nije nitko pretrčao ivanovića koji ima ubrzanje 55. Kad pogledam, ništa mi brže ne starta niti sif reus koji ima ubrzanje gotovo duplo veće a pritom se s loptom se bori kao da je to atomska fizika...

Pa katastrofa, ne možeš odigrati akciju kao čovjek, Balotelli ima 86 pacea na 10 chem uz to 92 ball control, ja njemu gurnem u for ima 30 metara prednosti nad Vidićem ali on nju uštopa kao da štopa blok od betona i ovaj ga stigne.

Meni to užasno ide na živce, pogotovo jer je u ovoj 14-ici gotovo nemoguće lijepo skillat. U 13-ici sam baš u tom segmentu uživao, jer su skillovi išli jako glatko i baš je bilo fora, no ovo su fulali totalno, kada smo ih tražili da uspore igru sigurno nismo tražili da igrači štopaju loptu koda se prvi put sastaju s loptom u životu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 0:13 (SladeCRO).
11 godina
neaktivan
SladeCRO kaže...

Pa katastrofa, ne možeš odigrati akciju kao čovjek, Balotelli ima 86 pacea na 10 chem uz to 92 ball control, ja njemu gurnem u for ima 30 metara prednosti nad Vidićem ali on nju uštopa kao da štopa blok od betona i ovaj ga stigne.

Meni to užasno ide na živce, pogotovo jer je u ovoj 14-ici gotovo nemoguće lijepo skillat. U 13-ici sam baš u tom segmentu uživao, jer su skillovi išli jako glatko i baš je bilo fora, no ovo su fulali totalno, kada smo ih tražili da uspore igru sigurno nismo tražili da igrači štopaju loptu koda se prvi put sastaju s loptom u životu.

Ne bi se baš složio oko primanja, štopanja i ostalog. Ja sam primjetio da Valencia treba više vremena kako bi primio loptu krenuo sa njomu napad, dok Schurle to radi fantastično. Jbg., sve zavisi. Nekada je Sturridge gurne lijepo ispred sebe, čak ga i Luiz nemože stići, dok se nekad desi da mu lopta ostane  iza , što je realno u jednu ruku. Kada je Skill tj. abra-kadabra-ibra u pitanju, e tu se obrati Goldmemberu, pa ćeš da vidiš kako je teško skillati.

Meni je osobno drago što više nema cik-cak-boom igre. Ajmo malo igrati nogomet, a tko nepazi, zašto mu ne bi prodali l1+troku, ili kako ti kažeš kick of. Nikada od kada igram FIFU nisam nekome prigovorio na stil igre, da je neznam ti što u pitanju, jer iz iskustva znam da za sve ima protu-otrov.

Mene samo momentum može izbaciti iz takta i to kada mi se desi da Suarez unutar kaznenog šutira kao zadnja Piz*a. Ili kada mi Luiz napravi raskorak ničim izazvan a dodao sam mu loptu kao zadnjem igraču odbrane, itd...Ali ako pratiš nogomet onda vidiš i da se u stvarnosti nekada znaju desiti banlne stvari, pa se uvjek nasmijem i kažem "Momentum". Pogledaj samo onaj gool Chelsea, koji je postigao Demba Ba. Da pukneš od muke (simpatizeri PSG-a). Ili šta je Kolo napravio Liverpoolu protiv WBA (možda ih bude koštalo titule).

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Koliko me ubija ovaj gameplay, više ne mogu podnijet ovu 14-icu, stvarno pokušavam uživati, pravim si fun squadove neke ali ne moguće, igra je za ubit se, aj H2H još koliko-toliko i mogu, ali ovaj FUT je propalo smeće.

@AnchorMan - radije bih igrao cik-cak-boom kako ti kažeš, nego da mi se svaki igrač okreće kao da nosi onaj oklop za ronjenje iz 50tih što je imao 60 kila.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 3:25 (SladeCRO).

0 0 hvala 0
13 godina
SladeCRO kaže...

Koliko me ubija ovaj gameplay, više ne mogu podnijet ovu 14-icu, stvarno pokušavam uživati, pravim si fun squadove neke ali ne moguće, igra je za ubit se, aj H2H još koliko-toliko i mogu, ali ovaj FUT je propalo smeće.

@AnchorMan - radije bih igrao cik-cak-boom kako ti kažeš, nego da mi se svaki igrač okreće kao da nosi onaj oklop za ronjenje iz 50tih što je imao 60 kila.

Ovo su gluposti. Kako meni Draxkler igra fenomenalno ? 

Radite dramu iz igre koju treba naucit igrat. Okrece se koda je od betona, probaj drzati L2 ( kod mene ) pa se onda vrati i reci jel se okrece koda je od betona, probaj pustit sprint ili tako nesto. Gluposti pricate a pola vas drzi sprint kada bilo sta radi sa igracem. 

Odite na futhead pogledajte statse i onda vidis sta mozes sa tim igracem a sta ne mozes. Ako nema agility vec ido 75, onda se nemoj cudit da ce ti skretat ko F1 bolid... 

11 godina
neaktivan
SladeCRO kaže...

Kladim se da nešto pogrešno radiš. Nije valjda da cjediš igrače i igraš sa fitnesom ispod 30, jbt.. Kada bi zamaskirali momentum(da nebude onako očito), malo ispeglali engine, stabilizirali servere, igra bi bila skoro pa savršenstvo.

Ja se sjećam kada sam probao FIFA 14 Demo da sam osta pafff u pozitivnom smislu, i da je to bilo nešto najbolje što sam igrao kada je virtualni nogomet u pitanju. Konačan verzija je podešena za široku masu igrača i ako Vam je ovo, što sada imamo "kilav" gameplay, onda nesmijem ni pomisliti što bi Vi zapravo željeli. {#}

Btw., dodaj me da bacimo koju(Origin ID: AnchorMan86), onako egzibicijski, pa ćeš vidjeti kako ovi moji lete po terenu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 17:27 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Nije baš vezano uz momentom, ali promijenio sam kameru na Co-op i imam mnogo bolji pregled igre, više dobivenih driblinga, šuteva na gol.
Hvala ekipo! Čim preprodam Suareza po već deseti put, idem po Bentekea.
Do sada sam zadovoljan samo sa Eto'om, Negredom, Konéom. Treba mi još neki ubojica.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Jbt! Pored Etooa i Suareza u napadu meni bočni moraju rješavati tekmu.

Ja sam prezadovoljan s Sterlingom ;)

cvek
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
SladeCRO kaže...

Ovo su gluposti. Kako meni Draxkler igra fenomenalno ? 

Radite dramu iz igre koju treba naucit igrat. Okrece se koda je od betona, probaj drzati L2 ( kod mene ) pa se onda vrati i reci jel se okrece koda je od betona, probaj pustit sprint ili tako nesto. Gluposti pricate a pola vas drzi sprint kada bilo sta radi sa igracem. 

Odite na futhead pogledajte statse i onda vidis sta mozes sa tim igracem a sta ne mozes. Ako nema agility vec ido 75, onda se nemoj cudit da ce ti skretat ko F1 bolid... 

Nornalno kada di s svojom skriptom napumpao igraca...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice