Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 915.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
Danny_HR kaže...

Jučer sam završio kampanju.

Ubio sam frendove, poševio Citru i dobio nož u prsa. Karma, jebiga.

Odlična igra, jedna od boljih koje sam igrao u zadnje vrijeme.

osobno taj kraj ne bih nikad izabrao i nisam jer nema smisla.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Istina, cijelu se igru kao trudiš spasiti frendove da bi ih na kraju došao glave zbog komada.

Volio bih reći da sam taj kraj odabrao jer sam se uživio u psihološku transformaciju koju su uzrokovale sttrahote koje sam kroz igru radio, pa da sam zato procijenio da je ostanak na otoku sa sebi sličnima jedini logičan ishod, ali lagao bih.

Istina je ta da sam prljavi prostak. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
Istina, cijelu se igru kao trudiš spasiti frendove da bi ih na kraju došao glave zbog komada.

Volio bih reći da sam taj kraj odabrao jer sam se uživio u psihološku transformaciju koju su uzrokovale sttrahote koje sam kroz igru radio, pa da sam zato procijenio da je ostanak na otoku sa sebi sličnima jedini logičan ishod, ali lagao bih.

Istina je ta da sam prljavi prostak. :)

you are not alone my friend {#}

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel far cry 3 ide preko steama ili kako?vidim da na nekim stranicama prodaju igru ali nejde preko steama.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ljudi pomoć!. Igram ovu igru sve je ok osim što zvuk negdi ga ima negdi ne. Zapravo pucanje i slične stvari imaju zvuka ali kad neko govori onda ga nema. Zna li neko ikakvo riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nakon 32h igranja, došao na drugi otok ;) Odigrao tek par misija.. Imam filing da je nekako "mračniji", više stalker-ski osjećaj :D nemam pojma zašto ali eto..

Igra je odlična ali prelagana, previše vuče za rukav, što je već 1000 puta izjavljeno.. No osvajanje outpostova je uvijek zanimljivo i izvedivo na brdo načina.

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lion27 kaže...

Jel far cry 3 ide preko steama ili kako?vidim da na nekim stranicama prodaju igru ali nejde preko steama.

Može ići preko Steama, međutim uvijek ide i preko Uplaya. Ove keyeve što prodaju a da nisu Steam aktiviraš na Uplayu. S tim da obrati pažnju na to da nekad igre nije moguće skinuti s Uplaya, ovisi o verziji ključa. 

U tom ti slučaju prodavač mora dati download link.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
lion27 kaže...

Može ići preko Steama, međutim uvijek ide i preko Uplaya. Ove keyeve što prodaju a da nisu Steam aktiviraš na Uplayu. S tim da obrati pažnju na to da nekad igre nije moguće skinuti s Uplaya, ovisi o verziji ključa. 

U tom ti slučaju prodavač mora dati download link.

Nisam razumio.. znaci igru aktiviram na uplay i onda opet na steam ili uopce ne na steamu? jer tko god prodaje online tu igru nigdje nije steam.. meni treba iskljucivo steam inace ne zelim igrat

17 godina
neaktivan
Far Cry 3
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

To je jedino što ste zamjerali i sad je ispravljeno{#}

koliko sada ocjenu dajete? Ja dajem 7/10 

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
lion27 kaže...

Nisam razumio.. znaci igru aktiviram na uplay i onda opet na steam ili uopce ne na steamu? jer tko god prodaje online tu igru nigdje nije steam.. meni treba iskljucivo steam inace ne zelim igrat

Ako nije Steam key ne možeš aktivirati na Steamu.

Znači moraš naći nekoga tko prodaje Steam key, koji u pravilu ide preko gifta jer se FC3 retail ne može aktivirati na Steamu.

A čak i ako imaš Steam verziju, kao ja npr., moraš koristiti i Uplay.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3
Novi sam na ovom forumu, pa evo da i ja dijelim s vama misljenja i iskustva.
Igrao sam Far Cry 1 i 2, i jos brdo drugih igri, ali izgleda nema bolje od ove Far Cry 3.
Tek sam je instalirao i pobjegao iz onog zatvora, bjezao kroz dzunglu, gdje me medjed zaganjao pa preko mosta gdje je helic....stvarno ocjena za 10+
Igracu je polako da uzivam u svakom detalju. Dvojku sam igrao sto sam brze mogao, dosadna igra, samo vozikanje tamo-amo...

1 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 3
Work hard play harder
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

moze pomoc. igram ovu igru na xboxu 360. i nestao mi je fotoaparat. kako da ga vratim ?

0 0 hvala 0
13 godina
mile1989 kaže...

moze pomoc. igram ovu igru na xboxu 360. i nestao mi je fotoaparat. kako da ga vratim ?

U drugom dijelu igre ga nemaš više koliko se sječam

17 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
zvuči dobro, pogotovo ovo sa osvajanjem outposta.. inače mi ostaje samo skupljanje relicsa, i obavljanje nekih side misija (poput supply dropa).

probat ću, hvala
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Ljudi pomoć!. Igram ovu igru sve je ok osim što zvuk negdi ga ima negdi ne. Zapravo pucanje i slične stvari imaju zvuka ali kad neko govori onda ga nema. Zna li neko ikakvo riješenje?

Meni se to zna dogoditi ako isključim slušalice, tj. igram preko zvučnika {#}

Probaj preko slušalica, pa javi. meni samo na zvučnicima neće glas.

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Far Cry 3

Ovako ekipa imam problem

Igram far cry vec par dana

Imam Piratsku verziju

I sad dns idem opet uc u far cry kad ono nudi mi samo New Game

Znaci nemogu nastavit nema nista, saveao samo sigurno prije nego sam izasao ali ne nudi mi opciju za continue

I isao sam gledat zamo u fileove gdje bi trebao biti save i tu imaju dva save od jucer svaki po 48Kb

Neznam sta da radim ovo mi se desilo vec jedan put al sam mislio da je neka moja greska bila ali sad se ponavlja

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kelam kaže...

Ovako ekipa imam problem

Igram far cry vec par dana

Imam Piratsku verziju

I sad dns idem opet uc u far cry kad ono nudi mi samo New Game

Znaci nemogu nastavit nema nista, saveao samo sigurno prije nego sam izasao ali ne nudi mi opciju za continue

I isao sam gledat zamo u fileove gdje bi trebao biti save i tu imaju dva save od jucer svaki po 48Kb

Neznam sta da radim ovo mi se desilo vec jedan put al sam mislio da je neka moja greska bila ali sad se ponavlja

Sejvanje je prilično zeznuto u igri. Sejva se automatski kako prolaziš igrom a nema da možeš ručno nešto sejvat, mislim ima opcija ali pola toga ne sejva. Najbolje je kada osvajaš tornjeve i onda igra automatski sejva i znaš da češ drugi put od tuda nastavit. Ja sam znao između outposta kada se "teleportiram" izić iz igre, odn., onda sejva igrica...

13 godina
Far Cry 3

...

Cudna igra

U svakom slucaju sta je sa mojim saveovima jer ja kad ulazim nemam uopce mogucnost da nastavin od negdje nego samo new game

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imao sam 100% pređenu igru i sad sam resitirao outpuste,počeo sam ih osvajati al nekako je dosadno imaš sva oružja i bez muke preuzimaš!

tako sam odlučio ponovno pokrenuti igru na master nisam baš primjetio neke velike razlike u težini nasprem warrior

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Save game radi posve normalno sa zadnjim patchom? Thx

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 3

Kada mogu napraviti specijalne strijel sad mogu nositi 20 običnih i 10 specijalnih 

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako ste vi pokupili onaj relics u potunulom brodu, ja zaronim i dodjem do dna, ali nemam dovoljno zraka da se vratim na povrsinu, a i one proklete ajkule samo kruze, mada se mogu boriti protiv njih.

I nisam jos nesto shvatio dobro, jel mogu one stvari iz ruksaka negdje prodavati, napunim ga na 48/48 i onda moram na loot ruksak da se oslobodin necega i npr. ikona pokera kosta 20$ i kad je se rijesim stanje novca se ne povecava, to nisam shvatio najbolje. 

0 0 hvala 0
14 godina
Harek kaže...

Kako ste vi pokupili onaj relics u potunulom brodu, ja zaronim i dodjem do dna, ali nemam dovoljno zraka da se vratim na povrsinu, a i one proklete ajkule samo kruze, mada se mogu boriti protiv njih.

I nisam jos nesto shvatio dobro, jel mogu one stvari iz ruksaka negdje prodavati, napunim ga na 48/48 i onda moram na loot ruksak da se oslobodin necega i npr. ikona pokera kosta 20$ i kad je se rijesim stanje novca se ne povecava, to nisam shvatio najbolje. 

Tamo di kupuješ oružje tamo možeš prodavati i stvari koje skupiš. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 22:38 (vrinho).
14 godina
neaktivan
Harek kaže...

imaš za kraftati da roniš duboko kad imaš skilove možeš 60 sekundi..ovako 30 sek..to ti je dovoljno da pokupiš btw moraš proć neke misjie da dobiš taj craft- Deep Dive....

crafting - Exploration Syringes - Deep Dive

14 godina
neaktivan

Znam da ovo glupo što sam sebi odgovaram al moram..igram na MASTER,ako nekog interesira kako se lako prolazi..

započnite igru prijeđete prvu misiju..nakon misije počnite povečat sve stvari ruksak,spremik oružja itd..istovremeno osvajate outposte..obavezno sakupljajte sve iz škrinjica i naravno koga ubite pokupite mu obavezno stvari kako bi prodali imate opciju quick sell...sve to kako bi kasnije mogli kupovati dodatke za oružja i karte!..kako ste osvojili na prvom otoku sva mjesta kupite karte i sakupite 40 relices.. 20-tak vam treba za  AMR snajper koji ima 100% damage te nakon 40 otključava vam se  Special Syringes-Untouchable - 5x Blue Leaf, 5x Green Leaf, 2x White Leaf...mogu staviti sliku kad se vratim gdje najlakše sakupiti to...nalazi se pored kuće za sevanje...kad ste sve ovo napravili krenete na misije..evo moje 

ovo sam koristio za prvi otok 

slot 1 - " F1" po odabiru al uzima se assoult zbok metaka koje nemorate kupovati 
slot 2 - " M133"
slot 3 - " Recurve Bow" kad se otvori GL-94
slot 4 - " M-700 Predator" kad osvojite AMR 

Tribal Knife

drugi otok 

slot 1 - " ACE"
slot 2 - " SPAS-12"
slot 3 - "GL-94" 
slot 4 - " AMR" 

Tribal Knife

bitno je da gađate u glavu dobivate više xp bodova, i ako koristite c4 ili gl-94 isto po 30 xp po jednom ubojstvu...koristite Special Syringes-Untouchable gdje vam zagusti i tako lako prolazite sve jer vam nitko ništa nemože {#}

EDIT :

ubačene slike kako najlakše sakupiti 5x Blue Leaf, 5x Green Leaf, 2x White Leaf i to samo odete brzo putovanje od kuće do kuće i uvjek će vam biti listova

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 16:05 (BugUser).
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

@Vrinho, @BugUser, hvala vam puno na pomoci.

Igra mi je predobra, fantasticna i ne zurim sa prelazenjem misija, igram polako, osvajam tornjeve, ubijam zivotinje, dobijam zauzvrat dodatnu opremu itd.itd... jucer igram oko 4-5 sati, predjem onu misiju s pocetka kad moram roniti ispod onog brda da pokupim neke gljive i sve to zavrsim, snimi se igra i tad prestanem igrati. Maloprije upalio, odem na load kad me igra vrati tamo negdje blizu onog broda medusa...mdf...{#}

Ne znam jel se ovo samo meni desilo ili i ostalima...ako jeste ima li kakav patch da ovo popravi po mogucnosti da se nemora od pocetka igrati? Stvarno sam posizio kad sam vidio gdje me vrati igra..{#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice