Jučer sam završio kampanju.
Ubio sam frendove, poševio Citru i dobio nož u prsa. Karma, jebiga.
Odlična igra, jedna od boljih koje sam igrao u zadnje vrijeme.
osobno taj kraj ne bih nikad izabrao i nisam jer nema smisla.
Jučer sam završio kampanju.
Ubio sam frendove, poševio Citru i dobio nož u prsa. Karma, jebiga.
Odlična igra, jedna od boljih koje sam igrao u zadnje vrijeme.
osobno taj kraj ne bih nikad izabrao i nisam jer nema smisla.
you are not alone my friend
Jel far cry 3 ide preko steama ili kako?vidim da na nekim stranicama prodaju igru ali nejde preko steama.
Ljudi pomoć!. Igram ovu igru sve je ok osim što zvuk negdi ga ima negdi ne. Zapravo pucanje i slične stvari imaju zvuka ali kad neko govori onda ga nema. Zna li neko ikakvo riješenje?
Nakon 32h igranja, došao na drugi otok ;) Odigrao tek par misija.. Imam filing da je nekako "mračniji", više stalker-ski osjećaj :D nemam pojma zašto ali eto..
Igra je odlična ali prelagana, previše vuče za rukav, što je već 1000 puta izjavljeno.. No osvajanje outpostova je uvijek zanimljivo i izvedivo na brdo načina.
Jel far cry 3 ide preko steama ili kako?vidim da na nekim stranicama prodaju igru ali nejde preko steama.
Može ići preko Steama, međutim uvijek ide i preko Uplaya. Ove keyeve što prodaju a da nisu Steam aktiviraš na Uplayu. S tim da obrati pažnju na to da nekad igre nije moguće skinuti s Uplaya, ovisi o verziji ključa.
U tom ti slučaju prodavač mora dati download link.
Može ići preko Steama, međutim uvijek ide i preko Uplaya. Ove keyeve što prodaju a da nisu Steam aktiviraš na Uplayu. S tim da obrati pažnju na to da nekad igre nije moguće skinuti s Uplaya, ovisi o verziji ključa.
U tom ti slučaju prodavač mora dati download link.
Nisam razumio.. znaci igru aktiviram na uplay i onda opet na steam ili uopce ne na steamu? jer tko god prodaje online tu igru nigdje nije steam.. meni treba iskljucivo steam inace ne zelim igrat
FC3 dobija poprilican set promjena
http://forums.ubi.com/showthread.php/753983-New-Features-and-Changes-in-Far-Cry-3
To je jedino što ste zamjerali i sad je ispravljeno
koliko sada ocjenu dajete? Ja dajem 7/10
Nisam razumio.. znaci igru aktiviram na uplay i onda opet na steam ili uopce ne na steamu? jer tko god prodaje online tu igru nigdje nije steam.. meni treba iskljucivo steam inace ne zelim igrat
Ako nije Steam key ne možeš aktivirati na Steamu.
Znači moraš naći nekoga tko prodaje Steam key, koji u pravilu ide preko gifta jer se FC3 retail ne može aktivirati na Steamu.
A čak i ako imaš Steam verziju, kao ja npr., moraš koristiti i Uplay.
moze pomoc. igram ovu igru na xboxu 360. i nestao mi je fotoaparat. kako da ga vratim ?
moze pomoc. igram ovu igru na xboxu 360. i nestao mi je fotoaparat. kako da ga vratim ?
U drugom dijelu igre ga nemaš više koliko se sječam
Ljudi pomoć!. Igram ovu igru sve je ok osim što zvuk negdi ga ima negdi ne. Zapravo pucanje i slične stvari imaju zvuka ali kad neko govori onda ga nema. Zna li neko ikakvo riješenje?
Meni se to zna dogoditi ako isključim slušalice, tj. igram preko zvučnika
Probaj preko slušalica, pa javi. meni samo na zvučnicima neće glas.
Ovako ekipa imam problem
Igram far cry vec par dana
Imam Piratsku verziju
I sad dns idem opet uc u far cry kad ono nudi mi samo New Game
Znaci nemogu nastavit nema nista, saveao samo sigurno prije nego sam izasao ali ne nudi mi opciju za continue
I isao sam gledat zamo u fileove gdje bi trebao biti save i tu imaju dva save od jucer svaki po 48Kb
Neznam sta da radim ovo mi se desilo vec jedan put al sam mislio da je neka moja greska bila ali sad se ponavlja
Ovako ekipa imam problem
Igram far cry vec par dana
Imam Piratsku verziju
I sad dns idem opet uc u far cry kad ono nudi mi samo New Game
Znaci nemogu nastavit nema nista, saveao samo sigurno prije nego sam izasao ali ne nudi mi opciju za continue
I isao sam gledat zamo u fileove gdje bi trebao biti save i tu imaju dva save od jucer svaki po 48Kb
Neznam sta da radim ovo mi se desilo vec jedan put al sam mislio da je neka moja greska bila ali sad se ponavlja
Sejvanje je prilično zeznuto u igri. Sejva se automatski kako prolaziš igrom a nema da možeš ručno nešto sejvat, mislim ima opcija ali pola toga ne sejva. Najbolje je kada osvajaš tornjeve i onda igra automatski sejva i znaš da češ drugi put od tuda nastavit. Ja sam znao između outposta kada se "teleportiram" izić iz igre, odn., onda sejva igrica...
...
Cudna igra
U svakom slucaju sta je sa mojim saveovima jer ja kad ulazim nemam uopce mogucnost da nastavin od negdje nego samo new game
imao sam 100% pređenu igru i sad sam resitirao outpuste,počeo sam ih osvajati al nekako je dosadno imaš sva oružja i bez muke preuzimaš!
tako sam odlučio ponovno pokrenuti igru na master nisam baš primjetio neke velike razlike u težini nasprem warrior
Save game radi posve normalno sa zadnjim patchom? Thx
Izgleda da stize nesto novo vezano za FC3
http://www.computerandvideogames.com/394742/far-cry-3-blood-dragon-rating-hints-at-follow-up/
Kada mogu napraviti specijalne strijel sad mogu nositi 20 običnih i 10 specijalnih
Kako ste vi pokupili onaj relics u potunulom brodu, ja zaronim i dodjem do dna, ali nemam dovoljno zraka da se vratim na povrsinu, a i one proklete ajkule samo kruze, mada se mogu boriti protiv njih.
I nisam jos nesto shvatio dobro, jel mogu one stvari iz ruksaka negdje prodavati, napunim ga na 48/48 i onda moram na loot ruksak da se oslobodin necega i npr. ikona pokera kosta 20$ i kad je se rijesim stanje novca se ne povecava, to nisam shvatio najbolje.
Kako ste vi pokupili onaj relics u potunulom brodu, ja zaronim i dodjem do dna, ali nemam dovoljno zraka da se vratim na povrsinu, a i one proklete ajkule samo kruze, mada se mogu boriti protiv njih.
I nisam jos nesto shvatio dobro, jel mogu one stvari iz ruksaka negdje prodavati, napunim ga na 48/48 i onda moram na loot ruksak da se oslobodin necega i npr. ikona pokera kosta 20$ i kad je se rijesim stanje novca se ne povecava, to nisam shvatio najbolje.
Tamo di kupuješ oružje tamo možeš prodavati i stvari koje skupiš.
imaš za kraftati da roniš duboko kad imaš skilove možeš 60 sekundi..ovako 30 sek..to ti je dovoljno da pokupiš btw moraš proć neke misjie da dobiš taj craft- Deep Dive....
crafting - Exploration Syringes - Deep Dive
Znam da ovo glupo što sam sebi odgovaram al moram..igram na MASTER,ako nekog interesira kako se lako prolazi..
započnite igru prijeđete prvu misiju..nakon misije počnite povečat sve stvari ruksak,spremik oružja itd..istovremeno osvajate outposte..obavezno sakupljajte sve iz škrinjica i naravno koga ubite pokupite mu obavezno stvari kako bi prodali imate opciju quick sell...sve to kako bi kasnije mogli kupovati dodatke za oružja i karte!..kako ste osvojili na prvom otoku sva mjesta kupite karte i sakupite 40 relices.. 20-tak vam treba za AMR snajper koji ima 100% damage te nakon 40 otključava vam se Special Syringes-Untouchable - 5x Blue Leaf, 5x Green Leaf, 2x White Leaf...mogu staviti sliku kad se vratim gdje najlakše sakupiti to...nalazi se pored kuće za sevanje...kad ste sve ovo napravili krenete na misije..evo moje
ovo sam koristio za prvi otok
slot 1 - " F1" po odabiru al uzima se assoult zbok metaka koje nemorate kupovati
slot 2 - " M133"
slot 3 - " Recurve Bow" kad se otvori GL-94
slot 4 - " M-700 Predator" kad osvojite AMR
Tribal Knife
drugi otok
slot 1 - " ACE"
slot 2 - " SPAS-12"
slot 3 - "GL-94"
slot 4 - " AMR"
Tribal Knife
bitno je da gađate u glavu dobivate više xp bodova, i ako koristite c4 ili gl-94 isto po 30 xp po jednom ubojstvu...koristite Special Syringes-Untouchable gdje vam zagusti i tako lako prolazite sve jer vam nitko ništa nemože
EDIT :
ubačene slike kako najlakše sakupiti 5x Blue Leaf, 5x Green Leaf, 2x White Leaf i to samo odete brzo putovanje od kuće do kuće i uvjek će vam biti listova
@Vrinho, @BugUser, hvala vam puno na pomoci.
Igra mi je predobra, fantasticna i ne zurim sa prelazenjem misija, igram polako, osvajam tornjeve, ubijam zivotinje, dobijam zauzvrat dodatnu opremu itd.itd... jucer igram oko 4-5 sati, predjem onu misiju s pocetka kad moram roniti ispod onog brda da pokupim neke gljive i sve to zavrsim, snimi se igra i tad prestanem igrati. Maloprije upalio, odem na load kad me igra vrati tamo negdje blizu onog broda medusa...mdf...
Ne znam jel se ovo samo meni desilo ili i ostalima...ako jeste ima li kakav patch da ovo popravi po mogucnosti da se nemora od pocetka igrati? Stvarno sam posizio kad sam vidio gdje me vrati igra..