EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 427.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
13 godina
neaktivan
Re: EVE Online

Ako skupis dovoljno ingame novca za plex, onda ti je besplatno

15 godina
neaktivan
EVE Online

isplati se za 5 eurica uzet,mislin,navuc ces se na igru u par dana,a tesko da ces skupit za plex u prvi misec dana,osin ako ti neko ne posudi ili pokloni,pogotovo ako je plex jos 500 milkica(ne igran eve vec par miseci),tako da samo sibaj to   ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Ima li koja dobra duša možda onaj buddy invite za 21 dan triala i par početnih savjeta?

Ja sam isto kupio preko steama pa trazim isto ovo povise, ako tko ima da se javi na pm :)

17 godina
EVE Online

Jel ima neka noob friendly HR korporacija koja prima nove članove ?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Space kaže...

Jel ima neka noob friendly HR korporacija koja prima nove članove ?

http://www.facebook.com/groups/61300445409/

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
neaktivan

Di namavit eve online time code, i to jeftino? Mislim htio bi pocet igrat pa ono zanima me :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Di namavit eve online time code, i to jeftino? Mislim htio bi pocet igrat pa ono zanima me :)

Najjeftinije ti je kad ces GTCove kupovat s ingame novcem, ali to ces moci jedino ako si jako aktivan igrac nakon mjesec dana igranja.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
TheDarkSide kaže...

Najjeftinije ti je kad ces GTCove kupovat s ingame novcem, ali to ces moci jedino ako si jako aktivan igrac nakon mjesec dana igranja.

Ma znam, al uzeo bi recimo onih 60 dana, 30 ubacio, a 30 stavio na prodaju, cisto da imam pocetni kapital...znam sa ekonomijom jako dobro...uvijek mi je islo u svim igrama, a vidim da je to obvdje dosta rasireno i detaljno pa mi se sviđa...

Zato pitam, di uzet najjeftinije onih 60 dana...al da nije iz igre!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
EVE Online

kupis 2 plexa za 200 kuna priko kartice,najlakse sto ja znam,a plexove mozes unutar igre prodat... i btw,ekonomiju upravljaju igraci i u eveu se moze jako dobro od trgovine zivit,tako da ti eto mali savjet sto se toga tice,ako imas volje,matematickog znanja i strpljenja ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Poz raja, evo citam nesto vezano za ovu igru, i nadjoh clanak u kome pise nesto kao "play for free - buy the game with in-game money" ali clanak je star pa me interesuje jel ovo moguce izvest i sada sa ovim 14 dana trial-om? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

vrrlo tesko,osim ako ti neko ne posudi ili pokloni pare...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

vrrlo tesko,osim ako ti neko ne posudi ili pokloni pare...

Ok, reko da pokusam al nista, hvala ti {#}

15 godina
neaktivan
EVE Online

al isplati se probat,navuc ces se nakon par dana... vrijedi kupit 1-2 mjeseca,kasnije ces lako sam zaradjivat ingame... ili potrazi neku korporaciju koja ce ti pomoc(TML,corwi)... siguran sam da neces pozalit

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

Pozz svima.. Evo naisao i ja na eve online temu pa da se malo ukljucim :)

Igram EVE vec par godina i stvarno moram priznati da je igrica jakooo zarazna...

Princip je da ako izgubis brod tj ako te neko ubije, bilo pirati ili u pvp-u ti gubis taj brod zauvijek..

I sve modove na njemu....Tako da ponovno skupljaj pare i kupuj...

Ne placam game-time vec jakooo dugo, jer zaradim i po 900-1.200 miliona mjesecno pa kupim 30dana za oko 580 sada.

Ako netko zeli 21-day trial neka me pm-a... Kad krene igrat nek mi se javi ingame sa mailom pa cu mu pomoci oko starta sa tipovima

a mozda uleti i koji milion ISK-a iliti kredita :)

ingame nick Maria212

a za vas znalce evo vam moj eve kill profil pa pogledajte..

Inace sam u 0.0 mining corpu, Voditelji smo The Predictables alijance (indy za Unthinkables), u koaliciji sa Gypsy bandom, a sada smo

ratovali i potrgali -AAA- I glavninu SolarFleeta koji im je isao pomoci :)

http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_ext_id=1815908422

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

ja san se skrasia u bope-u,krenila me odlicno pvp karijera,al neigran sad vec 2 mjeseca,nemam bas vremena... a i plex je uzasno skup...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj eve kill link da vidim kako ti to pvp-as :)
Ma ja sam jedino u pvp-u... S deckima sam u indy corp, ali 99% vremena sam u drugoj regiji ili sjedim na titanu za hotdrop xD
Od rattinga zaradim stvarno i previse iska, a i neki dan mi je dropao machariel bpc wooohoo

14 godina
neaktivan
EVE Online

Evo ljudi ja sam skinuo juce onaj trial od 14 dana i blago reci sam se sokirao igricom. Znaci sve je ogromno, toliko stvari za raditi, toliko objekata, brodova, planeta, ma ja ne mogu da vjerujem. E sad sam ja sebe sam razocarao kad sam vec poceo da kontam kako se sta radi, koji je smisao i to, i onda se sjetim da nakon 14 dana necu vise moci igrat tako da sam je i ugasio i ne ulazi mi se vise samo bezveze da se divim i cudim i onda da mi je ukinu. A i da se recimo zvijezde poklope i da kupim pretplatu na 1 mjesec problem je sto sam 100% siguran da cu se navuci maksimalno, pa onda valja svaki mjesec placati a iskreno to mi se ne radi u trenutnoj situaciji. Uglavnom igrica je predobra, sve pohvale {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako zelis... dam ti 21 day trial invite ja.. pa vidi :)
igrica je pre ogromna a ti nisi vidio ni 1% :)

16 godina
marac212 kaže...

Igram EVE vec par godina i stvarno moram priznati da je igrica jakooo zarazna...

Nazvati EVE "igricom" je svetogrđe :)

Ja sam se bio zakačio još 2005. Držalo me jedno 2 godine pa onda polako zasićenje.

Cijelu godinu nisam uopće imao sub, a ovaj mjesec sam aktivirao da vidim šta je novo u zadnjoj ekpanziji.

PvE dosadi nakon toliko godina, PvP mi se bio smučio zbog blobanja - ili te zatuče blob, ili lag ili svi bježe ako je nas previše :)

Po meni je zlatna sredina naći corp i onda roamati sa 10ak cruisera ili battlecruisera.

Ili pak 5-15 ljudi u bomberima stavit cloak pa se šuljat naokolo i tražit prikladne žrtve :)

15 godina
neaktivan
Krx kaže...

PvE dosadi nakon toliko godina, PvP mi se bio smučio zbog blobanja - ili te zatuče blob, ili lag ili svi bježe ako je nas previše :)

Po meni je zlatna sredina naći corp i onda roamati sa 10ak cruisera ili battlecruisera.

Ili pak 5-15 ljudi u bomberima stavit cloak pa se šuljat naokolo i tražit prikladne žrtve :)

Hehe ajmo ovako.. :)

Blob te zatuce ako nemate scouta i svi kao muhe gez glave skacete kroz gateove. xD

Lag je rijesen na nacin da vrijeme unutar sistema se uspori u odnosu na protok vremena normalno..

npr 1sec bude zapravo 1s.400ms ili 1s.800ms te se na taj nacin omogucava normalno odvijanje radnje, samo malo usporeno..

Neki dan smo u systemu imali 1000 ljudi u fajtu...

gypsy band sa tengu+support, predictables sa 180man tengu, red alliance sa battleship flotom i nc. sa support carrierima i supercarierima protiv -AAA- koje smo naguzili zesce.. sve se odvijalo na undocku od stanice.. iako je bilo usporeno kao sam vrag, aka 40sec za warp off, ipak je sve radilo bez crashanja,dca i laga..

A ovo sta kazes da svi bjeze ak vas je previse...

Zato lijepo nadjes alijancu, sjednete na titana, posaljete par nek idu uokolo, i cim njih neko ide naguzit sa velikom flotom, dignu cyno i skocite na njih xD...

Nema ljepseg od super dropa kad ih fino rasturite... Ekipa kad vidi da neki drake ili cane sutne cyno bjezi kao luda jer zna da ce nastat sranje eheheh

15 godina
neaktivan
EVE Online

ma kakve roaming flote, SAMO CTA ;))   whorekill na huginu,lock range 250   hahaha... ili PLJAS...BANANA,to je sou,vrhunska zabava,a jos je neprocjenjivo slusati FC-a na tsu sa balkansim naglaskom kako prica na engleski i onda sve to na ruski ponavlja hahaha...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marac212 kaže...

ako zelis... dam ti 21 day trial invite ja.. pa vidi :)
igrica je pre ogromna a ti nisi vidio ni 1% :)

Pa hajd moze, ali samo ako to nece tebi neki problem napraviti ili te bezveze smarati  {#} a kako ce to da funkcionise jer sad sam na 14 day trial-u? Hocu li morat pravit novi acc ili ce se samo produziti na 21 dan?

15 godina
neaktivan

mislim da moras novi acc napraviti :/

moras mi dati email na koji mogu poslati invite pa preko njega ides dalje

14 godina
neaktivan
EVE Online

Eto, provjeri inbox :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rjeseno :)

Javi se ingame, ako budes krenuo i kad krenes.

Maria212 mi je main... 99.99% vremena sam na njemu, a ostalo cyno altovi..

za carrier i rorq jumpove lol

13 godina
neaktivan
EVE Online

Imam jedno glupo pitanje, ali eto pitat ću.

Kako da otvorim {#} temu na službenom EVE forumu? Uletio sam u jedno temu i nešto čitao i vidio sam New thread gumb. Kada odem na index, nema ga. Može pomoć?{#}

I znate li neki dobrar PvP corp koji po mogućnosti ima Hrvatskih igrača(nije nužno)?

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

tropa de elite ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Ljudi, šta vi mislite dali eve raste iz dana u dan?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

Eve je jedini mmorpg cija populacija raste,mislim da je kriza bila kad su dodali cash shop sa glupostima i 3d avatare ali ljudi su se prilagodili,odn ccp je dao mogucnost igracima da ne koriste ta dva bezvezna sadrzaja .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

veliki pad broja igraca i samog evea   je pocea prije godinu dana i taman negdi do ljeta je to trajalo,sada se igraci ponovo vracaju pomalo

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice