EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 427.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
15 godina
neaktivan
EVE Online

mogu vidit taj fit? inace ja rattam sa tengom i ide odlicno,i ne koristin hamove jer volin tuci sa distance

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Malo sam si uzeo free trial i za sada mi se jako sviđa, ali imam jedan problem. Na drugoj misiji Cash flow for capsuleers sam dobio brod Condor (Interceptor), ali ne mogu staviti gore NIKAKVA oružja. A imam 2 turreta i jedan Miner. Nijedan ne mogu staviti gore jer mi kaže da je nemoguće staviti to gore jer je sve zauzeto ili da nema slotova. A na onaj Rookie ship ide bez problema... Kako da to riješim??

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Suddenly Psychotic kaže...

Malo sam si uzeo free trial i za sada mi se jako sviđa, ali imam jedan problem. Na drugoj misiji Cash flow for capsuleers sam dobio brod Condor (Interceptor), ali ne mogu staviti gore NIKAKVA oružja. A imam 2 turreta i jedan Miner. Nijedan ne mogu staviti gore jer mi kaže da je nemoguće staviti to gore jer je sve zauzeto ili da nema slotova. A na onaj Rookie ship ide bez problema... Kako da to riješim??

To je samoubilacka misija, cilj je da te nauci gubitku broda. Udes u tog Condora, osiguras ga u stanici na platinasto osiguranje, izvedes u deadspace pocket(mission objektiv) i zaletis se do piratske baze.

brod eksplodira te unisti bazu i obliznje pirate.

Nakon toga se u pod-u vratis u stanicu i predas misiju ;)

13 godina
neaktivan
EVE Online

Sada sam pak naletio na jedan drugi problem. Nekako sam promijenio da mi u svemirskoj stanici umjesto lika prikazuje brod. I ne znam kako to vratiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa prije bi mi lik stajao u nekakvoj kontrolnoj sobi i mogao sam šetati po postaji. Sad ne znam kako da to vratim... :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

imas   u opcija, inejbl stejson invajerment... ali viruj mi bolje je bez toga

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima li koja naša ekipa blizu Molden Heatha?

Planiram dić large POS, pa da znam koga zvat upomoć kad ga ekipa počne rokat :))).

Inače mali korp od 2 člana i većinom smo off, tradeamo i gradimo. Dopiz... mi misije i anomalije par godina prije... Sad treba gledat kako što učinkovitije (što manje vremena i rada) zaraditi za PLEX...

Ako mi to uspije onda možda i ostanem koji mjesec ;).

ingame nick Dala min- pa tko želi nek se slobodno javi. (primamo i neozbiljne članove i zahtjeve za alijanse- dokle god alijansa od 1000+ ljudi prihvati nas kao članove uprave :)).

13 godina
neaktivan
EVE Online

Imam neke stvari poput Cargo hold upgradea i Overdrive injector koji zahtjevaju Hull upgrades skill, koji sam uredno istrenirao. Ali još uvijek mi ne dopušta jer trebam imati taj skill. Može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...

Imam neke stvari poput Cargo hold upgradea i Overdrive injector koji zahtjevaju Hull upgrades skill, koji sam uredno istrenirao. Ali još uvijek mi ne dopušta jer trebam imati taj skill. Može pomoć?

Mislim da cargo hold i overdrive trebaju samo lv 2 Hull upgrades, i mechanics 2 ili 3.

13 godina
neaktivan
EVE Online

Koji mi skill treba da proizvodim stvari? Trebam napraviti 200 raketa u zadnjoj Business misiji.

EDIT: našao sam. A jesam glup...{#}

EDIT 2: nedavno sam izgubio brod (Merlin frigate) koji je maksimalno išao oko 350 m/s. Sada mi novi ide 260-ak m/s, a imam iste module. Kako da opet idem onom brzinom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 17:41 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

jel je istina da EVE sada ide puno bolje na nVidia grafickim kartica nego ATI jer je navodno CCP nVidijin partner?

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

trebalo bi isto radit,sve ovisi o jacini kartice

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako imas isti brod s istim modulima onda mora jednako ici. Moze ici samo brze ako skilas navigation skilove.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan
EVE Online

U Making moutains of molehills 3 trebam napraviti 2 civilian afterburnera. To sam napravio, ali mi i dalje ne dopušta da završim misiju jer ih nisam napravio. Šta da radim? Probao sam stavljati u Item hangar i brodski cargo hold i svejedno ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Pozdrav, pratim vas već neko vrijeme ovdje. S obzirom da sam nekad davno pokušao igrati, ali uslijed nedostatka vremena sam poslije tjedan dana odustao, želio bi opet pokušati jer sada imam nešto više vremena...Pa sada ako ima neka dobra duša da mi pomogne sa

buddyinvite + plex bio bih mu jako zahvalan jer sa onih osnovnih 15 dana mislim da ne mogu ni osnove pošteno pohvatati....I da pitam, dali se prvo moram registrirati ili ako mi netko od vas pomogne sa buddyinvite prvo moram vama obratiti....

sorry na noob pitanju ....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Zahvaljujem članu mac92 na brzom pozivu i 21 free day-u za dužu mogučnost isprobavanja ....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zverko kaže...

Zahvaljujem članu mac92 na brzom pozivu i 21 free day-u za dužu mogučnost isprobavanja ....{#}

Heh dezurni industrijalist Circle of Crowsa :)

Nadam se da ce ti se igra svidit.

Anyway jucer, mjesec dana nakon pocetka skillanja za tengua napokon sjednem u zvijer, fittam ga jednako kao ludizao(minus HML tech 2,mora sam arbaleste stavit jer nemam HML na lv5)

s caldari navy heavy-ima stoji na 333 dps-a,range 76km i s AB,hardenerima i shield boosterom cap traje 2 ipo minute :(

Sad je red na 13 dana do Energy Management L5 i 3 dana za Energy System Operation L5,pa svi subsistemi na 4(+ offensive i defensive na 5) to je jos nekih 11estak dana, pa HML na 5(15 dana)

Pih... sve u svemu oko 40 dana do relativno efektivnog pilotiranja Tenguom :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 10:02 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
EVE Online

da,i meni nije jasno sto ce ti ovaj lse,bolje stavi jedan amp ili dual small boost

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

ERMAHGERD! https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=155029

Sad se pozelim obisit -.-

~ 25% nerf rangea i ~20% nerf dmga HM.

Taman sam stavia HM da mi se skillaju na 5....

Ludi sta kazes na ovo?

Sad ce mi tengu bit u banani kad napokon odskillam sve za njega :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...

Ludi sta kazes na ovo?

Je, ko je mogo znat da mrzu sve 'rvac... pardon, nas dalekometne misajl pajlote {#}

A gle, ja imam specijalizaciju na 5 pa kaj sad mogu, ako ubiju HM-ove kako je najavljeno, budem ih lijepo zaboravio do idućeg rebalansa. Srećom, specijalizacija HAM-ova je isto na 5 hi-hi pa se bude prebacilo na to... s odgovarajućim T2 range rigovima, TP-ovima i svim što uz takav fitac jelte ide. Ako još buffaju HAM-ove, bude puna šaka brade.. u svakom slučaju vidjet ćemo. CNR s T2 torpsima isto može imat range oko 40km, dps oko 1500 pa iako će se malo više putovat do mete, BS-ovi će padat brže tako da ne bude neka strašna razlika, ako uopće...

Iskreno, mene više brine to što će malo tko koristiti Drejk s heaviesima za pvp, čisto zato što dps bude jadan, a ako HAM-ovi ne dobiju nekakav range i/ili dps buff sve skupa bi moglo ispast drejkovci pišite kući propalo {#}

Ah... nista onda idem lagano skillat HAM-ove,to cu switchat veceras....

Iako mislim da ce ostavit HAM kako jesu jer nema spomena o buffanju HAM-ova,samo nerf HM.

Razmisljam prije svega stavit skillanje Destroyera i Battlecruisera na 5, s obzirom da ce cijepat skillove po rasama.

Inace imam CNR, ali nisam odskilla caldari BS i torpeda uopce.

Cruise su mi na L3 lol. A i drone skillovi su mi u banani.

Zadnji put kad sam gleda kombinirani dps u CNR mi je bia 300 :(

Nije mi se svidia CNR jer je spooooooooooor -.- zato sam i isa na Tengua.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 15:13 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

ovo ce shebati tengu flote i to jako,taako da necemo vise testovce moci sa sigurne udaljenosti klati

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Ah... nista onda idem lagano skillat HAM-ove,to cu switchat veceras....

Iako mislim da ce ostavit HAM kako jesu jer nema spomena o buffanju HAM-ova,samo nerf HM.

Mmm.. ne baš, pazi ovo:

- Increase missile acceleration so that real range is much closer to the client assumed range of flight-time*speed against a stationary target. This means a slight range buff for all missiles...

- Reduce HAM launcher power grid requirements by 10%

- Rage: Increase damage bonus to +35%

To znači da na 100mn HAM tengu možda više nećeš morat fitat skupi reactor control i/ili ancillary routere, mislim ako ovo nije buff za dps tengu onda ne znam što je? Kažu doduše i ovo:

- unify velocity penalty (-16.7%), unify penalty to explosion velocity (-14%), increase penalty to explosion radius (+72%)

ali što se može, rage misajli ionako nikad nisu bili sreća za gađat fregatice... čini se kao da će uz TP i federacijska mreža postat ne opcija nego must have 

Hmm, nisam pametan sta da radim -.- sta da skillam dalje.....

Sad kad sam napokon odskilla Tengua se trebam prebacit na CNR za misijanje >.< FU CCP!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Hmm, nisam pametan sta da radim -.- sta da skillam dalje.....

Sad kad sam napokon odskilla Tengua se trebam prebacit na CNR za misijanje >.< FU CCP!!!

Pa ne trebaš majku mu {#} samo specijaliziraj HAMove i imaš pokriveno pve i pvp! Evo jedan neloš l4 fit za početak:

http://eve.battleclinic.com/loadout/43943-Tengu-lvl4-F-CK-YOUR-FACE.html

ja bi recimo stavio federation web, republic fleet TP i pithy A-type small booster...

Hmm da ovo izgleda zanimljivo,a range nije tako los... skoro 50 km.

Nije 117 kao s HM,ali ionako sam s Drakeom navika tuc na nekih 60km

Samo mi je muka unistit rigove na ovom sadasnjem tenguu a neman love za drugog >.<

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
Samo mi je muka unistit rigove na ovom sadasnjem tenguu a neman love za drugog >.<

Je, nemoj to radit... ja uvijek radije kupim novi hull, posebno ako su T2 rigovi gore. Imaš do 12. mjeseca fore za tutnut 500 milja sa strane, nije to neka para ajde... taman da majnaš hisec beltove skrpo bi se {#}

Ma nije problem naravno, samo nisam bas online u EVE-u samo skillove update-am jer sad vecinom igram Guild Wars 2.

Ali moga bi malo pred kraj miseca jedan vikend malo zaglavit s L4 misijama i skupit za novog Tengua.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

ERMAHGERD! https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=155029

Sad se pozelim obisit -.-

Ludi sta kazes na ovo?

Evo update-ali su thread, ipak nije toliko brutalan nerf.

Heavy Missiles
-Base flight time reduced by 35%
-Base velocity increased by 14.66%
-In total, base range reduced by ~25%
-Damage decreased by 10% (rounded to closest digit)
-Explosion radius increased by 12%
-Affects all variant Heavy missiles, including FOF.

Tech Two Missiles
-Remove ship penalties from tech two missiles (ship velocity and signature radius)
-Precision: Increase bonuses to explosion velocity to +20%, increase damage to match T1 missiles
-Fury: Increase damage bonus to +35%, reduce flight time to 50% of T1, unify penalties to explosion radius (+72%) and velocity (-16%) across the sizes
-Javelin: Just remove ship penalties
-Rage: Increase damage bonus to +35%, Unify flight time to match T1, unify velocity penalty (-16.7%), unify penalty to explosion velocity (-14%), increase penalty to explosion radius (+72%)

13 godina
protjeran
EVE Online

Nista se ne prica o DUST-u i njegovoj integraciji u EVE svijet, kak to funkcionira itd?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Nista se ne prica o DUST-u i njegovoj integraciji u EVE svijet, kak to funkcionira itd?

DUST je još u beti, sad se nedavno testiralo preuzimanje contracta iz EVE online. Mislim da je ovaj tjedan bilo testiranje dijela vezanog uz korporacije i vezane aktivnosti. Uglavnom, za sad još nema nekih bitnih efekata na EVE svijet.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
EVE Online

Vidim na Steamu Eve za 5 eura, pa si mislim da bi si mogao to ovaj puta zbilja nabavit. Ima li koja dobra duša možda onaj buddy invite za 21 dan triala i par početnih savjeta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemoj trositi novce na Steamu za Eve, ako pocnes igrati trial .. nije vazno koji, i postavis pretplatu na igru / kupis ingame plex s ingame novcima i produzis vrijeme accounta na 30 dana, automatski ti account postaje Full verzija, znaci nema potrebe placati tih 5 eura. Ako hoces buddy invite posalji mi mail na PM. 

Nova expanzija je out, veoma mi se svidza :)

14 godina
neaktivan
IgGy25 kaže...

Nemoj trositi novce na Steamu za Eve, ako pocnes igrati trial .. nije vazno koji, i postavis pretplatu na igru / kupis ingame plex s ingame novcima i produzis vrijeme accounta na 30 dana, automatski ti account postaje Full verzija, znaci nema potrebe placati tih 5 eura. Ako hoces buddy invite posalji mi mail na PM. 

Nova expanzija je out, veoma mi se svidza :)

al za tih 5 eura vec dobijem prvih 30 dana, inace je vise prvi mjesec pretplate, kaj ne?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice