Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.564.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
dado16 kaže...
ako je multiplayer, trebaobi napraviti onaj reset igre pa preko console ponovno ocitati profil, i onda ce ucitat nove ture i dobit ces s vecim parama

Jel možeš malo pojasnit ovo? Izgleda da sam u problemu jel u nekim gradovima nemam uopče posla a u večini po jedan max 3.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
17 godina
upises g_force_economy_reset 1 u console, zatim upises game da se ponovno ocita, kad udes reci ce ti da ti je resetirano zatim opet upises g_force_economy_reset 0 da se vise ne resetira kad ponovno ucitavas igru, i to ti je to
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Console je? Ne znam gdje treba upisat što si naveo...??

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 8:55 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Console je? Ne znam gdje treba upisat što si naveo...??

right click/properties/launch options/-g_force_economy_reset 1

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 9:39 (Lemyxz).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Odem right klik na ikonu u desktopu preko koje pokrečem MP (Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer) pa properties al nigdje neam launch options..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Dali mi se isplati dati novce za MP ili da čekam dok se to sve malo nerazvije da se maknu trolovi? Drugo, zašto nenaprave na početku u nekom serveru da te kao vjere kako voziš da se smanji količina budala? I koliko najeftinije dođe MP i kad ga kupim dali onda dobijem i single player jer trenutno nemam uopce ETS2

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dobijes i sp i mp, posto je ovo mod, nije offical multiplayer, inace isplati se, mp je ok, ponekad ima budala no i dalje se isplati
16 godina

Prolistaj malo temu par stranica unatrag. Nedavno je bila rasprodaja ETS2 na Steamu za svega par dolara, a dobila se i igra i DLC. Ako se ne varam netko je naveo stranice gdje se još uvijek može kupiti po sniženoj cijeni. Multiplayer je inače besplatan u obliku instalacije od par MB ali je potrebna originalna igra da bi ga mogao igrati

12 godina

Reset u konzoli je ok, ali ipak malo prejak (previsok) za mnoge ovdje. Drugo, konzola nije default aktivna vec je treba i aktivirati (znati) ...

A isto to radi i spavanje ili skok u bilo koju svoju garazu (brzo putovanje) ...
Samo ponekad je potrebno otici i u SP i napraviti sa tim profilom jednu kratku voznju (5-6 rl min.) i vratiti se u MP ...

Zekat kaže...

Odem right klik na ikonu u desktopu preko koje pokrečem MP (Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer) pa properties al nigdje neam launch options..?

He, ta mani se ti konzole to je mac sa dvije ostrice ...
Odspavaj, pogledaj poslove i ako treba odspavaj jos jednu ...
A treba ponekad i lijencariti a ne samo sljaka ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
17 godina
meni spavanje ne funkcionira, pa moram preko console
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima kakvih novosti za 1.11 update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ajd ko ima malo vremena, a zna vise od nas "obicni" igraca u ovoj igrici nek se javi u pp, treba mi pomoc :)

hvala ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 18:01 (EmyR).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ima li neko link za najnoviju verziju TSM

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

ima li neko link za najnoviju verziju TSM

Eto http://ets2downloads.com/maps/trucksim-map

Cini se da je dosao 1.11 update,update-a mi se 518 mb {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 18:45 (Xperiax1).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako se meni nista ne update-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To izgleda samo tebi, pošto i dalje stoji 1.10.1 na službenim stranicama?

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Izašla je beta verzija 1.11. Vjerojatno će kroz par dana pusti i gotovu verziju. Tako mi se sad pojavila vijest na Steamu.

http://steamcommunity.com/games/227300/announcements/detail/165822080744698810

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lijepo izgleda mogu rec {#}

Mogucnost prodaje garaze,na gps-u pise koliko je ogranicenje {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja čekam da izađe full vezija, pa da mi se Steam nadogradi. Jel zna tko kakva je stvar sa modovima, dal će bit kompatibilni i sa 1.11 verzijom? Konkretno me zanima ProMods mapa i naravno Jazzycat cargo packovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Ja čekam da izađe full vezija, pa da mi se Steam nadogradi. Jel zna tko kakva je stvar sa modovima, dal će bit kompatibilni i sa 1.11 verzijom? Konkretno me zanima ProMods mapa i naravno Jazzycat cargo packovi.

Zasto cekas full kad mozes sad nadogradit? {#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Zato sto je beta, zato sto MP prestaje da radi a vjerojatno i TSM ... {#}

i ja cekam final i novi MP pa cu tek onda updateati ...

ProMods je rekao da nova 1.7 stize odmah nakon 1.11, e sad neznam da li je mislio i na betu ???

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 20:00 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Zato sto je beta, zato sto MP prestaje da radi a vjerojatno i TSM ... {#}

i ja cekam final i novi MP pa cu tek onda updateati ...

Hebes MP,na njemu sam ostavio zivaca na tone..Ja cekam promods da izadje,tsm me bas i nije odusevila detaljima,pro mods mi je tu bolja..

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon 2+h igranja temperature procesora i grafe nisu prešle 55C, bočna strana kučišta otvorena, u sobi pakao...ja prezadovoljan.

-Danas neplanirani meet, prvo sam se iz Austrije našo sa nero(CRO) u Stuttgartu sl.1 odakle palimo za Amsterdam. U Amsterdamu se lagano skupljamo gdje dolaze Rvati sa svih strana sl.2, da bi odatle krenili preko Njemačke gdje smo obavili još neke stvari, Poljske, Češke do Austrije i Italije sl.3. Bilo nas je ~6, večina tu s foruma. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja danas konacno updateao sve i stavio nove modove i zvao me Ujko Sam da mu treba "demokracije" u Libiji.

62t demokracije 62t demokracije
15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

Evo ja danas konacno updateao sve i stavio nove modove i zvao me Ujko Sam da mu treba "demokracije" u Libiji.

Da nisi ti latentni ISIL, koji marljivo radi na planu za globalnu dominaciju?

16 godina
neaktivan

Nesto se cesto smucam dolje po Sjevernoj Africi, hmmm

17 godina
Euro Truck Simulator 2

..ima li promjene u novome patchu što se tiče fizike ili .. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Čitam novosti i stalno se ponavaljaju kako im nije prioritet razvijat Multiplayer. Meni SP više ne predstavlja zabavu, previše je monoton i ovo da ćemo se načekat s napretkom MP-a me zabrinjava. Što se tiče 1.11, čak tri grada su ubacili {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 21:42 (Lemyxz).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...

Čitam novosti i stalno se ponavaljaju kako im nije prioritet razvijat Multiplayer. Meni SP više ne predstavlja zabavu, previše je monoton i ovo da ćemo se načekat s napretkom MP-a me zabrinjava. Što se tiče 1.11, čak tri grada su ubacili {#}

Multiplayer nije napravio scs softver,rootkiller je napravio multiplayer.Jos dok nije izasao MP nisam ga mogao docekati a sad ga slabo igram,vecinom sam u SP jel znam da nema budala i kretena koji ce se namjerno zabijati u mene i meni kvariti igru.Sto se tice update-a.Ubacili su tri grada,dodali dosta opcija,promjenili meni,loading bar...Koliko sam upoznat rade na skandinavija dlc-u tako da bi to mogli izbacit u neko dogledno vrijeme.Ja sam se ponadao da ce ubaciti nove kamione ali nista od toga,upitno je dali ce opce ubaciti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 21:52 (Xperiax1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice