Jel možeš malo pojasnit ovo? Izgleda da sam u problemu jel u nekim gradovima nemam uopče posla a u večini po jedan max 3.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Console je? Ne znam gdje treba upisat što si naveo...??
Console je? Ne znam gdje treba upisat što si naveo...??
right click/properties/launch options/-g_force_economy_reset 1
Odem right klik na ikonu u desktopu preko koje pokrečem MP (Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer) pa properties al nigdje neam launch options..?
Dali mi se isplati dati novce za MP ili da čekam dok se to sve malo nerazvije da se maknu trolovi? Drugo, zašto nenaprave na početku u nekom serveru da te kao vjere kako voziš da se smanji količina budala? I koliko najeftinije dođe MP i kad ga kupim dali onda dobijem i single player jer trenutno nemam uopce ETS2
Prolistaj malo temu par stranica unatrag. Nedavno je bila rasprodaja ETS2 na Steamu za svega par dolara, a dobila se i igra i DLC. Ako se ne varam netko je naveo stranice gdje se još uvijek može kupiti po sniženoj cijeni. Multiplayer je inače besplatan u obliku instalacije od par MB ali je potrebna originalna igra da bi ga mogao igrati
Reset u konzoli je ok, ali ipak malo prejak (previsok) za mnoge ovdje. Drugo, konzola nije default aktivna vec je treba i aktivirati (znati) ...
A isto to radi i spavanje ili skok u bilo koju svoju garazu (brzo putovanje) ...
Samo ponekad je potrebno otici i u SP i napraviti sa tim profilom jednu kratku voznju (5-6 rl min.) i vratiti se u MP ...
Odem right klik na ikonu u desktopu preko koje pokrečem MP (Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer) pa properties al nigdje neam launch options..?
He, ta mani se ti konzole to je mac sa dvije ostrice ...
Odspavaj, pogledaj poslove i ako treba odspavaj jos jednu ...
A treba ponekad i lijencariti a ne samo sljaka ... 
Jel ima kakvih novosti za 1.11 update?
Ajd ko ima malo vremena, a zna vise od nas "obicni" igraca u ovoj igrici nek se javi u pp, treba mi pomoc :)
hvala ;)
ima li neko link za najnoviju verziju TSM
ima li neko link za najnoviju verziju TSM
Eto http://ets2downloads.com/maps/trucksim-map
Cini se da je dosao 1.11 update,update-a mi se 518 mb 
Kako se meni nista ne update-a?
To izgleda samo tebi, pošto i dalje stoji 1.10.1 na službenim stranicama?
Izašla je beta verzija 1.11. Vjerojatno će kroz par dana pusti i gotovu verziju. Tako mi se sad pojavila vijest na Steamu.
http://steamcommunity.com/games/227300/announcements/detail/165822080744698810
Ja čekam da izađe full vezija, pa da mi se Steam nadogradi. Jel zna tko kakva je stvar sa modovima, dal će bit kompatibilni i sa 1.11 verzijom? Konkretno me zanima ProMods mapa i naravno Jazzycat cargo packovi.
Ja čekam da izađe full vezija, pa da mi se Steam nadogradi. Jel zna tko kakva je stvar sa modovima, dal će bit kompatibilni i sa 1.11 verzijom? Konkretno me zanima ProMods mapa i naravno Jazzycat cargo packovi.
Zasto cekas full kad mozes sad nadogradit? 
Zato sto je beta, zato sto MP prestaje da radi a vjerojatno i TSM ... 
i ja cekam final i novi MP pa cu tek onda updateati ...
ProMods je rekao da nova 1.7 stize odmah nakon 1.11, e sad neznam da li je mislio i na betu ???
Zato sto je beta, zato sto MP prestaje da radi a vjerojatno i TSM ... 
i ja cekam final i novi MP pa cu tek onda updateati ...
Hebes MP,na njemu sam ostavio zivaca na tone..Ja cekam promods da izadje,tsm me bas i nije odusevila detaljima,pro mods mi je tu bolja..
Nakon 2+h igranja temperature procesora i grafe nisu prešle 55C, bočna strana kučišta otvorena, u sobi pakao...ja prezadovoljan.
-Danas neplanirani meet, prvo sam se iz Austrije našo sa nero(CRO) u Stuttgartu sl.1 odakle palimo za Amsterdam. U Amsterdamu se lagano skupljamo gdje dolaze Rvati sa svih strana sl.2, da bi odatle krenili preko Njemačke gdje smo obavili još neke stvari, Poljske, Češke do Austrije i Italije sl.3. Bilo nas je ~6, večina tu s foruma.
Evo ja danas konacno updateao sve i stavio nove modove i zvao me Ujko Sam da mu treba "demokracije" u Libiji.
Da nisi ti latentni ISIL, koji marljivo radi na planu za globalnu dominaciju?
Nesto se cesto smucam dolje po Sjevernoj Africi, hmmm
..ima li promjene u novome patchu što se tiče fizike ili .. ?
Čitam novosti i stalno se ponavaljaju kako im nije prioritet razvijat Multiplayer. Meni SP više ne predstavlja zabavu, previše je monoton i ovo da ćemo se načekat s napretkom MP-a me zabrinjava. Što se tiče 1.11, čak tri grada su ubacili 
Čitam novosti i stalno se ponavaljaju kako im nije prioritet razvijat Multiplayer. Meni SP više ne predstavlja zabavu, previše je monoton i ovo da ćemo se načekat s napretkom MP-a me zabrinjava. Što se tiče 1.11, čak tri grada su ubacili 
Multiplayer nije napravio scs softver,rootkiller je napravio multiplayer.Jos dok nije izasao MP nisam ga mogao docekati a sad ga slabo igram,vecinom sam u SP jel znam da nema budala i kretena koji ce se namjerno zabijati u mene i meni kvariti igru.Sto se tice update-a.Ubacili su tri grada,dodali dosta opcija,promjenili meni,loading bar...Koliko sam upoznat rade na skandinavija dlc-u tako da bi to mogli izbacit u neko dogledno vrijeme.Ja sam se ponadao da ce ubaciti nove kamione ali nista od toga,upitno je dali ce opce ubaciti.