Meni pase kad god,samo da se ne ide u Nizozemsku jer tamo imam 9 fps
EDIT: Zna li netko jesu li svi modovi disable u multiplayeru,npr neki modovi za interni display na scaniji to je isto iskljuceno ili?
Meni pase kad god,samo da se ne ide u Nizozemsku jer tamo imam 9 fps
EDIT: Zna li netko jesu li svi modovi disable u multiplayeru,npr neki modovi za interni display na scaniji to je isto iskljuceno ili?
Valjda čemo se skupit bar 3ca do badnjaka.
Jeste vidjeli Alena(Techxpose) sto je zvao radio pa slao pozdrave za ekipu s ts3-a :D
Kralj hahahah
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
I di je taj ponoćni konvoj, u kojem gradu? Hoće li uopće biti šta od toga?
EDIT: ETS2 Steam grupa za ekipu sa foruma http://steamcommunity.com/groups/ets2croatia
Apsolutno svi modovi su off, mod folder ti moze biti dupke pun ali MP to sve iskljuci ...
imati cemo samo one modove sto MP stavi kao sto sada imamo svijetla ...
-----------------------
Nocna voznja (meni uzivancija) po Poljskoj i obavezna posjeta serpentina ... 
Gospodine Moderatore, ako vas mogu zamolit da ovaj link stavite u prvi post, bit će od koristi. Naravno da bi svi koji nisu, trebali posjetit navedeni link. Hvala!
ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/ets2-multy-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/211213.aspx?page=0&jumpto=4269644&sort=asc&view=flat
Apsolutno svi modovi su off, mod folder ti moze biti dupke pun ali MP to sve iskljuci ...
imati cemo samo one modove sto MP stavi kao sto sada imamo svijetla ...
Kakva svijetla ja nisam ništa primjetio?
Ista je svugdje verzija... opet moras na steam staviti. Odi na kinguin, tmao imas za 5€ Gold Edition i to kupi.
Kakva svijetla ja nisam ništa primjetio?
Pa nisi ni mogao primjetiti jer sam ja tu bio neprecizan ... 
a mislio sam na poboljsana svijetla na semaforu ...
nekako se oni koji rade presporo uključuju, treba to ubrzat.
Imal ko da kreće iz Beča ili okolice večeras pa da negdje zajedno vozimo ?
Ako neko ima u kojem drugom gradu u blizini Beča nek se javi da odem do tamo pa da zajedno vozimo
Zasto stalno vozim rute po 5-6k eura. Nanizao sam valjda 3-4 kockice za udaljenost i 2 za vrijedan teret + lomljivo jednu i dalje jedno te isto vozim.
Evo počeo sam igrati ets 2,zanima me ima li nekih dobrih stranica na kojima piše nešto o igrici,strategiji kako voditi posao,koje kamione kupovati i tako.Koje vi modove koristite i koje mape?
Uso sam u single i opet u multy i sad imam rute po 20-25k... odlicno.
Zasto stalno vozim rute po 5-6k eura. Nanizao sam valjda 3-4 kockice za udaljenost i 2 za vrijedan teret + lomljivo jednu i dalje jedno te isto vozim.
Te kockice su samo još jedna jalova stavka u nizu...
Jel ovi glupani nevide da je ovaj jbni. Rotterdam neigriv? Šta ne prošire bez sudara zonu bar u njemu ili je i to za njih pre komplicirano i teško..
Sve bi bilo ok da nema ljudi koji se jednostavno ne drze reda. Da se svi drze svoje strane ceste i da se ide jedan po jedan unutra a ne da se zapinje jedan na drugom problem rjesen. Al' uvijek ima pacijenata kojima se zuri.
Mada bi mogli i prosirit taman negdje do ulaza u luku bez sudara.
Ali čim me prebaci iz UK u luku u Rotterdam kamion počme skakat, jedva sam se iščupo sa velikim oštečenjem a sad stojim namjestu i nemogu se pomaknit jer Admina boli briga. Lega iz konvoja je nestao u akciji...
U zadnji par dana me precesto zeza MP, skoro pa svaki put kad krenem ga igrati izbaci mi error da nije odgovarajuca verzija, i svaki put moram iznova ga instalirat i ponisti mi sve isporuke koje su napravljene u toku zadnji 5 dana, vazda me vraca na mjesto gdje sam bio prije 5 dana i kad ucitam save onda mi nestanu svi poslovi, nit mogu vozit za sebe nit ima brzi poslova... stvarno ne znam u cemu je problem al mi ide na zivce vise :(
ako neko zna u cemu je problem nek pise ;)
Kako se prijavi neki igrač ?
Sinoć ja išao na servis da popravim kamiom i baš ja izašao na cestu, prošao 30-40 metara, lik me zakaci sa prikolicom i brzo ode
Kako se prijavi neki igrač ?
Sinoć ja išao na servis da popravim kamiom i baš ja izašao na cestu, prošao 30-40 metara, lik me zakaci sa prikolicom i brzo ode
/report ID razlog
http://forum.ets2mp.com/showthread.php?tid=1530&page=77
Slikaj i pošalji tu na forum!
Ali čim me prebaci iz UK u luku u Rotterdam kamion počme skakat, jedva sam se iščupo sa velikim oštečenjem a sad stojim namjestu i nemogu se pomaknit jer Admina boli briga. Lega iz konvoja je nestao u akciji...
Vozio sam ja za tobom i u luci sam stajao iza tebe na par metara i vidio sam da nemožeš s kamionom nigdje. Prebacio sam se sa F7 u Rotterdam u servis jer sam mislio da si tamo. Još sam te na chatu pitao gdje si.. Nije te bilo pa sam otišao dalje.
Drugi put valjda neće biti problema na putu 
Kolike su vam temperature grafe/procesora/sobe dok igrate ETS2?
sada sam isao za Poznan i sretnem oko 20 kamiona crvene boje valjda su svi vozili Volva i ja zaletim u sredinu i vozim s njima s crnim Manom 
temperature grafe su oko 50 proca oko 45 a sobe nez