Elden Ring

poruka: 1.655
|
čitano: 453.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Elden Ring
Jel se može ps5 verzija igrati sa ps4 kontrolerom?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
8 godina
BeLLicus kaže...
maks0806 kaže...

Ja uzeo sa CDKeys shopa za 43 eura, ali kod mogu dobiti tek 25.2. ništa od preloada

Dap i ja. Drugi će već igrati dok ćemo mi tek ključ dobiti. Jbg to je cijena za 20 eura uštede. Možda pošalju 24.2 navečer. Premda se već sutra u ponoć može igrati.

Izgleda da fizičke PC verzije dolaze distributerima sutra, znači ko ne može preuzeti u poslovnici, već mu se treba slati, dobit će tek u ponedjeljak. 

10 godina
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...
maks0806 kaže...

Ja uzeo sa CDKeys shopa za 43 eura, ali kod mogu dobiti tek 25.2. ništa od preloada

Dap i ja. Drugi će već igrati dok ćemo mi tek ključ dobiti. Jbg to je cijena za 20 eura uštede. Možda pošalju 24.2 navečer. Premda se već sutra u ponoć može igrati.

Izgleda da fizičke PC verzije dolaze distributerima sutra, znači ko ne može preuzeti u poslovnici, već mu se treba slati, dobit će tek u ponedjeljak. 

Kakve veze ja imam sa fizickom kopijom za pc? Meni key stize vcrs ili sutra.

12 godina
Elden Ring

Fizička kopija za PC? What?

Dobio sam kod, 20 eura beskompromisno u džepu, čeka se ponoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
BeLLicus kaže...
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...
maks0806 kaže...

Samo dajem info koji imam, pričali ste o tome kako ništa od preloada prije 25.02., pa sam napisao da i fizičke kopije za PC dolaze kasnije od verzija za PS4 i PS5, nemoj biti nervozan... što je jedan dan kad će se ova igra igrati godinama  

Evo meni već stiglo.

8 godina
maks0806 kaže...

Fizička kopija za PC? What?

Dobio sam kod, 20 eura beskompromisno u džepu, čeka se ponoć

Launch i Collectors Edition PC

9 godina
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...
maks0806 kaže...

Samo dajem info koji imam, pričali ste o tome kako ništa od preloada prije 25.02., pa sam napisao da i fizičke kopije za PC dolaze kasnije od verzija za PS4 i PS5, nemoj biti nervozan... što je jedan dan kad će se ova igra igrati godinama  

Evo meni već stiglo.

ovo je odlično. Nažalost, nije mi financijska situacija bila takva da trenutno mogu kupovati takva izdanja, ali bi volio da jesam, jer ovo će se sigurno moći i dobro prodati. Pogotovo jer je igra po svemu sudeći apsolutni klasik.

8 godina
Elden Ring

Ovi kaj uzimaju PC verzije, mislim da je za 420 kn bio bolji deal Launch Edition nego čista digitalna za 320 kn

4 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Ključ stigao. Premda sam na poslu, žena je aktivirala i stavila da se skida. Znači cdkeys svaka čast poslali su dan ranije. Včrs možda napravim lika i malo prozujim 20 minuta. Jesu stigli driveri za igru?

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
BeLLicus kaže...

Ključ stigao. Premda sam na poslu, žena je aktivirala i stavila da se skida. Znači cdkeys svaka čast poslali su dan ranije. Včrs možda napravim lika i malo prozujim 20 minuta. Jesu stigli driveri za igru?

driveri za nvidiu stigli prije tjedan dana. Ja ću isto danas malo pronjuškat ili barem napravit lika. Još odlučujem klasu. Razmišljam stvarno da odem na neku od onih web stranica, upišem nazive svih klasa i da mi generira jednu i koja ispadne tu odaberem. Ili da možda pošaljem sve u pm i uzmem Wretcha za prvi prelazak 

10 godina
Elden Ring

Kod mene Samuraj 100% katana je moja sudbina jos od Dark Soulsa 1

Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
Elden Ring

Da, cdkeys je pustio svima ključeve sinoć u ponoć. Što se game ready drivera tiče, mislim da su izašli prije 10ak dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2022 10:51 (Alex Mercer).

0 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Onda su mi već instalirani. Znači još patch sačekati i spremni smo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Elden Ring

Najbolji collectors koji sam kupio, Melania izgleda fantastično i spremna je razbiti neke glave

5 0 hvala 4
12 godina

Super je! Ali 1700kn uhh

8 godina
Elden Ring

1440 kn. Puno je, ali ako si inače kolekcionar figura i okorjeli gamer ko ja (a Souls igre su "my jamm"), jednostavno nemaš izbora. A nije na odmet i imati nešto ušteđevine.

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Jel se moze znat otkud? Imam preorder za collectors u Mikronisu al ne daju do sutra usprkos pokusajima 

8 godina
Elden Ring

Da, ne bi ju dobio ni da si kod mene naručio (firmu neću spominjati da izbjegnem neugodnosti na forumu ubuduće), također šaljemo danas, a preuzimanje u poslovnici je sutra, to se ja samo loptam sa svojim primjerkom.

Moji frendovi također moraju čekati do sutra, ma koliko god mi piva obećali.

3 0 hvala 1
7 godina
NathanDrek kaže...

Da, ne bi ju dobio ni da si kod mene naručio (firmu neću spominjati da izbjegnem neugodnosti na forumu ubuduće), također šaljemo danas, a preuzimanje u poslovnici je sutra, to se ja samo loptam sa svojim primjerkom.

Pa kako si onda napisa da fizicke kopije distributerima dolaze sutra ako ti vec svoj primjerak imas, a i od prijatelja kopije su u poslovnici i ne mogu ih dobit kokiko god piva obecali?

9 godina
Tututuru kaže...
NathanDrek kaže...

Pa kako si onda napisa da fizicke kopije distributerima dolaze sutra ako ti vec svoj primjerak imas, a i od prijatelja kopije su u poslovnici i ne mogu ih dobit kokiko god piva obecali?

To je reko za PC verziju.

Nego ja sam narucio sa instantgameing i jos nisam key dobio, a mislio sam da cu tamo najprije dobit :/

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2022 13:28 (Santana).
8 godina
Elden Ring

Tako je Santana, samo PC verzije se čekaju, razlog - nepoznat.

0 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Izgleda da sam ja jedini koji je direktno na Steamu uzeo. Puna cijena od 60 eurića, ali ne žalim se. 

Mene više zanima kako je to sad toliko niža cijena po tim stranicama, a za igru koja je nova novcata i to još ima brutalne recenzije? Pa jel ne budu takve igre na tim stranicama po par eura snižene, čisto simbolično?? Evo npr. Dying Light 2 je trenutno snižen 5-6 eura po takvim stranicama

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Cansee kaže...

Izgleda da sam ja jedini koji je direktno na Steamu uzeo. Puna cijena od 60 eurića, ali ne žalim se. 

Mene više zanima kako je to sad toliko niža cijena po tim stranicama, a za igru koja je nova novcata i to još ima brutalne recenzije? Pa jel ne budu takve igre na tim stranicama po par eura snižene, čisto simbolično?? Evo npr. Dying Light 2 je trenutno snižen 5-6 eura po takvim stranicama

Preorder za Dying Light je bija isto dosta nizi na instantu, prijatelj je uzea. Kupuje tamo vec 2 godine i ima podatak na accountu da je oko 150€ do sad ustedija kupnjon tamo. 

Pretpostavljan da kupuju kodove preko ruskog storea, njima je steam jeftiniji. 

NathanDrek kaže...

Tako je Santana, samo PC verzije se čekaju, razlog - nepoznat.

Ispricavan se. Vidija san da ste pisali o digitalnoj i launch verziji za PC.

Danas udrit lagano spavanje nakon posla od 19,20 do 23 i udrit 6 uri Eldena do posla 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2022 14:03 (Tututuru).
10 godina
Cansee kaže...

Nije da bih i ja žalio dati punu cijenu za Elden Ring no ako mogu uštedjeti zašto ne. Mene je Elden izišao 41 euro točno ili ti ga 315kn znači 135kn uštede što je lijep iznos, recimo isto tako God of War sam kupio na cd keysu 34 eura naspram steamovih 50, Days Gone 33 eura naspram stimovih 50, Mafia Definitive Edition 31 euro naspram steamovih 50, Resident Evil Village 41 euro naspram steamovih 60 i tako, 20 eura otprlike je jeftinije za preorder novih igara, i nakupi se toga. Na steamu kupujem tokom salea, a inače uvijek preordere radim na cdkeysu. Ovo za Dying Light ni meni nije jasno možda je sa vremenom poskupilo ali inače su rijetki slučajevi da je cijena slična steamovoj na tim stranicama. 

7 godina
BeLLicus kaže...
Cansee kaže...

Nije da bih i ja žalio dati punu cijenu za Elden Ring no ako mogu uštedjeti zašto ne. Mene je Elden izišao 41 euro točno ili ti ga 315kn znači 135kn uštede što je lijep iznos, recimo isto tako God of War sam kupio na cd keysu 34 eura naspram steamovih 50, Days Gone 33 eura naspram stimovih 50, Mafia Definitive Edition 31 euro naspram steamovih 50, Resident Evil Village 41 euro naspram steamovih 60 i tako, 20 eura otprlike je jeftinije za preorder novih igara, i nakupi se toga. Na steamu kupujem tokom salea, a inače uvijek preordere radim na cdkeysu. Ovo za Dying Light ni meni nije jasno možda je sa vremenom poskupilo ali inače su rijetki slučajevi da je cijena slična steamovoj na tim stranicama. 

Evo vam cijena sa instant gaminga za preorder.

9 godina
Tututuru kaže...
BeLLicus kaže...
Cansee kaže...

Evo vam cijena sa instant gaminga za preorder.

aha kužim, znači preorder je bio toliko, ali sada je više nakon što je igra izašla. 

12 godina
Elden Ring

Kako je igra dobila tolike hvalospjeve u ovakvom tehnickom stanju....svi znamo koliko je tajming i preciznost bitna u Souls igrama.

U biti najvise mi se isplati uzet XsX verziju radi VRRa ali sam si zacrtao da zelim Elden za Ps5.....Pc verzija je ocigledno najveca tragedija sa stutterom itd.....

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2022-02-24-elden-ring-performance-first-impressions

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...
NathanDrek kaže...
BeLLicus kaže...
maks0806 kaže...

Evo meni već stiglo.

Steelbook dolazi uz koju verziju?

8 godina
Elden Ring

Collectors ima svoj steelbook, a launch edition ima svoj, ali u launch editionu ne dolazi u pakiranju već ga dobivaš posebno kao bonus ako si preorderao igru, jer je također limitiran broj komada, nisu ih slali koliko i igara, znači od 25.02. nećeš dobiti steelbook uz launch edition, osim ako prodavči odluče svejedno dati i ako im je uopće ostalo još

collectors edition steelbook collectors edition steelbook
launch edition steelbook launch edition steelbook

1 0 hvala 2
8 godina
Elden Ring

ne mogu govoriti u ime drugih, ali mi ćemo ih davati i nakon releasea, samo što od petka više nema 10% preorder popusta

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice