Maknuli su season rewards na kraju rivals sezone! Za odigranih 90 tekmi dobis TIFO hahahahah
Najgori dio od svega toga je kad su rekli da je to samo vizualni glitch da paketi kao nagrada postoje.
Ulogiram se, opaaaaa... tifo.
Nakupina lazova, nista koristi i ljudi koji niau u zivotu imali doticaj sa nogometom.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24

. Otkud, kako zašto, ne znam, prvi faul na utakmici i jasno viđeno da je žuti bio. Druga tekma, igram protiv čiterskog smeća, svi igrači su mu na 99 pace, a ima cbove sa 70 pacea koji trče brže nego moj Osimhen 2x, normalno autoplay mu je uključen, trči samo sa cm-om bezveze, čit igra sve ostalo autotacklea, autopass, teampress, overload ball side 90 minuta, fauli se ne sude a tackleova ima 100 po utakmici, stamina 99 cijelu tekmu, itd., takve mrzim iz dna duše i želim im sve najgore na svijetu, i još točka na i, nema njegovog rezultata na scoreboardu ni za jedan gol. Moji se uredno pišu i prikazuju, njegovi ne. Treća tekma, opet ista stvar, čiter par ekselans, kancerogeno smeće, dakle sve isto, pet njegovih je na svakoj lopti, stamina ne pada ništa, ai dodaje, ai tacklea, faula nigdje, njegov kursor je na cm-u ili cam-u i laganini, ja povedem, on pauzu, i kreće haos, jedno 10 uklizavanja s leđa, nema faula, pa gol. Pa opet od centra slide na slide, nema faula, gol. Pa ja nekak zabijem gol i tu igra staje, jer on opet stišće pauzu, poslije pauze, ja nemam više nijednog dodavanja, nijedne lopte, ništa. Samo gledam kako on ide sa pet igrača na loptu, a nigdje rupe kod njega, kako dodaje sve i jednu loptu točno tamo gdje treba, kako mu svaki igrač ai kontroliran točno utrčava ispred mojih igrača u svakom momentu i kako idu 2-3 uvijek ispred lopte sami. To mi je toliko fascinantno ove godine da je totalno preočito kad ekipa ima smeće zvano čit.