Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.948.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Dota 2

Pozz

S cim se oces trade-at za dota 2 invite?  

Ficolinjo
14 godina
ako netko ima za ponuditi dotu 2 u zamjenu za neku igru, nek se javi u pm..
17 godina
Dota 2

evo poceo i ja dotu 2 prije nekih tjedan dana, nego zanima me, jeli ovo samo moja sreca ili su inace svaki gejm 1-3 retarda, al ono doslovno retarda

0 0 hvala 0
13 godina

Upravo takva vrsta heroja, ka šta su sk i dk, di ne mos previse fulat sa spellovima je najbolja za pocetak.

Od mene preporuke su ti:

Rogue Knight (Sven)

- s njim moras pogodit dobar stun, ultu kad ide gankat/pushat

Crystal Maiden (CM)

- prvi spell ima veliki aoe (area of effect) dobar dmg i slow, imas disable, globalnu auru koja svima pumpa manu i ultu koja nije toliko bitna, al ponekad dobro uleti :)

Tidehunter (tide)

- ima nuke + slow + armor reduction u 1. spellu, drugi negira dmg i prekida stun ako primis određenu kolicinu dmga (ako te recimo ulta pudge i rota te, ti ces njemu prekinit ultu koja bi trebala trajati 3 sek a traje recimo 1 sek), 3. u malom aoe radi dmg i radi 40% attack dmg redukciju, a ulta mu je brutalna glavno da zahvatis 2 ili više s njom i to je to

Ogre Magi (ogre)

- ima nuke + stun, slow, spell koji povecava ias (increased attack speed) i ms (movement speed) i ulta radi koje svi njegovi spellovi imaju mogucnost multicasta

Demon Witch (lion)

- nuke+stun, disable, mana drain, ulta brutalni nuke

Lich

- nuke+slow, +armor, deny svojih creepova za manu, brutalna ulta koju ne bi trebalo bacat ako su suparnicki heroji među vlastitim creepovima jer ce se onda od njih odbijat (njegova ulta ima ministun effect na prvog kojeg bacis tako da s utlom mozes prekinit heroja koji se TPa)

s doticnima imas jednostavne single target spellove, tako da ne mos previse fulat

13 godina
josipva kaže...

evo poceo i ja dotu 2 prije nekih tjedan dana, nego zanima me, jeli ovo samo moja sreca ili su inace svaki gejm 1-3 retarda, al ono doslovno retarda

ne mores od toga pobic, uvik ce se nac neki retard/rus :D

dok te mm ne pocne stavljat u very high lvl gameove, bit ce ti takav omjer, dok je vamo obratno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 16:00 (chipina).
13 godina

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 16:09 (chipina).
13 godina
Unimatrix 007 kaže...

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

evo vako od prvih sta mi padaju na pamet,

sk (sand king) + lina

venga (vengeful spirit) + slardar

pa (phantom assasin ili mortred) + omni (omniknight)

cm (crystal maiden) + kunkka (admiral)

sd (shadow demon) + lesh (leshrac)

kotl + pl (ka šta je vec netko spomenia)

huskar + dazzle

ima ih još al eto, sam ih istraži jer je u tome i čar :)

15 godina
neaktivan
chipina kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

evo vako od prvih sta mi padaju na pamet,

sk (sand king) + lina

venga (vengeful spirit) + slardar

pa (phantom assasin ili mortred) + omni (omniknight)

cm (crystal maiden) + kunkka (admiral)

sd (shadow demon) + lesh (leshrac)

kotl + pl (ka šta je vec netko spomenia)

huskar + dazzle

ima ih još al eto, sam ih istraži jer je u tome i čar :)

techi + tuskarr :D

ali njih nema u doti 2 :(

13 godina
ToMisLaW kaže...

hahaha ooo da :D

moze i tiny umisto tuskara 

15 godina
chipina kaže...
ToMisLaW kaže...

hahaha ooo da :D

moze i tiny umisto tuskara 

tuskar je onaj šta sjekire baca jel?pa di je on, njega nema? :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
fila2208 kaže...

ne, to ti je beastmaster

a tuskar

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 16:55 (chipina).
15 godina
chipina kaže...
fila2208 kaže...

ne, to ti je beastmaster

a tuskar

a pobrkao sam....ja sam čak mislio na onog trolla što baca sjekire i može se i tuć

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ti misliš vjerovatno na Troll Warlord-a ,ali njega za sada nema u doti 2.

Programer,web developer

0 0 hvala 0
15 godina
Wedran Dev kaže...

Ti misliš vjerovatno na Troll Warlord-a ,ali njega za sada nema u doti 2.

a da,troll is master of axe, jadan axe hehe :))

dada, već sam pozaboravljao te neke likove, nisam igrao jeidnicu ima dobra godina dana...sad se na dvicu vraćam, kao da nisam nikad ni igrao :))

13 godina
neaktivan
Dota 2

ako neko hoce igrat pm da se nadjemo na steamu..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Aj pišite lipo puna imena heroja, ovi novi ionako neznaju, a još ako napišeš sk, neznaš jel skeleton king ili sand king npr. Plus retardirano je skroz... Igran dotu godinama i nigdi nisan vidija takve kratice, samo je bilo ono Venegeful spirit-venga, Nevermore-never, i sl.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Guide to Dota 2

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja neznam za vas, ali sad skoro svaku pušim jer dobim retardove u igri -.- .Se to i vama događalo na 1 lvl-u?I neko je pito dali su bolji heroji u lol-u ili dota i moj odgovor je definitivno Dota 2.Puno su zabavniji i jednostavno bolji, tek sam sada shvatio kako lol kopira heroje iz dote

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
15 godina
sackboy kaže...

Ja neznam za vas, ali sad skoro svaku pušim jer dobim retardove u igri -.- .Se to i vama događalo na 1 lvl-u?I neko je pito dali su bolji heroji u lol-u ili dota i moj odgovor je definitivno Dota 2.Puno su zabavniji i jednostavno bolji, tek sam sada shvatio kako lol kopira heroje iz dote

welcome to the light side young one. :)

Naravno da se događalo. Možeš me dodati ako nešto znaš, pa tu i tamo zaigramo kad sam slobodan. Pm me

15 godina
neaktivan
sackboy kaže...

Evo napokon 27-1 sa Rikijem :D

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dota heroji su jedno 3 puta jači od lol heroja i baš zbog toga mi je dota bolja. Npr šta bi jedan pudge napravija u lolu?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Jonja kaže...

Dota heroji su jedno 3 puta jači od lol heroja i baš zbog toga mi je dota bolja. Npr šta bi jedan pudge napravija u lolu?

ili neki sven te axe. Pa aksa nitko ne bi mogao ubit. :)

Da ne pričamo o seksu koji balnar izvodi kad padne noć :)

15 godina
neaktivan

Napokon pa de se i meni posrećilo, 2 win-a za redom :D Ovaj Riki je predobar, jučer imo 27-1, a danas 17-1, čak sam i quadru dobil(kak se tu već kaže, brijem da ultra) :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 13:27 (sackboy).
15 godina
sackboy kaže...

Napokon pa de se i meni posrećilo, 2 win-a za redom :D Ovaj Riki je predobar, jučer imo 27-1, a danas 17-1, čak sam i quadru dobil(kak se tu već kaže, brijem da ultra) :D

Lijepo je to, kad igraš stalno rikija i ekipa te dobro supporta, samo završavaš killove i moliš boga da nitko od njih ne kupi gem. Kad kupi gem onda si završio.

Igrajte raznolike heroje i uloge, samo tako će te napredovat u svim aspektima igre :))

15 godina
sackboy kaže...

znas da riki ne postoji u pro dota 2 gamingu? :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

Ask me if i care :p

Ja igram Dotu iz zabave, a i nije da stalno igram s istim herojima.Svaki dan probavam nekog drugog.

Sada kad sam s Rikijem igro niko nije kupio gem jer većina nezna baš iteme u Doti, a i neznam ih ni ja baš sve.Istina je da je s njim riskantno igrat zbog toga, ali nekada se posreći

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 14:34 (sackboy).
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

postoji ali ga nitko nebira zato sto je beskoristan...

a vec mi polako ide na ku... sto svaki game neko uzme: lycana,baru ili rikia...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 14:40 (ToMisLaW).
15 godina
sackboy kaže...

Ask me if i care :p

Ja igram Dotu iz zabave, a i nije da stalno igram s istim herojima.Svaki dan probavam nekog drugog.

Sada kad sam s Rikijem igro niko nije kupio gem jer većina nezna baš iteme u Doti, a i neznam ih ni ja baš sve.Istina je da je s njim riskantno igrat zbog toga, ali nekada se posreći

većina su ludi rusi lol igrači koji se još uče, kad uletiš u jaču igru,pitat ćeš se dalimaju maphack ili što :)

Sjećam se gejma di su uzeli i clinkza i rikija. I sad me siluju oba, ja napišem, we will see later who will laugh.Kasnije ja idem sa gemom, dečki me štite, oni padaju od dva tri hita. Još namjerno stealam hit da ubijem, ispričam se svom kolegi, veli on its okay,revenge is yours :)

te male dota pobjede :)

ToMisLaW kaže...

postoji ali ga nitko nebira zato sto je beskoristan...

a vec mi polako ide na ku... sto svaki game neko uzme: lycana,baru ili rikia...

Igraj sd ili rd. puno su zanimljivije partije.

Ap su za njubove i one koji tek počinju shavćati igru.

Mi samo sd i rd, uživancija je dobit nekog heroja kojeg neznaš i još ga dobro odigrat.

Ap je pun ludih rusa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 14:42 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Dota 2

ja upadam s takvim idiotima da im se divim, sad imo gejm gdi su su tolko feedali bounti hantera da je lik u pol partije vec imo 500dmg i 24lvl s tim da je s kritikalom ubio mene s  zamahom a ja imam 1450hp-a, nakon sto sam uzeo onaj sto reflekta dmg tj zadaje njegov dmg njemu 4 sec i tako se lik ubio 3puta i ne kuzi kako lol..stalno upadam u partije s takvim debilima

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 16:07 (Trabant601).

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

vidim nitko ne spominje earthshakera, vecinu igara sam s njim igrao, u biti kad god igramo u paru igram sa njim, jer je po meni brutala, pogotovo kad imas nekog tko zna gankat :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice