Dishonored

poruka: 462
|
čitano: 105.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dishonored
Pranja kaže...

Ja sam igru završio i dobio sam najgori kraj iako sam sve mete riješio na non-lethal način. {#}

No,sve u svemu,igra je solidna. Doduše,ne sviđa mi se kažnjavanje igrača koji imaju drugačiji pristup igri.

nema to veze ako si pobio xy ljudi prije toga.

ja sam lady boyle rijesio non leathal pa mi je opet chaos bio high jer sam pobio 9 cuvara

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ne znam za vas ali mene igra nije uopće baš oduševila, taman sam završio 5-ti level, i već mi nekako sve skupa postaje monotono, i ponavljajuće...da ne govorim o postojanju apsolutno nikakvog izazova, jer uz korištenje pravih powera i mrvicu mozga imam osjećaj kao da igram uz cheatove.

Palac gore za vioce acting i atmosferu, koji su briljantni...ali jedan veliki palac dole za repetitivni (i extra lagani) gameplay i grafiku koja na momente briljira onda opet na momente debelo razočarava (koristim postavke koje je netko ovdje postao).

Zasad nategnutih 7/10

eh, da, Bioshock je ipak teško nadmašiv ( a koliko smo pljuvali po njemu onda kad je izašao )

Igra ima solidan replay value i ne bih je baš nazvao prelaganom, naravno ako ne igraš na prve dvije razine težine (što nema previše smisla jer gdje je izazov u tome?). Za grafiku se slažem. Ako ti je zaista toliko lagano, probaj namjestiti zadnju razinu težine i igrati bez quicksaveova, pa kako bude, bude. 

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region
13 godina
odjavljen
Dishonored

Ja išao malo eksperimentirati sa save-gameovima i dobio sam bolji kraj.

Zanimljivo,taj bolji kraj mi se čini lošijim po Corva i ne daje mi daojam da slijedi nastavak igre dok je kod lošeg obratno.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ne znam za vas ali mene igra nije uopće baš oduševila, taman sam završio 5-ti level, i već mi nekako sve skupa postaje monotono, i ponavljajuće...da ne govorim o postojanju apsolutno nikakvog izazova, jer uz korištenje pravih powera i mrvicu mozga imam osjećaj kao da igram uz cheatove.

Palac gore za vioce acting i atmosferu, koji su briljantni...ali jedan veliki palac dole za repetitivni (i extra lagani) gameplay i grafiku koja na momente briljira onda opet na momente debelo razočarava (koristim postavke koje je netko ovdje postao).

Zasad nategnutih 7/10

eh, da, Bioshock je ipak teško nadmašiv ( a koliko smo pljuvali po njemu onda kad je izašao )

Potpuno se slažem. Ali ekipi je ova igra draga, pogotovo mlađima, jer je lagana za proći a grafika kao iz crtića.

Ne zamjeram ništa, samo nek sebi daju dozu objektivnosti - upaliti npr. stari Bioshock pa ovo je kao - nebo i zemlja. 

Ali, ljudi lako zaborave staro i oduševe se novim.. (bitno je da je novo)... 

Iz Hrvatske, s ljubavlju
16 godina
neaktivan
Dishonored

Shvatili smo ( i većina se složila ) da je bioshock ipak nešto više od ovoga, zašto ih se i dalje uspoređuje u svakom drugom postu. I da, ovaj je imao potencijala da prešiša bioshock, nisu uspjeli, so what.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Danyel kaže...
EraserHead kaže...

Zasad nategnutih 7/10

Potpuno se slažem. Ali ekipi je ova igra draga, pogotovo mlađima, jer je lagana za proći a grafika kao iz crtića.

Ne zamjeram ništa, samo nek sebi daju dozu objektivnosti - upaliti npr. stari B ioshock pa ovo je kao - nebo i zemlja. 

Ali, ljudi lako zaborave staro i oduševe se novim.. (bitno je da je novo)... 

Hm, interesantno. Meni je Bioshock bio poglupljena verzija System shocka, ali ništa manje ju nisam volio zato. Question: nikada dvojku, Bioshock, nisam igrao, jer je bila kao gluplja verzija jedinice i jesam šta propustio?
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 9:08 (mrfloyd).
17 godina
Dishonored

upravo završio igru i ukupni dojam je da je igra čisto solidna,ništa posebno kako ju dosta vas hvali,iako je ovo prva SP igra unazad par mjeseci da me uspjela zadržati do kraja,inovacija ako ništa drugo,ali kontam da ju neću prelaziti ponovo...nego može mi netko reći kakvi sve krajevi postoje? moj je kraj takav da je Emily došla na prijestolje konačno i kao je Corvo za sve to zaslužan,i Emily mu dolazi na grob...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 11:40 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

upravo završio igru i ukupni dojam je da je igra čisto solidna,ništa posebno kako ju dosta vas hvali,iako je ovo prva SP igra unazad par mjeseci da me uspjela zadržati do kraja,inovacija ako ništa drugo,ali kontam da ju neću prelaziti ponovo...nego može mi netko reći kakvi sve krajevi postoje? moj je kraj takav da je Emily došla na prijestolje konačno i kao je Corvo za sve to zaslužan,i Emily mu dolazi na grob...

to je low chaos ending

imas jos dva, oba su high chaos. u prvom spasis emily al sve ode kvragu, u drugom je ne spasis i uteknes iz zemlje. imas na youtube pa baci pogled

uglavnom 3 su kraja.

15 godina
thuglife kaže...

Shvatili smo ( i većina se složila ) da je bioshock ipak nešto više od ovoga, zašto ih se i dalje uspoređuje u svakom drugom postu. I da, ovaj je imao potencijala da prešiša bioshock, nisu uspjeli, so what.

Meni osobno je bioshoc dosadan bio, dishonored iako kraćiza igrat, ponudio mi je puno više zabaveod bioshocka koji sam igrao nekih 10-ak sati i odustao.

A svak ima svoje :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Dishonored

Meni isto tako samo što sam ja Bioshock igrao samo sat vremena i postao mi dosadan te ga izbrisao, a drugi dio u nadi da će biti išta bolji tek 20 minuta. Dok mi je dishonored ponudio dosta više zabave, pa sam ga odigrao do kraja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...

to je low chaos ending

imas jos dva, oba su high chaos. u prvom spasis emily al sve ode kvragu, u drugom je ne spasis i uteknes iz zemlje. imas na youtube pa baci pogled

uglavnom 3 su kraja.

a najveća je fora što sam ih dio igre klao ko kreten,pa dio uspavljivo,nisam se držao samo jednog i ipak je ispalo low,konto sam da će malo više trudat trebati :D

17 godina
lobotomac90 kaže...
Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...

to je low chaos ending

uglavnom 3 su kraja.

a najveća je fora što sam ih dio igre klao ko kreten,pa dio uspavljivo,nisam se držao samo jednog i ipak je ispalo low,konto sam da će malo više trudat trebati :D

meni je uspilo nekako prid zadnji lvl (ono kad biras hoces li sve cuvare pobit ili uspavat) da mogu birat hocu li zadnju misiju na high ili low chaos.

klao sam sve zivo osim innocent (mozda se zalomio jedan da sam ga ubio ali slucajno) a od meta ubio sam prvog sa poison i onu bracu blizance (jer njih mos samo likvidirat) dok sam ove ostale non leathal.

15 godina
Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...
Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...

to je low chaos ending

uglavnom 3 su kraja.

meni je uspilo nekako prid zadnji lvl (ono kad biras hoces li sve cuvare pobit ili uspavat) da mogu birat hocu li zadnju misiju na high ili low chaos.

klao sam sve zivo osim innocent (mozda se zalomio jedan da sam ga ubio ali slucajno) a od meta ubio sam prvog sa poison i onu bracu blizance (jer njih mos samo likvidirat) dok sam ove ostale non leathal.

Braću blizance moš riješit na non lethal way.

Pričaj sa slackjawom, on ti ponudi da mu doneseš safe password od nekog lika što sjedi u nekoj elek. stolici, nabaviš mu to, on ti ih riješi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina

nisam isao za tim da se to moze napraviti sa tim art dealerom. mislio sam samo da je to vezano za sef, tj mislio sam da je to samo sidequest

mozes li mi objasnit u detalje kako njih slackjaw rijesi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 13:21 (Obi Wan).
16 godina
Dishonored

Jednostavno ti kaže da ako mu nabaviš password da će oni nestati te da ih više nitko neće nikada pronaći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

nisam isao za tim da se to moze napraviti sa tim art dealerom. mislio sam samo da je to vezano za sef, tj mislio sam da je to samo sidequest

mozes li mi objasnit u detalje kako njih slackjaw rijesi?

Ošiša ih na ćelavo, odreže im jezike i baci ih u rundike koji su oni prije držali. Nitko nikada neće saznati tko su oni.

Prizna se pod nen letlah.

Slackjaw kralj.

17 godina

sjajno :D

nekako mi se cini da je non leathal pristup bolji od leathal buduci da ce gamad vise patit nego kad ih ubijes.

ja sam se daudu naruga na high chaos (ukra mu kljuc i onaj pouch). kao send the message ko je bolji ''ubica'' :p

inace ako ga zelite ubiti time warp i possession to ne radi jer on to moze osjetiti. takoder ne moze ga se ubiti klasicnim putom, odnosno ''noz u vrat'' effect. pa cipa bude on vs ti u time bend motionu i iako se spawnaju njegova dva prijatelja on im kaze this is between me and him. na kraju kad ga plesnete utekne malo dalje u onu razrusenu kucu. i doznate da mu je bilo zao sto je ubio empress i onda je izbor ili ga ubit ili postedit

15 godina
Obi Wan kaže...

sjajno :D

nekako mi se cini da je non leathal pristup bolji od leathal buduci da ce gamad vise patit nego kad ih ubijes.

ja sam se daudu naruga na high chaos (ukra mu kljuc i onaj pouch). kao send the message ko je bolji ''ubica'' :p

inace ako ga zelite ubiti time warp i possession to ne radi jer on to moze osjetiti. takoder ne moze ga se ubiti klasicnim putom, odnosno ''noz u vrat'' effect. pa cipa bude on vs ti u time bend motionu i iako se spawnaju njegova dva prijatelja on im kaze this is between me and him. na kraju kad ga plesnete utekne malo dalje u onu razrusenu kucu. i doznate da mu je bilo zao sto je ubio empress i onda je izbor ili ga ubit ili postedit

Nisam sad siguran ali mislim da sam loadao par puta, ali ubio sam ga nož u vrat iza leđa, onesvijestio ga, usporio vrijeme i dao mu metak u čelo pa je otišao plakat u kućui onda ga u kući moš rezat vrat ili pustit ga da preživi. Ja sam ga bacio i sa onim pushom dolje. Ugl. ali poštedit ga na kraju treba, nije on krivšto je tako loš assasin :)

12 godina
neaktivan
Dishonored

Neznam, prešao sam cijelu igricu i nije me se baš dojmila. Vjerovatno nije moj tip igre al ono..Kolko su je nahvalili posvudao očekivao sam više...

steam: ninjeeek // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
17 godina
NinjEEEk kaže...

Neznam, prešao sam cijelu igricu i nije me se baš dojmila. Vjerovatno nije moj tip igre al ono..Kolko su je nahvalili posvudao očekivao sam više...

slazem se da je bio veliki hype. ja doduse nisam nesto bio uzivljen u igru, tj nisam imao neka pretjerana ocekivanja. nabavio sam igru i reka sam sebi sta bude bude. i svidila mi se mada ima par stvari sta bi trebali prominit nekim buducim patchevima. ali i bez patcheva je ok

danas je hype najveci problem jer je posli reazocaranje jos vece buduci da si ti kao kupac ocekivao nesto totalno drugacije.

15 godina
Obi Wan kaže...
NinjEEEk kaže...

slazem se da je bio veliki hype. ja doduse nisam nesto bio uzivljen u igru, tj nisam imao neka pretjerana ocekivanja. nabavio sam igru i reka sam sebi sta bude bude. i svidila mi se mada ima par stvari sta bi trebali prominit nekim buducim patchevima. ali i bez patcheva je ok

danas je hype najveci problem jer je posli reazocaranje jos vece buduci da si ti kao kupac ocekivao nesto totalno drugacije.

hype prodaje igre,ostalo je nebitno.

17 godina
fila2208 kaže...
Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...
Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...

to je low chaos ending

uglavnom 3 su kraja.

Braću blizance moš riješit na non lethal way.

Pričaj sa slackjawom, on ti ponudi da mu doneseš safe password od nekog lika što sjedi u nekoj elek. stolici, nabaviš mu to, on ti ih riješi.

ja pričao sa slackjawom i riješio misiju za njega i kada sam mu donio password onaj ili šta već lik popi*dio i napo me pa sam ga morao zabost....uglavnom kako god bilo mislio sam da će više truda trebat uložit za "dobri" kraj,možda jedino probat na većoj težini igrati ali tek kasnije kontam jer me pred kraj već malo i smorila igra :D

16 godina
neaktivan
Dishonored

Neće ni na većoj težini bit puno teže, igra je i na very hard lagana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Hm, interesantno. Meni je Bioshock bio poglupljena verzija System shocka, ali ništa manje ju nisam volio zato. Question: nikada dvojku, Bioshock, nisam igrao, jer je bila kao gluplja verzija jedinice i jesam šta propustio?

Gluplja verzija? Oblivion je gluplja verzija Morrowinda, Skyrim je gluplja verzija Obliviona, no Bioshock 2 nikako nije gluplja verzija jedinice, mehanika je praktički ista.

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region
13 godina
neaktivan
Dishonored

pogledajte ovo ja san se ispisa 

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Dishonored

Gamereport recenzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam, zato i pitam!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 11:58 (mrfloyd).
15 godina
Dishonored

Because you were more to her than royal protector...

Farewell Corvo.

Jedna od rijetkih SP igara u zadnje vrijeme koje sam dovršio, meni odlična igra.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dishonored

ova igra mi je zakon ... nisam igrao nešto tako dobro još od zadnjeg Hitmana , a ni ne sjećam se koliko je to vremena.

također već dugo nisam igao igricu koja me držala budnim do 5 ujutro jer mi se neda prestat igrat usred levela !

btw jel znate da li se mogu otvorit sefovi oni na kombinacije ako ne nađeš papir s kombinacijama ??

ja sam probao otvorit onaj u Art Dealer's Apartment sa kombinacijom koju sam našao na netu ali nije uspjelo, pa neznam jel kriva ili se ne može otvorit dok je ne nađeš u igrici.

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 12:52 (Noxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dishonored

Igra sama generira različite kombinacije da ih nemožeš naći na internetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice