Jutros mi ovo dropalo kod Andariela. Vele jedan od rjedih itema u igri. Za koji bi build bio najbolji?
a jebote led dobio si uber item sa 3 greater affixa
Jutros mi ovo dropalo kod Andariela. Vele jedan od rjedih itema u igri. Za koji bi build bio najbolji?
a jebote led dobio si uber item sa 3 greater affixa
U prosloj sezoni sam to koristio sa sorcem i barbom u immortal buildovima , postanes besmrtan. Vjerujem da je ista prica i ove sezone. K tome ovaj tvoj uber unique ima i 3 ga sto ga cini vrlo rijetkim.
Ja sam necroa, sorca i barba ovu sezonu odigrao( nesto sitno rogu do 68lvl) . Farmam lvl 100 pit sa s njima trima . Al kao i svake sezone zavrsim sa barbom , nekako mi je najdrazi.
Vrijeme je za testiranje sezone 5 na PTR-u. Igra je u mnogo boljem stadiju nego prosle sezone.
Fali mi dosta "quality of life" promjena, veci stash, spremanje buildova-the Armory , multiplayer opcije-Public games; kako je bilo u Diablu 3 .
Nazalost ce proci jos koja godina dok igra u potpunosti ne sazrije osim ako Vessel of Hatred ne bude ono sto je Reaper of Souls bio za Diablo 3 .
55k attack power bolesno. Ja sam lvl 52 na barbu i oko 2k attack power, ali dobro ne razumijem se u igru kao vi. Kako uopće ojačati tako? Što igrati za brzo lvliranje i farmanje dobrog geara, jel trebam počistiti dungene za sve ascpecte za barbariana? Što znače ove zvijezdice ispod armora?
Attack power nije koristan stat i nemoj ga uopće gledati (bar u endgame). Umjetno se lako napuhne s recimo % damage statom koji skoro da ne znači ništa u samoj kalkulaciji krajnjeg damagea.
Bok ljudi, ima tko kakav dobar skill tree build za barbarian-a, neki link ili par screenova da kopiram .
Bok ljudi, ima tko kakav dobar skill tree build za barbarian-a, neki link ili par screenova da kopiram .
Sat vremena priče o Bash barbu:
Različite varijante koje se spominju u videu. Sa/bez Ubera itd:
https://d4builds.gg/builds/23ae9cbb-933e-4a88-999c-2241654cc8e2?var=3
Novi patch 1.4.4. 10.07:
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
Ja sam manje/više "završio" S4.
Digao sve klase na 100 (sa rješavanjem Wolf misija), sa buildom kojim se može farmati. Sve klase minimum 8 Masterwork na svakom itemu, jedino Barb full 12 MW.
Ni jednog Bossa nisam riješio u grupi, sve solo. Riješio kompletni Season journey (zadnje mi ostalo farmanje evenata u Helltide-u za 5 različitih Helltide Commandera). Za 100% rješavanje sezone nisam dobio secret Title (dobio ga kad sam prvi puta riješio sezonu 100%).
"Potrošio" sam preko 100 Stygian Stone-ova (znači minimum 50 Tormented Boss run-ova).
Dobio sam 2 Ubera od "malih" bossova, dok sam farmao summoning materijale za Duriel/Andariel. Jedan Uber sam craftao od Resplendent Spark-ova.
Od Duriel/Andariel run-ova sam dobio još 3.
Ukupno:
Znači, mogu još iscraftati jedan (vjerojatno Starless Skies), ako mi bude potrebno.
Naravno, i Lilith je pala nakon malo nagovaranja.
Sad će u petak početi Diablo III sezona 32, pa ću se malo baciti na to.
SpiritBorn reveal seisija:
Blog post:
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24107497/awaken-the-ferocity-of-a-new-class-spiritborn
Zabavno izgleda onako na prvu, ali ekspanziju uzimam tek na prvom sniženju krajem godine.
Velike najave za Season 5.
Video iz bloga:
Sutra je Campfire chat.
Veselim se prije svega reworku uniqueova, nadam se da ce sad biti usporedivi s Temperanim legendaryima i da ce se koristiti bar 1-2 za svaki build. Vidim Shako postaje jos jaci :) prakticki dovoljno armora za doseci cap i 20% CDR, bolesno. Fora je i nova boja za Mythic uniques.
nek rade sta oce, samo da me ne blokiraju u farmanju end game contenta ko u S4 kad nisam mogao normalno doc do stygian stones.
Campfire chat video:
S5 patch notes:
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24123440/diablo-iv-1-5-0-patch-notes
Igram, rework Unique-a je OK, Horde se čine kao dobar dodatak igri.
Navodno ima Bug u Hordama, neki ljudi su dobili XP za odmah skočiti do lvl-a 100 ubijanjem jednog moba.
World Boss-ovi imaju sad neki resistance, pa duže traje da ih se ubije.
Problem je što NMD 46+ ne dropa "ključeve" za Pit, pa se iste dobije onako random, po Helltide-u uglavnom.
Tema sezone, osim questa, ne traži da se igra nešto određeno, već se radi napredak u svakom contentu koji se igra.
Ufff
Jako, pa i najjakije, ne igra mi se sezona...
...ono što drugovi iz Blizzarda izbacuju pod sezonu trebao bi biti najobičniji patch...
nikakav, dok dok farmas bosseve je daleko veci nego ranije( 10 x veci , od oka)
Pit mi je ultra dosadan , jedno te isto 200 puta dok ne dignes opremu na full i onda je kraj igre jer nemas sta vise da dizes
( zato ce da vrate paragon sistem vjerovatno ko u trojci ).
Jedva cekam da isprobam poe 2 ( da zamijeni D4)
nikakav, dok dok farmas bosseve je daleko veci nego ranije( 10 x veci , od oka)
Pit mi je ultra dosadan , jedno te isto 200 puta dok ne dignes opremu na full i onda je kraj igre jer nemas sta vise da dizes
( zato ce da vrate paragon sistem vjerovatno ko u trojci ).
Jedva cekam da isprobam poe 2 ( da zamijeni D4)
pit se ne isplati vise raditi, sad je bolje ona league mehanika infernal hordes na t7-t8 ako stavis sve u materijale mozes dobit 500+ zadnjeg materijala za upgrade gear sa 8 na 12 it jednog runa
mislim da 90% dropova uber unique-a je kroz tormented bosseve.
world drop je jako jako rijedak.
Svii pricaju o novom dupe exploitu za matse a ja ne mogu nigdj nac shemu 🤦🏻♂️, kako funkcionira?
Ekipa pitanje...
Prošao sam priču na dan izlaska igre, i dalje nisam nastavio jer mi je bilo dosadno i non-sense farmat bolji gear. D3 mi je bila daleko bolja igra.
E sad u ovoj ogromnoj nestašici igara opet mi se igra diablo.
Da li je šta bolje sada u S5 ili da čekam ekspanziju?
D4 postaje sličniji D3, u D4 je bio veliki Item rework, a sad u S5 veliki Unique rework.
S5 je kratak, smatram da ti je OK probati sad igru, pogotovo ako nisi igrao ni jednu sezonu.
Riješio Uber Lilith:
Malo speedfarm-a Pit 101:
Build je na kraju svakog videa. Nisam ništa kupio/prodao, sve solo. Mogu sad farmati Tormented Bossove bez problema.