ne znam dal ste znali ali..
31.4. bi trebao biti predstavljen teaser za diablo 3" :)
http://blizzplanet.com/content/diablo/teaser/7.gif
nadam se čistom single player hack&slash-u.. nikakav 3D MMORPG ..
ne znam dal ste znali ali..
31.4. bi trebao biti predstavljen teaser za diablo 3" :)
http://blizzplanet.com/content/diablo/teaser/7.gif
nadam se čistom single player hack&slash-u.. nikakav 3D MMORPG ..
Rijeci ti se pozlatile. Single player. Hack&slash. Nista mi vise ne treba :)
Ala, sad do kraja miseca necu moc spavat. Nista, vadim D2 i D2:LOD iz ormara i idem pa Baala (po stoti put).
Sad neću moć spavat dok to ne vidim.Idem odmah instalirat dvojku i krenut sa nabrijavanjem.
Kad trojka izađe sigurno ću dobit otkaz na poslu :-)
Diablo 3 ce bit MMO 90% sigurno.
Blizzard je odavno objavio da radi na "nekom" MMOu a buduci da WoW ima 10 milijona pretplatnika sumjnam da je WoW 2, a buduci da Starcraft 2 izlazi svaki cas glupo bi bilo da je Starcraft MMO. Zato ja mislim da ce bas Diablo bit taj novi MMO.
A obeca sam sebi da nikad necu igrat MMO...crap
ako diablo 3 bude mmo ja ga zaobilazim.
definitvno.
a d2lod sam prešao nemali broj puta, na kompu ga imam od 2001., tj., od kad je izašao..
o mmo-u i govorim :D
takav tip igre me ne privlači nimalo.
pa makar se radilo i o D3 :D
Hmm... smijesno. Mislim, ak volite RPGove inace, volite i MMORPG; jedina razlika je sto na MMO je puno veci svijet i puno vece mogucnosti.
Ja smatram da ce D3 biti MMO, medjutim imat ce i dosta dobru i dugu SinglePlayer kampanju, u kojoj mozemo nabrijati lika nekim osnovnim Itemima za pocetak igranja ;)
a gle..
nek stave battlenet ko u D2.. mislim da bi oba apetita bila zadovoljena :D
Mislim da blizzard koji je predefinirao pojam mmorpg zaradom i kvalitetom neće skrenuti sa tog smjera.
Da postoji kladionica što će Diablo III biti stavio bi sve na mmorpg.
Hej jel ste mozda culi za Mythos... jako slicno dablu 2 u fazi je bete aj ako se neku uspije registrirat www.mythos.com neka javi .... moze i na moj mail fry17@net.hr
Igra mi brat taj Mythos vec par mjeseci. Skroz se navuka :(
Hej jel mi mozes reci kako je skinio igru kako se registriro...bili mogao kako pomoci da i ja to zaigram... hvala
Pa registriras se i onda cekas da dobijes pristupnicu za betu. Mislim da je dosla oko mjesec dana nakon registracije.
Po glasinama od prije nekoliko mjeseci među ljudima koji su bliski developmentu igara, šuška se o tome da Blizzard još od prije TBC-a radi na MMO-u, što se i potvrdilo kasnije.
Međutim, nejasno je radi li se o Diablu 3 jer je u posljednje vrijeme popularno vjerovanje da je Blizzard izjavio da se novi MMO neće ticati niti jedne postojeće franšize.
Btw najava će biti 19. svibnja. Dan prije izlaska Conana. :))
blizzard akvizirao www.diablo3.com :)
http://www.diablofans.com/forums/showthread.php?t=7199
oću teaser!! :D
Mislim da blizzard koji je predefinirao pojam mmorpg zaradom i kvalitetom neće skrenuti sa tog smjera.
Da postoji kladionica što će Diablo III biti stavio bi sve na mmorpg.
Je li to ta velika vijest šta se čekala 1.5 ?
A ništa otkupili su liku domenu (blizzard) diablo3.com, pa je to kao najava novog diabla.
Mene više zanima koliko su para iskrcali za domenu.
Božek, božek... pa niš konkretno nisu tu iznjeli koliko na brzinu vidim.. a od teaser-a ni 't'
Ja smatram da je Blizzard napravio nekoliko kvalitetnih MMO igrica , ali ako Diablo 3 bude
MMO bez obzira koliko kvalitetan i dobar on bude ja i većina mojih frendova će mo ga
zaobići u širokom luku. Daj bože da bude singleplayer da nisam džabe čekao da izađe.
šteta kaj nema teasera :D
izgleda da je lik namjerno napravio hype.. samo da si nabije promet :DD
nego..blizzard je zasigurno jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost rpg-a.