Diablo 3

poruka: 49
|
čitano: 6.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Diablo 3 :)

ne znam dal ste znali ali..

31.4. bi trebao biti predstavljen teaser za diablo 3" :)

http://www.diablo3.com/

http://blizzplanet.com/

http://blizzplanet.com/content/diablo/teaser/7.gif

nadam se čistom single player hack&slash-u.. nikakav 3D MMORPG ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Diablo 3 :)

Rijeci ti se pozlatile. Single player. Hack&slash. Nista mi vise ne treba :)

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ala, sad do kraja miseca necu moc spavat. Nista, vadim D2 i D2:LOD iz ormara i idem pa Baala (po stoti put).

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @970Mhz, 8800GTX@630/2000, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Diablo 3
travanj ima 30 dana. mislis valjda na 1. 5. daj bog da je istina.
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Sad neću moć spavat dok to ne vidim.Idem odmah instalirat dvojku i krenut sa nabrijavanjem.

Kad  trojka  izađe  sigurno  ću  dobit  otkaz  na  poslu  :-)

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ovo je stvarno dobra vijest i napokon nije opet neka fake najava ko po obicaju u zadnjih godinu dana, bumo vidili bumo vidili :D
17 godina
Ne da ču je kupit nego ću napravit šator ispred algoritma.
:)
17 godina
Diablo 3

Diablo 3 ce bit MMO 90% sigurno.

Blizzard je odavno objavio da radi na "nekom" MMOu a buduci da WoW ima 10 milijona pretplatnika sumjnam da je WoW 2, a buduci da Starcraft 2 izlazi svaki cas glupo bi bilo da je Starcraft MMO. Zato ja mislim da ce bas Diablo bit taj novi MMO. Smijeh

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

A obeca sam sebi da nikad necu igrat MMONeodlučan...crap

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @970Mhz, 8800GTX@630/2000, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako diablo 3 bude mmo ja ga zaobilazim.

definitvno.

a d2lod sam prešao nemali broj puta, na kompu ga imam od 2001., tj., od kad je izašao..

17 godina
neaktivan
bla bla bla

Svi ćete ga vi igrat,jer to je Diablo!

Igrat ću ga i ja koji ne špilam masovke, ipak je to Diablo...
xD

Kad izađe kaži neću,ako uspiješ...

Post je namjenjen pretpostavci da će D3 biti mmo...u suprotnom zanemariti moj post :D
17 godina

o mmo-u i govorim :D

takav tip igre me ne privlači nimalo.

pa makar se radilo i o D3 :D

17 godina
nixass kaže...

Takodjer. Ako Diablo 3 bude MMO zaobilazim ga. Jednom su me nagovorili da instaliram one "Knights online" ili tako nekako. Instalirao, logirao se, vidio, i uninstalirao. Tko voli neka ga. Ja ne.
17 godina
Eld kaže...
nixass kaže...

Takodjer. Ako Diablo 3 bude MMO zaobilazim ga. Jednom su me nagovorili da instaliram one "Knights online" ili tako nekako. Instalirao, logirao se, vidio, i uninstalirao. Tko voli neka ga. Ja ne.
 Vidim da stvarno imas iskustva sa MMOima. Knights online sta je to nesto za jest?
Probaj igrat LOTRO il EVE il mozda cak i WoW. Smijeh
Ja bi bas volio da je novi MMO Diablo, atmosfera bi bila bas super i mogao bi ju djelit sa tisucama ljudi diljem svjeta.

HD3850 512 Mb OC
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Hmm... smijesno. Mislim, ak volite RPGove inace, volite i MMORPG; jedina razlika je sto na MMO je puno veci svijet i puno vece mogucnosti.

Ja smatram da ce D3 biti MMO, medjutim imat ce i dosta dobru i dugu SinglePlayer kampanju, u kojoj mozemo nabrijati lika nekim osnovnim Itemima za pocetak igranja ;)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...
Eld kaže...
nixass kaže...

Vidim da stvarno imas iskustva sa MMOima. Knights online sta je to nesto za jest?
Probaj igrat LOTRO il EVE il mozda cak i WoW. Smijeh
Ja bi bas volio da je novi MMO Diablo, atmosfera bi bila bas super i mogao bi ju djelit sa tisucama ljudi diljem svjeta.

Kako rekoh tko voli neka igra. Meni se ne placa jos i mjesecna renta da bih igrao igru. Toliki freak za igre nisam.
17 godina

a gle..

nek stave battlenet ko u D2.. mislim da bi oba apetita bila zadovoljena :D

17 godina
neaktivan

Mislim da blizzard koji je predefinirao pojam mmorpg zaradom i kvalitetom neće skrenuti sa tog smjera.

Da postoji kladionica što će Diablo III biti stavio bi sve na mmorpg.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Hej jel ste mozda culi za Mythos...  jako slicno dablu 2 u fazi je bete aj ako se neku uspije registrirat www.mythos.com neka javi .... moze i na moj mail fry17@net.hr

Joz@

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra mi brat taj Mythos vec par mjeseci. Skroz se navuka :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hej jel mi mozes reci kako je skinio igru kako se registriro...bili mogao kako pomoci da i ja to zaigram... hvala

Joz@
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa registriras se i onda cekas da dobijes pristupnicu za betu. Mislim da je dosla oko mjesec dana nakon registracije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po glasinama od prije nekoliko mjeseci među ljudima koji su bliski developmentu igara, šuška se o tome da Blizzard još od prije TBC-a radi na MMO-u, što se i potvrdilo kasnije.

Međutim, nejasno je radi li se o Diablu 3 jer je u posljednje vrijeme popularno vjerovanje da je Blizzard izjavio da se novi MMO neće ticati niti jedne postojeće franšize.

Btw najava će biti 19. svibnja. Dan prije izlaska Conana. :))

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina

blizzard akvizirao www.diablo3.com :)

http://www.diablofans.com/forums/showthread.php?t=7199

oću teaser!! :D

17 godina
Ormuz kaže...

Mislim da blizzard koji je predefinirao pojam mmorpg zaradom i kvalitetom neće skrenuti sa tog smjera.

Da postoji kladionica što će Diablo III biti stavio bi sve na mmorpg.

Ispravak netocnog navoda.

Blizzard nije nista posebno napravio osim sta je masno zaradio. WoW je kopija Everquesta i jos neke MMO igre (nisam sad siguran ime drugog mislim da je mozda Lineage), a sto se tice komentara koji je vezan uz kvalitete Blizzardovog proizvoda, to je takodjer netocno WoW nije uopce kvalitetna igra ako se proba uz taj MMO jos par drugih. Ako ti je to jedini MMO naravno da ce ti se cinit najboljim.
Sto se tice samog WoW svijeta, to je kopija Warhammera.

HD3850 512 Mb OC
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Je li to ta velika vijest šta se čekala 1.5 ? Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ništa otkupili su liku domenu (blizzard) diablo3.com, pa je to kao najava novog diabla.

Mene više zanima koliko su para iskrcali za domenu.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
RE: Diablo 3 :)

Božek, božek...   pa niš konkretno nisu tu iznjeli koliko na brzinu vidim..   a od teaser-a ni 't' Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja smatram da je Blizzard napravio nekoliko kvalitetnih MMO igrica , ali ako Diablo 3 bude

MMO bez obzira koliko kvalitetan i dobar on bude ja i većina mojih frendova će mo ga

zaobići u širokom luku. Daj bože da bude singleplayer da nisam džabe čekao da izađe.Smijeh

0 1 hvala 0
17 godina

šteta kaj nema teasera :D

izgleda da je lik namjerno napravio hype.. samo da si nabije promet :DD

nego..blizzard je zasigurno jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost rpg-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice