Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.653.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Eto ako ima netko zainteresiran za farm lagani, Ahurso#2228.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Diablo 3 Reaper of Souls Closed Beta - Features, Modes, Currency and More 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Leopold_IV kaže...

Onaj ruzni osjecaj dok igras Diablo HC i blokira ti kompjuter. Gasis ga fizicki i potajno se nadas da nisi zaginuo (a bilo je samo par obicnih mobova oko mene).

Dizanje windowsa k'o godina traje, panično se logiram na D3 i imam sta vidjet - DEAD.

Pih krasan WD 60(8) je otisao u proslost. 77 K life, 73K dmg, mp1 laganini setnja i ode.

Naravoučenje: HC ne igrati sam !!!

Znam da je ovdje ekipa imala vec slicnih situacija.

Ide hladjenje od HC igre i podizanje svih SC likova na lvl 60 i sto veci paragon da se spremno doceka ekspanzija.

Bas sam nesto nervozan.

Ma ajde samo polako, navikneš se kad 6,7 i više likova izgubiš. :)

Ipak je HC HC, napetost je uvijek u zraku.

Ja sam sad nedavno izgubio lika u levelanju s hell ringom, i nisam niti trepnio. Šta sad, je da je jedini Hell ring koji imam, ali šta sad. I dalje igram.

I zato uvijek dobro imati par likova iznad 60. Ja sad imam 3. WD (31) Wizz (8) Monk (5), s njim sam napravio rekor u dizanju na lvl 60. Jako kratko vrijeme. , novi je jer sam nedavn izgubio najjačeg lika kojeg sam imao pičio sam ubere MP5 ko od šale. Baš je rastavljao sve s nekih 80+k dmg.

uglavnom, i kad mi malo jedan lik dosadi prebacim se na drugo i tako.

A imam i barbara koji je u progressu i polako ide prema 60, sad je na 39lvl, ne žurim se nigdje s njim. I monk kojeg igram self found s itemima samo koji padnu na pod i kraftanje od onoga što razbijem, a i samo gemovi koje sam sam našao. Trenutno na lvl 20.  

Evo link profila ako nekog zanima. 
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/

Iako nemam opreme po likovima, sve rasprodajem, i onako uskoro neće ništa više vrijediti. 

Đuro#2155
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Da prijavim jednog prearanta 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3-battletags/150373.aspx?page=3&jumpto=3968989&sort=asc&view=flat

Uglavnom na forumu je Lom1

tagovi pod kojima se predstavljao i na kojima operira:

JaCkyxx#2559 #mce_temp_url#

LoM#2374

Mariolom#2717

LOMXX#2204

Ali vjerojatno to nisu svi, uglavnom jedan do sada je bio na blacklisti, ali sad su svi. I on je prijavljen na d3black list kao lomxx, uglavnom prevarant, dobio od mene 150M golda za ključ od hearthstone, koji sam dobio iskorišteni, a čim je primio gold, i dao "ključ" izbrisao me s frendova, iako samo taj dan prvi put i komunicirali. I ne javlja se više niti na forumu, niti na diablu

Upravo mi se javio kolega Lom2  na privat pitajuću pitanje na koje niti on sam ne zna što pita. 
A to glasi "reko si da vise nece oprema nista valjati zasto radi exspanzije ili??? inace imam babrina dps mu je.3.97 unbufed i dh 60 k dmg" 

Samo pokazuje kako je zapravo inteligentan i kakva je osoba, prvo je senilan što se ne sjeća da je ipak mene za****. 

A onda me još pita ovako nešto s ovim informacijama. Samo pokazuje koliko zapravo nema pojma o toj igri. 
I ne razumijem, toliko je prevario likova i još na kraju nema ništa dobro. Pa valjda će naučiti kako se igra.

Dođi privatno kod mene, dati ću ti ja instrukcije kako se igra ta igra i što je bitno :D 

A da ti odgovorim ovako, uglavnom i da malo pratiš igru znao bi zašto više neće vrijediti itemi, nakon expanzije ili loot 2. Kako hoćeš.
Pogledaj malo novo što dolaze i kakve stvari.

A i AH se zatvara ako nisi znao.

Usput kolega se blamira  po diablo forumu, i pravi se kao neka žrtva kako ga je netko prevario, ali zapravo je obratno.  I ono što piše niti ne pročita jer sve samo lijepi s pase iz translate.

Ili je neko derište, pa još ne zna što je moral. Pa može ovakve stvari raditi.

Znam da pratiš samo temu diablo, pa ćeš vidjeti ovu poruku, i ako imaš još nekih pitanja slobodno se javi.  ;) 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 22:11 (Franjo15).
13 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Onaj ruzni osjecaj dok igras Diablo HC i blokira ti kompjuter. Gasis ga fizicki i potajno se nadas da nisi zaginuo (a bilo je samo par obicnih mobova oko mene).

Dizanje windowsa k'o godina traje, panično se logiram na D3 i imam sta vidjet - DEAD.

Pih krasan WD 60(8) je otisao u proslost. 77 K life, 73K dmg, mp1 laganini setnja i ode.

Naravoučenje: HC ne igrati sam !!!

Znam da je ovdje ekipa imala vec slicnih situacija.

Ide hladjenje od HC igre i podizanje svih SC likova na lvl 60 i sto veci paragon da se spremno doceka ekspanzija.

Bas sam nesto nervozan.

To ti je tek prvi lik koji je stradao na HC-u . 

Meni je poumiralo oko 10 komda svi lvl60 paragon neki. Zato ovog DH kojeg sad imam trudim se igrat pametno (u partiju s nekim poznatim da me brani ak se nekaj neočekivano desi ) i naravno farmam SC gold koji zamjenim za HC gold da ubodem ok opremu da mogu izdržati DC ako me slučajne izbaci

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav zna neko di bi mogao najjeftinije nabavit cd key za d3 za frenda mi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Zasad bih bio paragon 139 u RoS:

http://enslave.se/paragon/eu/madtom-2218

Paragoni u RoS su neograničeni, ali tabela ide do 2000, s time da iznad paragona 1500 svaki lvlup je fiksnog iznosa, neke milijardice se spominju - 2147483647 XP po lvl-u točnije  (kako će neki botovi raditi...), ali neki će već početi sa 10xParagon100...

http://www.diablofans.com/news/2234-paragon-exp-chart-levels-1-2000-diablofans-livestream-of-reaper-of-souls/

Viđeno kod Shinobija:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 10:22 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
houska kaže...

pozdrav zna neko di bi mogao najjeftinije nabavit cd key za d3 za frenda mi?

Ovdje imaš usporedbe cijena:

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

17 godina
Diablo 3

Joj, upravo igra u party-u, jedan lik je Paragon 377...

http://www.twitch.tv/baudusau420

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
Grozota kaže...
Bravo i sad odmah uleti u public game s njim , šala

Inače i mene su jučer navukli na tu foru. Ja inače kad uletim u public game čekam da se maknu štitovi sa zastava od ostale ekipe u igri. Čim sa ušao u igri iste sekunde došla mi poruke : ` mate , wait while we kill e (elite) we will call you when its safe ´
I tak čekam ja 20-30 sekundi ekipa ubije elite i jedan napiše port on me there are still 2-3 white trash monsters around us
I portam se ja u highlandse (na njega) u onaj uski prostor - kanjon kad oko mene one lude koze do kud ti pogled seže i ispred i iza :) Imam sreće kaj je bio MP1 i što imam pristojnog DH-a pa sam ostao živ al bilo je gusto. Na kraju je pisalo 141 monster kill :)
Nova pouka : Više nema šanse da igram public game da nekome uletim u igru jer su gamad. Od danas otvaram svoj public game pa nek ekipa dolazi kod mene, jer ja sigurno neću tak prljavo igrati

Jedna stvar mi nikako nije jasno,a to je koji krac ima ekipa od toga da tebi umre lik!?

Ono, vjerujem da se to radi no ne razumijem zasto?

P.S.

Zao mi je ekipe koja izgubi likove radi takvih cobana, stvarno je to cobanluk na max.

Ako ce netko biti za neki farm MP10 neka se javi in-game Nino#2482

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Evo kako hrvati praše po closed beti RoS :)

http://www.twitch.tv/slayervedran
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

za one koji zele rasprodat svoju opremu, evo Flux-ovog osvrta kaj je dobro zadrzat a za sto se lako nade upgrade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

za one koji zele rasprodat svoju opremu, evo Flux-ovog osvrta kaj je dobro zadrzat a za sto se lako nade upgrade...

oce mempo bit dobar na novoj exp ?

14 godina
neaktivan

do sad nitko nije nasao Mempo u exp ( bar nisam ja vidio)....

a mempo s 471 mainstata je..... vise nego odlican, cisto zbog IAS bonusa...

takoder, Andarial visage izgleda da nema vise IAS na sebi....stoga.....

12 godina
neaktivan
houska kaže...
Test user kaže...

oce mempo bit dobar na novoj exp ?

ne ...relativno brzo ga budeš promjenil isto kao i cijeli gear ...a gle s nekim itemima treba i igrat da ti nekaj dropa .......

13 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

sta mislite ce biti i diablo na nekom popustu za kupit,kao wow i sc2 ? ili mozda kad bude exp izlazila kak inace znaju dat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Test user kaže...

Nisam uopce pratio u zadnje vrijeme sta se desava i prvi puta vidim ove gemove! Prehebena stvar!

Test user kaže...

do sad nitko nije nasao Mempo u exp ( bar nisam ja vidio)....

a mempo s 471 mainstata je..... vise nego odlican, cisto zbog IAS bonusa...

takoder, Andarial visage izgleda da nema vise IAS na sebi....stoga.....

Hmm...bilo bi zalosno da Mempo ostane i dalje jedna od najboljih opcija u igri sto se tice helmova (odlican je, ali steta sto nema vise helmova koji mu mogu konkurirati).

Sto se tice Andariel-a, IMHO odlican helm s obzirom na cijenu.

cropunk kaže...

sta mislite ce biti i diablo na nekom popustu za kupit,kao wow i sc2 ? ili mozda kad bude exp izlazila kak inace znaju dat?

Ma ne isplati se frende cekati snizenja s obzirom koliko ti Diablo daje gameplaya, vrijedi svake lipe.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Diablo 3

ma da znam,imam ja veec, gledam da zeni upiknem pa me zato zanimalo. Jer zna biti "obicno" ali za njega ako se ne varam jos nigdje nisam vidio da su davali neki popust..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

ma da znam,imam ja veec, gledam da zeni upiknem pa me zato zanimalo. Jer zna biti "obicno" ali za njega ako se ne varam jos nigdje nisam vidio da su davali neki popust..

sretniče {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Zasad bih bio paragon 139 u RoS:

http://enslave.se/paragon/eu/madtom-2218

Paragoni u RoS su neograničeni, ali tabela ide do 2000, s time da iznad paragona 1500 svaki lvlup je fiksnog iznosa, neke milijardice se spominju - 2147483647 XP po lvl-u točnije  (kako će neki botovi raditi...), ali neki će već početi sa 10xParagon100...

http://www.diablofans.com/news/2234-paragon-exp-chart-levels-1-2000-diablofans-livestream-of-reaper-of-souls/

Viđeno kod Shinobija:

Majko božja ma je ovaj masan.{#}

17 godina
nine kaže...
cropunk kaže...

sretniče {#}

a cuj,nakon d2 i wow ( s kojeg se nezeli maknuti :P ) vrijeme je da pocne i trojku igrat.... da me ne gusi vise sa lego igricama hehe

15 godina
Diablo 3

Diablo III Reaper of Souls - Lord of Bells Cow Boss Nephalem Rift Closed Beta 

Diablo III Reaper of Souls - Crusader Bounties Gameplay Closed Beta 

3 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

evo da nam ne umre tema...

ovo mi je jučer dropalo :D

Vile Ward Vile Ward

4 0 hvala 0
17 godina
geothia kaže...

Nice, jesi bacio ples sreće?

12 godina
TomoR kaže...
geothia kaže...

Nice, jesi bacio ples sreće?

sretan kao malo prase u blatu {#}

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li ko d3 na plejci ? jeli se isplati uzimat ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Bolje od ovog skoro nemože. Da si to dobio prije pola godine, bio bi najbogatiji lik :D
Svaka ti čast!

12 godina
Diablo 3

NFS build wizzard.. kakva ludnica

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice