Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
toshak kaže...

Evo ovaj zadnji barb za 75 h , nisam specijalno obracao paznju da radim samo xp runove(vecinom drustvo crix,markoman i neizostavna rakija)

Skorn poceo koristiti tek od mozda 75 lvl

Uz dobar tim 4 covjeka mislim da bez problema moze oko 40

Al to mi je glupo nisam na takmicenju i neda mi se samo jurit bez zajebancije.

Kakav ti se pokazao Skorn?

Nisam vec dugo igrao s barbom (malo sam ga se vec zazelio) no kod mene je klasika: Echong Fury ' Sowrd s weapon damage, strenght, high DPS, CHD, free socket te naravno LS.

Gledao sam da mozda piknem jedan Skorn s visokim DPS-om, strenghtom te s LS.

Worgen000 kaže...

hey ljudi. znam da je ovo glupo pitanje, ali..kako mogu igrati diablo 3? nigdje nemogu skinuti, kaj to se placa? jer starcraft 2 sam bez problema skinuo a diablo 3 nigdje nemogu naci? 

Kupis ga i igras, jednostavno.

Sve ostalo se ne isplati za ovakvu igru.

Vidim da je moguc preored ekspanzije, radim ga sada cim prije jer je cijena ok.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
neaktivan
win32 kaže...
toshak kaže...

Evo ovaj zadnji barb za 75 h , nisam specijalno obracao paznju da radim samo xp runove(vecinom drustvo crix,markoman i neizostavna rakija)

Skorn poceo koristiti tek od mozda 75 lvl

Uz dobar tim 4 covjeka mislim da bez problema moze oko 40

Al to mi je glupo nisam na takmicenju i neda mi se samo jurit bez zajebancije.

Kakav ti se pokazao Skorn?

Nisam vec dugo igrao s barbom (malo sam ga se vec zazelio) no kod mene je klasika: Echong Fury ' Sowrd s weapon damage, strenght, high DPS, CHD, free socket te naravno LS.

Gledao sam da mozda piknem jedan Skorn s visokim DPS-om, strenghtom te s LS.

Ja sam isto preso na skorn s LS u pasivima sam stavio brawler pa mi ispada da mi dmg skace u nebo 30% je jako puno,makar je sporije oruzje primjetio sam da mi runovi krace traju jer jednostavno radim puno vise dmga,sad prodajem oba 1handera,da uzmem jos jaci skorn,WOTB drzim dovoljno dugo,a kad se sve skupi brawler,kad pokupim frenzy i ostali buffovi,onda je to plafon 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 11:46 (XSX).
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Ja sam isto preso na skorn s LS u pasivima sam stavio brawler pa mi ispada da mi dmg skace u nebo 30% je jako puno,makar je sporije oruzje primjetio sam da mi runovi krace traju jer jednostavno radim puno vise dmga,sad prodajem oba 1handera,da uzmem jos jaci skorn,WOTB drzim dovoljno dugo,a kad se sve skupi brawler,kad pokupim frenzy i ostali buffovi,onda je to plafon 

da ja sam isto prešao al na drugu igru Grim Dawn {#}   mislim da se nebudem tako brzo vratio na d3 do 3 mjeseca, jer nema smisla uopče to više igrat samo radi paragona  ,itemi su šrot teški nasparm GD i igra izgleda mračnije i to malo kaj sam igral me više zainterisiralo nego d3 ...    pozdrav do novog patch-a {#}

11 godina
protjeran
Diablo 3

Poz.

Ako ima ovdje igraca sa 300+k dps zeljnih grupnog farmanja DE ili paragona po a1, a zele i novo drustvo neka me slobodno dodaju.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hades-2637/

Igram WW/Hota barb trenutno na 305k dps negdje (plvl 35) i WD sa blizu 270k dps unb.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 17:57 (Hades86).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Da li i vama javlja nekakav error 73 prilikom prijave...

nece nikako...pih

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpuno se slazem.

Moram naglasiti da mi 1 hand daje puno veci papirnati dmg cca 30 k vise al ipak za trash Skorn je daleko bolji

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
15 godina
Hades86 kaže...

Poz.

Ako ima ovdje igraca sa 300+k dps zeljnih grupnog farmanja DE ili paragona po a1, a zele i novo drustvo neka me slobodno dodaju.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hades-2637/

Igram WW/Hota barb trenutno na 305k dps negdje (plvl 35) i WD sa blizu 270k dps unb.

Zasto 300+ k DPS?

Meni moj wiz s 200k+ DPS radi vise nereda neko moj barb s vise od 300 k DPS.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sa Barbarom došao na 60 lvl i sad nakon dva sata igre na MP9 imam po 300k zarade i dva inventorija puna rare itema.

Sad, šta vi radite sa tim itemima? Ja ih salvageam. Jel ima bolja solucija?

I koliko vam često dropa leg. iteme?

Ja sam zasad u 60 sati barbara samo jednom dobio leg. item.

Uglavnom se bavim "preprodajom" i lootanjem.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja sa Barbarom došao na 60 lvl i sad nakon dva sata igre na MP9 imam po 300k zarade i dva inventorija puna rare itema.

A sta ces drugo nego salvage ako ne valjaju?Meni je u 115 sati igre na mp10 palo 300 legendi.

15 godina
chutac kaže...

Sta cuvas smece (pretpostavljam da se ne radi o nekim vrijednim itemima vec o prosjecnim glupostima koje stalno padaju)?

Salvage i to je to. Prodavati los gear za par k golda se imho ne isplati jer vise skupis u jednom runu nego preprodajom losog geara.

Cudno da si dobio samo jedan leg. item posto stalno padaju, ali su u 99% slucajeva smece kao i rare itemi. 

Jedina razlika od rare itema je sto dobijes brimstone nakon salvage-a.

Imam sest stasheva na likovima punih raznog leg. geara za kojeg sam mislio da bi mogao dobro doci, ali cu to ovih dana lagano salvage jer nema smisla cuvati smece (cuvao sam radi moguceg re-rolla kada dode loot 2.0 tj. ekspanzija, ali nema smisla jer ce doci nov lvl. 70 gear koji ce biti ofc bolji od svega ovoga sta sada nosimo i sam re-roll trenutnog geara nece imho imati nekog prevelikog smisla).

P.S.

Ne znam tko se tu ne "bavi" lootom ako igramo Diablo. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 22:50 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
chutac kaže...

Sta cuvas smece (pretpostavljam da se ne radi o nekim vrijednim itemima vec o prosjecnim glupostima koje stalno padaju)?

Salvage i to je to. Prodavati los gear za par k golda se imho ne isplati jer vise skupis u jednom runu nego preprodajom losog geara.

Cudno da si dobio samo jedan leg. item posto stalno padaju, ali su u 99% slucajeva smece kao i rare itemi.

Jedina razlika od rare itema je sto dobijes brimstone nakon salvage-a.

Imam sest stasheva na likovima punih raznog leg. geara za kojeg sam mislio da bi mogao dobro doci, ali cu to ovih dana lagano salvage jer nema smisla cuvati smece (cuvao sam radi moguceg re-rolla kada dode loot 2.0 tj. ekspanzija, ali nema smisla jer ce doci nov lvl. 70 gear koji ce biti ofc bolji od svega ovoga sta sada nosimo i sam re-roll trenutnog geara nece imho imati nekog prevelikog smisla).

P.S.

Ne znam tko se tu ne "bavi" lootom ako igramo Diablo.  {#}

Ne čuvam ništa, sve salvageam, samo pitam ako ima šta isplativije.

Prodajem samo iteme koje sam ja imao jer znam da će ih netko kupiti :)

Od dropova pregledam samo amulete i prstenje jer jedino ima smisla da to od rare itema stavljam na aukciju.

A taj jedan leg. je bio belt koji sam imao, samo lošiji.

Valjda me uskoro čeka "navala" leg.-ova :D

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Decki moji, treba znati sta ide na ah. Vrlo vjerojatno da su svi rare itemi koje ste dobili crap, ali evo jedan primjer.Jednom liku dropao 1h mighty axe. Prodao meni za 10m da se rijesi toga i ja prodao jucer za 150m. Ni str nije imao, ali prilicno visok dps. Ne znam na pamet koliko. Tako da se da naletiti na nesto dobro. Ja pokupim bracere, shouldere, rings, gloves, ammys i 1 handere. I pants znaju dobre dropati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Ba'alzamon kaže...

Decki moji, treba znati sta ide na ah. Vrlo vjerojatno da su svi rare itemi koje ste dobili crap, ali evo jedan primjer.Jednom liku dropao 1h mighty axe. Prodao meni za 10m da se rijesi toga i ja prodao jucer za 150m. Ni str nije imao, ali prilicno visok dps. Ne znam na pamet koliko. Tako da se da naletiti na nesto dobro. Ja pokupim bracere, shouldere, rings, gloves, ammys i 1 handere. I pants znaju dobre dropati.

Hmmm...da, vecini nas je jako dobro znan pojam "flipanje".

Tesko da ces naci osobu koja ne flipa iteme da digne lovu i da si od te love kupi bolji gear jer od dropa nema srece (osobno nemam previse srece s itemima tj. najvrijedniji item koji mi je pao je prodan za nekih cca 90-100 M te prije par dana jedan sword za 40 M dok su sve ostalo itemi za cca 10-ak M no i tih je jako malo pa ispada da je oko 90% leg. itema tesko smece, a mozda 10% prolazi).

Vjeruj mi puno nas ovdje flipa iteme i garantiram da skoro svi tu na temi jako dobro znaju sta se trazi na odredenom komadu geara (tj. nije to bas neka teska mudrost).

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vjeruj mi da se uvijek nadje netko novi za koga je dobro ponoviti gradivo :)

Onaj axe sam naveo kao primjer kako lik nije ni provjerio item, a 150m nije za baciti. Neki govore da gledaju samo ammy i ring, pa eto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ja sam si jučer složil WD-a.. utukao sam nekih cca 100m u gear, manje više sve kupljeno na bidove za siću {#} od monka koristim žuti ring, witching hour i rukavice, amulet sam imao od prije i sve ostalo osim craftanih itema sam kupio.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32554999

ono što je zanimljivo, već sada čisto solidno igram MP10.. a ono što je zapanjujuće, ne mogu se načuditi kakav dmg radi cloud of bats, čak povremeno i preko 2m crittove vidim {#} moram još malo poraditi na njemu (ponajviše osjećam da mi hp-a nedostaje), ali sam jako zadovoljan. iskusni wd-aši ako imate neki prijedlog za boost, samo pucajte.

odlučio sam sve klase dići na 60 i složiti neki koliko-toliko solidan gear da kada izađe exp. mogu odmah prema lvlu 70 sa svima. kako budu padali razni itemi u exp. budem paralelno sve likove opremao.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam isto napravio wd prije par dana. Meni su rekli da dignem hp na 60k i all res na oko 750 za efektivno igranje mp10, poslušao sam i ide bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

hah da, kako sam i pretpostavio onda mi fali samo hp-a.. res je tu negdje

čak i ovako ide solidno, ali popim ponekada 1-hit {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

hah da, kako sam i pretpostavio onda mi fali samo hp-a.. res je tu negdje

čak i ovako ide solidno, ali popim ponekada 1-hit {#}

da treba ti preko 60 k life-a , treba ti i dosta veliki armor, nemoj na to zaboravit , za veliki mp je potreban , mene je to mučilo prije i kad sam ga podigao igram puno lakše , imao sam oko 900 all res ali mali armor i nije to to bilo ... eto pogledaj mojeg wd-eja pa se otprilike orjentiraj kako da ga poboljšaš

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/23423958

15 godina
neaktivan
Diablo 3

tnx, skužio sam i za armor.. jbg teško je očekivati da ćeš sa 100 uloženih milja pošteno igrati mp10.. trenutno nemam golda pa sam počeo lvlati wiz-a na 60 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Ovo izgleda prehebeno :)

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
Diablo 3

Meni osobno to ništa ne vrijedi ako ne poboljšaju kako itemi rade. Path of Exile je po meni još uvijek bolja igra.

Diablo 3 izgleda fensy, ali gameplay mi je previše shallow :( .

Kroz igru skoro ništa se ne mijenja osim brojeva koji postaju veći.

Moj PC  
4 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Meni osobno to ništa ne vrijedi ako ne poboljšaju kako itemi rade. Path of Exile je po meni još uvijek bolja igra.

A sta bi ti?Daj mi objasni kako bi itemi trebali radit.

12 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Da ni je ne kužim što si htio reći ??

Htio bi iteme u igri koji se sami flipaju , karaktere koji se sami bore i trče dok ti odeš na čik pauzu.. Fakat ne kužim   {#}

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Vjerojatno je mislio na iteme koji su build enableri. Toga nema u Diablu sada ( rekli su da će biti u ekspanziji ), a ima dosta takvih itema u Path of Exileu. 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

3 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

Instalirao PAE, s odusevljenjem mu dao postenu priliku te ga obrisao nakon hrpe gameplaya s gorcinom u ustima i vratio se na D3 (vratio mi se osmjeh na oci kada sam opet pokrenio D3) koji je i dalje IMHO daleko bolja, ljepsa, igrivija i na neki nacin "sofisticiranija" igra.

Te dvije igre ni ne mogu osobno usporedivat.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

sta ce biti sa ekonomijom u diablu nakon blizzcona neka  vasa misljenja i preporuke.

Hocemo morat zvat MMF ili sve ode u k...

Mislim ode i sa MMF al eto.

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

sta ce biti sa ekonomijom u diablu nakon blizzcona neka  vasa misljenja i preporuke.

Hocemo morat zvat MMF ili sve ode u k...

Mislim ode i sa MMF al eto.

Ja stvarno ne znam... Mislim se pokupovat svega, al tko će znat... Nisam više pametan... Ionako nemam puno para

15 godina
Diablo 3

Path of Exile se isto svodi na farmanje (ili enchentanje) geara sa sto vecim brojevima. Onaj monstrosity od passive skill tree-a mi se svidja, ali problem je sto moras buildat novog lika samo zbog jedne lose odluke za koju neces biti svjestan dok ne bude prekasno (nema respeca).

Sve u svemu nije los ovaj PoE, imaju dobrih ideja, iako sam se prvih 15-ak levela gubio u vremenu i prostoru dok nisam shvatio sta kako funkcionise. Ako nista bar za ubit vrijeme dok ne izadje Reaper of Souls.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 13:42 (AFARON).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grozota kaže...
tigerija kaže...

Htio bi iteme u igri koji se sami flipaju , karaktere koji se sami bore i trče dok ti odeš na čik pauzu.. Fakat ne kužim   {#}

nisi ti skužil uopče kaj je on mislil ........ a tebi ako se flipa idi igrat burza menađer igru pa se bavi aukcijama ....... istina je da su totalni šrot itemi u d3 naspram nekih drugih igri ...al vjerovatno su i oni iz blizz tako zaključili i budu to popravili ...jedina zamjerka im je da to sve skupa predugo traje ....d3 je puno bolji od svih tih igri kaj spominjete jedino nije bolji u itemima ... kad poprave itemizaciju baš me zanima kaj budete onda rekli svi vi koji zagovarate taj PoE ,jer meni osobno je ta igra totalno sranje, jedino kaj je dobro u toj igri je drvo skilova {#}

16 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
Grozota kaže...
tigerija kaže...

nisi ti skužil uopče kaj je on mislil ........ a tebi ako se flipa idi igrat burza menađer igru pa se bavi aukcijama ....... istina je da su totalni šrot itemi u d3 naspram nekih drugih igri ...al vjerovatno su i oni iz blizz tako zaključili i budu to popravili ...jedina zamjerka im je da to sve skupa predugo traje ....d3 je puno bolji od svih tih igri kaj spominjete jedino nije bolji u itemima ... kad poprave itemizaciju baš me zanima kaj budete onda rekli svi vi koji zagovarate taj PoE ,jer meni osobno je ta igra totalno sranje, jedino kaj je dobro u toj igri je drvo skilova {#}

PoE i Diablo su dvije dosta različite igre. Svaka ima svoju publiku.  Pljuvanje po onoj koju nevolite je u rangu pljuvanja po DOTA-i ako si igrač LoL-a ili po LoL-u ako si igrač DOTA-e, znači totalno besmisleno. 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice