Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Blizek kaže...
ESepulTribE kaže...
Grozota kaže...
tigerija kaže...

Meni osobno to ništa ne vrijedi ako ne poboljšaju kako itemi rade. Path of Exile je po meni još uvijek bolja igra.

Diablo 3 izgleda fensy, ali gameplay mi je previše shallow :( .

Kroz igru skoro ništa se ne mijenja osim brojeva koji postaju veći.

Da ni je ne kužim što si htio reći ??

Htio bi iteme u igri koji se sami flipaju , karaktere koji se sami bore i trče dok ti odeš na čik pauzu.. Fakat ne kužim   {#}

nisi ti skužil uopče kaj je on mislil ........ a tebi ako se flipa idi igrat burza menađer igru pa se bavi aukcijama ....... istina je da su totalni šrot itemi u d3 naspram nekih drugih igri ...al vjerovatno su i oni iz blizz tako zaključili i budu to popravili ...jedina zamjerka im je da to sve skupa predugo traje ....d3 je puno bolji od svih tih igri kaj spominjete jedino nije bolji u itemima ... kad poprave itemizaciju baš me zanima kaj budete onda rekli svi vi koji zagovarate taj PoE ,jer meni osobno je ta igra totalno sranje, jedino kaj je dobro u toj igri je drvo skilova {#}

PoE i Diablo su dvije dosta različite igre. Svaka ima svoju publiku.  Pljuvanje po onoj koju nevolite je u rangu pljuvanja po DOTA-i ako si igrač LoL-a ili po LoL-u ako si igrač DOTA-e, znači totalno besmisleno. 

A dobro to se onda može reći za bilo koje dvije igre.. Zapravo bi se baš i trebalo uspoređivati ove dvije igre jer su istog žanra (i to žanra koji je u zadnjih par godina prava rijetkost).

ESepulTribE, ako kažeš da je PoE totalno sranje, onda si upravo rekao da je Diablo 3 totalno sranje ili barem slično sranje.

12 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

nisi ti skužil uopče kaj je on mislil ........ a tebi ako se flipa idi igrat burza menađer igru pa se bavi aukcijama ....... istina je da su totalni šrot itemi u d3 naspram nekih drugih igri ...al vjerovatno su i oni iz blizz tako zaključili i budu to popravili ...jedina zamjerka im je da to sve skupa predugo traje ....d3 je puno bolji od svih tih igri kaj spominjete jedino nije bolji u itemima ... kad poprave itemizaciju baš me zanima kaj budete onda rekli svi vi koji zagovarate taj PoE ,jer meni osobno je ta igra totalno sranje, jedino kaj je dobro u toj igri je drvo skilova {#}

PoE i Diablo su dvije dosta različite igre. Svaka ima svoju publiku.  Pljuvanje po onoj koju nevolite je u rangu pljuvanja po DOTA-i ako si igrač LoL-a ili po LoL-u ako si igrač DOTA-e, znači totalno besmisleno. 

A dobro to se onda može reći za bilo koje dvije igre.. Zapravo bi se baš i trebalo uspoređivati ove dvije igre jer su istog žanra (i to žanra koji je u zadnjih par godina prava rijetkost).

ESepulTribE, ako kažeš da je PoE totalno sranje, onda si upravo rekao da je Diablo 3 totalno sranje ili barem slično sranje.

da PoE izgleda totalno loše napravljen ko da igram igru prije 10 godina , a da ne govorim kako se likovi kreču i kako udaraju , za popišat se od smijeha , da igra je totalno sranje naspram diabla , ma diablu kaj se tiče izgleda i igrivosti nije ni do gležnja (moje mišljenje ) , gle ja sam to več rekel da sam igram diablo i da ga nitko ne igra na cijelom svijetu  meni je super jer me zabavlja  , na diablu si živce odmaram i slušam muziku jer to na war thunderu ili bf 3 nemožeš jer najčešće igraš s ekipom

17 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
GuitarMaster kaže...

da PoE izgleda totalno loše napravljen ko da igram igru prije 10 godina , a da ne govorim kako se likovi kreču i kako udaraju , za popišat se od smijeha , da igra je totalno sranje naspram diabla , ma diablu kaj se tiče izgleda i igrivosti nije ni do gležnja (moje mišljenje ) , gle ja sam to več rekel da sam igram diablo i da ga nitko ne igra na cijelom svijetu  meni je super jer me zabavlja  , na diablu si živce odmaram i slušam muziku jer to na war thunderu ili bf 3 nemožeš jer najčešće igraš s ekipom

A dobro, to je tvoje mišljenje, ali mislim da ga malo preizravno i presigurno izlažeš, ne kao mišljenje nego kao činjenicu.. I sve bi bilo u redu da je igra stvarno sranje, ali za dosta ljudi i streamera (bivših D3 streamera) je toliko bolja od Diabla 3 da se nasmiju kad ju se uopće uspoređuje s Diablom.. Tako da bi ja na tvom mjestu dao još jednu šansu PoE-u..

Gle nemoj se uvrijediti, samo mi malo smeta kada vidim ovakve komentare (dakle ne objektivna dobra kritika), jer je igra (po meni) stvarno dobra i totalno FREE (što ne bi smjeli zanemariti)..

Ne želim da ljudi koji vide tvoj komentar pomisle da je igra stvarno neko indie sranje i da uopće ne probaju.

12 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
ESepulTribE kaže...
GuitarMaster kaže...

A dobro, to je tvoje mišljenje, ali mislim da ga malo preizravno i presigurno izlažeš, ne kao mišljenje nego kao činjenicu.. I sve bi bilo u redu da je igra stvarno sranje, ali za dosta ljudi i streamera (bivših D3 streamera) je toliko bolja od Diabla 3 da se nasmiju kad ju se uopće uspoređuje s Diablom.. Tako da bi ja na tvom mjestu dao još jednu šansu PoE-u..

Gle nemoj se uvrijediti, samo mi malo smeta kada vidim ovakve komentare (dakle ne objektivna dobra kritika), jer je igra (po meni) stvarno dobra i totalno FREE (što ne bi smjeli zanemariti)..

Ne želim da ljudi koji vide tvoj komentar pomisle da je igra stvarno neko indie sranje i da uopće ne probaju.

da to je moje mišljenje i ostajem kod toga kaj sam rekel ....... isprobao sam PoE i ne sviđa mi se kako sam i rekel u gornjem postu......  a gle i meni smetaju razni komentari pa koga briga za to ......... i ako ti je PoE dobar ima tema za to {#}

17 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
GuitarMaster kaže...
ESepulTribE kaže...
GuitarMaster kaže...

da to je moje mišljenje i ostajem kod toga kaj sam rekel ....... isprobao sam PoE i ne sviđa mi se kako sam i rekel u gornjem postu......  a gle i meni smetaju razni komentari pa koga briga za to ......... i ako ti je PoE dobar ima tema za to {#}

Ako ga ti možeš blatiti, ja ga mogu braniti. :)  Nisam tu kao iz suparničkog tabora, sviđa mi se D3 na svoj način. Kupit ću sigurno ekspanziju kada izađe.. Gle ako forum nije za konstruktivnu raspravu onda ne znam za šta je. :)

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Treba forum oživit za bilo kakvu raspravu jel ionako ko če dočekat expanziju.

Znas kao kazu dobar je i led ako nema kiše :)

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanimljivo izgleda ... Adventure mode, bounites . . . 

http://www.diablofans.com/

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 2:13 (Grozota).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jucer je Moldran napiso da mu je Mosqueira reko da su skoro sve datamined informacije koje smo citali nikakve,nego da ce se ljudi iznenadit hrpom novih i drugacijih stvari,bas me zanima sta ce sve novoga ukomponirat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jedino se mogu iznenadit ako mi daju najbolju opremu i golde :P Drugo mi neće bit iznenađenje ;)

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Diablo III on PlayStation® 4 Sizzle Reel

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
I jel pratio tko live stream drugog dana.... Veza je bila loša al kak mi se čini DH će biti malo overpower sa novim Ninja setom ( postavljanje trap-ova blizu monstera i oni sami trče u njih)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Blizzcon 2013 Diablo 3 Reaper of Souls

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Nekako sam postao skeptičan u vezi svega što su napravili. Izgleda da je Activision dobro umiješao prste i da su gledali jadikovanje svakog balavca kojem je svaka sitnica smetala. Igra bi mogla jako brzo dosaditi ako ne uvedu laddere jer uz loot 2.0, i kako su ga počeli predstavljati, jako brzo bi se moglo doći do prebolesnih itema. Ne znam za vas ali meni je ovaj trenutni napredak u igri dobar. Ako nisi koristio AH nadogradnju bi nalazio svako malo, ali današnji klinci odmah žele igrati MP10 i to je izgleda Blizzard prihvatio. Sada ako ne koristiš AH treba ti nekoliko tisuća sati da bi dobio opremu za MP10 i to je po meni dobro. Jbt. pa to je loot igra i ne moraš odmah imati najbolju opremu.
Nova stvar koja mi se ne sviđa je prolaženje kroz protivnike -  kojem mulcu je to palo na pamet. Sad se bez problema možeš zaletjeti u rulju i ako postane pregusto samo protrčiš "kroz" njih. Totalna glupost.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Nekako sam postao skeptičan u vezi svega što su napravili. Izgleda da je Activision dobro umiješao prste i da su gledali jadikovanje svakog balavca kojem je svaka sitnica smetala. Igra bi mogla jako brzo dosaditi ako ne uvedu laddere jer uz loot 2.0, i kako su ga počeli predstavljati, jako brzo bi se moglo doći do prebolesnih itema. Ne znam za vas ali meni je ovaj trenutni napredak u igri dobar. Ako nisi koristio AH nadogradnju bi nalazio svako malo, ali današnji klinci odmah žele igrati MP10 i to je izgleda Blizzard prihvatio. Sada ako ne koristiš AH treba ti nekoliko tisuća sati da bi dobio opremu za MP10 i to je po meni dobro. Jbt. pa to je loot igra i ne moraš odmah imati najbolju opremu.
Nova stvar koja mi se ne sviđa je prolaženje kroz protivnike -  kojem mulcu je to palo na pamet. Sad se bez problema možeš zaletjeti u rulju i ako postane pregusto samo protrčiš "kroz" njih. Totalna glupost.

Ja i dalje mislim da ce biti par legendi koje ce svi farmat i koje ce jakooo rijetko padat u svom najboljem obliku,ko sta je sad npr echo sa rupom crit dmg preko 65% i preko 1200dps,ali da ce biti bolesnih itema hoce,i neka igra treba bit zabavna.Na kraju krajeva uvjek nekome nesto nece valjat.BTW kad vidim da ovdje main stat moze ic skoro do 1000,odma se nasmjesim :D http://abload.de/img/lifeonhityzuag.png

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 16:59 (XSX).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

NAPOKON , fala ku.... {#}

Moj PC  
20 0 hvala 1
16 godina
XSX kaže...
formula1live kaže...

Ja i dalje mislim da ce biti par legendi koje ce svi farmat i koje ce jakooo rijetko padat u svom najboljem obliku,ko sta je sad npr echo sa rupom crit dmg preko 65% i preko 1200dps,ali da ce biti bolesnih itema hoce,i neka igra treba bit zabavna.Na kraju krajeva uvjek nekome nesto nece valjat.BTW kad vidim da ovdje main stat moze ic skoro do 1000,odma se nasmjesim :D http://abload.de/img/lifeonhityzuag.png

Ma mogu ići i do 1000000 i dalje su smeće.

14 godina
Blizek kaže...

Vjerojatno je mislio na iteme koji su build enableri. Toga nema u Diablu sada ( rekli su da će biti u ekspanziji ), a ima dosta takvih itema u Path of Exileu. 

Eto tko me razumije :P .

Mislim ok je igra. Zabavna je, ali meni je dosadila brže nego sam očekivao.

Više manje je nebitno kakve item imaš. Sa svim itemima se isto igra. Jedino po čemu se itemi razlikuju su brojevi. Nema sinergy itema i magija. Meni je to bilo puno zanimljivije u Diablo 2. Itemi nemaju neku čar. Svi itemi djeluju isto. To mogu malo popraviti balansom.

Naravno, ja pričam svoje mišljenje. Ovo ne mora vrijediti za sve, ali da, nisam se najbolje izjasnio :P .

17 godina
Grozota kaže...

hahaha,koji si ti fanatik.Koliko ti je trebalo? 2 godine ne života xDD

Najpovoljnji PC web shop na netu. http://alturl.com/xxqaj
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ma upravo radi ovoga sto navodis, HARDCORE Diablo je ZAKON.

AH nije prezasicena, itemi koji valjaju kostaju do bola, vrlo cest upgrade i izuzetno se trebas napatiti i biti oprezan da bi se uopce igrao na vecim MP levelima (inferno).

Tako da sto se mene tice HC Diabla 3 je idealan i na njemu ne bi trebalo niti ukidati AH, pogotovo sto RMAH nikad nije niti bio ukljucen.

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

pa nećeš ni imat odmah najbolju opremu, a ovo da je trenutno stanje dobro si me iskreno nasmijao, igra je totalno glupa baš zato jer je drop u igri očajan. da meni u 500 sati nije palo ni jedan dobar item, ili helm ili gloves ring bilo šta, pa to je stvarno žalosno, slažem se s tobom da ne bi bilo dobro da super kvalitetni legendaryi padaju ko iz kabla, i to sam siguran da neće biti slučaj, već će ono osrednji legendaryi padat češće, samo je caka u tome što će ti "osrednji" biti puno jači i kvalitetniji nego ovi koji sada slove za super kvalitetne legendarije ili jako jako rijetke. ali u tome ne vidim problem, zbog toga sam i kupio igru i to sam očekivao odmah a ne tek nakon izlaska ekspanzije.

a neke stvari će uvijek postojat u igri koje se ni meni neće sviđat, ali kvalitetan drop je jako bitan jer mi se ne da provodit puste sate pred diablom u očajničkom pokušaju da mi padne barem jedan dobar weapon ili šta već. treba ono da nakon svakih 20 sati gameplaya padne nešto stvarno dobro za tvog lika, s kojim igraš ili 50 nebitno samo da nakon određene satnice imaš priliku doživjet novo iskustvo gameplaya s novim itemima. a ne da farmaš konstantno s starima, i moliš boga da ti kojim slučajem padne jedan koji ti ništa neće značajno promjenit filing tokom igranja.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Romano kaže...
Grozota kaže...

hahaha,koji si ti fanatik.Koliko ti je trebalo? 2 godine ne života xDD

Iskreno ne znam.... Al nije extra teško kako izgleda osima 2-3 achivementa.  Tu mislim na ove ubiti sva 4 bosa na hell-u ili više bez ičeg na sebi. Tu moraš trčat ko lud i nadrukat followera dps-om da on sređuje monstere i bosseve. Za ove sve unique monstere ima jedna stranica di napišeš koji ti fali i kad si online logiraš se i tamo tako da ekipa kad neleti na nekog monstera t9i može javidi i pozvat te u svoju igru da ih ubijete . Tak sam u 5 dana odradio 18 unique monstera...

Ostalo odradiš tokom igre. Main char mi je DH i njega sam dizao do paragon 100 ostale sam dignuo u tjedan dana do 60 samo zbog ach... 

E da i najvažnije nisam igaro sam imao samo živog boota (mlađi buraz koji igra diablo 3 s mog acc kad god mene nema doma. Tak mi je mali i nafarmao 70+ infernal mashina i sl stvari)  Hvala buraz ! ! 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

primjetio sam da je demon hunter (kojeg igram, trenutno paragon 77) generalno gledajuci uvelike slabiji od ostalih likova... pogotovo wizarda ili w. doctora... a isto sam vidio od drugih ljudi po netu i igri da dijele slicno misljenje

kazu da je DH u usporedbi s ostalim likovima los sto se tice brzine leveliranja (odnosno klanja sto vise monstera na sto vecem MP)...

koja je caka s tim DH? ima li netko da igra DH i da moze reci da je DH na razini ostalih likova... pa ja mozda krivo igram?

pozz

onaj koji jesam
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Evo i drugi dio Blizzcona koji govori o Diablo. Između ostalog prikazani su novi skilovi svih klasa. Ovaj drugi video izgleda još bolje

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@shimeface

meni se isto čini da je debelo slabiji od drugih. meni je main monk, DH-a igram sa monkovim gearom, ima više paper DPS-a, ali jednostavno puno sporije ubija i sa bomb buildom.

nije mi legao, pa se nisam pretjerano trudio još malo prilagoditi gear za njega. čak i WD koji ima puno puno manje DPS-a od obojice mi se čini da brže gazi od DH-a.

wiz i barb su u fazi izdrade, pa ću za njih tek moći potvrditi ono što predpostavljam {#}

moja preporuka, probaj monka. imaš već dex based gear, tako da vjerojatno nećeš morati puno uložiti da ga složiš.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

primjetio sam da je demon hunter (kojeg igram, trenutno paragon 77) generalno gledajuci uvelike slabiji od ostalih likova... pogotovo wizarda ili w. doctora... a isto sam vidio od drugih ljudi po netu i igri da dijele slicno misljenje

kazu da je DH u usporedbi s ostalim likovima los sto se tice brzine leveliranja (odnosno klanja sto vise monstera na sto vecem MP)...

koja je caka s tim DH? ima li netko da igra DH i da moze reci da je DH na razini ostalih likova... pa ja mozda krivo igram?

pozz

Imaš neki link od svog lika s kojim igraš ? 

Ja igram DH i na SC i HC jer volim te ranger klase. Al i meni se čini da je nekak malo slabiji od ostalih tj. duže mu treba da ubije elita na visokom MP-u. Kad dofuram i drugog DH na 100 bacam se na monka jer koliko vidim kad igram u partiju na mP10 ekipa radi čuda s njima

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon ovog BlizzCona možemo zaključiti da je Blizzard pljunuo svim Diablo igračima u lice, a usput im se i posrao u usta.

Nakon veeeelikih najava o sjajnim stvarima koje ćemo čuti o Diablu na BlizzConu ni riječi o:

1. PvPu

2. Novim skillovima i passivima. Ono što su prikazali je smiješno

3. Ladderu

4. Trejdanju ili kako misle zamijeniti AH

5. Itemizacija - 0 bodova

6. Što će biti sa WotB i Archonom?

7. Što će biti sa LS i kako će funkcionirati LoH?

8. Novi gemovi

9. itd. itd.

Umjesto svega toga saznali smo:

1. Blizzovi izlagači na stageu su pompozni seronje koji ponosno stišću šake na neku glupu animaciju novog WD skilla u stilu "To, ovime ćemo spasit Diablo franšizu"

2. Diablo fanovi na BlizzConu su još gori. Umjesto da izrešetaju sve pitanjima o RoSu i svemu bitnome oni zahvaljuju Blizzu što je sve prekrasno tamno i sl., što su magije šarene itd.

3. Očekuje nas inflacija statova. Očekujte da će prosječni igrač trebati imati 8k Str i 6k Vit, 25k Armoura i pitaj boga koliki DPS i AllRes

4. RoS neće izaći sigurno još barem 6 mjeseci jer da je približno spreman ovi bi se time već kurč**i

5. (ovo je moje nagađanje) Sustav borbe i igre (Rifts, Adventure mode itd), nova klasa, Mystic i sl., su bili u originalnoj igri ali su ih izbacili kako bi to sve mogli prodavati pod ekspanziju. Moj dokaz: kod predstavljanja Crusadera i kako su oni razvijali njegov artwork na jednoj slici je bila navedena godina... pogađate: 2012. Već su tada znali da će Crusader biti klasa u igri.

I kaj sad više očekivati?

9 8 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Barem netko vidi,da je Diablo3 obicno smece od igre.Samo sto su fanovi previse blesavi.Primjer je Hearthstone Heroes of Warcraft.Zna se da je F2P,zna se da se ne placa i zna se da izlazi open beta za manje od mjesec dana,ali ljudi na veliko PRODAJU...kljuceve.

Gdje su tu zdravi ljudi.

Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ma najgore kaj sam ja jedan od tih igrača {#} {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Barem netko vidi,da je Diablo3 obicno smece od igre.Samo sto su fanovi previse blesavi.Primjer je Hearthstone Heroes of Warcraft.Zna se da je F2P,zna se da se ne placa i zna se da izlazi open beta za manje od mjesec dana,ali ljudi na veliko PRODAJU...kljuceve.

Gdje su tu zdravi ljudi.

da a ti si najpametniji jer ga ne igraš al zato  igraš druga smeća {#}.....  

12 godina
Diablo 3

Diablo 3 bi bila super igra,da je SP.Ovako je ubacen online samo radi hakera i da se privuce vise ljudi.I u tome su uspijeli a sada im mazu oci sa drugim glupostima.

Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice