Ja imam p4500 dual i isto steka, vjerovatno je proc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
već sam gledao šta mogu ubaciti umjesto ovoga što imam, najlošiji je baš proc u njemu.
Pa možda onda pogura d3, moram još vidjeti po netu jel netko s takvom konfiguracijom nešto napravio u d3
Ako nešto jeftino uleti, možda stavim da probam, ali mislim da mi se ne isplati ulagati, najvjerojatni ću ga prodati u komadu, tražiti ću neku sitnu lovu samo da se riješim, jer je malo polupana plastka, ali sve je ispravno i radi.
već sam gledao šta mogu ubaciti umjesto ovoga što imam, najlošiji je baš proc u njemu.
Pa možda onda pogura d3, moram još vidjeti po netu jel netko s takvom konfiguracijom nešto napravio u d3
Ako nešto jeftino uleti, možda stavim da probam, ali mislim da mi se ne isplati ulagati, najvjerojatni ću ga prodati u komadu, tražiti ću neku sitnu lovu samo da se riješim, jer je malo polupana plastka, ali sve je ispravno i radi.
Vidi koji sve mogu ici proc u njega pa pogledaj na ebayu, ja sam nasao za svoj i5 oko 270kn novi
Igrao sam nekad i na: http://www.cnet.com/laptops/fujitsu-lifebook-ah531-15/4505-3121_7-34863009.html
Processor2nd Gen Core i3Intel i3-2310M / 2.1 GHz ( Dual-Core )
Memory 4 GB
Graphic Intel HD Graphics 3000 Dynamic Video Memory Technology
i nisam oduševljen .... umire kad skupiš 50 mobova na ekranu, nadam se da će onaj hp biti bolji.
wow, mogao bi skinuti update da odem nabiti willsona hahaha
može li neko napisati koliko mu je zauzeće CPU po jezgrama kada se vrti diablo III, čisto da usporedim.
Od početka mi se vrti uz povremene trzajeve i mislio sam da je riječ o latencijama prema serveru. Međutim otkako sam nedavno počeo pratiti opterećenje po jezgrama skužio sam da samo dio trzajeva mogu pripisati clijent-server komunikaciji, a da je uzrok drugom dijelu trzaja opterećenje procesora.
Naime, Diablo III mi zauzima dvije jezgre i to prvu dere na 70-100%, a drugu na 10-30% (ostale su na 0% ili povremeno skoknu na par %). Čim opterećenje prve pređe 90% (a to je redovito) primjeti se trzuckanje.
Probao sam se zezati sa affinitijem, ali je to petljancija i ne pomaže puno. Što god promijenio u postavkama (grafika, fizika ...) isti k*. Vrti se uvijek do 100%, kao da igra vrti praznu loop petlju i kad se ništa ne dešava na ekranu (npr glavni izbornik).
Baš me zanima kako se te brojkice kod vas kreću. Procesor je na 3,3 GHz (sa Turbo Boostom).
Bitno je da je raspisano po jezgrama, jer npr task manager u windowsima (7) piše da je ukupno opterećenje CPU oko 15tak%, iako je jedna jezgra zakucana na 100% ili blizu tome.
može li neko napisati koliko mu je zauzeće CPU po jezgrama kada se vrti diablo III, čisto da usporedim.
Od početka mi se vrti uz povremene trzajeve i mislio sam da je riječ o latencijama prema serveru. Međutim otkako sam nedavno počeo pratiti opterećenje po jezgrama skužio sam da samo dio trzajeva mogu pripisati clijent-server komunikaciji, a da je uzrok drugom dijelu trzaja opterećenje procesora.
Naime, Diablo III mi zauzima dvije jezgre i to prvu dere na 70-100%, a drugu na 10-30% (ostale su na 0% ili povremeno skoknu na par %). Čim opterećenje prve pređe 90% (a to je redovito) primjeti se trzuckanje.
Probao sam se zezati sa affinitijem, ali je to petljancija i ne pomaže puno. Što god promijenio u postavkama (grafika, fizika ...) isti k*. Vrti se uvijek do 100%, kao da igra vrti praznu loop petlju i kad se ništa ne dešava na ekranu (npr glavni izbornik).
Baš me zanima kako se te brojkice kod vas kreću. Procesor je na 3,3 GHz (sa Turbo Boostom).
Bitno je da je raspisano po jezgrama, jer npr task manager u windowsima (7) piše da je ukupno opterećenje CPU oko 15tak%, iako je jedna jezgra zakucana na 100% ili blizu tome.
Zura probaj s ovim toolom: http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility
Pozdrav da li mi neko moze poslati neki guide za super noobove za D3, gdje su objasnjenje osnovne stvari ali i one malo naprijednije. I da jos koliko se sada krece cijena D3 vidio sam negdje da ima za oko 35-40 € jel to malo/puno? Hvala
Zura probaj s ovim toolom: http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility
Tenx, probat cu.. mada nisam siguran da je stvar u tome.
Pozdrav da li mi neko moze poslati neki guide za super noobove za D3, gdje su objasnjenje osnovne stvari ali i one malo naprijednije. I da jos koliko se sada krece cijena D3 vidio sam negdje da ima za oko 35-40 € jel to malo/puno? Hvala
pa imaš starter edition koji možeš isprobati, prije nego kaj kupiš...
cijena je manje više ista svugdje cca 40tak € ....tako da je nebitno jel to malo/puno...
nekome je malo nekome puno :/
Kupio bi hc gold. ak neko ima za prodat 2-3 milje nek me doda mArkoman #2887
pa imaš starter edition koji možeš isprobati, prije nego kaj kupiš...
cijena je manje više ista svugdje cca 40tak € ....tako da je nebitno jel to malo/puno...
nekome je malo nekome puno :/
A sta je za neki noob guide za osnovne stvari i one malo naprijednije jer gledam par str. sta pisete ovdje i nista mi nije jasno
Pozz ljudi, mozete li reci dal se isplat ipoceti igrati diablo sad? Nemam sta radit pa me zanima dal da kupim diablo ili ne
Pozz ljudi, mozete li reci dal se isplat ipoceti igrati diablo sad? Nemam sta radit pa me zanima dal da kupim diablo ili ne
Bolje sad nego prije, sve je ispoliraniji.
Znaci zabavan je?
Ako si svjestan da je diablo trčanje po istom sadržaju i klanje istih monstera za slične predmete od kojih su većina za baciti i sviđa ti se to kupuj (recimo ja sam u ovoj kategoriji :))
Ako očekuješ raznolikost, duboku priču, kompliciranu mehaniku... itd. Zaobiđi u širokom luku da se ne pridružiš masi koja je uzela igru očekujući nešto posve drugo.
Kupio bi hc gold. ak neko ima za prodat 2-3 milje nek me doda mArkoman #2887
Kupuješ sa SC goldima, ili kako si već mislio, imam ja preko 20M golda, pomalo skupljam da neki upgrade mogu si nabaviti.
A ako baš hoćeš kupiti, imaš po netu ovi kinezi što prodaju, jako povoljno se može nabaviti :)
Tek za informaciju - nema više Anniversary bonusa.
Tek za informaciju - nema više Anniversary bonusa.
Šteta, bio je lijep bonus, nabio sam altove na lvl 30+ za čas :)
jel jos kome neda da se ulogira u igru? baca mi error 3006
jel jos kome neda da se ulogira u igru? baca mi error 3006
Aha, imaju nekih problema sa vezama na EU serverima.
"Blizzard Employee
Hello everyone,
We've just seen Diablo III lose a lot of connections in the EU.
We're looking into this at the moment and we'll update you as soon as we have more on this.
Sorry about this everyone."
Jako zanimljiv članak
http://mises.org/daily/6435/A-Virtual-Weimar-Hyperinflation-in-a-Video-Game-World
Hoće ovo gurat Diablo 3 -> http://www8.hp.com/hr/hr/products/laptops/product-detail.html?oid=5347541 ?
ProcessorIntel® Core™ i5-3230M with Intel HD Graphics 4000 (2.6 GHz, 3 MB cache, 2 cores)
Memorija6 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM
GrafikaAMD Radeon HD 7650M (2 GB dedicated DDR3)
Malo me zbunjuje laptop, ali valjda će biti ok :)
Po defaultu je imao samo ovaj intel HD 4000... diablo gura jedva .... sad sam instalirao i Radeon HD 7650M i nisam stigao isprobati u igri.
Samo me zanima kako znam koju grafičku koristi dok sam u igri?
koristit će onu koju si odabrao prilikom pokretanja, kad pokrećeš diablo desni klik na iconu i odabereš tu ati radeon grafičku.
Evo nasao sam ovu stranicu za D3 key i sta kazete na cijenu da li gdje ima jeftinije i da li je neko slucajno kupovao sa ove stranice, koliko vidim svi su komentari pozitivni.I opet po treci put pitam za neki noob guide jer mi je ovo prva Diablo igra, ako i vi imate kakvi savjeta dobro su dosli. Hvala :)
Edit:fck zaboravio sam link http://www.go2arena.com/diablo-3.html?adid=DIABLO3-C&id=50&gclid=CKziisTlrrcCFYJV3godSi8Aig
:)
Evo samo zato jer imaš dobru koku na profilnoj
http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/get-started/introduction
Evo ti i 100% sigurnu stranicu:
Evo nasao sam ovu stranicu za D3 key i sta kazete na cijenu da li gdje ima jeftinije i da li je neko slucajno kupovao sa ove stranice, koliko vidim svi su komentari pozitivni.I opet po treci put pitam za neki noob guide jer mi je ovo prva Diablo igra, ako i vi imate kakvi savjeta dobro su dosli. Hvala :)
Edit:fck zaboravio sam link http://www.go2arena.com/diablo-3.html?adid=DIABLO3-C&id=50&gclid=CKziisTlrrcCFYJV3godSi8Aig
:)
ja sam uzeo simcity5 preko go2arena, platio i ključ mi došao nakon par minuta na mail
Ima netko ideju koje oruzje zamjenit ili sta poboljsat na ovom mom barbu:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871
E sada, prvo bih zamjenio npr. Bul-Kathos's-e za neka druga one-handed oruzja (nisam bas ljubitelj two-handed oruzja pa mi npr. Skorn bas i ne odgovara).
Ima netko ideju koja bi bila ok dva one-handed oruzja za isprobat (napominjem da nemam ne znam koliko milja na racunu i ne trosi mi se bezveze lovu na gluposti).
Dalje, imam jedan ok ring no staviti cu ga tek kada sklepam Hellfire (nedostaje mi zadnja stvar tj "recept" i vec se danima zezam s time no i to ce uletit).
Imam jos nekog ekstra geara, ali na svemu je nabrijan "strenght", dok je "vitality" dosta nizak pa da se vise ne gnjavim s "vitality-em", sklepat cu Hellfire ring of vitality.
Mempo of twilight ponekad zamjenim s Andariel's Visage, ali eto navikao sam se na Mempo.
Jos jedino znam nekada Ice Climbers boots zamjenit s Fire Walkers posto su mi to odlicne cizme (makar mi Ice Climbers dizu sve statse, ali Fire W. mi imaju super efekt).
Napominjem da npr. Bul-Kathos's-e mjenjam samo zato sto su mi eto dojadili pa hocu nesto promjenit (standardno, zar ne ).
Trazim jos neke ok Vile Ward, ali to kada uleti nesto povoljno.
Svi dobronamjerni prijedlozi su i vise nego dobrodosli.
P.S.
Zahvaljujem kolegi Eraserheadu na pocetnom boostu i sto mi je nesebicno opremio s nekim itemima.
Jos samo jedna stvar, ako ima kakva ok ekipa za MP, sibnite mi PM jer nemam bas volje udarat public gdje svatko pjeva svoju pjesmu i jednostavno nemam smisla.