Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

pozdrav. kad odem pod profile na battle .net  izbaci mi heroje ali medu njima nigdje nema barbara s kojim igram, mislim da je to zato sto mi ucitava heroje za europski server?!?!

kad sam poceo igrat nisam ni skuzio da je na americkom serveru.. jel se da kako prebacit tog heroja na europski server i jel ima to kakve veze sto je na americkom uopce?'

p.s. jel ima ko problema s ulogiravanjem??

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 19:41 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

jel može mala pomoć?pravim wizzarda..neam pojma ni koje skillove treba, ni opremu ..najbolje ak neki high lvl wizz može linkat svog lika da vidim malo ....

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

PTR 1.0.7 je Live...

ako ga ko ima downloadanog nek me doda na PTR-u da isprobamo dueling   TomCat#2485

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 22:12 (Tomcat00).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3
pozdrav evo frend mi ima stariji laptop
dual 2.4
3 gb rama
256 graficke 7600go nvidia

i troka mu sve je stavio na low jel znate kako namjestit nekakav config i to da mu ne trokava ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

šta mislite o ovome, palo malo prije

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 23:56 (Franjo15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Spreman za Ubere.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroM-2935/hero/4064209

Imam 10 Infernal machina, pa tko bi samnom po organe, nek se javi i nek me doda.

Naravno, otvorili bi 3 portala u istoj igri tako da i vi trebate imati Infernal machine.

Minimalno MP7.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
dodao sam te meni 1 masina ostala imam ekipu ak os da odigramo sutra to
17 godina
Franjo15 kaže...

šta mislite o ovome, palo malo prije

Ucinilo mi se da je bolji ali u biti za Echoing nista posebno ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 9:19 (Eld).
13 godina
neaktivan
Grozni kaže...

jel može mala pomoć?pravim wizzarda..neam pojma ni koje skillove treba, ni opremu ..najbolje ak neki high lvl wizz može linkat svog lika da vidim malo ....

Ja ti igram wizarda trenutno je jos u buildanju ,ali mogu rec da sam blizu onga cemu tezim jos mozda dobre  boots , chest ,gloves i to bi onda bilo to(Helm sam uzeo talrasha ,ali mi je u stashu). Poanta builda se najvise temelji na bjezanju tj. pasivnom damageu. Tako da moras imat veliki all res i lps , a pozeljno ti je imati i mov. speed

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/21015339

Naravno da ima boljih wizarda , ali ovo ti je najjeftiniji build po mojem iskustvu

p.s. dodajte me tko hoce

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 11:12 (Munk).
14 godina
houska kaže...
dual 2.4
3 gb rama

i troka mu sve je stavio na low jel znate kako namjestit nekakav config i to da mu ne trokava ?

zna li itko ?

12 godina
neaktivan
houska kaže...
houska kaže...
dual 2.4
3 gb rama

zna li itko ?

Grafička ima premalo RAM-a..

15 godina
Pa ja sam igro sasvim normalno na starom laptopu s HD 2600 s 256 rama ... Postavje na minimum jedino rezolucija max bila i ok je bilo....
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
Diablo 3
S kim igrate
16 Barbarian
5 Whitch Doctor
7 Demon Hunter
7 Monk
4 Wizard
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

moze procjena? ima 4 kom slicnih na ah i sve su preko 100m, najskuplja 150m, a nisam bash siguran da vrijedi 100m:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

hefe

pošto ne kužim baš najbolje, jel mi može tko objasnit, zašto mi je demon hunteru ovako jači dps u odnosu na barbara? skoro sam podjednako stavio all res streght dexterity criticah damage chance i rezultat je da mi DH daje čak 25000 DPS više. a s barbom koristim čak dva oružja, s DH jedno. može tko dat pokoji savijet kako da ovom mom barbi još podignem dps, hvala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
houska kaže...
houska kaže...
dual 2.4
3 gb rama

zna li itko ?

Buduci da je minimum 7800gt, nije da se tu nesto moze postaviti. K tome diablo 3 je poprilicno lose optimiziran, sto dodatno otezava situaciju.

14 godina
houska kaže...
houska kaže...
dual 2.4
3 gb rama

zna li itko ?

Probaj stavit zadnje drivere

15 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

moze procjena? ima 4 kom slicnih na ah i sve su preko 100m, najskuplja 150m, a nisam bash siguran da vrijedi 100m:)

Pa makni resistence i int...mogao bi vrijedit oko 100m Da se pohvalim...ja sam svoj prodao za 1.2b....:D
17 godina
GoodAngel kaže...

hefe

pošto ne kužim baš najbolje, jel mi može tko objasnit, zašto mi je demon hunteru ovako jači dps u odnosu na barbara? skoro sam podjednako stavio all res streght dexterity criticah damage chance i rezultat je da mi DH daje čak 25000 DPS više. a s barbom koristim čak dva oružja, s DH jedno. može tko dat pokoji savijet kako da ovom mom barbi još podignem dps, hvala.

Neka me Demoni isprave ako grijesim ali mislim, da se sada ne ulogiravam u Diablo, da Hunter ima u startu neki veliki Critical Chance.

15 godina
Diablo 3

pozz svima zanima me kad se kupuj diablo 3 digitalno preko njihove stranice jeli se dobije cd key ili to nesto ide automatski. hvala unaprjed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mrgud Veliki kaže...
houska kaže...
houska kaže...
dual 2.4
3 gb rama

zna li itko ?

Buduci da je minimum 7800gt, nije da se tu nesto moze postaviti. K tome diablo 3 je poprilicno lose optimiziran, sto dodatno otezava situaciju.

Ne bi rekao da je lose optimiziran, ja sam uspio igrati sa integrisanom grafickom od procesora (intel hd3000), nije neki framerate ali se da fino igrati.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

hefe

Passive Sharpshooter ti daje 3% crit. chance svaku sekundu.

Na kraju ti se crit. chance popne na 100%, pa vidiš DPS koji bi imao da critaš svaki put.

Znači realni DPS ti je dosta niži.

I da, nije bitno što na barbu imaš 2 oružja, to ti se ne zbraja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 22:56 (GuitarMaster).
13 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

pozz svima zanima me kad se kupuj diablo 3 digitalno preko njihove stranice jeli se dobije cd key ili to nesto ide automatski. hvala unaprjed

Da ide automatski, odmah ti se aktivira puna verzija igra {#}. Samo neznam da li se još mora čekati do 3 dana da možeš igrat ili ne. ja sam kupio sa battle.net-a igru u 6 mjesecu i morao sam čekat 2 dana prije nego sam mogao nastaviti dalje od Skeleton Kinga.

16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
dreadmoore kaže...

Da ide automatski, odmah ti se aktivira puna verzija igra {#}. Samo neznam da li se još mora čekati do 3 dana da možeš igrat ili ne. ja sam kupio sa battle.net-a igru u 6 mjesecu i morao sam čekat 2 dana prije nego sam mogao nastaviti dalje od Skeleton Kinga.

Nisi lud kupiti diablo 3 preko bnet stranice, javi se meni, pa ću ti dat broj od lika koji je i meni sredio key.  

I da po novom, 3 dana se ne može na AH i možeš samo svoje iteme skupljati s poda i nema trade, kao neka zaštita. 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:44 (Franjo15).
12 godina
nine kaže...

ne mogu sad sa posla pogledati tvog toona, ali ja razmišljam da relentless assault zamjenim sa won khim lau-om sa LS-om.. košta jako puno, ali po meni je to ultimatno oružje za monka.. +20% na sve lightning skillove (sweeping win, cyclone i thunderclap).. trebalo bi rezultirati sick dps-om. jbg samo mi treba 300-tinjak m za jako dobar primjerak, a prije 3 dana sam speechkao pare na boost od 80 dex-a na vile wardu.

fist of legend mi je čak i OK sa 200% CHD-a i LPSS.

danas planiram još testirati jednu malo drugačiju kombu skillova.. trebao bi preći konstantih 200+k DPS-a i sick cyclone dmg {#}

Probaj radije chd WKL + high dps life steal echoing fury. Dosta je jeftinije. Uz malo pecanja po AH oboje nabaviš za 200mil.

Za WKL si u pravu, damage boost je nevjerojatan. Ako ti paper damage ne predstavlja puno, to je najbolji weapon za monka u igri.

15 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

Passive Sharpshooter ti daje 3% crit. chance svaku sekundu.

Na kraju ti se crit. chance popne na 100%, pa vidiš DPS koji bi imao da critaš svaki put.

Znači realni DPS ti je dosta niži.

I da, nije bitno što na barbu imaš 2 oružja, to ti se ne zbraja.

Detaljnije, imaš svoj base crit chance, koji je recimo 35% i kreneš napadat (ili samo stojiš, ne trebaš napadat da se aktivira ta pasiva). Ne napraviš crit na primjer 10 sekundi. Za svaku sekundu koju nisi napravio crit, crit chance ti se diže za 3% po sekundi tj. 30% za period iz primjera, pa ti crit chance iznosi 65%. Kada napraviš crit, crit chance ti se opet resetira na tvoj base crit chance, pa brojač kreće ispočetka.

Zbog toga, ako digneš base crit chance dobivat ćeš critove češće od ostalih klasa.

Kada dual wieldaš ne zbraja ti se direktno dps od oba oružja, ako se ne varam samo ti se povečava attack speed, zato u off handu ti dps može bit dosta manji, a da ti ne smeta, ali svi njegovi abilityi ti se stackaju, tipa LoH, life steal itd.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Da ali to što govoriš je ako DH igra s sharpshooter, ne igraju svi DH s sharpshooter

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Patch notes 1.0.7:

http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029170

Ako sam dobro shvatio, Monk dobiva damage boost, a DH veći RD na Bola Shot (koji koristim...)

I ostale zanimljive stvari koje su već bile spominjane - novi gem, novi planovi (i za amulet), itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma da novi gemovi, pa nisam niti stare sve još skupio do najvećih. 

A jesi vidio da je vađenje novog gema 5M golda. Baš su se nabrijali ti iz bliza na cijene.

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Franjo15 kaže...

Ma da novi gemovi, pa nisam niti stare sve još skupio do najvećih. 

A jesi vidio da je vađenje novog gema 5M golda. Baš su se nabrijali ti iz bliza na cijene.

Hehe, napravit novi gem (ako imaš resurse košta...).

3x trenutno najjači = 15,6M*3 + 20M = 66,8M Gold + Demonic Essence...

Ja sam sretan kad doguram do 10M golda tako da to mogu samo sanjati za sada.

Mislim da bi trebali uvesti da ti bar Star Gem može dropat...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice