Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni je jučer u jutro isto droppalo kao ludo.. 2 act2 key-runa za redom mp6 key+legend od wardena {#} sigurno nekih 7-8 brimstoneova sam skupio u sat vremena.. bilo je i neke druge siće koja se prodala za 10-ak m sve zajedno {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

kako ti igraš inferno, i koji si paragon level? mislim, jel igraš MP level ili bez njega, kad ti ovako dobro dropa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/crixus-2255/hero/5487786

Za brzi xp boost daleko najjači je mp0, po runu, (stari dobri alkazeir) radim oko 15mil xp-a, uz ruby,hellfire i leoric na meni, te hellfire i leoric na enchatress.

Ako ne radim xp runove, onda igram mp6, mp8 ili mp10 (alkazeir + rakkis + skycrown).Magic cap, jer sam enchatress napunio s magic findom. S tim da na mp10, dobivam puno više legendarija od trasheva, vjerojatno zbog bonus itema od monstera na mp10.

A za dropove nema pravila, jučer sam dobio hrpu legendarija, preko 20, a zna nekada biti dana (uz približno isti playtime) da dobijem 2,3.

Ako ti treba koji item za tvoju klasu, slobodno se javi dam ako imam viška.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:40 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
Floor kaže...

priprema se ekipa za novi patch i novi lvl gemova :D

Evo pročita sam opet ovo s gemovima pošto nisam baš skužia o čemu se radi. Ugl. samo će uvest novi level za gemove. Neće nam omogućit da ih miješamo :(

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:46 (1.Lovac).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

E sad niti ih ne treba mješat. Treba vidjet kakve će statse imati novi ruby i koliko će biti novi gemovi bolji od sadašnjih, jer 65M za gem (da ga sam radiš) nije baš malo

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:25 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
GoodAngel kaže...

kako ti igraš inferno, i koji si paragon level? mislim, jel igraš MP level ili bez njega, kad ti ovako dobro dropa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/crixus-2255/hero/5487786

Za brzi xp boost daleko najjači je mp0, po runu, (stari dobri alkazeir) radim oko 15mil xp-a, uz ruby,hellfire i leoric na meni, te hellfire i leoric na enchatress.

Ako ne radim xp runove, onda igram mp6, mp8 ili mp10 (alkazeir + rakkis + skycrown).Magic cap, jer sam enchatress napunio s magic findom. S tim da na mp10, dobivam puno više legendarija od trasheva, vjerojatno zbog bonus itema od monstera na mp10.

A za dropove nema pravila, jučer sam dobio hrpu legendarija, preko 20, a zna nekada biti dana (uz približno isti playtime) da dobijem 2,3.

Ako ti treba koji item za tvoju klasu, slobodno se javi dam ako imam viška.

haha ma koji MP level, ja ne mogu ni na MP1 riješit elitove da me ne ubiju, a kamoli na MP10. ma treba mi malo bolje oružje, ovo na AH sve puno itema koji i nisu baš nešto a koštaju nenormalno po par M golda neki i više. tako da igram s ova dva trenutno, nisu nešto ali ove obične riješim ko od šale dok mi pojedini elitovi znaju radit sranje i ubit me dosta lako, pa moram se vraćat pa sve ispočetka. dojma sam da glavne uspijem lakše ubit, nego pojedine elitove.

evo mog barbe, s njim trenutno igram na inferno, ubio sam Goma sad idem na onaj most.

i 5-3570K
14 godina
TomoR kaže...
cropunk kaže...

iskreno? nikako na zalost..

Yup, ne možeš mergat accounte.

Znaci moram pod neki drugi mail?

17 godina
Diablo 3

Može li bilo kakva procjena?

Takav slični s vise AR i 1% vise AS, al s manje CHD i MF je 700,000,000.

Ali ne vjerujem da vrijedi toliko...

Pa sad, koliko bi vrijedio ovakav?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

nemoj uključivati poison res. i MF u pretragu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MariusEight kaže...

Evo za koliko je moj (usporedi statse) otisao na bid (bez BO)

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina

Trenutno nemam s čime usporediti, ali stotinjak milijuna maksimalno. Roll je osrednji + nema vit. :)

13 godina
odjavljen
MariusEight kaže...

Pa otprilike oko 40-50 M. Nemoj pretraživati iteme sa MF na takvim stvarima. Nitko neće kupovati skupe iteme zbog MF, pogotovo sad kada sa patchom 1.0.7. dolazi dizanje paragon levela nekoliko puta brže.Uzmi u obzir da se takvi beltovi sa malo manjim MF prodaju za te novce. 3% MF ti je jedan paragon level i kako sam rekao sa novim patchom se to lako nadoknadi. Uz to tvoj belt nema vit i to mu jako snizuje cijenu a i ima malo inta.

16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Franjo15 kaže...

a ja baš ovo uzeo na AH za 17M, mislim preprodati,jeftino mi uletio

Teško ćeš ovo preprodat za neku dobiti, neznam da li si primjetio int umjesto dex-a. Nijedan WD ne koristi manticore jer je neisplativ, daje puno manje DPS-a nego 1H+mojo. Ista stvar je i Skornom. Jedino ako nađeš nekog tko nezna što kupuje pa kupi manticore.

Prodao danas taj manticore za 30M, samo stavi dex umjesto tog int, i sve će ti biti jasno. 

Izgleda da nisi igrao baš s DH. Zeznuti su itemi u toj klasi, sve brutalno skupo. Ono što valja naravno.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:26 (Franjo15).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo da pokažem opet malo svog monkeya nakon par upgradeova {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

evo i ss sa statsima:

sa DH-om uopće ne igram.. nije mi sjeo jednostavno, monk mi ubija 5 puta brže i bolje preživljava {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:35 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Znam da MF nije vrijedan love. Al je bas zbog toga jedan od rijetkih na AH. ;))

A sad, ima i AR pa zbog toga bi mogao za oko 100M. Barem se takvi slični tako prodaju. :)

A i s obzirom da pojacavaju stetu otrova u sljedecem patchu, nije na odmet da i ima taj res. :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo uz male preinake, sad puno lakše pičim na infernu act 3.

dao mi gospon Vash par savijeta i ovaj legendary mač, promjenio sam par skilova digo snagu skinuo vitality i sad mi lakše nego prije kad sam imo 80000 zdravlja. nevjerojatno, ne kužim kako to, ali eto valjda ima neka caka. s DH budem sljedećim igro na inferno, pa nek mi netko posta svog lika s kojim igra bez problema na infernu act 3, da se mogu ravnat s njime kako da igram, a ne da se ko s barbarom mučim ko budala dok otkrijem šta je najbolje prakticirat.

ovdje je moj DH.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 22:30 (GoodAngel).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neznam ja bi stavio bid 100m bez buyouta i cekaj do kamo ce stić:)

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako je netko zainteresiran u kupnju 2   ruby-a   +50 str neka se javi... da ne dobije blizz proviziju a od mene cete dobiti malo jeftinije nego na ah-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Pošto vidim da se počelo trgovati došao sam na ideju da otvorimo novu temu vezanu za ovu "kupi-prodaj".

Tako bi smo svi koji prodajemo izbjegli porez (jaoj da me Linić čuje) a i prilikom kupovine bi se predmeti dobijali sigurno za nižu cijenu nego na AH.

A što mislite možete izraziti glasmo za ili protiv (ja ću glasati za :)

29 Za
0 Protiv

0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

evo da pokažem opet malo svog monkeya nakon par upgradeova {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

evo i ss sa statsima:

sa DH-om uopće ne igram.. nije mi sjeo jednostavno, monk mi ubija 5 puta brže i bolje preživljava {#}

Ne znam kako stojis sa goldima ali mislim da ti ne bi bilo lose prebaciti se na Echoing fury. Barem isprobati ako nista drugo. Ja sam se davno rijesio Shenlong kompleta.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6865730

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ne mogu sad sa posla pogledati tvog toona, ali ja razmišljam da relentless assault zamjenim sa won khim lau-om sa LS-om.. košta jako puno, ali po meni je to ultimatno oružje za monka.. +20% na sve lightning skillove (sweeping win, cyclone i thunderclap).. trebalo bi rezultirati sick dps-om. jbg samo mi treba 300-tinjak m za jako dobar primjerak, a prije 3 dana sam speechkao pare na boost od 80 dex-a na vile wardu.

fist of legend mi je čak i OK sa 200% CHD-a i LPSS.

danas planiram još testirati jednu malo drugačiju kombu skillova.. trebao bi preći konstantih 200+k DPS-a i sick cyclone dmg {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

ne mogu sad sa posla pogledati tvog toona, ali ja razmišljam da relentless assault zamjenim sa won khim lau-om sa LS-om.. košta jako puno, ali po meni je to ultimatno oružje za monka.. +20% na sve lightning skillove (sweeping win, cyclone i thunderclap).. trebalo bi rezultirati sick dps-om. jbg samo mi treba 300-tinjak m za jako dobar primjerak, a prije 3 dana sam speechkao pare na boost od 80 dex-a na vile wardu.

fist of legend mi je čak i OK sa 200% CHD-a i LPSS.

danas planiram još testirati jednu malo drugačiju kombu skillova.. trebao bi preći konstantih 200+k DPS-a i sick cyclone dmg {#}

Svojevremeno sam razmatrao won khim lau pa sam zaboravio na njih, sad si me ti podsjetio. Ja bih si mogao priustiti jedne kao na slici (250M) ali sam skeptican dali bi mi donijele ista (puno) vise sa tih +20% na lightning u odnosu na manji dps. A to je sav gold koji imam {#} Ali ako nista drugo malo cu popratiti sada pa ako naleti neki povoljni Won kupit cu ga. Ovaj sword sto ga nosim sam npr. kupio za 10M.

14 godina
neaktivan
geothia kaže...

Pošto vidim da se počelo trgovati došao sam na ideju da otvorimo novu temu vezanu za ovu "kupi-prodaj".

Tako bi smo svi koji prodajemo izbjegli porez (jaoj da me Linić čuje) a i prilikom kupovine bi se predmeti dobijali sigurno za nižu cijenu nego na AH.

glasovanje je završilo, možemo otvorit novu temu. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li je neko od barbova koristio Bul kathos set i kakva su iskustva?

ratko0309#2153

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodajem i ja {#} ako je netko zainteresiran neka posalje PP

1 0 hvala 0
17 godina
AlterEgo kaže...

Prodajem i ja {#} ako je netko zainteresiran neka posalje PP

Eh, da su STR... :)

12 godina
GoodAngel kaže...
geothia kaže...

glasovanje je završilo, možemo otvorit novu temu. {#}

Evo ga pošto je jednoglanom većinom odlučeno da se tema i otvori to sam i napravio.. nazvao sam je "Diabalo 3 Tabernus" (lat. mala trgovina) i evo linka

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Procjena ako ista vridi.

0 0 hvala 0
17 godina
buterino kaže...

Procjena ako ista vridi.

Od 6.5 do 7 M.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Eld

evo upravo napravio test, kupio WKL sa niskim DPS-om za 100k LOL..

znači WKL -150 weap. DPS, -160 DEX, -12 - 13k vidljivog DPS-a. naravno gem sam selio u oba weapa dok sam testirao.

dmg output mi se na oko činio isti pa sam išao štopati fightove protiv bossova..

asmo mp5:

- WKL - 31 sec

- Shenlong - 32 sec

siegebreaker mp5:

- WKL - 32 sec

- Shenlong - 38 sec

ghom mp5:

- WKL - 30 sec

- Shenlong - 29 sec

naravno testovi nisu 100% precizni, pogotovo na siegebreakeru (zbog njegovih skillova), ali mi se čini da WKL ima puno potencijala. naravno, što veći DPS to i veći dobitak od WKL-a.

mislim da ću si polako pikirati jedan super dobar sa LS-om..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ok. Znaci i ja mogu pomalo bacati oko Wona pa vidjeti sta se da napraviti. Upravo sam kupio jedan Natalya Reflection. Boot sam imao dobre od prije pa sam si digao DPS na nekih 150k.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice