Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.623.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

GoodAngel,ja si sve mislim da ti jos nisi otkrio cainov set za exp,i da nisi nabavio helm s rupom i bubno unutra gem pa ti to zajedno vec daje 50%exp a to boga mi dosta ubrza dizanje levela,Ja igram mjesec i pol dana igru i imam 3 lika na paragon levelima od toga je hunter na 34 par lvlu,da s hunterom nisam gubio vrijeme igrajuci bez veze vec bi sve likove imo odavno na 60 i za to ne trebas bit kinez i mozes imat zivot i raditi uz igru,samo se treba malo informirat i nabavit gear za xp ak jos imas skraftan hellfire ring tu vec exp leti u nebo,barbara sam za 17 sati igre digo na 60 lvl,pitanje je i jel ti uopce igras na publicu ili igras single player to puno usporava stvari.Kad dizes lika onda iskoristi public,vrijeme ce proletit do 60lvla,a sta se golda tice naravno da se ne isplati farmat golde,ljepo igras i ak ti kaj dobroga dropa to prodas,kad zaradis nesta goldi kupis na AH neki item kaj je netko stavio ispod cijene i preprodas,po mogucnosti na RMAH.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam, kako se dođe do tog cainovog seta? i na što misliš s tim helmom, pa imam helm s rupom, samo sam stavio onaj plavi da mi digne 12 posto zdravlje. po meni zdravlje mi je važnije nego exp u igri. isto tako mogo sam si lika opremit s tim 15 posto bržim dizanjem exp, ali više gledam da mi daje vitality i streight kad je barba u pitanju, nego exp ili magic find. jer obično, kad ima exp ili magic find nema vitality ili streight, ili ako ima skupo je ko vrag na AH. a u igri, mi stvarno loše stvari padaju, svega par dobrih stvari sam skupio za likove. tako da uglavnom se koncetriram, na ove glavne atribute od likove da nji dignem, a ne exp i magic find. imo sam neko vrijeme i magic find, pa sam skužio da mi padaju gluposti a da mi se likovi muče dok igram, onda sam im digo glavne atribute i zajebo taj MF i exp. ionako, uvijek mogu kupit na AH ako budem htio nešto takvoga, ali skupo je dosta. iako ima i nekih stvari koje su ispod cijene, npr ja sam kupio odličan mač za barbu za svega 50.000, ovaj što mi daje 15000 damage. baš je brutalan, na hell sam s njim sve bez beda pobio. da nisam njega kupio, vjerojatno bi bilo više muke. kažem, prilagodio sam se sebi, a ne igram mi se igra duže od 3-4 sata dnevno, jednostavno nemam volje za više. ubijem si draž igre, zato doziram vrijeme koje provodim pred diablom. igram i ostale igre, tako da dnevno provedem nekih 6-7 sati pred kompom.

ne igram public, nemam prijatelja mislim ne želim igrat s prijatljeima, nisam ljubitelj coop igre. iako kužim, da se tako lako dignu likovi do viših levela. baš mi se ovako sviđa, kad ih postepeno dižem na jednu zahvaljujuću razinu, i kad ne jurim kroz igru. inače dosta vremena sam izgubio, na skupljanje svih mogućih itema i prevrtanje svih mogućih tijela po ćoškovima. ništa ne propuštam razbit, ili prevrnut, na svakoj težini igre ponavljam isto, ne volim ostavljat neotkrivene djelove mape, vjerujem da i to ima utjecaj što sam u zaostatku za ostalima.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 14:01 (GoodAngel).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

I ja sam u zaostatku (što se tiče itema, love itd; a digao sam sve klase do lvl 60, i Inferna) - no svejedno kada je netko od ovih jačih online (i smiluju mi se da idem s njima, thx ekipa), onda obavimo neki MP3-MP5 čistac - leti i XP i lova, pa ponekad kapne i nešto korisno.

BTW, nekih 40-50 sati sam sad na Infernu, nije mi pao nijedan Legendary item - na Infernu, sa slabijih težina imam poneki legendary drop (osim ključeva i planova za Infernal Machine, te plana za Staff of Herding), ali me ne brine, doći će.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

I ja sam u zaostatku (što se tiče itema, love itd; a digao sam sve klase do lvl 60, i Inferna) - no svejedno kada je netko od ovih jačih online (i smiluju mi se da idem s njima, thx ekipa), onda obavimo neki MP3-MP5 čistac - leti i XP i lova, pa ponekad kapne i nešto korisno.

BTW, nekih 40-50 sati sam sad na Infernu, nije mi pao nijedan Legendary item - na Infernu, sa slabijih težina imam poneki legendary drop (osim ključeva i planova za Infernal Machine, te plana za Staff of Herding), ali me ne brine, doći će.

probaj napucat magic find iznad 250 pa probaj igrat par sati

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

S kojim likom igraš ? Ako treba pomoć javi se...Crixus#2255

BTW još jedan lijepi drop...zainteresirani javite se u inbox {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:49 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

nisam, kako se dođe do tog cainovog seta? i na što misliš s tim helmom, pa imam helm s rupom, samo sam stavio onaj plavi da mi digne 12 posto zdravlje. po meni zdravlje mi je važnije nego exp u igri. isto tako mogo sam si lika opremit s tim 15 posto bržim dizanjem exp, ali više gledam da mi daje vitality i streight kad je barba u pitanju, nego exp ili magic find. jer obično, kad ima exp ili magic find nema vitality ili streight, ili ako ima skupo je ko vrag na AH. a u igri, mi stvarno loše stvari padaju, svega par dobrih stvari sam skupio za likove. tako da uglavnom se koncetriram, na ove glavne atribute od likove da nji dignem, a ne exp i magic find. imo sam neko vrijeme i magic find, pa sam skužio da mi padaju gluposti a da mi se likovi muče dok igram, onda sam im digo glavne atribute i zajebo taj MF i exp. ionako, uvijek mogu kupit na AH ako budem htio nešto takvoga, ali skupo je dosta. iako ima i nekih stvari koje su ispod cijene, npr ja sam kupio odličan mač za barbu za svega 50.000, ovaj što mi daje 15000 damage. baš je brutalan, na hell sam s njim sve bez beda pobio. da nisam njega kupio, vjerojatno bi bilo više muke. kažem, prilagodio sam se sebi, a ne igram mi se igra duže od 3-4 sata dnevno, jednostavno nemam volje za više. ubijem si draž igre, zato doziram vrijeme koje provodim pred diablom. igram i ostale igre, tako da dnevno provedem nekih 6-7 sati pred kompom.

ne igram public, nemam prijatelja mislim ne želim igrat s prijatljeima, nisam ljubitelj coop igre. iako kužim, da se tako lako dignu likovi do viših levela. baš mi se ovako sviđa, kad ih postepeno dižem na jednu zahvaljujuću razinu, i kad ne jurim kroz igru. inače dosta vremena sam izgubio, na skupljanje svih mogućih itema i prevrtanje svih mogućih tijela po ćoškovima. ništa ne propuštam razbit, ili prevrnut, na svakoj težini igre ponavljam isto, ne volim ostavljat neotkrivene djelove mape, vjerujem da i to ima utjecaj što sam u zaostatku za ostalima.

Prvo:  sorry na slijedecem sto cu reci....

Drugo:

sve mi se cini da ili zivis u izolaciji ( prisiljenoj/ svojevoljnoj) ili nerazumijes engleski pa ne surfas internetom, sorry ali tako mi se cini.

2-3 sata dnevno igranja, pa makar s 6 likova odjednom, u 2 mjeseca bi na svakom bio lvl60 i imao cca paragon lvl 6 (s ukljucenim 100% ciscenjem svake mape).

Ako pratis ovaj topic na forumu, onda je bar "miljon" puta spominjan ruby-in-the-head za exp. Cain set je spomenut 2 ili 3 puta, od toga sam ja jednom postao o cain setu, tak da me to i ne cudi ( btw. siguran sam da 80% ljudi nije culo o cain setu) i nisi jedini.

Za Elective mode isto vrijedi kao i ruby u helmu. Na official site-u blizz je pisao o tome i da su nekim patch note-ima stavili tooltip da se to moze mjenjat.

Zaradit 150 milja nije lako, ali je jedino moguce prodajom itema, i btw, low lvl itemi (pogotovo od lvl 12 do 44) se najbrze prodaju i mos zaradit puno love. Imat ces priliku kad dodes na lvl60 odnosno Inferno.

s patchom 1.0.5, ruby-in-the-head i cain set su nista naspram MP10. Trenutno dizem wizz (4 lik) na MP10, butcher na normal  pao s LVL20 a Magdu (act2) sam rijesio sa lvl25. Brijem da cu normal zavrsit blizu lvl40. Za expresno dizanje XP-a odnosno levelanje, ima nacina da se lvl60 stigne i za manje od 6 sati igre, al za to ti treba lvl60 frend.

Ima jedan rule-of-thumb: sto brze dizes lvl lika, igra postaje laksa. jer je monster lvl fixan za act i tezinu. Znaci, XP je jedan od najvaznijih "statova" u igri do lvl60.

Na nacin koji ti igras, uskoro ces doc do problema. Savjetujem ti da si izaberes lika kao glavnog jer neces moc dostic dovoljno visok paragon lvl da bi ti padali kvalitetniji itemi, te je jako SKUPO opremat vise od jednog lika.

....ne-da-mi-se-vise-pisat........

btw.... jos jednom sorry na ovom gore.....

17 godina
EraserHead kaže...
TomoR kaže...

S kojim likom igraš ? Ako treba pomoć javi se...Crixus#2255

BTW još jedan lijepi drop...zainteresirani javite se u inbox {#}

Poslao ti friend request.

Trenutno mi je DH glavni (bez NV na MP1 imam 145% MF, znam malo), ali imam sve klase na Infernu... I da, skupo je opremat sve klase, ali uglavnom ove ostale hranim dropovima s "glavnog" lika. Također, jako su mi pomogle kolege s foruma hrpom pristojnih itema.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Se seca neko ko je bese postavio neki program za craft ? treba mi link .. zahvaljujem unapred

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa ako imate nekog frenda koji ima malo vremena za 3-4 sata dignete lik od 1 do levela 60. Cainov set, hellfire ring i to ide jako brzo.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

bilo mi dosadno kad sam farmal pa snimio mali filmič {#} 

http://beta.xfire.com/videos/5cd4fa

0 0 hvala 0
16 godina
Sepultribe kaže...

htio si pokazati kako neefikasno farmati? {#}

13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Pa ako imate nekog frenda koji ima malo vremena za 3-4 sata dignete lik od 1 do levela 60. Cainov set, hellfire ring i to ide jako brzo.

isuse sad sam tek skuzio da hell. ring nije lvl60 req... fala !

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 0:23 (shimeface).
13 godina
Diablo 3

Mi oce neko mukte napraviti HellFire ring :D ja mu pomognem u Runu... mogu i platit sa svih 1,5m sta imam :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mi oce neko mukte napraviti HellFire ring :D ja mu pomognem u Runu... mogu i platit sa svih 1,5m sta imam :D 

ako imas masinu idemo... koji MP?

onaj koji jesam
14 godina
protjeran
acca kaže...
Sepultribe kaže...

htio si pokazati kako neefikasno farmati? {#}

neefikasno po čemu{#} ajd ti meni lijepo objasni kaj je tu neefikasno ???

13 godina
neaktivan
Diablo 3

zaje*ava te... ipak je to MP6... ako dobro vidim

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
shimeface kaže...

da dobro vidiš mp6 najbrže ide al dosadno, inače sam na 8 cijelo vrijeme kad igram sam a kad sam s Pofom onda {#}moram igrat na mp5 {#}

13 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
shimeface kaže...

da dobro vidiš mp6 najbrže ide al dosadno, inače sam na 8 cijelo vrijeme kad igram sam a kad sam s Pofom onda {#}moram igrat na mp5 {#}

ovako ti treba dugo da srusis 1 pack elita, kako onda tek na MP8... e to bi mi tek bilo dosadno :D

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

Prvo:  sorry na slijedecem sto cu reci....

Drugo:

sve mi se cini da ili zivis u izolaciji ( prisiljenoj/ svojevoljnoj) ili nerazumijes engleski pa ne surfas internetom, sorry ali tako mi se cini.

2-3 sata dnevno igranja, pa makar s 6 likova odjednom, u 2 mjeseca bi na svakom bio lvl60 i imao cca paragon lvl 6 (s ukljucenim 100% ciscenjem svake mape).

Ako pratis ovaj topic na forumu, onda je bar "miljon" puta spominjan ruby-in-the-head za exp. Cain set je spomenut 2 ili 3 puta, od toga sam ja jednom postao o cain setu, tak da me to i ne cudi ( btw. siguran sam da 80% ljudi nije culo o cain setu) i nisi jedini.

Za Elective mode isto vrijedi kao i ruby u helmu. Na official site-u blizz je pisao o tome i da su nekim patch note-ima stavili tooltip da se to moze mjenjat.

Zaradit 150 milja nije lako, ali je jedino moguce prodajom itema, i btw, low lvl itemi (pogotovo od lvl 12 do 44) se najbrze prodaju i mos zaradit puno love. Imat ces priliku kad dodes na lvl60 odnosno Inferno.

s patchom 1.0.5, ruby-in-the-head i cain set su nista naspram MP10. Trenutno dizem wizz (4 lik) na MP10, butcher na normal  pao s LVL20 a Magdu (act2) sam rijesio sa lvl25. Brijem da cu normal zavrsit blizu lvl40. Za expresno dizanje XP-a odnosno levelanje, ima nacina da se lvl60 stigne i za manje od 6 sati igre, al za to ti treba lvl60 frend.

Ima jedan rule-of-thumb: sto brze dizes lvl lika, igra postaje laksa. jer je monster lvl fixan za act i tezinu. Znaci, XP je jedan od najvaznijih "statova" u igri do lvl60.

Na nacin koji ti igras, uskoro ces doc do problema. Savjetujem ti da si izaberes lika kao glavnog jer neces moc dostic dovoljno visok paragon lvl da bi ti padali kvalitetniji itemi, te je jako SKUPO opremat vise od jednog lika.

....ne-da-mi-se-vise-pisat........

btw.... jos jednom sorry na ovom gore.....

ne moraš mi se ispričavat, i da živim u samovoljnoj izolaciji, obožavam biti isključen od ostatka svijeta. {#}zato ne igram coop, jer mi to kvari doživljaj. svaka čast ekipi koja voli igrat na takav način, ja ne volim, i neću dok ne pređem sa svim likovima inferno, a onda ću vidjet s kim mi se najviše igra i možda se i odlučim tada za coop. prije sigurno ne, nego kako da dođem do tog cain set? jel to na inferno težini ili, može netko pojasnit ako ima volje.

a što se tiče engleskog znam engleski, ali jednostavno nemam volje po internetu proučavat kako i šta, zato dođem ovdje pa postavim pitanje pa ako se nađe netko tko odgovori dobro, ako ne opet dobro, neće biti smak svijeta, a i ako bude opet dobro. pozitiva buraz. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 1:23 (GoodAngel).
14 godina
protjeran
Diablo 3

dugo(20 sec ) ako ih ti zrušiš na mp 6 brže svaka čast imaš dobro nagiranog lika ...kolko ti imaš dps-a onda ???  btw.  pod dosadno sam mislil da sam neuništiv na manjim mp-ejima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...
Sepultribe kaže...
shimeface kaže...

ovako ti treba dugo da srusis 1 pack elita, kako onda tek na MP8... e to bi mi tek bilo dosadno :D

da meni je dosadno, kad moram igru prolazit duže, ne znam šta to neke pali u tome da se muče u probijanju kroz elitove i ostale. meni je gušt, kad se rastope ko čokolada kad ih zveknem nemilosrdno i u dva poteza matiram. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 1:25 (GoodAngel).
13 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

dugo(20 sec ) ako ih ti zrušiš na mp 6 brže svaka čast imaš dobro nagiranog lika ...kolko ti imaš dps-a onda ???  btw.  pod dosadno sam mislil da sam neuništiv na manjim mp-ejima

imam 140k ali nisam rekao da ih ja mogu srusit brze, i tako igram MP0.... fora je s barbom sto kad si napunis ress i LoH/LS ili sta vec, mozes igrat i MP10... a sad, dal ces koga ubit u pol sata je druga prica... ja igram DH i iz inata necu punit ress, imam ga tek tolko da me bas ne one-hitaju, jer mi je debilno radit tenka od DH... 

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
ne moraš mi se ispričavat, i da živim u samovoljnoj izolaciji, obožavam biti isključen od ostatka svijeta. {#}zato ne igram coop, jer mi to kvari doživljaj. svaka čast ekipi koja voli igrat na takav način, ja ne volim, i neću dok ne pređem sa svim likovima inferno, a onda ću vidjet s kim mi se najviše igra i možda se i odlučim tada za coop. prije sigurno ne, nego kako da dođem do tog cain set? jel to na inferno težini ili, može netko pojasnit ako ima volje.

a što se tiče engleskog znam engleski, ali jednostavno nemam volje po internetu proučavat kako i šta, zato dođem ovdje pa postavim pitanje pa ako se nađe netko tko odgovori dobro, ako ne opet dobro, neće biti smak svijeta, a i ako bude opet dobro. pozitiva buraz. {#}

Cain Set

Cain set se samo moze kupit na AH ili kupiti planove ( teze da bu ti pal set planovi). btw. to su lvl22 itemi.

posto si s likovima lvl 50+, nema smisla, jer ostali bonusi su pre slabi. To je dobro za nekog drugog lika kojeg zelis dizat. btw. ja ti mogu dat svoj posto mi ne treba jer postoji MP10.....

takoder postoji i Leoric's Signet al za to ti je sansa manja od sanse da ti Diablo baci gumenu kokosku.

Bez browsanja raznih foruma, tvoje vrijeme uzivanja u igri blizi se kraju jer kad stignes do inferna, to je potpuno druga prica.....

12 godina
neaktivan
Diablo 3

dan je super kreno..depth pants sa 270str i set ring wailing host 230dex i 100vit.....mrdo sam po point viwer al neznam kak da izdvojim iteme i stavim na forum da se vidi :P

0 0 hvala 0
13 godina
shimeface kaže...
SimeKZ kaže...

ako imas masinu idemo... koji MP?

Stavio sam par stranica unazad lika. Nije nesto pretjerano... DH...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

napravljen upgrade lika...igram mp6 bez ikakvih problema

http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/20324558

neki prijedlozi za daljnji upgrade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

evo 1. današnji drop ovaj bio

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Promeni main hand pod obavezno na tom barbu

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ovo je 2. drop koji  nest vredi ostal osve šugavo

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lord_of_destruction kaže...

napravljen upgrade lika...igram mp6 bez ikakvih problema

http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/20324558

neki prijedlozi za daljnji upgrade?

ak ces vec koristit 2hand weapon uzmeš skorn sa lifestealom...ja ga koristim..i lacuni bracer sa critom zbog movement i atack speed bi mogo uzet..a i prstenje nij bas nest..imaš mjesta jos puno za upgrade...i set cizme ili ice climbers sa movement speed al to je skupo..i da sto vise opreme ima atack speed jer koristiš 2hand ..amulet sa atack speed također

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:45 (Grozni).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice