Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Uff, kako sam slabi. Pod hitno mi treba veći DPS. Na MP10 su mobovi lako ubijaju ali eliti, to kao da ih niti ne napadam.Health im uopće ne pada.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
formula1live kaže...

Uff, kako sam slabi. Pod hitno mi treba veći DPS. Na MP10 su mobovi lako ubijaju ali eliti, to kao da ih niti ne napadam.Health im uopće ne pada.

Sa mojim monkom Act 3 je sada bez MP-a setnjica na MP5 je vec dobra borba i to sa laksim elitama tako da MP10 zasada necu ni pokusavati. Mozda na 1. Actu.

13 godina
protjeran
Eld kaže...
formula1live kaže...

Sa mojim monkom Act 3 je sada bez MP-a setnjica na MP5 je vec dobra borba i to sa laksim elitama tako da MP10 zasada necu ni pokusavati. Mozda na 1. Actu.

Nebitno koji act igraš, sad je cijeli inferno isti...............

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...
Eld kaže...
formula1live kaže...

Kako? Drop chance nije isti.

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Isti je, imaš na blizzovom blogu, baš sam sinoć čitao.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaže...
Eld kaže...
formula1live kaže...

yup, izjednačili su ga, pročitaj patch notes.........

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 11:30 (Kralj Situacije).
17 godina

Znaci, ispravite me ako grijesim, sto se tezine i dropa tice nebitno je koji je Act nego je sada najbitnija stvar Monster Power?

16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaže...
Eld kaže...
formula1live kaže...

MP dodaje samo Magic Find i Gold Find te XP, ne vidim nigdje da su mijenjali bilo što vezano za drop chance prema Actovima. Imaš li link na takvu informaciju?

13 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaže...
Tonči kaže...
Kralj Situacije kaž

MP dodaje samo Magic Find i Gold Find te XP, ne vidim nigdje da su mijenjali bilo što vezano za drop chance prema Actovima. Imaš li link na takvu informaciju?

Prvi link slika, drugi link skrolaj malo dolje

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/3B348MQ8P8VT1349978625132.jpg?v=1

http://us.battle.net/d3/en/blog/7540457/Monster_Power_More_Guts_More_Glory-10_11_2012

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna li netko koliko Blizzard uzima od prodaje golda na ah, imam u planu prodati nesto golda na RMAHU?

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja ne igram puno D3, pa sam odlučio sa svakim likom prvo preći normal pa onda dalje...

I eto, sa Monkicom (4 od 5, WD za kraj) na Normal, lvl13, probao staviti MP5, i prvi sanduk (obični) koji otvorim odmah padne žuti predmet (inače ako ispadne plavi, to je jako rijetko). 

Poginuo sam jednom u 15 minuta (dvije grupe elite-a sa podanicima), i digao level i pol u tom vremenu. Tako da čak i na normal radi dobro dizanje MP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xhopeon kaže...
1.Lovac kaže...

Dajte šta se tiće ovog novog 1.0.5. patcha, vidim da MP4 na normalnu daje puno više exp nego inferno MP2, al zato pate gold i magic find, al s druge strane mi se čini da je puno bolje igrat taj normal MP4 nego inferno MP2. Šta vi mislite?
I ako sam prije mogao inferno 1. act farmat skoro bez umiranja, šta mi sad predlažete da igram? Inferno MP1 ili 2 ili možda nešto neki normalni MP?

Ovo boldano, gdje si to vidio?

Koliko sam shvatio, taj XP boost je za onaj koji dobiješ inače u "MP 0", dakle ak sada dobivaš nezamjetno XP na Normal Act IV, a u Inferno Act I primjetiš kako se XP bar puni, sa MP 10 ćeš isto to nezamjetno dobivati triput više, a na Infernu ćeš 2,6 puta brže primjetiti da se razvijaš...

Tebi koji farmaš Act I skoro bez umiranja preporučam da nastaviš tako, eventualno staviš MP 1 i potrudiš se bolje opremiti, a oni koji "ladno" farmaju Act III će napokon moći promijeniti okruženje bez svojevsrnog hendikepa.

Imaš na stranici od patcha 2 slike gdje su tablice koje pokazuju koliko hp i dmg imaju čudovišta i koliko ti daju bonus exp-a i koliki ti je mf i gf u plusu... a na infernu ima još bonus item find...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Uspio skupiti 4 prva ključa, još 2 i idem na drugi. Da li je i vama DPS veći? Meni je veći nego prije patch za 3k, a ne vidim od kud sam ga dobio.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Imaš na stranici od patcha 2 slike gdje su tablice koje pokazuju koliko hp i dmg imaju čudovišta i koliko ti daju bonus exp-a i koliki ti je mf i gf u plusu... a na infernu ima još bonus item find...

Ovo?

Po tome sam ti i govorio ono da se ne isplati farmat Normal pod bilo kojim MP ako si level 60 jer su ti mobovi opet manji level od tebe pa time ne dobivaš ništa posebno.

Prouči ovaj LINK na graf pa ćeš skužit zašto ti to kažem.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
xhopeon kaže...
1.Lovac kaže...

Dajte šta se tiće ovog novog 1.0.5. patcha, vidim da MP4 na normalnu daje puno više exp nego inferno MP2, al zato pate gold i magic find, al s druge strane mi se čini da je puno bolje igrat taj normal MP4 nego inferno MP2. Šta vi mislite?
I ako sam prije mogao inferno 1. act farmat skoro bez umiranja, šta mi sad predlažete da igram? Inferno MP1 ili 2 ili možda nešto neki normalni MP?

Ovo boldano, gdje si to vidio?

Koliko sam shvatio, taj XP boost je za onaj koji dobiješ inače u "MP 0", dakle ak sada dobivaš nezamjetno XP na Normal Act IV, a u Inferno Act I primjetiš kako se XP bar puni, sa MP 10 ćeš isto to nezamjetno dobivati triput više, a na Infernu ćeš 2,6 puta brže primjetiti da se razvijaš...

Tebi koji farmaš Act I skoro bez umiranja preporučam da nastaviš tako, eventualno staviš MP 1 i potrudiš se bolje opremiti, a oni koji "ladno" farmaju Act III će napokon moći promijeniti okruženje bez svojevsrnog hendikepa.

A što je točno taj bonus item ???

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Lajkam 1.0.5 :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Izjednačavanje dropa na svim actovima inferna im je valjda najbolji potez od kada je igra izašla.

Kad već moram grindat do besvjesti daj mi onda da barem mogu mijenjati okruženje kada mi jedno dosadi.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Zna li netko koliko Blizzard uzima od prodaje golda na ah, imam u planu prodati nesto golda na RMAHU?

kod prodaje golda, Blizz ne uzima nista.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ajde malo p..de koje vec igrate dajte neke informacije nama jadnicima koji jos radimo :)

mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toshak kaže...

Ajde malo p..de koje vec igrate dajte neke informacije nama jadnicima koji jos radimo :)

Teže nego što sam očekivao... al opet ja sam prije igrao DH-a koji se bazirao na ToC-u koji je sada za k****. Legendary ispadaju dosta lakše, dobio sam jedan Andariel's Visage sa 150 strenght, 40 AR, 9% AS, 5% more fire dmg taken i 39% chance to proc Poison Nova. Otišao je za 12M, ako se ne varam.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
xhopeon kaže...
1.Lovac kaže...

Ovo?

Po tome sam ti i govorio ono da se ne isplati farmat Normal pod bilo kojim MP ako si level 60 jer su ti mobovi opet manji level od tebe pa time ne dobivaš ništa posebno.

Prouči ovaj LINK na graf pa ćeš skužit zašto ti to kažem.

Ovaj link šta si ti stavio nema veze s vezom... Gdje ti je tu MP level u cijeloj priči...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
Blizek kaže...
toshak kaže...

Teže nego što sam očekivao... al opet ja sam prije igrao DH-a koji se bazirao na ToC-u koji je sada za k****. Legendary ispadaju dosta lakše, dobio sam jedan Andariel's Visage sa 150 strenght, 40 AR, 9% AS, 5% more fire dmg taken i 39% chance to proc Poison Nova. Otišao je za 12M, ako se ne varam.

Lakse!? Meni na MP5 uz 500 MF-a pada i manje zutih nego prije patcha a kamoli da legendary lakse padaju. Uz 2 puuuno teza prohoda mog standardnog runa na 3. Actu. Ne znam, mozdaje prerano za ikakve zakljucke. Sad cu smanjiti na MP3 pa malo za promjenu Act 1.

13 godina
protjeran
Diablo 3
Pokupio s frendovima jednom ključeve i plan i roknili jedan infernal machine i dobio prvi dio za hellfire ring, još dva dijela ću večeras skupit i večeras najvjerojatnije ću skraftati hellfire ring. Design za njega kupljen za 2 M kod vendora.

0 0 hvala 0
17 godina
Kralj Situacije kaže...
Pokupio s frendovima jednom ključeve i plan i roknili jedan infernal machine i dobio prvi dio za hellfire ring, još dva dijela ću večeras skupit i večeras najvjerojatnije ću skraftati hellfire ring. Design za njega kupljen za 2 M kod vendora.

Daj malo pojasni te kljuceve ako ti nije tesko. Gdje, kako, sta? Nesto sam citao u najavama patcha o tome ali sada ne mogu naci nista detaljnije.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

kad izlazi patch 1.05 kod nas u EU.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Eld kaže...
Kralj Situacije kaže...

Daj malo pojasni te kljuceve ako ti nije tesko. Gdje, kako, sta? Nesto sam citao u najavama patcha o tome ali sada ne mogu naci nista detaljnije.

Znači ovak. Infernal Machine - novi event. Infernal Machine se krafta kod blacksmitha a za njegovo kraftanje su ti potrebna 3 ključa i plan. Ključevi se nalaze u prva 3 acta a plan u 4 actu. Svaki ključ i plan čuva Guardian, neka vrsta single elite, koja ima posebni i dosad neviđen ability (bar ih ja nisam vidio) uz ove standardne, i koje moraš ubiti da bi dropale ključ ili u actu 4 plan. No, neće guardiani uvijek dropati ključ ili plan, već se mora imati popriličan MF, znači 5 valora skupiti prije ubojstva guardiana te minimalno Monster Power lvl 5 da bi dobio veliku vjerojatnost da će ti pasti ključ ili plan. Kad se sve to skupi (3 ključa i plan) sppojiš to kod blacksmitha i dobiješ device za stvaranje portala u Tristramu (budu otvorena vrata u kući sjeverno u selu) koji vodi na mjesto gdje dobiješ za ubiti 2 uber-bossa (uvijek budu 2)  koji su podosta jači od svojih verzija koje ubiješ tokom kampanje. Evo nas trojica je išlo to rješavati i svaki od bossova je imao 70 milijuna lifea. Ta 2 bossa će ti izbaciti (ne uvijek) dio (kojih opet treba 3 ista takva uz kupnju designa kod vendora za 2 milijuna) za kraftanje Hellfire prstena koji je navodno najjači prsten u igri, neznam mu specifikacije. Eto nadam se da sam jasno objasnio

Edit- guardiani se nalaze UVIJEK u Fields of Misery, Dalghur Oasis, Stonefortu te Gateway to the Silver Sphire lvl 1

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 16:09 (Kralj Situacije).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

upravo skidam patch, na 89 posto sam. živo me zanima, hoće li drop biti bolji za duplo kako su najavili.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

upravo skidam patch, na 89 posto sam. živo me zanima, hoće li drop biti bolji za duplo kako su najavili.

Evo ti drop od elite sa 5NV-a i 450 MF-a. MP3 Act 1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 16:24 (Eld).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja odradio za sad 2 runa act 3 na MP4 dobio 1 set i 7 legendary-a,necu rec da je patch dobar ni los jer je tako bilo i sa 1.04 puno leg prvi dan onda kasnije nista :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Edarann kaže...

Ja odradio za sad 2 runa act 3 na MP4 dobio 1 set i 7 legendary-a,necu rec da je patch dobar ni los jer je tako bilo i sa 1.04 puno leg prvi dan onda kasnije nista :)

Ja ne znam sta onda kod mene ne stima {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice