Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Vash kaže...

Može molim vas objašnjenje od nekog tko igra wiza, da li je bolji LoH ili life steal.

I od kolko dps-a i od kojeg postotka life steal ima smisla?

LOH je bolji ako imaš mal DPS. Recimo da imaš ogroman CHC+CHD i radiš crite po 150-200k onda je u to slučaju life steal bolji ali nije loše imat i LOH na nekom dijelu opreme.

Primjer: 100 000dmg - 3% od toga je 3000 lifea.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Može molim vas objašnjenje od nekog tko igra wiza, da li je bolji LoH ili life steal.

s minimalnim LL (npr 2.0%) preko 100K DPS al moras imat visok CritC i IAS da bi sto vise dobivao HP-a.....

ili....

kupi legendary sever i bilo kaj s LifeLeech je instant heal, ne radi na bossovima, osim na Ghom-u.....Sever je ultimate weapon za ghoma....

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 13:06 (Test user).
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Vash kaže...

LOH je bolji ako imaš mal DPS. Recimo da imaš ogroman CHC+CHD i radiš crite po 150-200k onda je u to slučaju life steal bolji ali nije loše imat i LOH na nekom dijelu opreme.

Primjer: 100 000dmg - 3% od toga je 3000 lifea.

100 000dmg - 3% od toga je 3000 lifea + 80% penalty = 600 Lifea

14 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Ok thx. Daibo mi je super al nekak mi se čini da su monk skilovi nekako više orjentirani na DW nego na 2H. Tipa Fists of Thunder, Way of Hundred Fists. Točno?

za fist of thunder onda preporučam na jednu ruku Won Khim Lau zbog +15-20% Lightning (pojačava FoT i Sweeping Winds - Cyclones)

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
LOTROwannabe kaže...

Ok thx. Daibo mi je super al nekak mi se čini da su monk skilovi nekako više orjentirani na DW nego na 2H. Tipa Fists of Thunder, Way of Hundred Fists. Točno?

za fist of thunder onda preporučam na jednu ruku Won Khim Lau zbog +15-20% Lightning (pojačava FoT i Sweeping Winds - Cyclones)

A na drugu? :-)

14 godina
neaktivan
Bilo što što ima poveći DPS (800+), Dex, Vit, CHD, socket za dodatan CHD i life per spirit ili life steal ako ti damage bude ogroman.
Ako baš želiš, Shenlong set je odličan, ili uz Won Khim Lau stavi jedan, ovisno da li ćeš više trošiti spirit ili bi radije LoH.
Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan

Zahvaljujem na pomoći! :-) Sad imam plan kako opremit lika! :-)

15 godina
Mauro kaže...
Yovitssa kaže...
  1. Debelo crevo kaže...
Imas na youtube kako ga ubiti pa probaj...neznam sa kojim likom igras?

Ma gledao sam malo, ali lik ima "life on hit" opremu, a ne da mi se zbog šugavog ghoma opremu mijenjati...

Do sad je ok bilo u actu 3, sad me ghom zeza već par dana...

Moj profil

Kao tank Barb "moras" ici na LoH opremu. Ne zbog Ghoma nego opcenito. Bez LoH-a kao sto je netko vec rekao neces daleko dogurati u Act3 i 4.

Nekih 1200+ LoH cini zivot puuuuuno laksim, a posebno LoH odlicno funkcionira uz Frenzy zbog uzasno brzog attack speeda sa 5 Frenzy stackova.

Na weaponu skupis nekih 700+ LoH (bez gema) i na amuletu nekih 400+ i trebalo bi biti vise nego dosta za Act3 i 4.

Osim toga, za samog Ghoma uz LoH jos neke stvari koje vidim da bi ti mogle pomoci:

- zamijeni Berserker Rage passive sa Superstition. Na Ghomu strasno pomaze jer u biti najvise damage kojeg primas je elemental od onog poisona

- War Cry rune Impunity za 50% vise ressistance. U biti ne samo za Ghoma nego opcenito je Impunity daleko najbolje War Cry runa

- Sidearm rune za Frenzy kada budes imao dobar LoH jer kada proca Sidearm on proca LoH

Vidim da si na tom linku profila sav u MF gearu. Ne znam da li imas "standardni" combat gear uz to, ali na Ghomu zaboravi MF gear i idi na najbolji combat gear.

Ma kakvi, tenk barbu su potrebni revenge sa 30% proc runom, charge sa life steal runom, te dobar armor i ress. Koliki god da ima life on hit, premalo ce mu procati jer radi malo udaraca po vremenu, cak i sa frenzijem. Jednostavno se neisplati buduci da ce sva ta loh oprema uglavnom imati slabije ostale statove za isti ulozen gold. Samo ww buildovima treba i ima smisla loh i lsteal na gearu.

Edit: I rend sa life stealom dodatno pomaze, iako ne puno, ali ako vec uzima rend, onda neka svakako uzme life steal rune. I nabiti jos vitality, jer sto vise life-a ima to bolje, buduci da revenge i charge kradu % od ukupnog life-a, a ne od damage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 14:00 (AFARON).
14 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Zahvaljujem na pomoći! :-) Sad imam plan kako opremit lika! :-)

nemaš beda, imaš tipku HVALA ispod posta ;)

Ako te još nešto muči, pitaj, trenutno mi je primarni lik WD, no sa Monkom imam iskustva od početka igranja...

16 godina
AFARON kaže...
Ma kakvi, tenk barbu su potrebni revenge sa 30% proc runom, charge sa life steal runom, te dobar armor i ress. Koliki god da ima life on hit, premalo ce mu procati jer radi malo udaraca po vremenu, cak i sa frenzijem. Jednostavno se neisplati buduci da ce sva ta loh oprema uglavnom imati slabije ostale statove za isti ulozen gold. Samo ww buildovima treba i ima smisla loh i lsteal na gearu.

Edit: I rend sa life stealom dodatno pomaze, iako ne puno, ali ako vec uzima rend, onda neka svakako uzme life steal rune. I nabiti jos vitality, jer sto vise life-a ima to bolje, buduci da revenge i charge kradu % od ukupnog life-a, a ne od damage.

Evo moj tank barbarian: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148

Tu je u nekom mixu opreme gdje balansiram defensive/offensive statse sa MF.

Zahvaljujuci LoH od nekih 1250-1300 mogu bez problema stajati i u Arcane i u Desceratoru.

Tek kad se Descerator nastacka na nekih 4-5 stackova moram se micati jer tada damage postaje prevelik.

Molten ili Poison kompletno ignoriram i uopce se ne icem iz njih.

Na Azmodanu se uopce ne micem iz onog vraga sto se raskelji po podu niti od bilo kakvih njegovih attackova, na Diablu se uopce ne micem iz onih njegovih fire attackova ili onog vraga sto riga i sl.

Sumnjam da bi bez LoH-a mogao kompletno ignorirati sve affixe ili napade i jednostavno stajati i nukati mobove.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ti frendov tank barb {#} sa 110k hp-a revenge heala moćno {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/grzica-2740/hero/18765453

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Kad će ovaj patch proradit više -.-''

Btw ima li koji dobar wizard ovdje da se usporedim...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pratim ovu temu vec dostu dugo i zanima neko pro misljenje..Sta jos da napravim da bez problema farmam act III na infernu,zasada umirem bar 3 na elitama,htjeo bi da se to dovede na minimum..Ovo je trenutno mf gear na wz

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rebo-2223/hero/11192900

0 0 hvala 0
17 godina
Rebo kaže...

Pratim ovu temu vec dostu dugo i zanima neko pro misljenje..Sta jos da napravim da bez problema farmam act III na infernu,zasada umirem bar 3 na elitama,htjeo bi da se to dovede na minimum..Ovo je trenutno mf gear na wz

Stavi normalnu opremu -> brže sve čistiš -> brže leveliraš paragone pa ti mf oprema neće ni trebati...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
15 godina
neaktivan
Rebo kaže...

Nije mi jasno zašto svi stackaju taj Magic Find. Složi sebi neki normalni gear taj MF odhebi. Pa ljudima sa 0% Mf zna past 15 puta bolji komad opreme nego meni koji eto sad iman oko 260% MF sa 53 paragon levelon. Ljudi složite sebi gear da možete brzo i efikasno farmat, Mf će doć sam od sebe uz paragon levele. Prijateljski savjet {#}.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja mislim da nismo dovoljno čuli o barbarianu sa 110k HPa koji čisti 5 elite packova na MP10

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

Nije mi jasno zašto svi stackaju taj Magic Find. Složi sebi neki normalni gear taj MF odhebi. Pa ljudima sa 0% Mf zna past 15 puta bolji komad opreme nego meni koji eto sad iman oko 260% MF sa 53 paragon levelon. Ljudi složite sebi gear da možete brzo i efikasno farmat, Mf će doć sam od sebe uz paragon levele. Prijateljski savjet {#}.

E sa ovime se nebi složio prije ali sad se u potpunosti slažem kada dolazi 1.0.5 patch, jer uz normalan gear imaš veći DPS i zaštitu a to će odmah značiti da možeš farmati na većem MP levelu i uz veći MF/GF imaš i veći %exp bodova pa će se i paragon leveli brže dizati.

15 godina
Diablo 3

Dajte šta se tiće ovog novog 1.0.5. patcha, vidim da MP4 na normalnu daje puno više exp nego inferno MP2, al zato pate gold i magic find, al s druge strane mi se čini da je puno bolje igrat taj normal MP4 nego inferno MP2. Šta vi mislite?
I ako sam prije mogao inferno 1. act farmat skoro bez umiranja, šta mi sad predlažete da igram? Inferno MP1 ili 2 ili možda nešto neki normalni MP?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

MP?

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

MP?

MMMMMMmonster Powah! :P

16 godina
odjavljen

Nisam pratio baš 1.0.5...

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dobro kaj je sa europskim serverom, igra mi je updateana do kraja al svaki put kad se pokusam ulogirat kaze da je izaso novi patch i da ce se igra ugasit i automatski updateat?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

dobro kaj je sa europskim serverom, igra mi je updateana do kraja al svaki put kad se pokusam ulogirat kaze da je izaso novi patch i da ce se igra ugasit i automatski updateat?

na EU još nije došao patch, nama kasni 1 dan jel, a ti imaš US client.

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Dajte šta se tiće ovog novog 1.0.5. patcha, vidim da MP4 na normalnu daje puno više exp nego inferno MP2, al zato pate gold i magic find, al s druge strane mi se čini da je puno bolje igrat taj normal MP4 nego inferno MP2. Šta vi mislite?
I ako sam prije mogao inferno 1. act farmat skoro bez umiranja, šta mi sad predlažete da igram? Inferno MP1 ili 2 ili možda nešto neki normalni MP?

Ovo boldano, gdje si to vidio?

Koliko sam shvatio, taj XP boost je za onaj koji dobiješ inače u "MP 0", dakle ak sada dobivaš nezamjetno XP na Normal Act IV, a u Inferno Act I primjetiš kako se XP bar puni, sa MP 10 ćeš isto to nezamjetno dobivati triput više, a na Infernu ćeš 2,6 puta brže primjetiti da se razvijaš...

Tebi koji farmaš Act I skoro bez umiranja preporučam da nastaviš tako, eventualno staviš MP 1 i potrudiš se bolje opremiti, a oni koji "ladno" farmaju Act III će napokon moći promijeniti okruženje bez svojevsrnog hendikepa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 1:17 (xhopeon).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala... mogu li kako promijeniti client sa US na EU bez da ponovo inst igru?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moras skinuti eu client jebiga
14 godina
neaktivan

Dvije opcije, prva je da skineš ali pri odabiru pazi na ovo:

Druga opcija koju nisam probao (imao sam isti problem) je ovako (IZVOR)

[pod pretpostavkom da imaš Win 7]

1. Otvori Diablo 3 folder gdje je instalirana igra
  2. Pronađi .agent.db napravi BACKUP istoga, te originalni otvori pomoću WordPada
  3. Pronađi ovaj red (kod tebe će pisati http://enUS****
  4.  i zamijeni sa "http://enGB.patch.battle.net:1119/patch"
  5. Spremi promjene
  6. Slijedeće prije pokretanja otvori preko Starta %programdata% (sa postotcima jer je to skriveni folder), i obriši folder Agent iz foldera Battle.net
  7. Vrati se u Diablo 3 folder i obriši folder Updates i file Diablo III.exe 
  8. Pokreni Diablo III Launcher.exe

Trebalo bi ti se napraviti mali update (puno kraće nego skidati sve) i to je to

[EDIT] pričekaj da se dignu serveri (oko 13:00h po našem vremenu) pa tek onda pokreni, ovako će ti se samo zaglavit

[EDIT 2] Ako nešto zeza onda u onom fileu .agent.db zamijeni sve enUS koje nađeš sa enGB

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 2:44 (xhopeon).
16 godina
xhopeon kaže...
...a oni koji "ladno" farmaju Act III će napokon moći promijeniti okruženje bez svojevsrnog hendikepa.

Zbog ovog najvise cekam 1.0.5

Vec mi je muka od Acta3. Isao sam i Act4 farmat za promjenu, ali jednostavo se ne isplati jer nam dovoljno Elite packova.

Sad cu napokon moc promjeniti na Act1 ili 2, a da mi se pri tome i isplati, pa da malo promjenim okruzenje.

Na PTR-u sam igrao na MD5 i cini mi se kao negdje idealan omjer brzine i dobivenih benefita.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Serveri su dignuti i igra radi. Sad idemo po Hellfire ring {#}

0 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Serveri su dignuti i igra radi. Sad idemo po Hellfire ring {#}

thx

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice