Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.562.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

32h igre. 2100dmg, 12000hp, 1900armora... Deamon Hunter... 50lvl... Nightmare i jos ne mogu skinut diabla... poludit cu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Bukva kaže...

Besramna reklama - link. Malo sam zbunjen što se ovoga loota tiče, jer uopće ovaj mač ne postoji na AH, a MF se ne pojavljuje na oružijma inače.

Forumašima nudim 10% popusta

To može i za više otići od ovoga što ti likovi daju...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina

pojacaj damage covece na barem 10k 

16 godina
mislav_01 kaže...

Samo legendary itemi imaju šansu da im se stvori MF na wpnu, a 23% je dosta MFa i mislim da bi na AH otisao za puno više. Osim MF item je prakticki beskoristan.

Blizek kaže...
Bukva kaže...

Besramna reklama - link. Malo sam zbunjen što se ovoga loota tiče, jer uopće ovaj mač ne postoji na AH, a MF se ne pojavljuje na oružijma inače.

Ajde dajte neku procjenu, za koliko bi moglo ovo otići?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

32h igre. 2100dmg, 12000hp, 1900armora... Deamon Hunter... 50lvl... Nightmare i jos ne mogu skinut diabla... poludit cu...

Pogledaj ovo mozda ti pomogne 

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
mislav_01 kaže...

Samo legendary itemi imaju šansu da im se stvori MF na wpnu, a 23% je dosta MFa i mislim da bi na AH otisao za puno više. Osim MF item je prakticki beskoristan.

Blizek kaže...
Bukva kaže...

Ajde dajte neku procjenu, za koliko bi moglo ovo otići?

Barem 500k ja mislim, ustvari pogledaj cijene MF-a na aukciji pa vidi.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
Diablo 3

1.5 milja Damagea pa frajer sam moze razbit dibala na infernu kao  od sale isssssssss {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li može netko odgovorit da li je bolje imat veći DPS i nešto manji ukupni damage ili nešto manji DPS i veći   ukupni damage?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ,dali itko zna najbolje mjesto za farm golda na hellu ...Citam da je nevodno royal c najbolji ali meni tamo nije nista posebno ,iz potova mi neizbacujue nista tu i tamo leševi izbace .ugl treba mi oko 10 minuta za krug a skupim oko 5k ...Mf oko 180 % .Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Naravno da veci DPS...radi  bossova

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 20:00 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Diablo 3

Na drugom videu HP 0 on i dalje dere :) ?! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

lik sa videa je glup :P preserator koja mu je fora kad moze sve od sale odigrat , nista ga ne gura naprijed nsita ga nemre vise iznenadit

prebrzo se preizbildao ,pih... a i blizzard je debilan kad dopusta kupovat takve prejake iteme {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 20:04 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nocas su ispravili ocito Zoltun's Kulle quest xp gdje si mogao u par sati nabiti heroja do 60 lvl. sad samo daje 20k xp dok je prije davao 240k xp na hellu

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

nocas su ispravili ocito Zoltun's Kulle quest xp gdje si mogao u par sati nabiti heroja do 60 lvl. sad samo daje 20k xp dok je prije davao 240k xp na hellu

Ok, ima li neki info gdje se sad može najbrže dobiti XP ili gold? Počeo bi s drugim likom igrati a neda mi se cijela igra prolaziti 3-4 puta da bi došao do 60 lvl. 

15 godina
Diablo 3

di se može dobro farmat što se tiče 1. i 2. acta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Jednostavno me one shota sa onim burnom. Jednostavno ne mogu proc onaj shadow dio sa diablom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Konacno Belial dole na infernou, jedno 30ak pokusaja...Uffff hvala dragom bogu više, umro sam u toj šugavoj pustinji od dosade

13 godina
protjeran
Diablo 3

Molim sve koji imaju problema sa ruskom diablo 3 verzijom da ispune ovo ad natjeramo blizzard da odrzi svoju rijec!

http://www.diabloclaim.com/

BTW cini mi se da mi se igrica zgadila vise.Prvo ovo s ruskim jezikom,pa onda non stop likovi koji prodaju gold tj oglasavaju se i spamaju po chatu,pa onda jos i masovno hakiranje racuna :/

Igra nije losa ali mislim da treba sacekat jedno jos pola godine da sve dovedu u red :(

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 2:29 (Masterpiece).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ruski ključevi i ruski jezik su isključivo tvoja krivnja i tvoj problem. To što je netko iz Blizzarda napisao glupost na forumu i vjerojatno sada više ne radi tamo, nema veze s time da je bilo apsolutno logično da ruski ključevi neće funkcionirati, jer se znalo da su posebni: jeftiniji više od upola, startaju znatno kasnije i sl. Spam riješiš tako da se isključiš s General chata kad se prijaviš, ionako nema svrhe. Masovno hakiranje računa ne postoji.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Ruski ključevi i ruski jezik su isključivo tvoja krivnja i tvoj problem. To što je netko iz Blizzarda napisao glupost na forumu i vjerojatno sada više ne radi tamo, nema veze s time da je bilo apsolutno logično da ruski ključevi neće funkcionirati, jer se znalo da su posebni: jeftiniji više od upola, startaju znatno kasnije i sl. Spam riješiš tako da se isključiš s General chata kad se prijaviš, ionako nema svrhe. Masovno hakiranje računa ne postoji.

Here wo go again >.<

1.Ako necu vjerovati rijecju Blizzardovih zaposlenika kome bi trebao onda vjerovat?Uostalom ja nisam preordao rusku verziju nego sam je kupio nakon sto su ostali potvrdili da ona radi na engleskome.

2.Pa ne zelim biti skroz iskljucen iz chata samo ne zelim vise gledat one reklame tipa 1 milion gold for 15$  powerleveling services.

3.Jesi siguran?Pogledaj neke ljude na sluzbenom forumu sta pisu.Neki cak vise i ne ulaze u public games nego igraju samo sa ljudima koje dodaju u friends listu!

BTW kad izadje auction house kako ce ici to povlacenje novca na paypal racun?Kolko golda se smatra 1$?

The king is back!
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Kolko mogu dobit za Diablo 3 acc s Barbarianom 60.lvl ACT II Inferno ?

Oko 900 kn...Pocni s 1500 kn pa spuštaj..

Racunaj si da je 100 $ power leveling kod kineza... A oni to naprave za 40 minuta, a ti si utuko mjesec dana zivota...

14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

1.Ako necu vjerovati rijecju Blizzardovih zaposlenika kome bi trebao onda vjerovat?Uostalom ja nisam preordao rusku verziju nego sam je kupio nakon sto su ostali potvrdili da ona radi na engleskome.

2.Pa ne zelim biti skroz iskljucen iz chata samo ne zelim vise gledat one reklame tipa 1 milion gold for 15$  powerleveling services.

3.Jesi siguran?Pogledaj neke ljude na sluzbenom forumu sta pisu.Neki cak vise i ne ulaze u public games nego igraju samo sa ljudima koje dodaju u friends listu!

BTW kad izadje auction house kako ce ici to povlacenje novca na paypal racun?Kolko golda se smatra 1$?

1. Da ti netko od Blizzovaca kaže baci se sa Savskog mosta na dnu te čeka CE jel bi se bacio ?! Uključi malo mozak. Ja i dalje tvrdim da su to napravili NAMJERNO.

2. Ajde sad odluči se. Jel želiš biti na chatu ili ne. Normalno je da se public chat spama. Ako neće s takvim porukama bude s drugima.

3. Preuveličavanje i paničarenje. Igram public od dana kada sam kupio igru i nitko me nije famozno hackirao.

EDIT:

Ova gore stranica Diablo claim mi baš i ne liči da je izbačena iz Blizzarda :) Oprez ljudi 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 10:48 (hrvoje_zg91).
13 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
Masterpiece kaže...

1. Da ti netko od Blizzovaca kaže baci se sa Savskog mosta na dnu te čeka CE jel bi se bacio ?! Uključi malo mozak. Ja i dalje tvrdim da su to napravili NAMJERNO.

2. Ajde sad odluči se. Jel želiš biti na chatu ili ne. Normalno je da se public chat spama. Ako neće s takvim porukama bude s drugima.

3. Preuveličavanje i paničarenje. Igram public od dana kada sam kupio igru i nitko me nije famozno hackirao.

EDIT:

Ova gore stranica Diablo claim mi baš i ne liči da je izbačena iz Blizzarda :) Oprez ljudi 

LOL kako mozes usporedjivati takve stvari?!Ja govorim za jezik OMFG!!!!!! Znaci ja kad sam pitao da li mogu igrati na englskome i oni kazu da svejedno nisam trebao vjerovati cak ni kad je igra izasla i kad je bila na engleskome jeziku?!

A sto se ove stranice tice,pa naravno da nije blizzard izbacio lol.Zasto bi oni izbacivali stranicu koja zahtjeva da blizzard vrati engleski jezik u igru.ukljuci malo mozdane vijuge.

Neda mi se vise prepirat,galvno je to da nas je blizzard lijepo presao!

The king is back!
14 godina
Diablo 3

Šta se acc tako dobro prodaju? Gdje se to može prodati? I kako saznaš vrijednost?

Mogo bi i ja rodat pa kupit novu :D .

BTW ima koga ovdje da bi htio igrat co-op?

Netko tko voli farmat i nije sebičan i pohlepan :P .

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 11:21 (tigerija).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

LOL kako mozes usporedjivati takve stvari?!Ja govorim za jezik OMFG!!!!!! Znaci ja kad sam pitao da li mogu igrati na englskome i oni kazu da svejedno nisam trebao vjerovati cak ni kad je igra izasla i kad je bila na engleskome jeziku?!

A sto se ove stranice tice,pa naravno da nije blizzard izbacio lol.Zasto bi oni izbacivali stranicu koja zahtjeva da blizzard vrati engleski jezik u igru.ukljuci malo mozdane vijuge.

Nije tebe Blizzard prešao. Ti si sam sebe prešao . Da si kupio ko svi drugi od blizzarda,g2play i sličnih preprodavača nebi imao ovakvo neugodno iskustvo.

Ok ne branim blizzard nisu trebali reći da se može a onda par sati kasnije kad su svi pokupovali ruske reći da se nemože . Neopravdavam to . Ali nikad nebi kupio nešto tako duplo jeftinije da sam proizvođač igre tvrdi da radi jednako kao i skuplja verzija. Žao mi je eto što je došlo do toga i da će ti ako ništa drugo vratiti novce. U šta baš i nevjerujem

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
Masterpiece kaže...

Nije tebe Blizzard prešao. Ti si sam sebe prešao . Da si kupio ko svi drugi od blizzarda,g2play i sličnih preprodavača nebi imao ovakvo neugodno iskustvo.

Ok ne branim blizzard nisu trebali reći da se može a onda par sati kasnije kad su svi pokupovali ruske reći da se nemože . Neopravdavam to . Ali nikad nebi kupio nešto tako duplo jeftinije da sam proizvođač igre tvrdi da radi jednako kao i skuplja verzija. Žao mi je eto što je došlo do toga i da će ti ako ništa drugo vratiti novce. U šta baš i nevjerujem

g2play je isto prodavao ruske keyeve tek toliko da se zna!

The king is back!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

E to neznam. Frend mi je kupio tamo i sve normalno šljaka od dana izlaska igre ! 

1 1 hvala 0
17 godina
hrvoje_zg91 kaže...
Masterpiece kaže...

Upravo radis to cijelo vrijeme; opravdavas ciganluk od strane Blizzarda

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
14 godina
neaktivan
Kant kaže...

Upravo radis to cijelo vrijeme; opravdavas ciganluk od strane Blizzarda

Ja nema loših iskustva s njima tako da neću pričati protiv njih :) 

Igru sam kupio tjedan i pol nakon izlaska i greške prilikom logina sam dobio samo dva puta. NIsam neki hardcore gamer da to u meni probudi bijes i da kunem sve Bogove Blizzardu. Čill out. Igru sam kupio da se zabavim. I to ovih 150h igranja valjda govori. Nekih večih zamjerki nemam osim par stvari prema AH i RMAH ,te nerfanju nekih stvari ali ok koja igra tog tipa ili sličnog nije imala problema s time na početku ?! 

14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

g2play je isto prodavao ruske keyeve tek toliko da se zna!

Otkud ti to?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice