Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.561.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
WindEmperor kaže...

Hahaha i ja citam onaj thread na Blizzovom forumu i umirem od smijeha. Ekipa tamo kaze da ce tuziti Blizzard jer im nece vrate igru na engleski a imaju ruski key! haha pa sto su ocekivali?

Kako ne razumijes.

1. dan igra radi na engleskome normalno a drugi dan lockaju na ruski.Tko bi mislio da nakon potvrde od Blizzarda staffa i sami smo se uvjerili da ce tako nesto napraviti.Mislim da bi jako malo ljudi kupilo ruski key da se znalo sto ce uradit!!!

The king is back!
16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Kako ne razumijes.

1. dan igra radi na engleskome normalno a drugi dan lockaju na ruski.Tko bi mislio da nakon potvrde od Blizzarda staffa i sami smo se uvjerili da ce tako nesto napraviti.Mislim da bi jako malo ljudi kupilo ruski key da se znalo sto ce uradit!!!

Blizz je uvijek strogo odvajao regije, znaju oni koji su igrali ili igraju WoW, recimo ruski wow prepaid bonovi nikad nisu mogli raditi na accountima iz ostalih regija. Tip iz staffa na forumu se opako zajeebao.

Naravno radi se o razlici u cijeni.

Evo primjer sa mog accounta:

Da sam ja bio OP, bio bi izrazito sumljicav u odgovor na forumu, ali ekipa rage-a sa razlogom, Blizz staff je odgovorio da moze, a zajeebao se opako, mislim da se momak opako znoji ovih dana, ako uopce radi i dalje lol  :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 2:03 (PureEntity).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon 100+ sati sa Witch Docom, dosadilo mi je farmati

u iščekivanju patcha.

Započeo sam novu s Barbarom i na III. Actu sam na Normalu.

Dajte mi koji prijateljski savjet na koji build da idem

jer mi je ovo nebo-zemlja gameplay style naspram Doctora.

Detaljnije ću progooglat kad me uputite što bi dugoročno

bilo neću reći optimalno nego recimo 'zabavno igrivo'.

Za sad idem sistemom 1H & Shield (načuh mnogo priče o tome kako je poslje neigrivo bez toga).

Cleave, Hammer, Leap, nekakvi shoutovi i tako..

Thnx {#}

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma sve su to lopine, najbolje od svega je to sto je igra radila  07.06. do 22 sata i s enegleskim i s ruskim, kad su skontali da su se zahebali maknuli su engleski izbor u opcijama, bio je neki mali update. Osobno sam starija generacija, ucio ruski i u skoli i na faksu, 98% ga znam citat i pisat, ali ti glasovi na ruskom, ono mislim, koma.

Trenutno sam nanovo aktivirao Titan Quest pa ga opet igram, i zaboravio sam koliko je to dobra igra, samo sto ocekujem svaki tren nekog grckog politicara da mi skoci iza ugla. ( :P )

Napravio sam na steamu predorder za Torchlight II, 18.99€, koliko sam skonto na njemu radi ekipa sto je radila na D1 i D2 ali ih se Activision rijesio 2006 jer nije bio zadovoljan razvojem D3 pa je novi tim tada poceo s radom na D3, i sad imamo sto imamo, a i Activison se pokusava rijesiti Blizzarda koliko se suska, traze 13Milijardi(ili 1.3) ?!?? US $ za 61% dionica koliko imaju od Blizzarda, neka im je sa srecom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 3:20 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

u iščekivanju patcha.

Za sad idem sistemom 1H & Shield (načuh mnogo priče o tome kako je poslje neigrivo bez toga).

Thnx {#}

ne treba ti shield bar zasad ako si dobro složio,.samo praši dual wield, imaš superstition, tough as nails i još jednu koja diže armor. Pumpaj armor i dmg, stavi si skillove kao stun, critical its. Nemoraš pazit do hell 2act. Nakon toga je sex,  tipa ono jump, absorb, heal, lifesteal itd. Cleave je po meni obavezan, a kad god vidiš blue ili championa odmah baci anciente, pa kreši.ugl. uživaj na nightmareui normalu koliko možeš, hell je druga spika.

15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

u iščekivanju patcha.

Thnx {#}

Poslije je neigrivo bez toga, točno, ali do inferna možeš komotno i sa dual wield oružjima, takoo sam barem ja

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
Diablo 3

Vi ste ozbiljno mislili igrati D3 na ruskom u europi? lol!!

Peace!
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ništa se ne ni sad ne sprječava da igraš "na ruskom u Europi".

16 godina
Diablo 3

dečki igram na Inferno i poprilično je igra teška...jel to samo meni ili sta? kakva su vaša iskustva

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

dečki igram na Inferno i poprilično je igra teška...jel to samo meni ili sta? kakva su vaša iskustva

Nije samo tebi.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Jao kad cujem ovakve baksuze.Koji put vec govorimo sto se dogodilo,neda mi se vise ni objasnjavat...

The king is back!
14 godina
Masterpiece kaže...
XVII Mini kaže...

Jao kad cujem ovakve baksuze.Koji put vec govorimo sto se dogodilo,neda mi se vise ni objasnjavat...

A sto ti mislis da ja ne znam sto se dogodilo? 

Peace!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo s jezicima je čisto sranje. Odvajaj regije koliko god želiš, ali tjeranje ljudi da igraju na određenom jeziku je glupost.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kolko mogu dobit za Diablo 3 acc s Barbarianom 60.lvl ACT II Inferno ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ovo s jezicima je čisto sranje. Odvajaj regije koliko god želiš, ali tjeranje ljudi da igraju na određenom jeziku je glupost.

Nisu bezveze Ruski keyevi uvijek jeftiniji.

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
17 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
Paolo2612 kaže...

Svejedno to je sranje

Da postoji hrvatska regija u nekoj igri uzeo bi hrv ključ da igram s hrvatima, ali zašto moram slušati ispodprosječnu lokalizaciju i sinkronizaciju u priči?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
puma_vkci kaže...
Paolo2612 kaže...

Svejedno to je sranje

Da postoji hrvatska regija u nekoj igri uzeo bi hrv ključ da igram s hrvatima, ali zašto moram slušati ispodprosječnu lokalizaciju i sinkronizaciju u priči?

Upravo to.Istrpio bi da samo moram citat cirilicu (da je u obliku subtitlea) ali ovo sa ruskim galsovima je takva idiotarija...

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 13:27 (Masterpiece).
14 godina
Diablo 3

Inferno je tezak svima i nije balansiran. Najlakse Demon Hunteru.

Ja sam Monk Inferno Act4. Ali došao do miniona, monster me pukne jedan hit i ja frknem pedeset metara u zrak :D .

Sad će ovim patchem još oslabit monkove :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Kako to rade pravi farmeri - 60 Million gold per hour

Svaka cast blizzard , kakvo ce tek sr*nje ova igra postati dok RMAH otvore za par dana..

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

trebam savjet.

Imam oko 120 h samo sa barbarom lvl 60.Dosao do inferna ali nisam spreman za njega pošto me vortexi  na ACT I ubiju za par sekundi.

Znači trebao bi farmati hell do besvjesti da bi na AH kupio bar jedan pošteni item. Probao zadnja 2 dana onaj ACT 3  Sin off nešto.

Sa 5 valora bace mi na tom aktu oko 10 tak žutih (ne znam koji je gori od kojeg ) , ne mogu ih prodati ni za siću na AH

Ako mi tko može dati neki savjet kako da farmam a da ne traje mjesecima . Imam oko 350 k golda a s tim ne mogu kupiti ništa.

Inače dmg je oko 11,5 k a life oko 37 k ali nema rese(možda samo oko 150 na svakoj).

Lp

Pofa

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dad0r kaže...

Kako to rade pravi farmeri - 60 Million gold per hour

Svaka cast blizzard , kakvo ce tek sr*nje ova igra postati dok RMAH otvore za par dana..

Ne znam samo zasto bi igra postala tesko sr*anje? Ja cu je igrati sa svim klasama i probat cu na svim tezinama pa dokle stignem a uopce nemam namjeru ni primirisati nikakvim aukcijama i trgovinama. Titan Quest sam igrao dok mi nije na usi vec izasao pa cu i Diabla 3 {#}

Ako nakupim 100-150 ili vise sati igre ok, isplatila se kupovina.

13 godina
Diablo 3

Tezina nightmare, lvl Diablo... = ne moguce misija. Prejak je, pogotovo kad se borim protiv njegove sjene. Nema sanse... Valut sve zivo za izbjegavanje ali ima takav range dok opali onu vatrenu kuglu i spece me ko rostiljku... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toshak kaže...

trebam savjet.

Imam oko 120 h samo sa barbarom lvl 60.Dosao do inferna ali nisam spreman za njega pošto me vortexi  na ACT I ubiju za par sekundi.

Znači trebao bi farmati hell do besvjesti da bi na AH kupio bar jedan pošteni item. Probao zadnja 2 dana onaj ACT 3  Sin off nešto.

Sa 5 valora bace mi na tom aktu oko 10 tak žutih (ne znam koji je gori od kojeg ) , ne mogu ih prodati ni za siću na AH

Ako mi tko može dati neki savjet kako da farmam a da ne traje mjesecima . Imam oko 350 k golda a s tim ne mogu kupiti ništa.

Inače dmg je oko 11,5 k a life oko 37 k ali nema rese(možda samo oko 150 na svakoj).

Lp

Pofa

Krivo. Ja ne razumijem zašto svi misle da treba farmati gold i kupit iteme na AH. Gold ne vrijedi ništa. Cijene stalno rastu i nikad nećete ništa kupiti na AH.

Radije farmajte iteme. Skužite druge načine kako do itema.

95% Diablo 3 igrača su kontradiktivni sami sebi po načinu igranja.

Ja sam Monk Act4 i najvrijednije stvari su mi dropale. Ne fokusiram se na AH. Gold sakupljam usput i onda kupim na AH kad je nešto jeftino. Skupo radije ne kupujem. Igra je mlada i kupovati sada neko sranje po skupoj cijeni jest kao kupovati najskuplju grafičku na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 15:37 (tigerija).
17 godina
neaktivan

Ne znam, ali ja sam act II WD (inferno), i doslovce SVE što je bio upgrade kupio, apsolutno ništa nije dropalo osim itema koje sam prodao na AH i na taj nacin kupio bolji gear. Drop rate je bezobrazan, padaju lvl 54 itemi i sl. Do act II inferna i nema potreba za kupovinom previše. Ali da se preskoci gap Act I u act II jedino što vrijedi je gold farm i AH. 

Blago tebi kad si mogao skroz do Act IV bez AH.

17 godina
neaktivan

Krivo. Ja ne razumijem zašto svi misle da treba farmati gold i kupit iteme na AH. Gold ne vrijedi ništa. Cijene stalno rastu i nikad nećete ništa kupiti na AH.

Radije farmajte iteme. Skužite druge načine kako do itema.

95% Diablo 3 igrača su kontradiktivni sami sebi po načinu igranja.

Ja sam Monk Act4 i najvrijednije stvari su mi dropale. Ne fokusiram se na AH. Gold sakupljam usput i onda kupim na AH kad je nešto jeftino. Skupo radije ne kupujem. Igra je mlada i kupovati sada neko sranje po skupoj cijeni jest kao kupovati najskuplju grafičku na svijetu.

Ma znam ja to  pa i farmam iteme ali mi u 150 H igre nije ništa palo što bi mogao na sebe staviti.

Zato i tražim pomoć , pa ako možeš pomoći.

mamiću odlazi
14 godina
neaktivan
toshak kaže...

Ma znam ja to  pa i farmam iteme ali mi u 150 H igre nije ništa palo što bi mogao na sebe staviti.

Po meni je malo 150h da se moćno opremiš od glave do pete. Ajde jedan,dva moćna rare-a ili legendarna. Ovo ostaloo tek dolazi s vremenom. Nebi bilo fora da nakon 150h igranja svi imaju sve. 

S tim da ne opravdavam ovolike cijene na AH.! 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
toshak kaže...

Po meni je malo 150h da se moćno opremiš od glave do pete. Ajde jedan,dva moćna rare-a ili legendarna. Ovo ostaloo tek dolazi s vremenom. Nebi bilo fora da nakon 150h igranja svi imaju sve. 

S tim da ne opravdavam ovolike cijene na AH.! 

samo sa barbarom 150 a namjeravao proć sa svim klasama

Mogu farmat do izlaska sljedeće igre

ni jedan legend milioni žutih sve smeće

mamiću odlazi
14 godina
neaktivan
toshak kaže...

samo sa barbarom 150 a namjeravao proć sa svim klasama

Mogu farmat do izlaska sljedeće igre

ni jedan legend milioni žutih sve smeće

E da , trebao bi sa svakom klasom doći do 60 lvl i inferna. e onda farmat iteme ! Zlato šta uleti. A to ti je 5*150= 750h. Znači minimalno 750h igranja da ti počne uletavati ok stvari. Ja sam do sada samo jedan lege uhvatio. I to rukavicu nije bog zna kakva bila pa sam ju odmah prodao.

Jednostavno treba igrati. Blizzard nas ovakvim dropovima tjera da igamo sve više i više :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina

Besramna reklama - link. Malo sam zbunjen što se ovoga loota tiče, jer uopće ovaj mač ne postoji na AH, a MF se ne pojavljuje na oružijma inače.

Forumašima nudim 10% popusta

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan

Samo legendary itemi imaju šansu da im se stvori MF na wpnu, a 23% je dosta MFa i mislim da bi na AH otisao za puno više. Osim MF item je prakticki beskoristan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:19 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice