Css skripte

poruka: 9
|
čitano: 2.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Css skripte

Imam problem kada igram Counter Strike Source i kada krene imam 3 sec da pocne runda(match) a u te tri sec si trebam kupit oruzje. Sad meni treba nesto ko program da si sprogramiram i da stisnem npr. slovo v i da mi kupi ak-47+neki pistolj+pancirku ili tak nesto. gledal sam po internetu di to mogu skinut ali nigdje nisam mogal nac. Taj ko program ih ima jako puno. 

Molim pomognite.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Css skripte

AutoHotkey sam neznam dal ce ti pb prigovarat za njega ili ne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Css skripte

Budemo probal pa ti javim.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Css skripte

Nemrem skuzit kak to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Css skripte

Taj program ti radi na principu skripti kad ga pokrenes napravi ti AutoHotkey.ahk file (pocetnu skriptu) u My Documents pa tu datoteku moras prilagoditi sebi kak vec hoces. Dakle otvoris tu datoteku izbrises sve sta je u njoj i napises si vlastitu skriptu. Da bi napiso vlastitu skriptu dobio si help file sa programom pa tamo prouci ili odi na oficijalni forum pa tam pogledaj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Css skripte

Ali meni nece izbrisat to u my documents

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Css skripte

Otvoris tu datoteku sa notepadom i unutra text obrises na to sam mislio (ali prvo malo pogledas taj text jer to ti je mali tutorial).  I onda napises svoju skriptu zavisi sad sta koristis od oruzja npr. 1::send, b82 to ce kad ti pritisnes 1 na tastauri sam dalje otipkat slovo b pa onda broj 8 pa 2 .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Css skripte

:slike

skripte skripte
hotkey hotkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Css skripte
wital kaže...

:slike

pa zar ti nije lakše uzet create server,kupit sve sta ti treba npr ak-47,deagle,hegrenade,smoke i opet stisnes buy i desno imas da si snimis pod neka slova s,d,f,g ja sam si stavio s-awp+oprema,d-ak47+oprema,f-scout++,g-deagle++,najlakse a kasnije kad sejvassamo stisnes B i to slovo..

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice