CRYTEK najavio PC igru WARFACE

poruka: 11
|
čitano: 3.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Osim što dovršavaju Crysis 2 te rade na X360 ekskluzivi Project Kingdoms, Crytekovci nam spremaju još jednu igru – novi PC FPS zvan Warface. Doduše, kad kažemo „nama“, baš i nije tako – igru su prvotno namijenili našim prijateljima na azijskom tržištu, gdje se mrežne pucačine navodno prodaju kao vruće kestenje. Ili tako nešto. Kakogod, riječ je o multiplayer pucačini smještenoj u blisku budućnost, koja se temelji se na kooperativnim misijama te class-based PVP modovima. Igru će dakako pogoniti CryEngine 3, dok je za izradu iste zadužen Crytekov ogranak u Seulu.

Sve je potrebno navedeno - Crytek, CryEngine 3 i PC FPS pucačina!!! COOL {#}

2 0 hvala 1
16 godina
moderator

Prvi Trailer...

Crytek releases the first pre-alpha footage of their new online FPS video game being developed for gamers in China.

Nekak mi ne izgleda baš{#}?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
RE: CRYTEK najavio PC igru WARFACE

pa nije ni meni nešto (pogotovo za CryEngine 3) al ok još je u razvoju.

17 godina
neaktivan

Čudno da nema cry u imenu.

Cryface hahahhaha

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: CRYTEK najavio PC igru WARFACE

sto sam se nasmijao na Cryface {#}. definitivno najjaca danas {#}

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
16 godina
neaktivan

warCRY xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

igrao sam betu maloprije,ima isto medic,support,inženjer i tako to,možeš dat municiju,medic,oživit

samo za razliku od bf3 drugačije je izvedeno,možeš npr. dat ruku kolegi i dignut ga,zatim si možete pomoć međusobno da se popnete npr. na kuću i tako

evo screenshota

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina

kako netko poput tebe dobije betu...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

evo većih slika

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

grafičke postavke su mi sve na high(najviše kaj ima) i igra mi se vrti na 80+ fps(i5 750+7950) sa kvačicom na AA,kad isključim AA dobim 100+ tako da nije zahtjevna

postoji suport(ammo...),sniper,inženjer(claymor...) i medic (defib. i medic kit,ovdje dobije pumpericu )

kad budeš ubijen kasnije možeš pratit igru kroz sve žive igrače i možeš samostalno mišem mjenjat pogled kako hoćeš

tu na jednom screenu me je prebacilo u "zrak",neki glič ili neznam šta je,vidjela mi se puška i mogao sam se kretat ali nisam mogao pucat niti ništa

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 15:04 (M4X).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ja bi probao igru ali nemogu napravit account na gfacu,samo vrti stranicu u prazno....nezz zasto i kad iskljucim addone na chromu i dalje.....pomoc....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Taman poceo igrat warface, izvrsna igra, samo steta sta nema onih upgrejdova oruzja poput sightova itd. al jbg

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice