Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2 potvrđen!
klokaj cili komp -i 15-20 % ideš gori a gragika s dobrim osjećajem ide na 4870 moja je 4850
i iste rez. imam kao 4870
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
AA-d00d kaže...

gamer -> advanced -> hardcore

ali to 110% nije sve posto nema ni "d" od dx11 u ovom demo-u.

Pa ja si nešto mislim da je ovo dx9. Nema šanse da je to dx11 ili dx10.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
16 godina
protjeran
Re: Crysis 2 potvrđen!
Joke1975 kaže...
klokaj cili komp -i 15-20 % ideš gori a gragika s dobrim osjećajem ide na 4870 moja je 4850
i iste rez. imam kao 4870

ta je poruka jos sa prve strane (1.6.2009.)

--------------------------

jel omogucena konzola ?

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
17 godina
neaktivan
Crysis 2

E da, jos jedna primjedba, zasto nema stealth kill-a?{#}

Mislim, to se podrazumijeva da bi trebalo biti!

Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack{#}

Hehe da to sam i ja isto danas napravio uopce ga ne mozes onako kill.... ko sto sam vidio da je bilo u jednom traileru za crysis 2 :S malu su nas zaje....

16 godina
microman kaže...
AA-d00d kaže...

Ni ja nisam primjetio lean. U SP je bio ("beta" verzija{#}), ali tu ga nema.

I nek ode kvragu taj blur i sve, ni u gamer postavkama ga se ne mogu rijesiti, smeta mi uzasno.

Ovaj demo je nabrzaka prebacen sa Xbox-a na PC zbog pritužbi PC gamera, a puni MP će imati sve mogucnosti kao i SP.

Odakle ti taj informacija? Ili je to samo predpostavka tvoja..? nadam se da si u pravu jel ovo sto smo dobili je smeče

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
Crysis 2

Probao sam igrati kojih pola sata.

Ne znam, željeo bi veće mape jer mi je ovo jako malo što sam vidjeo, i da više mi je se sviđao prvi nanosuit, ovaj mi je nekako čudan.

A i igra je dosta okrljaštena s obzirom na kecu.

Nadam se da je ovo samo brzinski port s konzole jer od pune igre očekujem mnogo više.

Ako i puna igra bude ovakva onda mogu reći da je crytek uspio u naumu - kopirao je cod, ali najviše njegove mane.

Igra na mojoj krntiji ide na 1440x900 na gamer postavkama, ide i na advanced jako dobro, ali zna zaštekati u zahtjevnijim scenama pa mi je na gameru sasvim ok.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...
microman kaže...
AA-d00d kaže...

I nek ode kvragu taj blur i sve, ni u gamer postavkama ga se ne mogu rijesiti, smeta mi uzasno.

Ovaj demo je nabrzaka prebacen sa Xbox-a na PC zbog pritužbi PC gamera, a puni MP će imati sve mogucnosti kao i SP.

Odakle ti taj informacija? Ili je to samo predpostavka tvoja..? nadam se da si u pravu jel ovo sto smo dobili je smeče

Bilo je na BOL-u. NEda mi se sad tržit link.

I'll be back
17 godina
Horned Reaer kaže...
microman kaže...
AA-d00d kaže...

Pa nema sig.. informaciju da je prebacen sa Xbox-a ali to se vidi pa nisu ljudi glupi da nece skuzit pff tocno se vidi po stvarima koje su nam pruzili u igri i po pstavkama za grafiku... i da taj blur uzas i meni je ono :( a znam tocno da se u crysis demo moglo sve namjestit ljepo a ovdje su nas sje.... ;)

17 godina
Crysis 2

Da, prije su se ljudi nadali da je kriva beta za sve mane, sada se nadaju da je ovo nekakav brzinski port, a kada igra izađe mogli bi se nadat da će Crysis 3 biti kako spada....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

sve u svemu ja sam zadovoljan sa demo igrom ,ali ću ipak pričekati malo prije nego što kupim. Šteta što nisu stavili demo sa svim PC opcijama.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Da, prije su se ljudi nadali da je kriva beta za sve mane, sada se nadaju da je ovo nekakav brzinski port, a kada igra izađe mogli bi se nadat da će Crysis 3 biti kako spada....

Dakle sama činjenica da je BETA polovična govori u prilog da će full igra biti kompletnija.

A ovo Jest port sa Xbox-a, ja neznam šta niko ne prati BOL.?

I'll be back
16 godina

ma igra izgleda fantastično čak i u mp verziji, grafika na najjače i sve klizi.

ne znam za vas, al meni je blur uvijek dobar efekt ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
17 godina
Crysis 2

E ovako napravio sam temu za crysis da tamo napiste svoje in game nickove pa da se dodamo i da zaigramo u sto vecem broju :D

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2-nickovi-se-ekipa-lakse-okupi/90669.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Danas peglao demo, i mogu reći da mi se jako svidjelo, nije baš da me oborilo s nogu, no očekivao sam mnogo manje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Meni ima stealth kill, neznam za vas :S

inače, nickname mi je zuka2512

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
14 godina
neaktivan
Crysis 2

ma super je demo. ne znam sta se svi izdr*avate. pa ako zelis bolju grafiku uzmi tati kalas iz rata i odi pucaj van, samo pazi da ostanes u stealth modu kad policija dodje..... XD prema codu,  kak vi govorite, ovaj polovičan demo je bog, BOG!!!!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Moram držat desnu tipku za aim dok pucam lijevom tipkom, odma se iživciram ahhh

Inace cisti port sa konzole je igra, ali je ipak ok.

Edit: radi kako je seki rekao  ADS thx

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 20:34 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

evo za one koji žele toggle zoom, navodno ima opcija za promijeniti ali samo dok si u igri, ne iz main menu-a

" It happens when the menu system in the game is inconsistent. You don't appear to be able to toggle ADS outside of the match loading screen or outside of a match.

For anyone wondering how to do it, if I remember correctly: when in a game press escape > options > game > toggle zoom. You can also do it from the game lobby, but not from the main menu."

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra je ok..al nije moj tip..tako da..sve je super grafika,oružja su mi malo čudna..al opet nije moj tip..tak da nebum to igrao.;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Hahhahaha!!! Ima, ima, al poshto je ovo josh jedan konzola port.... morash doci u odredjenu poziciju i da ti se pojavi dolje na ekranu ko najvecem debilu: STISNI V ZA STEALTH KILL  ... lol... koja debilanaaaaaaaa

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo Link vijesti sa BUG-a i najvažniji citat:

Prema njihovom twittu, multiplayer demo koji se pojavio 25. siječnja za Xbox 360 bit će u dogledno vrijeme prilagođen PC-u

http://www.bug.hr/master/vijesti/crysis-2-demo-pc/106454.aspx

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...

Hahhahaha!!! Ima, ima, al poshto je ovo josh jedan konzola port.... morash doci u odredjenu poziciju i da ti se pojavi dolje na ekranu ko najvecem debilu: STISNI V ZA STEALTH KILL  ... lol... koja debilanaaaaaaaa

A dobro da ne piše "Press X..."

thesekiman kaže...

evo za one koji žele toggle zoom, navodno ima opcija za promijeniti ali samo dok si u igri, ne iz main menu-a

" It happens when the menu system in the game is inconsistent. You don't appear to be able to toggle ADS outside of the match loading screen or outside of a match.

For anyone wondering how to do it, if I remember correctly: when in a game press escape > options > game > toggle zoom. You can also do it from the game lobby, but not from the main menu."

E to me izluđivalo, thx!

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 20:13 (Minoza).
14 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...
AA-d00d kaže...

moras mu doci s ledja....pa kak ce mu iscupat grkljan ili poreztat ga ako mu frontalno dolazis...pa to ni rambo nebre :P

16 godina
Crysis 2

nece me spojiti više kaže check your network conection ..ccc

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

e od kud ste vi skinuli demo igre??

ja sam tu sa bugove stranice skinuo demo multyplayera i kad idem pokrenut piše mi file corrupted...

dal ste i vi od tamo skinuli ili šta??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja sam 100% siguran da sam mu dosao s ledja :S, ali inace sad mi je bas neki n00b napravio stealth kill  {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ljudi jel itko od vas zna kako se klize po podu ?

zahvaljujem 

btw. mislin da su ove 2 mape odlicne 

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stype7 kaže...

zahvaljujem

u sprintu stisnes "c" (za cucanj).

16 godina
neaktivan
stype7 kaže...

zahvaljujem 

drzi shift za sprint i onda stisni C(crouch)

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice