i iste rez. imam kao 4870
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gamer -> advanced -> hardcore
ali to 110% nije sve posto nema ni "d" od dx11 u ovom demo-u.
Pa ja si nešto mislim da je ovo dx9. Nema šanse da je to dx11 ili dx10.
ta je poruka jos sa prve strane (1.6.2009.)
--------------------------
jel omogucena konzola ?
E da, jos jedna primjedba, zasto nema stealth kill-a?
Mislim, to se podrazumijeva da bi trebalo biti!
Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack
Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack
Hehe da to sam i ja isto danas napravio uopce ga ne mozes onako kill.... ko sto sam vidio da je bilo u jednom traileru za crysis 2 :S malu su nas zaje....
Ni ja nisam primjetio lean. U SP je bio ("beta" verzija), ali tu ga nema.
I nek ode kvragu taj blur i sve, ni u gamer postavkama ga se ne mogu rijesiti, smeta mi uzasno.
Ovaj demo je nabrzaka prebacen sa Xbox-a na PC zbog pritužbi PC gamera, a puni MP će imati sve mogucnosti kao i SP.
Odakle ti taj informacija? Ili je to samo predpostavka tvoja..? nadam se da si u pravu jel ovo sto smo dobili je smeče
Probao sam igrati kojih pola sata.
Ne znam, željeo bi veće mape jer mi je ovo jako malo što sam vidjeo, i da više mi je se sviđao prvi nanosuit, ovaj mi je nekako čudan.
A i igra je dosta okrljaštena s obzirom na kecu.
Nadam se da je ovo samo brzinski port s konzole jer od pune igre očekujem mnogo više.
Ako i puna igra bude ovakva onda mogu reći da je crytek uspio u naumu - kopirao je cod, ali najviše njegove mane.
Igra na mojoj krntiji ide na 1440x900 na gamer postavkama, ide i na advanced jako dobro, ali zna zaštekati u zahtjevnijim scenama pa mi je na gameru sasvim ok.
I nek ode kvragu taj blur i sve, ni u gamer postavkama ga se ne mogu rijesiti, smeta mi uzasno.
Ovaj demo je nabrzaka prebacen sa Xbox-a na PC zbog pritužbi PC gamera, a puni MP će imati sve mogucnosti kao i SP.
Odakle ti taj informacija? Ili je to samo predpostavka tvoja..? nadam se da si u pravu jel ovo sto smo dobili je smeče
Bilo je na BOL-u. NEda mi se sad tržit link.
Pa nema sig.. informaciju da je prebacen sa Xbox-a ali to se vidi pa nisu ljudi glupi da nece skuzit pff tocno se vidi po stvarima koje su nam pruzili u igri i po pstavkama za grafiku... i da taj blur uzas i meni je ono :( a znam tocno da se u crysis demo moglo sve namjestit ljepo a ovdje su nas sje.... ;)
Da, prije su se ljudi nadali da je kriva beta za sve mane, sada se nadaju da je ovo nekakav brzinski port, a kada igra izađe mogli bi se nadat da će Crysis 3 biti kako spada....
sve u svemu ja sam zadovoljan sa demo igrom ,ali ću ipak pričekati malo prije nego što kupim. Šteta što nisu stavili demo sa svim PC opcijama.
Da, prije su se ljudi nadali da je kriva beta za sve mane, sada se nadaju da je ovo nekakav brzinski port, a kada igra izađe mogli bi se nadat da će Crysis 3 biti kako spada....
Dakle sama činjenica da je BETA polovična govori u prilog da će full igra biti kompletnija.
A ovo Jest port sa Xbox-a, ja neznam šta niko ne prati BOL.?
ma igra izgleda fantastično čak i u mp verziji, grafika na najjače i sve klizi.
ne znam za vas, al meni je blur uvijek dobar efekt ;)
E ovako napravio sam temu za crysis da tamo napiste svoje in game nickove pa da se dodamo i da zaigramo u sto vecem broju :D
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2-nickovi-se-ekipa-lakse-okupi/90669.aspx
Danas peglao demo, i mogu reći da mi se jako svidjelo, nije baš da me oborilo s nogu, no očekivao sam mnogo manje.
Meni ima stealth kill, neznam za vas :S
inače, nickname mi je zuka2512
ma super je demo. ne znam sta se svi izdr*avate. pa ako zelis bolju grafiku uzmi tati kalas iz rata i odi pucaj van, samo pazi da ostanes u stealth modu kad policija dodje..... XD prema codu, kak vi govorite, ovaj polovičan demo je bog, BOG!!!!!
Moram držat desnu tipku za aim dok pucam lijevom tipkom, odma se iživciram ahhh
Inace cisti port sa konzole je igra, ali je ipak ok.
Edit: radi kako je seki rekao ADS thx
evo za one koji žele toggle zoom, navodno ima opcija za promijeniti ali samo dok si u igri, ne iz main menu-a
" It happens when the menu system in the game is inconsistent. You don't appear to be able to toggle ADS outside of the match loading screen or outside of a match.
For anyone wondering how to do it, if I remember correctly: when in a game press escape > options > game > toggle zoom. You can also do it from the game lobby, but not from the main menu."
Igra je ok..al nije moj tip..tako da..sve je super grafika,oružja su mi malo čudna..al opet nije moj tip..tak da nebum to igrao.;)
Hahhahaha!!! Ima, ima, al poshto je ovo josh jedan konzola port.... morash doci u odredjenu poziciju i da ti se pojavi dolje na ekranu ko najvecem debilu: STISNI V ZA STEALTH KILL ... lol... koja debilanaaaaaaaa
Evo Link vijesti sa BUG-a i najvažniji citat:
Prema njihovom twittu, multiplayer demo koji se pojavio 25. siječnja za Xbox 360 bit će u dogledno vrijeme prilagođen PC-u
http://www.bug.hr/master/vijesti/crysis-2-demo-pc/106454.aspx
Hahhahaha!!! Ima, ima, al poshto je ovo josh jedan konzola port.... morash doci u odredjenu poziciju i da ti se pojavi dolje na ekranu ko najvecem debilu: STISNI V ZA STEALTH KILL ... lol... koja debilanaaaaaaaa
A dobro da ne piše "Press X..."
evo za one koji žele toggle zoom, navodno ima opcija za promijeniti ali samo dok si u igri, ne iz main menu-a
" It happens when the menu system in the game is inconsistent. You don't appear to be able to toggle ADS outside of the match loading screen or outside of a match.
For anyone wondering how to do it, if I remember correctly: when in a game press escape > options > game > toggle zoom. You can also do it from the game lobby, but not from the main menu."
E to me izluđivalo, thx!
moras mu doci s ledja....pa kak ce mu iscupat grkljan ili poreztat ga ako mu frontalno dolazis...pa to ni rambo nebre :P
nece me spojiti više kaže check your network conection ..ccc
e od kud ste vi skinuli demo igre??
ja sam tu sa bugove stranice skinuo demo multyplayera i kad idem pokrenut piše mi file corrupted...
dal ste i vi od tamo skinuli ili šta??
Ja sam 100% siguran da sam mu dosao s ledja :S, ali inace sad mi je bas neki n00b napravio stealth kill
ljudi jel itko od vas zna kako se klize po podu ?
zahvaljujem
btw. mislin da su ove 2 mape odlicne
zahvaljujem
u sprintu stisnes "c" (za cucanj).
zahvaljujem
drzi shift za sprint i onda stisni C(crouch)