Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.401.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
dreammaker kaže...

Ima li nas za MIX večeras? Imamo li server za kakvo mixanje?

217.26.75.26:28028 server je 32 slota a ping 25-40, vapor ima rcon pa vam ga može zaključat a nije problem ni riješit vam sobe/moderatore na ts3 serveru ako treba

evo da opet ponovim ako ima dobra duša da mi kupi CS:GO a ja mu u zamjenu mogu ponuditi BF3: Limited Edition (acc ili key) ili steam account sa sljedećim igrama

Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes
Counter-Strike: Source
Dark Messiah Might and Magic™
Day of Defeat
Deathmatch Classic
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Lost Coast
Ricochet 

dodajte me na steam ruzcheHR, acc je tu a ostalo će doći kroz dva dana {#} o jeb{#}ena kartico šta mi činiš

super ping super ping
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:33 (ruzcheHR).
15 godina
rocker55555 kaže...

Mislim da je najveci uzrok praznih servera to sto ljudi idu na "Find game", a to ih ubaci u server s dosta igraca, ne u onaj s najmanjim pingom.

Taj sam, priznam, Ali sad skupljam servere polako pa ću ić u par poznatih samo :)

PLASMAorLCD kaže...

Koristi li itko onaj novi nišan? Meni osobno nikako ne odgovara....

Misliš onaj mali, statični klasični kao križ samo?

Meni je ok, meni onaj stari nikako ne leži više :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:25 (fila2208).
17 godina
odjavljen
Counter Strike: Global Offensive

Update

Release notes for 8/22 Update

- Addressed some stability issues.
- Fixed perf issues when logging is enabled.

- Added a convar (cl_crosshairgap) to control the gap of the classic crosshair.
- The smoke grenade smoke is now taller so it's now more useful to use it to block places like double-doors in dust2.
- Players can no longer interrupt another player defusing the bomb by standing in between them and the bomb.
- Disabled sv_pure on listen servers.
- Fixed an sv_pure bug that resulted in false inconsistent MD5s
- Increased search iterations and time delay for keeping sessions in the ignored pool. mm_ignored_sessions_reset can now reset the ignored pool.
- Fixed a case where MOTD prevents input to the team select screen.
- Fixed occasional "server is full" error when matchmaking into classic casual games.
- Fixed an exploit where a vote could be called for an invalid map.

- added some sound mix settings suggested by pros
- increased the volume of bullet impacts and ricochets
- increased the volume of 3rd person footsteps
- increased the volume of weapon foley sounds (reloads, etc.)
-decreased the volume of ambient sounds

linux
- Added steamcmd support to srcds_run. In order to have srcds_run auto-update when the CS:GO dedicated servers get patched, the srcds_run script must be run with the following options: -autoupdate -steam_dir STEAMDIR -steamcmd_script STEAMSCRIPT
where STEAMDIR is the directory to the steamcmd dir ( example: ~/Steam/ )
where STEAMSCRIPT is the name of the script that steamcmd should execute ( example: ~/Steam/csgo.txt )

For information on how to create a script for steamcmd, see https://developer.valvesoftware.com/wiki/Counter- Strike:_Global_Offensive_Dedicated_Servers#Automating_SteamCmd

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

2 0 hvala 1
15 godina

Sutra kupujem. {#}

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje tolko ljudi priča o igri, a oba hrvatska servera prazna... bitno da je slovenski na "23/24 players".

{#}

(ja sad idem nadobudno visit na jednom od naših pa se možda neko spoji kad vidi 1 igrača...  Nada je kurva)

EDIT: Ovaj or ruzche-ta  server ne radi, neće mi se spojit.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 22:38 (zv'jer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
zv'jer2 kaže...

Ovdje tolko ljudi priča o igri, a oba hrvatska servera prazna... bitno da je slovenski na "23/24 players".

{#}

(ja sad idem nadobudno visit na jednom od naših pa se možda neko spoji kad vidi 1 igrača...  Nada je kurva)

Meni pokaziva da radi, pitat ću vapora da proba uć jer ja nemam igru. 

Edit: ne radi server, poslao sam podršci da ga reinstalira

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 23:03 (ruzcheHR).
17 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Meni pokaziva da radi, pitat ću vapora da proba uć jer ja nemam igru. 

Edit: ne radi server, poslao sam podršci da ga reinstalira

Meni se nije htjelo na niti jedan server spojit pa sam restartao Steam i sad mi radi sve. To je zbog mini-patcha same igre.  (tvog servera trenutno ni nema, valjda se reinstalirava)

Welcome my son...
15 godina

Ja koristim default nišan jer stari je očajan. Zašto je očajan?

Zato jer se ne širi dok pucam, statičan je. Dok se default širi i imam bolji osjećaj pri pucanju.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

kolko kosta igra i kako je kupim, neman steam, paypal,..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

11 eura.

Dajte neke naše domaće servere - IP!

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zv'jer2 kaže...

{#}

Tako je apsolutno uvijek sa nama hrvatima u skroro svim igrama. Domaći se trude i naprave nešto, a mi samo bok i na tuđe. A kad neamo ništa onda plačemo da netko napravi.

Ybga. ja sad sa večerice, kasnije narvatim ako bude ikoga.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
13 godina
neaktivan

stanite malo ovi update sta je izasa ima 20mb i kolko ja vidin pise counter strike global offensive BETA update released...znaci da je jos beta

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel postoji ikakva šansa da se ovo čudo pokrene iz linuxa? wine? imam orginal, steam sve, naravno... al neda mi se palit windowse samo radi ovog 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 9:40 (Bubalo).

0 0 hvala 0
15 godina

ma igra je zivo **anje ,nakon nekoliko godina igranja cs-a i sad bete GO jednostavno se ne ispalati ni kupovat ovo ...

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
hellbyte0 kaže...

Ma igra je odlična ljudi, baš me ta jednostavnost privukla (bez hebenih animacija skakanja itd tipa BF3{#}). Bomba od igre {#}

Kupio...skida se ;)

Navečer šiljiona!

Edit: pa nek neko napravi Steam grupu pa će se ekipa lakše skupiti.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 10:21 (Zero2).
15 godina
psihoroba kaže...

ma igra je zivo **anje ,nakon nekoliko godina igranja cs-a i sad bete GO jednostavno se ne ispalati ni kupovat ovo ...

ahahah očito si ti jedini ovdje koji tako misli, ok evo ti keks sad možeš ići.

16 godina
psihoroba kaže...

Dobra je igra. Nije kao 1.6, ali je dobra.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
Zero2 kaže...

Edit: pa nek neko napravi Steam grupu pa će se ekipa lakše skupiti.

http://steamcommunity.com/groups/csgo_cro

EDIT: Koliko vidim Srpski klan Rebellion je otvorio i svoj CS:GO server, stoga GO GO GO

[ip: 212.124.160.10:28015]

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 11:35 (dreammaker).
13 godina

Evo server je reinstaliran, probajte sad ući pa mi javite...

217.26.75.26:28028

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 11:37 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
17 godina
psihoroba kaže...

nijed ti ovo cod da je svaki nastavak sve losiji ;)

17 godina
odjavljen

Niti jedan CS nije bio savršen nakon izlaska tako da nema smisla govoriti da li je igra sranje ili ne... Meni osobno se neki elementi sviđaju a neki ne. Igra će se peglati još mjesecima/godinama kao i prethodni nastavci. Nisam požalio niti sekunde zbog tih 9€.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 11:44 (Kordy).

0 0 hvala 0
13 godina
Kordy kaže...

Niti jedan CS nije bio savršen nakon izlaska tako da nema smisla govoriti da li je igra sranje ili ne... Meni osobno se neki elementi sviđaju a neki ne. Igra će se peglati još mjesecima/godinama kao i prethodni nastavci. Nisam požalio niti sekunde zbog tih 9€.

Nećeš ni požalit.

Inače source je za mene bio fail a ni sada mi se ne sviđa imam ga na steamu i jednostavno mi ga se neda igrat. Nekako mi je troma igra. GO je dosta dinamičan a 1.6 je posebna priča.

14 godina
CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
vrba5 kaže...

Jel collision on?

14 godina

Ne mogu vjerovati da je ovo 11 eura. Jel postoji način da mi netko od vas može kupiti ovo nakon što vam uplatim na račun ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bubalo kaže...

jel postoji ikakva šansa da se ovo čudo pokrene iz linuxa? wine? imam orginal, steam sve, naravno... al neda mi se palit windowse samo radi ovog 

ma igra je odlicna nego ovo sta je jos beta i tako to nikako mi neide uglavu ako su izbacili igru neka izbace update i sve lipo isprave

15 godina
PeTaR_HR kaže...
Bubalo kaže...

ma igra je odlicna nego ovo sta je jos beta i tako to nikako mi neide uglavu ako su izbacili igru neka izbace update i sve lipo isprave

Kakva krvava beta?

17 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

A kao da je bitno ak to i piše. To ne mora apsolutno ništa značiti. Igra je tek izašla igra i možda je netko slučajno copy/pejstao naslov iz nekog prethodnog updejta za betu i zaboravio ga promijeniti. Uostalom CS:GO po definicije više ne može biti beta jer je igra službeno izašla. Sad može biti samo bugovita igra.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
PeTaR_HR kaže...
Bubalo kaže...

Kakva krvava beta?

evo ti slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 16:14 (PeTaR_HR).
15 godina

Baš se hvataš za slamke stari, gj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice