Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.401.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Frenkyca kaže...

Pa ocito jesi kad koliko vidim sve si metode isprobao ne znam sad sa kojom puskom ali sa ak ili m4 sigurno bi trebao pogađati lako... znaci smiris se stanes i nisanis i pucas ali par metaka ili metak po metak ako je protivnik dalje od tebe... ako je blizu naravno rafal deres... a najbolje ti je kada pucas iz jako velike daljine cucnut jer najmanje puska trza i najlakse ces ubiti lika ali isto tako metak po metak.... ali na kraju sve ti ovisi do oruzja ali ovo sto sam ti sad napisao za ak i m4 vrijedi 100% pa eto nadam se da ce ti dobro doci {#}

Eto jel to bilo tako teško?

hvala.

muče me dvoboji kad mi lik u full kretanju uvaljuje hedaru, tu se zbunim jer kad se ja krećem i pucam nikako pogodit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
13 godina
fila2208 kaže...
Frenkyca kaže...

Pa ocito jesi kad koliko vidim sve si metode isprobao ne znam sad sa kojom puskom ali sa ak ili m4 sigurno bi trebao pogađati lako... znaci smiris se stanes i nisanis i pucas ali par metaka ili metak po metak ako je protivnik dalje od tebe... ako je blizu naravno rafal deres... a najbolje ti je kada pucas iz jako velike daljine cucnut jer najmanje puska trza i najlakse ces ubiti lika ali isto tako metak po metak.... ali na kraju sve ti ovisi do oruzja ali ovo sto sam ti sad napisao za ak i m4 vrijedi 100% pa eto nadam se da ce ti dobro doci {#}

hvala.

muče me dvoboji kad mi lik u full kretanju uvaljuje hedaru, tu se zbunim jer kad se ja krećem i pucam nikako pogodit.

Ovo pogledaj i bit će ti jasno sve šta sam napisao. To su osnove CSa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 15:54 (ruzcheHR).
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Kad burstaš, burstaš 3 po 3 metka recimo kalašom.

Vidiš metu, opališ 3 metka ali lagano trzneš mišem prema dolje kako bi svi metci išli prema tijelu. Onda se daš desno i opet 3 metka vučući dolje, onda lijevo pa 3 metka dok ne ubiješ.

Na taj način si precizan, ali te teško pogodit jer se mičeš.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Frenkyca kaže...

hvala.

Ma ako si "povratnik" u CS onda je to normalno, evo ja sam si kalibrirao aim igrajuć' Arms Race i onaj Weapons Course... Sve je stvar prakse i ufuravanja. {#}

Welcome my son...
15 godina

NAJVAŽNIJA STVAR.

Držat corsshair non stop u visini glave. Time ste napravili 50% posla prema killu.

Iza uglova vas nemože nitko iznenadit jer mu je odma nišan na glavi i sve što trebate napravit je opucat.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
zv'jer2 kaže...

Ma ako si "povratnik" u CS onda je to normalno, evo ja sam si kalibrirao aim igrajuć' Arms Race i onaj Weapons Course... Sve je stvar prakse i ufuravanja. {#}

Ma jesam povratnik sam....ali nisam igrao cs predugo i toiko sam se ulijenio u drugim lakšim igrama yebga. Puno hvala svima...ma nekad zbilja pop.izdim kad znam da sam ga pogodio ali ništa

a dobro, practice makes perfect :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

BF i njegovo sprejanje i random spread te pokvarilo ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
ZC_Someone kaže...
fila2208 kaže...

BF i njegovo sprejanje i random spread te pokvarilo ;)

Pa da, kad ovo igram, i sinoć opet bf gledam šta mi se događa? lol

syebano je to, mislim razlika je velika i kad uđe u ruku tako moraš se zayebavat da je sad navikneš na ovo.

13 godina
neaktivan

Oce netko CSS posto jos nisam kupio CS GO :(

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Osjećam se ko prvi puta kada sam uzeo zabranjene supstance... Ili kada sam se drugi puta seksao...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
odjavljen

Dodao sam vas par na steam (one koji su postali svoj username) pa me dodajte ako hoćete...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:52 (Kordy).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Kratka usporedba.

de_dust 2.

CSS CSS
CS:GO CS:GO
CSS CSS
CS:GO CS:GO

3 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Kratka usporedba.

de_dust 2.

Moram reći da sada na A sajtu puno više puta poginem nego u css-u...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Osjećam se ko prvi puta kada sam uzeo zabranjene supstance... Ili kada sam se drugi puta seksao...

Pa dobro zar sam ja jedini kojeg zanima zašto baš tog drugog, a ne prvog puta?{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina

Malo odigrao sada imajući na umu vaše tips and tricks. Malkoc sam se popravio, bilo je tu par super killova, pri vrhu gungamea ali ne i prvi. Ali dobro malo po malo.

Btw one mp9 i mp7 su baš beskorisne ili? Ajde ump i p90 su super, ali ove male su dno, barem meni sa pp19 definitvno najgori u igri, bar meni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:59 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Po meni bi na A sajtu trebale biti 2 kutije(jedna na drugoj) jer ovako i nema bas puno zaklona.

Ako idu na dugo, nemas zaklona sa kratkog, i obrnuto.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan

Kolki vam je rekord u weapon coursu? Moj je 35.2 .

edit: 31.7

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 17:55 (Hojs).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Kolki vam je rekord u weapon coursu? Moj je 35.2 .

26.6s

Sam je bed kaj ne ostane rezultat i kaj moraš cijeli "tutorial" svaki put igrat. Treba ih žicat da s nekim patchem naprave neki leaderboard i da se to može igrat odmah i kad hoćeš. Ovak ak ne okineš screenshot nemaš niš od tog..

Welcome my son...
13 godina
neaktivan

evo ljudi ako niste primjetili imamo hrvatski server pa bi bilo dobro da igramo na njemu http://www.gametracker.com/server_info/178.63.97.68:27032/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ljudi jedan odlican server sami balkanci gore hrvati srbi bosanci i ostali narod {#}

Ip: 84.200.5.188:27015

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Mislim da je najveci uzrok praznih servera to sto ljudi idu na "Find game", a to ih ubaci u server s dosta igraca, ne u onaj s najmanjim pingom.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Kratka usporedba.

de_dust 2.

Tek sad vidim koliko je ogromna razlika. Jedinu estesku primjedbu na GO imam na izgled M4 puške... Nekako mi glupavo izgleda, ali to je sitnica.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan

Koristi li itko onaj novi nišan? Meni osobno nikako ne odgovara....

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ranko pripremi se :) za 1 sat sam doma pa cemo rokat :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Koristi li itko onaj novi nišan? Meni osobno nikako ne odgovara....

Meni se u Beti svidio, ostat ću na njemu kad kupim igru.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
AA-d00d kaže...

Pa dobro zar sam ja jedini kojeg zanima zašto baš tog drugog, a ne prvog puta?{#}

Ajd pogodi!

Bio sam napet, prestrašen, pod stresom, previše sam razmišljao,...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

ranko pripremi se :) za 1 sat sam doma pa cemo rokat :)

dodajte i mene zdokly(cro)

xfact
17 godina
neaktivan

Pa tehnički gledano tog drugog puta nije ni bilo onda, ne?{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ima li nas za MIX večeras? Imamo li server za kakvo mixanje?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma igra je odlična ljudi, baš me ta jednostavnost privukla (bez hebenih animacija skakanja itd tipa BF3{#}). Bomba od igre {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice