Evo sredio sam sad je super!
Ljudi neznam jel to do cfga ili neznam sta
stavim cfg npr od stevy-a prvih 10 min savrseno radi mali kalas puca ko lud nakon sto mali igram ...katastrofa puca taki svaki cfg koji stavimm...u pocetku radi savrseno a kasnije katastrofa ......jel zna ko sta je to
i zanima me ...jel zna ko cfg za mali kalas ..samo za njega ..ostalo me ne zanim
I nek ne pisu oni koji ne igraju cod
rijec je o cod 4
Ostavi se config-a. Izbriši config, uđi u igru i namjesti si postavke kakve ti pašu. Nemoj slušati nadobudnike koji misle da će s configom bolje igrati.
Kako mislis to ?
da obrisem sta cu onda imat xd =
?
Aha mene budale ..skuzio sam ...probat cu sad
nego jbt imam 250 fps i kad gledam sebe i drugom
njemu duplo brze puca
njemu duplo brze puca
Ma to ti se sve čini.Jer nemože neko biti nadnaravan to jest nemože neko raditi nešto što drugi nemože npr imati 2 bombe na promodu.
njemu duplo brze puca
sta veci fps brze puca to sta ti ovaj brain govori ne slusaj ga...komentari drugih kad sam igro na starom kompu su mi bili ovakvi: ko je ovo?puca iz aku ko ja iz deaglea... a sad je ovako: kolko imas fps-a? jel imas 250..bitan je fps ovo je sigurno neki hardcore heroj pa misli da fps nije vazan
njemu duplo brze puca
sta veci fps brze puca to sta ti ovaj brain govori ne slusaj ga...komentari drugih kad sam igro na starom kompu su mi bili ovakvi: ko je ovo?puca iz aku ko ja iz deaglea... a sad je ovako: kolko imas fps-a? jel imas 250..bitan je fps ovo je sigurno neki hardcore heroj pa misli da fps nije vazan
Ti procitaj sve o bugovima quake enginea i o strafeanju pa se onda usudi napisati nesto ovako glupo.
njemu duplo brze puca
Ti procitaj sve o bugovima quake enginea i o strafeanju pa se onda usudi napisati nesto ovako glupo.
nisam ja nista glupo napiso....bitan je fps u cod4 i to je ocito(bar u promodu) i sam sam osjetio razliku...a to sto ti mislis drugacije nije da me briga
Imam 250 fps
ne lock
u smoku pada
i naravno vako nekad padne na 230
Je, bitan je fps. U COD-u imaš ogromnu prednost ako imaš mašinu i 250 lock. Ali ja hoću reći da na fps ne utječe cfg, tj. utječe ali ne na onaj način da mislite da ćete s "pro" configom biti bolji i imati više fps-a.
Je, bitan je fps. U COD-u imaš ogromnu prednost ako imaš mašinu i 250 lock. Ali ja hoću reći da na fps ne utječe cfg, tj. utječe ali ne na onaj način da mislite da ćete s "pro" configom biti bolji i imati više fps-a.
ako imas dobar cfg lakse je ubit npr noaim i.t.d...
Nije sve u cfg-u nego i u SKILU imam frenda koj dnevno promijeni 3-4 cfga a sa svakim igra isto.
Nije sve u cfg-u nego i u SKILU imam frenda koj dnevno promijeni 3-4 cfga a sa svakim igra isto.
a daj vidi se da nekuzis,
cfg se razlikuje od postavki za mis,rezolucije, onda imas sve zavisi od mape (dodatni bindovi) onda imas i za oruzja bindove...
Na cfg-u mozes zaradit poboljsanje +- 5% (u bilo kojem aspektu), a osobno izmedu 125 i 250fps ne vidim veliku razliku. Sa 125 je duzi strafe jump, mrvicu bolje se metci lijepe, a sa 250 oruzje neznatno brze puca.
rAZLIKE ima dosta :)
a daj vidi se da nekuzis,
cfg se razlikuje od postavki za mis,rezolucije, onda imas sve zavisi od mape (dodatni bindovi) onda imas i za oruzja bindove...
Kužim ja to ali kad si narihtaš te postavke ostaje ti samo još skil.
Ja neznam u cemu je problem
neki imaju 250 s slabijom konfiguracijom :S
to mi nije jasno ...ali ajd nema veze ....kupicu si hd 6850 kasnije
Ja neznam u cemu je problem
neki imaju 250 s slabijom konfiguracijom :S
to mi nije jasno ...ali ajd nema veze ....kupicu si hd 6850 kasnije
Nebrini se oni ti sigurno lažu za fps.Oni napišu /com_maxfps 250 i misle da im je fps 250.
A fps im jedva preko 125 pređe.
Heheh pa nisu valjda tooliko glupi xD
Heheh pa nisu valjda tooliko glupi xD
Neznaš kakvih ima.Jedan mi frend kaze da ima konfu 6000kn a fps mu je 50.
Evo imam i ja jedno pitanje. Jel zna neko kako promijeniti (ne promijenit,nego samo mi treba naredba za to) onu ikonu kad skupljas oružje drugo?
Uspio sam "modificirat" ikonu kad je bomba blizu,ali za ovo nikako nemrem nac naredbu,a u drugom configu sam vidio da kad skupljam oruzje to oruzje blinka (povecava se i smanjuje) i sad mi samo treba naredba za to,da iskopiram iz tog drugog configa,pa ak neko zna,pomogo bi mi puno :)
ako imas dobar cfg lakse je ubit npr noaim i.t.d...
nije istina to ti je o fpsu vecinski
Bitan je cfg,skill,sve.. A ne samo fps sto mnogi misle.
istina al fps je dost vazan
Daj noobu 333 lock,and what will happen?
ja sam glup a ti kazes "noobu" nauci hrvatski prvo a onda prijedji na cod4
i jos kazes 333 a max u promodu je 250 brainu
Itekako se moze otkljucati 333fps, ali to je za tebe izgleda visa matematika.
Itekako se moze otkljucati 333fps, ali to je za tebe izgleda visa matematika.
Može se napraviti ako radiš bug na crecku.Onaj ko ima org ne vjerujem da to može.
Može se napraviti ako radiš bug na crecku.Onaj ko ima org ne vjerujem da to može.
Mislim da ne trebamo vise raspravljati.