Call of Duty: WWII

poruka: 537
|
čitano: 148.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: Call of Duty: WWII
Obradjivac kaže...

Ne odgovaram na postove CoD hejtera koje smatram obicnim trolovima i isfrustriranim kompleksasima. Mozete samo skociti s mosta od muke jer ce CoD i ove godine biti najprodavanija igra. Hvala na paznji, prijatno :)

Daleko sam ja od CoD hejtera. Samo na Bo2-a na PS3-u imam preko 1000 sati ulozenih, na PC-u 700, takodjer i na drugim CoD-ovima slicne brojke. Posjedujem ih sve do ovog kojeg sam piratizirao. Ja sam samo jedan od razocaranih i nisam htio ispat budala kupovinom CoD-a i ove godine kao sto sam ispao sa kupovinom zadnja 3-4 nastavka.

13 godina
ZGamer kaže...

Kad hoću fast paced mp napucavanje moj izbor je bio i ostao Cod i to je uglavnom to,još nije ništa izašlo na tržištu čime bi ga mogao zamijeniti/zanemariti.Jel ti to zadovoljava apetite za odgovorom?

imas mnostvo izbora za arena shootere koji ČAK imaju i dedicated servere a ne peer to peer.

ne zadovoljava,probaj opet

11 godina

Ehh opet ja tebi kažem netrebam ja tebe ili nekoga drugoga zadovoljit,ja sam tu gdje jesam s razlogom kad je u pitanju fast paced mp.Probaj ti meni dat jedan zadovoljavajući prijedlog arena shootera?!

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina
Rocinante2112 kaže...

Opet ponavljam,koji su vaši argumenti?

Jel ima itko ko zna sastavit par rečenica pa napisati nešto o ovome CoDu kojeg tako očito volite?

Zašto bih i tko si ti da se ja ili bilo tko opravdava svoju kupnju i potrošnju vlastitog novca? Prilično je djetinjasto postaviti se, to je meni glupo i svi koji ne msile ko ja su glupi i djetinjasti, vau, pravo balkanski nema šta.

Igra je jednsotavna, casualna i nudi 3 komponenete od koje svaka ima nešto. Kratka kampanja koja ponkad sjeti na dobre stare dane cod 2.

Mp koji jednsoatvno teče, igraš, otključavaš, pucaš, ne moraš pazit na hrpu stvari, držiš shift i trčiš. War mode koji je vrhunski.

Zombiji koji su puno veći i opsežniji i kad mi mp dosadi preći ću igrati poglavito njih.

U vremena kad nema nešto dobrih igara, ne, sw battlefront i takve nisu dobre igre, cod ww2 mi je došao kao osvježenje,ali i kao sjećanje na dobra stara vremena kad sam ko klinac trčao po caenu i carentanu.

Igra nije najbolja, niti vrh, niti je da nema problema, ali je zabvana i ako se ja zabavljam sad već 60+ sati na njoj, onda mi nije žao love.

Nejasni su mi ljudi koji nisu probali, već dođu srati po nečem i čak traže kao neke argumente ljudi koji su igru kupili, kao da se opravdaju.

Koji ti lik e, ajde nahrani svoj ego i trolaj druge teme, ovdje si ionako sve objasnio.

lp!

p.s. da ne bude zabune, naveo sam samo što je igra i zašto mi je zanimljiva, kao odgovor na to tvoje, ne smatram da ti se opravdavm ili nešto zato što igram istu igru.

Za napomenuti je da imam 2000+ sati BF franšize, isto tako COD, te skoro 700 rainbow sixa...tako da sam netko tko igra pucačine i ako mu se svidi, kupi je, igra, i ne zamara se ''argumentima'' da se brani po kikiriki forumu nekom bahatom klincu koji očito komplekse liječi po forumu :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina

ha cujemo se za mjesec dva kad igra izumre ko i svaki cod posljednjih par godina prije njega

:)Takodjer puno pretpostavki u ovim postovima je bilo...Puno.

Ali ajde barem si dao argumente. Poštuješ i kuzis raspravu ak nis drugo

za ovog momka koji trazi dobre arene shootere kojih navodono nema spremam listu

15 godina
neaktivan

Ljudi moram priznat da igra i nije bog zna sto, krafika je po meni losija nego do sad kao da je slika malo ne izostrena. Bolja je grafika u battlefield 1, a i primjetio sam da je nisu napravili Infiniti Ward. Cim neko preuzme proizvodnju nekog dobrog serijala odma ga pokvari.

0 4 hvala 0
15 godina

Pa svaki cod traje 12mj i odbrojava od dana izlaska, tako se postavio i toliko sadržaja pumpa u njega njegov studio, nisam ni mislio igrat godinama, dosadit će, a da ostvaim 100-200 sati na njemu uz sve, ja sam za svoj novac dobio zabave i to je dosta, što sam za 300kn u bf1 jedva 50 sati i žao mi je tog novca za taj poluproizvod.

Što se tiče dedicateda, imaju ih, ali bili su ugašeni sad 2 tjedna, pa su ih lagano vratili koliko sam skužio. Čak ne pratim previše vijesti oko igre, upalim,, pucam, ugasim i to je to.

Nema ništa više u igri, neki viši smisao, a ranked očito mogu zaboraviti kad vidim koliko su stvari isključili iz PC verzije i kako nas vrijeđaju takvim postupcima, ali hej, ne nosi im PC zaradu pa ih boli kifla.

živi bili pa vidjeli :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
hitmanr kaže...

Ljudi moram priznat da igra i nije bog zna sto, krafika je po meni losija nego do sad kao da je slika malo ne izostrena. Bolja je grafika u battlefield 1, a i primjetio sam da je nisu napravili Infiniti Ward. Cim neko preuzme proizvodnju nekog dobrog serijala odma ga pokvari.

Infinity Ward je napravio zadnji Cod prije ovoga...Infinity warfare...tehnički/vizualno dotjeranija igra od WW2/B03...ali..fps cap 90/nedostatak anticheta i igra je doslovno unakažena na pc-u.

15 godina

https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Infinite_Warfare

Dajte samo naučite imena i razlike između teama, i naziva igre, čisto da se ne brukate i da vas trolovi ne rasture.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Infinite_Warfare

Dajte samo naučite imena i razlike između teama, i naziva igre, čisto da se ne brukate i da vas trolovi ne rasture.

Pa baci oko na developera COD Infinite Warfarea na tom svom linku.

15 godina

Infinity ward

nije 

Infinite warfare

Slično, ali različito :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne znam cemu tolike drame oko igre.

u moru svih aktualnih taktickih fps-a, cod dodje cisto ok s obzirom da je igra no brain, trci/kampaj i pucaj. nista v ise od toga nije potrebno.

po meni ima dosta zamjerka al bas mi odgovara odigrati 2-3 runde di bacim mozak na pasu i deri.

nisam cod fan niti nista slicno, zazelio sam se coda nakon bo1 i ono, ok mi je.

ko voli nek izvoli, nema tu niceg novog revolucionarnoga.

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Do maloprije imao sa želju kupiti ovaj tjedan ovo.

Ali ipak ništa od toga...prežvakao bi reskin igre sa drugom tematikom bez boost jumpa i slično, prebrzog gameplaya za WW2, perkova i njesra.

Ali kad sam pogledao najvažniju komponentu multiplayer igre, definitivno odustajem od kupnje.

Pa ovo će umrijeti do uskrsa najkasnije. Ne vrijedi više 20 eura.

Čisto usporedba sa F2P igrom koju hejta više pola igraće zajednice steama.

Nije ni mjesec dana prošlo od izlaska igre, a samo 7000 igrača je u ovom trenutku online.

Znam da na konzolama je druga pjesma, ali one me ne zanimaju.

https://www.youtube.com/user/ddokmanic
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2017 9:21 (Jarvan).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Očekuješ da u 9 ujutro kad ljudi rade, ili su u školi ili vrtiću  bude koliko, 2 miljuna kao u pubg?
Igru igra od 30 do 50k, kroz dan. Da će umrijeti, neće jer planiraju pumpati sadržaj u nju, baem tu godinu dok ne izađe novi tako da...ne kužim to, mogao si u 3 ujutro izvuć chart kako nitko ne igra.

http://steamcharts.com/app/476620

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Očekuješ da u 9 ujutro kad ljudi rade, ili su u školi ili vrtiću  bude koliko, 2 miljuna kao u pubg?
Igru igra od 30 do 50k, kroz dan. Da će umrijeti, neće jer planiraju pumpati sadržaj u nju, baem tu godinu dok ne izađe novi tako da...ne kužim to, mogao si u 3 ujutro izvuć chart kako nitko ne igra.

http://steamcharts.com/app/476620

Vidiš peak sa strane.

Jadan je kroz cijeli dan.

9 ujutro, ljudi rade, u školi lili vrtiću su. To vrijedi i za sve ostale igre. Kaj znači da će i dalje samo padati i padati, pogotovo naspram ostalih naslova, a što je žalosno prosječnih naslova što WW2 čini ispodprosječnim.

Kad već je usporedba.

http://steamcharts.com/app/444090

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2017 9:35 (Jarvan).
15 godina

Čekaj, uspoređujemo free igru s igrom koju ljudi moraju platit minimum 250kn, ne kužim kako možemo to dvoje usporediti?

da se razumijemo, bmk za brojeve igrača ovdje, ali usporedba mi ne drži vodu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Čekaj, uspoređujemo free igru s igrom koju ljudi moraju platit minimum 250kn, ne kužim kako možemo to dvoje usporediti?

da se razumijemo, bmk za brojeve igrača ovdje, ali usporedba mi ne drži vodu.

Uspoređujemo aktivnost igrača, a ne igre kao igre.

U prijevodu ... platiš smeće 60 eura koje će imati 200 aktivnih igrača poslije uskrsa. Dok BESPLATNA igra ima kontinuirano igrača više nego AAA naslov po izlasku.

Što znači da igru koju kupuješ radi MP, neće imati igrača za MP kroz 6 mjeseci.

Paladins je čisto usporedba jer eto, besplatan je i taman je iznad WW2 za dobrih 2000 igrača. Može biti i Čvarkuša umjesto Paladinsa, imati će veći community.

15 godina

ok, ima smisla raspravljat s hejterom koji se boji da neće bit igrača da se igra, lol.

Svakom njegovo, odi usporedi pubg i fortnite i pitaj se zašto fortnite ima više igrača, zato jer je free i to je to.

Uživaj pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

ok, ima smisla raspravljat s hejterom koji se boji da neće bit igrača da se igra, lol.

Svakom njegovo, odi usporedi pubg i fortnite i pitaj se zašto fortnite ima više igrača, zato jer je free i to je to.

Uživaj pozz

Fanboy, nije hejt, nego zdrav razum.

Zakaj da bacim lovu na mrtvu igru?

Ok, masa ljudi igra na konzolama, al kaj to znači ako me zanima PC??

17 godina
Hebes cod bez promoda. Sve poslije cod4 promoda nije vrijedno igranja
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
protjeran

MW2 je bio fenomenalan.

Da su stavili dedicated servere, još danas bi se igralo.

Upravo izostanak servera je bio razlog zakaj je igra pokopana.

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Da li je itko od ljudi koji kritiziraju igru probao igrati istu ili samo gledaju po youtube-u komentare i review-e? 

Vjerujem da je najbolje vlastito iskustvo a ne mišljenja drugih, to vas u konačnici i karakterizira kao osobe, ako imate vlastiti stvar i konkretno te racionalno mišljenje.

Osobno imam 10 sati SP-a koji je zabavan i sa dobrom pričom koja je definitivno filmska ali super zamišljena i sa elementima svih nam omiljenih (barem vjerujem da većini) filmova/igara sa ratnom tematikom (band of brothers, saving private ryan, COD1, 2 itd). Slažem se da je AI čak i na veteranu jako loš i nekad smanjuje doživljaj igranja (povećanjem težine samo se povećava bullet power od protivničkog AI-a, dok je friendly AI podređen tome da prati glavnog igrača). Svi likovi su posebni te ih se lako zapamti i ostanu u sjećanju na način da svaki ima svoju priču i karakter.. Također SP ima otprilike 7 sati gameplay-a na veteran težini, 10-tak ako se želi sve skupiti i otključati. PROBAJTE!

MP sam skupio preko 20-tak sati. Zanimljiv je, zabavan, sadržajan i još ga čeka dosta unaprijeđenja. Istina je da nema servera kakvih bi trebalo biti SADA, bilo ih je PRIJE i bit će ih KASNIJE, no nema ih TRENUTNO i to ne znači da svaki review mora pljuvati po igri zbog toga. Zar ne? Ingame exp i doživljaj igranja općenito je zabavan. Postoje gamemodovi koji su više od običnog shot and run or run and get shot, S&D i novi WAR su dokaz tome. Također, za PC još TEK DOLAZI dosta toga što je na konzolama otključano, tako da će se sadržajno još više toga otključati (a već sada ima sadržaja previše, vjerujte previše). PROBAJTE!

Zombie mode nisam probao niti sam ga ikada igrao no kao i vi koji kritizirate, drugi ljudi govore da je dobar i najbolji od ponuđena 3 mode-a. Ne mogu stvarno komentirati jer nisam probao pa ono. PROBAT ĆU!

Ukratko - PROBAJTE :) 

Senior IT Consultant
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Jarvan kaže...

Fanboy, nije hejt, nego zdrav razum.

Zakaj da bacim lovu na mrtvu igru?

Ok, masa ljudi igra na konzolama, al kaj to znači ako me zanima PC??

Ispravak, nisam fanboy, igram sve pucačine neovisno o tematici. Nisam jedan od zadrtih bf veterana što sere po svemu, ili cod fegeta što hejta bf. Igram ono što mi se svidi.

zasad mi se sviđa cod ww2 i da sam gledao reviewe možda uzeo ne bih, ali nakon izigrane bete odlučio uzeti i nisam požalio.

Ujutro je 5-10k ljudi, navečer 20-30, i nikad ne čekaš na meč. Na PC još dolaze neke stvarui koje su nepotrebno isključili, ali ajde.

Kad dođe ranked i to, nadam se da će se stvorit jedan mali community di će se igrat ozbiljnije, dotad rokanje po publicu i ruganje :)

Jarvan kaže...

MW2 je bio fenomenalan.

Da su stavili dedicated servere, još danas bi se igralo.

Upravo izostanak servera je bio razlog zakaj je igra pokopana.

Slažem se, mw2 mi je najdraži na kojem sam ostavio najviše, ali ww2 će imati dedije, i sad kad su patchali i složili sve,osjetno bolje radi sve, nego kad su stavili p2p, što je logično, ali opet, znači ipak se krpa, a ne puštaju da bude dead game.

11 godina
odjavljen

Osobno sam volio sve COD-ove do Bo2. Neke manje neke vise, ali svi su oni bili okay. Ali od tog MW2 konzolizma COD je izgubio dusu na PC-u.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
GreenDevil kaže...

Da li je itko od ljudi koji kritiziraju igru probao igrati istu ili samo gledaju po youtube-u komentare i review-e? 

Vjerujem da je najbolje vlastito iskustvo a ne mišljenja drugih, to vas u konačnici i karakterizira kao osobe, ako imate vlastiti stvar i konkretno te racionalno mišljenje.

Osobno imam 10 sati SP-a koji je zabavan i sa dobrom pričom koja je definitivno filmska ali super zamišljena i sa elementima svih nam omiljenih (barem vjerujem da većini) filmova/igara sa ratnom tematikom (band of brothers, saving private ryan, COD1, 2 itd). Slažem se da je AI čak i na veteranu jako loš i nekad smanjuje doživljaj igranja (povećanjem težine samo se povećava bullet power od protivničkog AI-a, dok je friendly AI podređen tome da prati glavnog igrača). Svi likovi su posebni te ih se lako zapamti i ostanu u sjećanju na način da svaki ima svoju priču i karakter.. Također SP ima otprilike 7 sati gameplay-a na veteran težini, 10-tak ako se želi sve skupiti i otključati. PROBAJTE!

MP sam skupio preko 20-tak sati. Zanimljiv je, zabavan, sadržajan i još ga čeka dosta unaprijeđenja. Istina je da nema servera kakvih bi trebalo biti SADA, bilo ih je PRIJE i bit će ih KASNIJE, no nema ih TRENUTNO i to ne znači da svaki review mora pljuvati po igri zbog toga. Zar ne? Ingame exp i doživljaj igranja općenito je zabavan. Postoje gamemodovi koji su više od običnog shot and run or run and get shot, S&D i novi WAR su dokaz tome. Također, za PC još TEK DOLAZI dosta toga što je na konzolama otključano, tako da će se sadržajno još više toga otključati (a već sada ima sadržaja previše, vjerujte previše). PROBAJTE!

Zombie mode nisam probao niti sam ga ikada igrao no kao i vi koji kritizirate, drugi ljudi govore da je dobar i najbolji od ponuđena 3 mode-a. Ne mogu stvarno komentirati jer nisam probao pa ono. PROBAT ĆU!

Presao sam igru i mrzio je. Zadovoljan? Ili sam i dalje COD hater? Multiplayer ce biti unisten sada kad se ubace nova oruzja i weapon veriants u jebene supply dropove.

https://www.reddit.com/r/WWII/comments/7e5hfs/call_of_duty_wwii_new_weapon_pics_information/

12 godina
protjeran
GreenDevil kaže...

Sinek, nisam hejter, probao sam je u beti.

Ono što sam vidio nije mi se posebno svidjelo, i zaželio sam se igre čisto iz ljubavi prema CoD 2.

Ali kad sam vidio da će se dogoditi igri isto što se desilo Advanced i Infinite Warfare sa online komponentom (tj. već se događa, i ranije nego ovim modernim), hvala ali nebi, radije ću uplatiti tih 350 kn il koliko već kćeri na štednju. Žao mi je dati novce za igru s fokusom na MP, kada ga neću imat s kime igrati.

Igra ko igra je onak, OK, više/manje sve viđeno, reciklaža ... ali kvalitetna reciklaža. Šteta što su zadržali brzi gameplay ko u prethodnim naslovima, samo fali jetpack i wallslide i komplet je tu. Jednostavno fali WW2 osjećaj, ostao je samo u naslovu.

SP neću komentirati jer je PREKRATAK, i bez obzira na to, nemaš razloga ni načina igrati ga par puta, što znači da sat SP kampanje košta više nego sat radnik u hrvatskoj.

15 godina

ima tko da igra mp da mi testira kako mu se puni procesor?

meni nakon što sam stavio 1060tku, proc radi an 100% i imam nenormalne stutere radi toga.

Može netko vidjeti kako se ponaša cpu dok igra u msi-ju ili nešto, hvala.

https://www.reddit.com/r/WWII/comments/73gmmf/100_cpu_usage_on_i5_4690k_at_39ghz/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

meni nakon što sam stavio 1060tku, proc radi an 100% i imam nenormalne stutere radi toga.

https://www.reddit.com/r/WWII/comments/73gmmf/100_cpu_usage_on_i5_4690k_at_39ghz/

Isti problem imam i ja, doduše igram se na laptopu ali je također u pitanju gtx 1060 i i5 procesor koji radi od 80 do 100%. Igra mi radi na high detaljima na lockanih 60 fpsa prvih 10-ak minuta i onda kreće problem, svakih otprilike minutu mi padne fps sa 60 na 1 na sekundu i vrati se opet na 60 fpsa, primjetio sam da je gpu usage kad se dešava to na 0% što opravdava pad fpsa, e sad zašto se to događa nemam pojma. Iako danas sam uspio odigrati 4 War partije bez ikakvih dropova, doduše stavio sam sve na low, a neki dan mi je i na low detaljima bio prisutan problem,a i na community-ju vidim da se dosta ljudi žali na frame dropove i optimizaciju.Čak sam pomislio da je možda zbog nedostatka rama jer imam samo 8 gb ali sam vidio da pojedinci i sa 16 gb rama imaju isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2017 17:22 (lobotomac90).
11 godina
Jarvan kaže...
GreenDevil kaže...

Ali kad sam vidio da će se dogoditi igri isto što se desilo Advanced i Infinite Warfare sa online komponentom (tj. već se događa, i ranije nego ovim modernim), hvala ali nebi, radije ću uplatiti tih 350 kn il koliko već kćeri na štednju. Žao mi je dati novce za igru s fokusom na MP, kada ga neću imat s kime igrati.

.

Fps cap 90/nepostojeći anticheat...nedostatak supporta za pc community je ugasio ta dva nastavka...toga nema u WW2 prema tome nemogu se uspoređivati.U jedno sam siguran ako još uvijek Bo3 nije zamro na PC-u,nebude niti ovaj Cod...mali hint...za bo3 sam uzeo season pass...Infinite Warfare nisam...WW2 uzimam... niz je još uvijek pozitivan 

15 godina
lobotomac90 kaže...
fila2208 kaže...

Isti problem imam i ja, doduše igram se na laptopu ali je također u pitanju gtx 1060 i i5 procesor koji radi od 80 do 100%. Igra mi radi na high detaljima na lockanih 60 fpsa prvih 10-ak minuta i onda kreće problem, svakih otprilike minutu mi padne fps sa 60 na 1 na sekundu i vrati se opet na 60 fpsa, primjetio sam da je gpu usage kad se dešava to na 0% što opravdava pad fpsa, e sad zašto se to događa nemam pojma. Iako danas sam uspio odigrati 4 War partije bez ikakvih dropova, doduše stavio sam sve na low, a neki dan mi je i na low detaljima bio prisutan problem,a i na community-ju vidim da se dosta ljudi žali na frame dropove i optimizaciju.Čak sam pomislio da je možda zbog nedostatka rama jer imam samo 8 gb ali sam vidio da pojedinci i sa 16 gb rama imaju isti problem.

Hvala na odgovoru.

Danas sam stavio 1060 u komp i ona je hladna, preko kurca odradi sve što treba ali proc je na 100 stalno. Nema smisla, ne vjerujem da je i 4670k odjednom obsolete, a nije nikad ni zaštucao, i sad će na jednom codu, ofc. 

Molim vas može tko još vidjeti malo usage i uključiti se u raspravu, da vidimo u čemu je bed. 

Hvala 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice