Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.196.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran

Tko je već kupio igru kaj mora PLAĆAT HEBENI PATCH????????????

lol

pa nisam console user

kraj priče

retardacija je to obična...nabijem trend DLC-a i sve koji pate na to

SJETITE SE PATCHeva ... nekad su NORMALNI developeri izdavali PATCHEVE a ne zakrpice od 2kb-a..a sve veće od 10 MB naplaćivali

ma daj

u CoD4 je došlo do patcha 1.7 .. sve skupa (ako se sjećam) 700 MB

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
9 2 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
pirat kaže...

I na konzolama su citeri...xd

ma to je sa ljestvicama to ne smeta nikom u igri

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

I na konzolama su citeri...xd

Ma dok su samo takvi sve 5. :)

Fućka mi se za ljestvice i gluposti, bitno da ne ometaju u igri. Inače toga sa ljestvicama ima i na xboxu koliko sam vidio. Frajer je imao kill streak 1000 upisan u statistike. Drugi dan ga nije bilo. Valjda ban...

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
doxy kaže...

lol

pa nisam console user

kraj priče

SJETITE SE PATCHeva ... nekad su NORMALNI developeri izdavali PATCHEVE a ne zakrpice od 2kb-a..a sve veće od 10 MB naplaćivali

ma daj

ne 1.6 ti ima 298mb a 1.7 ima 40mb

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

lol

pa nisam console user

kraj priče

ma daj

Nećeš morati plaćati patch nego DLC. To su dvije različite stvari.

Ovih 700 mb je bilo skupa sa mapama itd. dakle skupa sa DLC-om.

Patchevi će i dalje biti besplatni.

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

lol

pa nisam console user

kraj priče

ma daj

ne u 1.6 patchu su 2 mape zato ima 300mb

17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

lol

pa nisam console user

kraj priče

ma daj

o čemu pričaš

u četvorci NIJE BILO DLC-a

patchevi su bili samo, a i ovo u zadnje vrijeme po većini igara prodaju muda pod bubrege, ono kaj TREBA BITI obični patch nazovu DLC i naplate

17 godina
neaktivan

DLC-ovi su u COD4 bili uključeni u patcheve. Ne znam jel se praviš bedast ili kaj?

COD4 je imao 2 DLC-a, oba su bila uključena u patcheve.

EDIT: Objavljeno 2008-02-05 10:29:09

New multiplayer maps for Call of Duty 4: Modern Warfare will be available for download this spring according to a press release issued yesterday. It's the first DLC since the game's debut in November.

"We've demonstrated our commitment to delivering the best multiplayer experience in Call of Duty 4: Modern Warfare and that continues with our plans for new downloadable content," said Robert Bowling, Infinity Ward Community Manager. No specific information on the new maps was given; the release described them as a "variety of intense multiplayer locales," which really tells you nothing.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:02 (Danny_HR).
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
DLC-ovi su u COD4 bili uključeni u patcheve. Ne znam jel se praviš bedast ili kaj?

COD4 je imao 2 DLC-a, oba su bila uključena u patcheve.

da i bili su sponzorirani i zato ih se nije placalo inace bi se placali ko bilo koji drugi dlc

17 godina
neaktivan
I da, sponzorirala ih je nvidia ako se ne varam.

P.S. Nisam siguran jel COD 4 imao dva ili jedan. A COD:WAW je imao 2.
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

ma waw ih je imao dosta mislim kad bi ih sve skinuo (do 1.6) bilo bi preko 3gb dobije se oko 3-4 zombie mape i 3-4 obicne mape tak nekaj

17 godina
Danny_HR kaže...

Call of Duty WaW ima 3 "DLC" i uredno se nalaze sponzori da bi to izaslo na PC-u, a to ako neces kupit nemoras ti ne stoji bas previse, jer koristis IWnet a ne dedicated servere pa ako nemas/nemozes izdvojit novac za DLC nisi u mogucnosti naci server sa starim patchom zar ne, nego ces biti prisiljen da ga kupis ako zelis da igras, ali vidim ti si se vec zarazio sa konzolitisom tako da je rasprava s "bolesnicima" nepotrebna Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

KAJ TI BRIJEŠ!

ja ti pričam o DLC-ovima koji SE PLAĆAJU ... ovi đabe su za mene patchevi i nikaj više, a ti se lovi za slamke, gramatičke greške i ispravne nazive, zaboli me za to

meni je bitno da nemoram opet dat neke novce za magarca u vreći

EDIT:

D3vil je u pravu totalno, reko je ono ka jsam ja zaboravio lol...

@ Danny, ti xi xbox user i radije otvori temu xbox mw 2 ili slično, jer ti pričaš o mw2 a igraš na konzoli i tebi je to normalno, nama nije, nama je to retardirano

kaj se mene tiče patch mogu nazvati i EKSPANZIJA, samo nek je kao DOSAD BESPLATNO jer smo KUPILI IGRU, pošto nema DEDICATED servera (konzolaše zaboli kita za to) mi SMO OVISNI o updateovima i DLC-ovima ...

ali kako bilo da bilo, ak igru poprave s dlc-om do nekih 50 kn ... uzeo bi ga samo da nemoram ova govna trpit,čekat po 20 minuta da odigram rundu i trpit hrpu njemačkih poluretardiranih klinaca

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:33 (doxy).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Call of Duty WaW ima 3 "DLC" i uredno se nalaze sponzori da bi to izaslo na PC-u, a to ako neces kupit nemoras ti ne stoji bas previse, jer koristis IWnet a ne dedicated servere pa ako nemas/nemozes izdvojit novac za DLC nisi u mogucnosti naci server sa starim patchom zar ne, nego ces biti prisiljen da ga kupis ako zelis da igras, ali vidim ti si se vec zarazio sa konzolitisom tako da je rasprava s "bolesnicima" nepotrebna Namigiva

Kako ne?

Nećeš biti prisiljen, biti će mnogo ljudi koji neće kupovati dlc.

Uostalom na konzolama nikad nije bio dedicated servera i uvijek je bilo ljudi koji igrju dlc i onih koji ne igraju.

DLC nema apsolutno nikakve verzije sa patchom, to morate shvatiti. Ako nemaš DLC možeš i dalje igrati na svim serverima koji ne koriste DLC jer za razliku od dosadašnje prakse on neće biti uključen u patcheve. Tako da DLC nema veze sa starim i novim patchevima.

Uzmi primjer BF 2142. Imaš igru, imaš booster pack, koji je zapravo isto kao i DLC samo što dolazi na disku. Ako nemaš booster pack igraš na "vanilla" serverima. Ako imaš, možeš igrati i na serverima sa novim mapama. Nema veze sa patchevima. Isto tako će biti sa COD MW2. Ovo je nova praksa u COD franšizi, ali drugi ju developeri koriste uredno.
Dapače,  puno igara ima DLC, plaćali se oni ili ne.

doxy kaže...

KAJ TI BRIJEŠ!

ja ti pričam o DLC-ovima koji SE PLAĆAJU ... ovi đabe su za mene patchevi i nikaj više, a ti se lovi za slamke, gramatičke greške i ispravne nazive, zaboli me za to

meni je bitno da nemoram opet dat neke novce za magarca u vreći

To što su za tebe patchevi ne znači da to i jesu. Igrom slučaja su bili uključeni u patcheve jer im je tako pasalo.

Ne moraš dati novac ako ne želiš i uredno možeš nastaviti sa igrom i instalirati svaki novi patch samo ne koristeći DLC mape.

Jel to tako teško za shvatiti?

Doxy, igru će popravljat s patchevima a ne DLC-om. Kak da ti to nacrtam.

I to što sam ja COD:MW2 uzeo na xbox ne govori apsolutno ništa, zasigurno PC igram duže od tebe i defintivno znam šta je PC gaming. Ako ništa drugo bar znam razliku između DLC-a i patcha. LOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:37 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

Rekao sam ti.

Otvori temu XBOX ili nekaj slično, jer rasprava na ovaj način se vodi oko konzolaških brija, mi pričamo o verziji za PC, a i razmišljanje ti je "konzolaške prirode".

Ponavljam, mogu nazvati to kako god žele, samo neka ne muzu novce od nas.

Community je ovako praktički nepostojeć, zamisli si ovih bijednih par ljudi koji igra mw2 na PC-u da se prepolovi DLC-om, jer ovi kaj ga ne kupe neće moć igrat s ovima koji ga imaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Pa nitko nije rekao da če se naplačivat DLC za PC.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ljudi neće kupovat DLC-ove nego će ih skinut - šta i treba (kao DA:O, kupio sam igru, ali sam skinuo DLC-ove jer je to za mene bezobrazno šta su počeli radit, prodat mi oklop i jednu misiju za 150 kuna - f*ck off). A ako igra neće biti patchirana znači da će bez problema moći igrat na netu.

Prije se je bunilo kako pirati ne podržavaju proizvođače bla bla, a sada kada ovi muzu na sve moguće načine, nikom ništa. Nula bodova. Pa na kompjuterima su uvijek bili patchevi besplatni i ekspanzije koje su se plaćale. Yebali ih ti DLC-ovi..

Ja mislim da sam čito da će se naplaćivat DLC za PC....

Već sam dobio žuti u ovom topicu zbog offtopica, sigurno sljedi opet...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:38 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
pirat kaže...

Rekli su više puta. Zato se i bunim. Lol

16 godina
moderator
doxy kaže...
pirat kaže...

Rekli su više puta. Zato se i bunim. Lol

Ma ja mislim na ove iz IW ne na naše forumaše.

BTW ovaj mjesec bi trebao neki patch malo veći...?

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Rekao sam ti.

Otvori temu XBOX ili nekaj slično, jer rasprava na ovaj način se vodi oko konzolaških brija, mi pričamo o verziji za PC, a i razmišljanje ti je "konzolaške prirode".

I ja a pričam o PC verziji...

Nema potrebe otvarati novu temu jer se radi o istoj igri.

Konzolaške brije? LOL

Moje razmišljanje nije konzolaške prirode već je lucidno i objektivno. Ti uletavaš bez znanja razlike između DLC-a i patcha i govoriš kako developer nije fer što prodaje DLC? Daj odrasti.

Budući da radiš isti posao kao ja pitat ću te nešto...

Kad napraviš idejni i glavni projekt za nekoga, zašto posebno naplaćuješ izvedbeni, kad je on isto to samo sa dodacima?

Naplaćuješ taj dodatni rad koji si radio, plan oplate itd. Ali zašto kad ti je taj projekt stranka već jednom platila...

Odrasti prvo, pa ćeš shvatiti kako svijet funkcionira i kako se svaki rad može i treba naplatiti, onda imaj obraza doći i zahtjevati nešto besplatno.

17 godina
protjeran

@Danny

Jesi siguran da si "gamer" duže od mene?... ja se nebi kladio u to...haha. Ako imam 21 godinu to ne znači da sam "friški".

Znam dobro razliku između DLC (Dull content, ilitiga Downloadable content) i patcha...dosad su se u SVIM igrama naplaćivali osim u CoD serijalu .. i bili su ustvari patchevi s pokojom mapom...kažu da je "patch 1.6" DLC

ma nemoj

haha

patch 1.6 (dlc) je zbroj patcheva 1.3, 1.4, 1.5 ... nikaj više ...

DLC je novi termin za krađu kod devova, to je malo veći patch ... prevelik da bude patch, a premalo da bude ekspanzija...pa izdaju ko DLC i naplate

to ne odobravam

neka lijepo daju OBIČAN patch, ili nek si stvarno daju truda i naprave EKSPANZIJU...

Ne Danny, ne brkam pojmove, ti si taj koji puši njihove lovačke, njihovo slovo uzimaš kao pravilo i zakon...e pa nabijem ja njihov DLC...

EDIT:

Ja da odrastem?

Čuj, nisam ja pisao ZAKON O GRADNJI ... koliko znam patch i dlc se ne spominju nigdje u nijednom zakonu.

Gledaj, ako sam KUPIO njihov proizvod, onda ZAHTIJEVAM nekakvu podršku kao korisniku, ja sam njih podržao kupivši igru...mogao sam je skinuti, zadnje vrijeme se trudim ne biti pirat samo da se smanji stopa piratstva i popravi kvaliteta proizvoda.

Ako kupim nekaj od njih, bilo bi u redu da onda to malo poprave, nakon nekog vremena u patchu ili DLC-u uvale mapu, dvije, a ne za 2 mape da uzmu 100 kn ili slično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:51 (doxy).
Moj PC  
9 3 hvala 0
16 godina

Ma možda se nebude naplaćivalo kao što se nije naplaćivao za operation flashpoint 2.

Ali ništa nije potvrđeno, kad su na twitteru pitali bowlinga za to rekao je da nezna jer još nisu ni poćeli raditi dlc.

EDIT: ali da ih daju besplatno nebi se bunio, barem bi se tako malo iskupili zato što nema ds.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:58 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Gledaj, ako sam KUPIO njihov proizvod, onda ZAHTIJEVAM nekakvu podršku kao korisniku, ja sam njih podržao kupivši igru...mogao sam je skinuti, zadnje vrijeme se trudim ne biti pirat samo da se smanji stopa piratstva i popravi kvaliteta proizvoda.

Ako kupim nekaj od njih, bilo bi u redu da onda to malo poprave, nakon nekog vremena u patchu ili DLC-u uvale mapu, dvije, a ne za 2 mape da uzmu 100 kn ili slično.

Podršku kroz patcheve ćeš dobivati neovisno o DLC-u. Bilo bi u redu da uvale mapu dvije? Bilo bi u redu da ti ubaciš nekom garažu đabe kad mu već radiš kuću od 200 kvadrata?

16 godina
moderator
doxy kaže...

Za 6 mapa i nove modove če uzet ~10$(ako če uzet)

"zadnje vrijeme se trudim ne biti pirat"(nemožeš ti biti pirat,ja sam pirat...Smijeh)

17 godina
neaktivan

Ekipa jel i vama stoji na "connecting to IWnet" kad ocete prat MP?

17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

Podršku kroz patcheve ćeš dobivati neovisno o DLC-u. Bilo bi u redu da uvale mapu dvije? Bilo bi u redu da ti ubaciš nekom garažu đabe kad mu već radiš kuću od 200 kvadrata?

Ajd mu napravi đabe...koliko sam upoznat s našom dragom komorom, nema đabe, za to se plaća kazna ak đabe napraviš...

dok bi oni za svoj proizvod za koji su dobili novce trebali nam kroz PODRŠKU nakon nekoliko mjeseci dat mapu dvije, jer ipak mi ćemo kupit njihov sljedeći proizvod...

da ima Dedicated servera, bilo bi i mapa i modova...ovak pljugica.

@mislav_01

da..meni tak danima već, ponekad mi treba 20 minuta da uđem na neki "server"

to sve skupa im nevalja nažalost, a igra ima potencijala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 11:00 (doxy).
17 godina
neaktivan

Offtopic: komora je zak*rac...svi idu ispod cijene komore (pogotovo u ovo recesijsko vrijeme kad je ta grana gosp. u losem stanju) koja to ignorira al sta ces konkurencija je na trzistu ogromna, a ista ta komora (iako sam arhitekt buduci) jako pogoduje arhitektima, sve u svemu sranj*e Belji se

Grrrr idalje mi stoji na IWNet is crap...Prvi put da mi se to dogodilo tho, a baš sam mislio bacit par parija sad...Sto se tice DLCova slazem se da bi bilo dobro da daju par besplatnih mapa. Npr. u Killing Flooru su dali besplatni DLC mape, oruzija, klasa dok se simbolicno naplacuju stvari kao novi izgled lika. Mogli bi nesta tako radit i za CoD tipa, besplatno par mapa a naplate nesta dodatno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 11:04 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Kao što je netko ovdje već prije spomenuo, mislim baš Doxy, probleme imam samo kada se pokušavam spojiti na Ground War (Znam da igram na xbox, ali isti je servis pa bi trebalo biti isto). Tu me ubija čekanje ponekad stvarno dugo traje. Na ostale modove se relativno brzo spojim. Možda je do toga što najviše ljudi "puca" baš na taj mod.
17 godina
neaktivan

iw nam je dužan besplatni dlc. ipak je izbacio dosta stvari koje smo volili. moraju sad bit pravedni.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran

DLC ce se naplacivat. Samo sto ne pise koliko ce to kostat. Dakle DLC, a patchevi su besplatni. U stvari lijepo pise: DLC Maps.

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:00 (Tallahasee).

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice