Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
dayvee kaže...

Da ne ispadne da reklamiram. Imate ovdje key za 200 Kn, radi, ja sam ga uzeo, igram MP već 2 dana.

http://www.lioncorpkeys.com/

Pa razmislite. Meni je igra super.Osmijeh

!!!VAŽNO!!!

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1031758

Steam je počeo brisati keyeve kupljene na taj način. Uživaj dok možeš, a ostali nemojte ni pomišljati na ovo, niti na bilo koji drugi web store koji prodaje samo keyeve.

Službeno priopćenje:

I am sorry but you all did not purchase from a legitimate retailer. It is recommended that you contact the seller to request a refund.
In the future, you should only buy unopened retail boxed copies from legitimate retailers or purchase via legitimate digital download services such as Steam and Direct2Drive.
Future threads on the issue will be closed. If you have any questions/comments, please contact Steam Support.

EDIT: boldah, jer mislim da je ovo važna informacija da se ne bi oženili za 30tak eura

EDIT2: citirah službeni post sa steama za slučaj da link ne preživi do jutra jer su već zatvorili par tema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 2:16 (dekstroza).
15 godina
neaktivan

Ovi sto se premisljaju dal kupiti igru procitajte forume i misljenja korisnika,trenutno se ne isplati kupiti org,jel mp nije napravljen da se moze uzivati jos u njemu mozda ce popraviti,a do tad nadite nesta drugo kao zanimaciju i usput cete ustediti nesta novaca,kupite igru kad sve probleme rijese,em ce biti jeftinija em cete moci igrati bez ikakvih problema "lagova",mislim zar ima smisla sad,neznam kako bi sad neka ekipica mogla mix nekakav odigratCool

Sada ima da me popljuju svi ljubitelji codaCool(pod tim mislim na ove smrkljavce koi ni neznaju sto igraju osim sto je to kul i inMršti se)

CHE
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 5:26 (carcharodon).

3 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne slušajte ga jer baljezga.

Ja kao prvenstveno ljubitelj BF serijala kojem COD nikad nije bio pretjerano dobar uživam u MW2. Zabavno je i zarazno.

Problemi su toliko rijetki da mi ne predstavljaju neku pretjeranu muku. Da samo velim da sam više problema imao sa PB u COD4 nego što je to slučaj ovdje.
Lagova nema puno...

U krajnjem slučaju obratite pažnju na komentare inače jako kritičnih ljudi pa će vam biti jasno da Carcharodon baljezga. Jer ljudi koji imaju problema su mahom pirati.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan

Ti nemas pojma sta pricas citaj postove i vidjeti ces koliko ih koi su dali novce su nezadovoljni,i ja nemam nikakav primjerak igre ni neigram cod,jedini koi baljezga ovdje si ti i tebi slicni ako ti volis dati 300kn za nesta sto ne radi kako treba samo naprijed na takvima activison zaradujeCool

Uostalom kazem da se ne pozuruju oni koi zele imati org jer zele igrat online jer trenutno to ne funkcionira kako treba,nigdje ne kazem da je to zlo i da ne treba uopce kupiti,nek se strpe malo a ti i tebi slicni kupujte i ubuduce neispitane proizvde i onda se molite da radi sve kako treba,a kad shvatite da ste dali tolike novce za nesta sto ne opravdava cijenu onda udarajte glavom od zid .

CHE
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 9:02 (carcharodon).

1 9 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni radi sve kako treba na xboxu.

SVIM frendovima koji ga imaju radi sve kako treba na PC. A od mojih bliskih frendova 7 ih ima MW2. I svi uživaju i nemaju apsolutno nikakvih problema. A da ne pričam o onima koje znam samo preko interneta. Jer ni oni nemaju probleme...

Baljezgaš. Pričaš o nečemu šta nisi probao i ne znaš kakvo je.

Nađi mi te koji su kupili a da imaju probleme tu na forumu. Pliz.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 9:07 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

Omfg sve si rekao,lol

CHE

2 2 hvala 0
16 godina
protjeran

Sad gledam na games.co.uk pa razmisljam da kupim MW2.

Oni koji su kupovali koliko im je trebalo da igra dodje jer ako puno treba radije cu je skinut.I s kojom karticom se placa.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...

Oni koji su kupovali koliko im je trebalo da igra dodje jer ako puno treba radije cu je skinut.I s kojom karticom se placa.

ja sam kupio sa www.base.com

s poštarinom cca 270 kn, poslana 12.11.2009.  Jos nije stigla, plaćeno MastercardomNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 10:07 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Vrijeme potrebno da stigne varira.

Meni je stiglo za 7 dana.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/kako-kupiti-igru-wwwgamecouk/207333.aspx

Tu imaš sve potrebne informacije.

17 godina
protjeran

evo

bio sam u svojoj pošti

nisu nikaj zaprimili još, žena kaže da jep oslano najvjerojatnije po pismo jer je kutijica s cd-om...i da je već moralo stić

uzela je moje podatke i probat će popratit tog vraga i javit mi kaj je s tim...

al kak stvari stoje nikaj do ponedjeljka...

pa si računaj, poslano 9.11...možda stigne 23.11...a možda i kasnije

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim da je problem u tom dvd.co.uk.

Meni zbilja sa gamea nikad više od 7-8 dana nije trebalo. Nekad i manje. :)

Ma da je sigurno razlika i to što sam ja u ZG.
17 godina

A balansiranje im je super. Nije se dogodilo samo jednom da stavi nas šest sa od lvl 3 pa do 19, 20, a u drugih šest 3 igrača lvl 55, jedan 60 i osali kakvih 40. Prva liga. +5

Plus kada ljudi napuste igru pa igramo 4 partije nas dvoje protiv ekipe od šestero igrača sa 50 lvl-ima.

6/5 ocjena

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 10:24 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kao što je već rečeno, leveli ne znače apsolutno ništa.

Timovi se balansiraju u odnosu na K/D, preciznost etc...
16 godina

Neznam što ti prićaš ali meni igra radi sve fino i maksimalno uživam u njoj.

Ima ih više tu na forumu koji isto uživaju. Nemaju problema.

Ali opet bilo bi ljepše da stave DS, ali i tako je jako dobra, zabavna igra samo što bi DS donio još više zabave.

Meni je tako sa manje ljudi ljepše igrati imaš nekako više mjesta za napraviti nešto, a ne tamo se crko svako malo. I zamisi si kako bi izgledalo da ima 50 ljudi i da svako imaj jedan killsteak to bi bilo neigrivo, zato su i stavili manje ljudi da na nebude ko cod4, svako malo air ili heli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Kao što je već rečeno, leveli ne znače apsolutno ništa.

Timovi se balansiraju u odnosu na K/D, preciznost etc...

Da da, baš ništa ne znače! Ja koji sam lvl 10-13 i igram igru par sati, naspram onog koji je lv 50 i zna skoro sve mape napamet. Da, da, apsolutno ništa ne znače... jednaki smo ja sa 13 lvl i ovaj sa 60.

dotore1
16 godina
moderator
M_dipl. kaže...

Slažem se s Dannyem, na stranu sve, po meni je MW2 MP lošije odrađen nego u MW1, ali radi, relativno brzo se spaja i nema skoro nikakvih problema, ponekad se čeka minutu-dvije na spajanje, ponekad se usred igre host mijenja pa to traje ali mimo toga MP šljaka kako treba, meni nije nešto sad ekstra zabavan ali razumijem zašto je ostalima, tako da nema potrebe da se baljezga, posebno ako nemate igru...

MP je jedino lošiji od MW1 MP samo zato što nema dedicated servera,što se možda i promijeni.

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
moderator
doktor1 kaže...

Da da, baš ništa ne znače! Ja koji sam lvl 10-13 i igram igru par sati, naspram onog koji je lv 50 i zna skoro sve mape napamet. Da, da, apsolutno ništa ne znače... jednaki smo ja sa 13 lvl i ovaj sa 60.

A kako si se snašao na cod-u4,pa snađi se tako i tu.

sry na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 10:29 (pirat).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Apsolutno!

Ja sam trenutno lvl 32, i igram često protiv viših levela od mene i gotovo stalno sam u top 3-4 na serveru na kraju runde.

Nije bitan level već kako igraš. Netko sa lvl 70 je sigurno lošiji od mene, a netko sa lvl 5 me owna cijelu rundu. Ovo se dešavalo nebrojeno puno puta. Dakle...

16 godina

Prvo gleda po pingu i da ste si što bliže, da izađe manji ping.

Onda skill. Pa ja i pirat smo igrali protiv tima gdje su bili prestige 3 i 4 pa samo ih strgali tako da je bit kako igraš. S time da su sa nama bili još tri oko lvl 20, a kod njih tri oko lvl 40.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 10:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma kakvo snalaženje. Hoću reć da im taj sustav šamara igrače bez ikakog reda, veze i čega već. I onda su bacili bombu da "lvl ništa ne znače" jer ovaj do 10 lvl je jednak onom od 50-tog jer su jer su isti broj puta pogodili čovjeka u guzicu.

I kako ću se snać kada nas ostane dvoje protiv šest?? A to se događalo! Znam kako ću se snać - ESC - Leave Lobby jer, naravno nema autobalansa...

EDIT:

Hm, ako prvo gleda po pingu, znači, ja za 6 mjeseci kupim igru, prvi put igram COD na netu, traži mi najmanji pinig i hopa ubaci me u meč sa opakim igračima koji nisu ispod lvl 55. Ja krenem, bum, nema veze, krenem opet, bum..... I kako ću naučit igrat.. (primejr)

I ako je to dobro šta traži po PING-u onda neznam tko je lud. Da ti nemožeš izabrat gdje ćeš igrat, u kojoj skupini, bla, bla... Konzolitis multipleyeritis

Hoću reć, u/rali su multiplayer i to je to. Nema dedicated, nema autobalansa, šamara te po serverima ko idiota, nema lean-a, tražeči servere nikad nije našao nešto ispod 100 pinga...

Samo su prebacili igru sa konzole na PC i to je to.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 10:44 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pretpostavljam da Autobalance gadno nedostaje...užas

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da nekoliko se puta netko žalio na nedostatak autobalansa. Nax jučer i još jedan frend neki dan.
Tako da to priznam.

Ali moram reći da na xboxu to nisam primjetio, valjda ekipa manje odlazi iz mečeva.
16 godina
doktor1 kaže...

Ma kakvo snalaženje. Hoću reć da im taj sustav šamara igrače bez ikakog reda, veze i čega već. I onda su bacili bombu da "lvl ništa ne znače" jer ovaj do 10 lvl je jednak onom od 50-tog jer su jer su isti broj puta pogodili čovjeka u guzicu.

I kako ću se snać kada nas ostane dvoje protiv šest?? A to se događalo! Znam kako ću se snać - ESC - Leave Lobby jer, naravno nema autobalansa...

EDIT:

Hm, ako prvo gleda po pingu, znači, ja za 6 mjeseci kupim igru, prvi put igram COD na netu, traži mi najmanji pinig i hopa ubaci me u meč sa opakim igračima koji nisu ispod lvl 55. Ja krenem, bum, nema veze, krenem opet, bum..... I kako ću naučit igrat.. (primejr)

I ako je to dobro šta traži po PING-u onda neznam tko je lud. Da ti nemožeš izabrat gdje ćeš igrat, u kojoj skupini, bla, bla... Konzolitis multipleyeritis

Hoću reć, u/rali su multiplayer i to je to. Nema dedicated, nema autobalansa, šamara te po serverima ko idiota, nema lean-a, tražeči servere nikad nije našao nešto ispod 100 pinga...

Pa kako si se onda snašao COD4, pa tamo si došao na server a nije ti biralo po skilu, tu ti barem gleda po skillu. U svakoj igrici se trebaš naučiti na stazu, uvjek buš od početka slabi jer si novi u igri, to je normalno. Ako buš duže igro buš bolji.

I prvo traži od 50 ping, a onda dalje i meni uvije nađe negdje 80ping.

Autobalance jest problem u nekim slučajevima, DS bi dobro došao ali dobro je i tako, a na to da nema leana sam se već priviknuo.

EDIT: bolje da su maknuli lean jer bi možda opet bio bagovit kao

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 11:22 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ma nisu, PC ima podršku za miš i tipkovnicu i ingame text chat. hehe

Namigiva

17 godina
neaktivan

Evo sam prešao SP i mogu reći da sam veoma zadovoljan, samo što su je mogli produžiti malo više, trebalo mi je samo oko 5 h da je prijeđem, lijepa priča o domovini, izdaji i naravno pucnjavi...hehe, veoma zadovoljan, jedva čekam idući COD o čemu god bio...premda mislim da će idući bit MW3 jer koliko sam vidio nakon prijeđene igre makarov je još uvijek živ??

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A vidis, ja imam manjih problema sa igrom . .

Dok igram, lagg se toliko ne primjeti . .

Ali kada im IWnet trazi igrace, ono kada podje <50, <60, <70 itd . .  meni tek na <100 podje da izlistava igrace, na 110 ih uglavnom najde sve , i onda cekanje da mech pocne, pa ako netko izadje, resezira se sve, pa onda ponovno isto sranje :/

Tako da nekad cekam i 10min da mi nadje pristojan mech . .

Frendu mi nalazi odmah na 60 ili 70, i  ne ceka dugo . .

Trazio po netu ping rijesenja, nikako naci . .

Igra je original, NAT type: open . .

A konekcija

Download: 3072 kbps

Upload: 256 kbps

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 11:53 (rulF).
17 godina
Danny_HR kaže...
doktor1 kaže...

Ma nisu, PC ima podršku za miš i tipkovnicu i ingame text chat. hehe

Namigiva

Čudno, dobro da nisu i to "zaboravili" pa da moramo kupit 360 kontoroler... Smijeh

Nešto ovako:

"Sorry, but we think that playing on 360 controler is much better than with keyboard/mouse and there will not be support for mouse on PC version because this is new revolutionary PC 160 gaming. Forget dedicated, forget lean, forget ping, forget logitech G15 and Razer mouses, infinity ward have new stuff" Smijeh

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 11:53 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Da li zna netko kako taj nat stavit da je open na Siemens gigaset SE555 wlan ruteru? Oni linkovi na iw stranicama di je kao objasnjeno su beskorisni

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Da li zna netko kako taj nat stavit da je open na Siemens gigaset SE555 wlan ruteru? Oni linkovi na iw stranicama di je kao objasnjeno su beskorisni

portforward.com

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:58 (dekstroza).
16 godina
neaktivan

Stiglo danas s dvd.co :-D

11 dana čekanja....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice