Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Devil Ricky kaže...

hehehe...decki onaj ko je pirat je stwarno maher...treba znati to napraviti kaj oni mogu...ja sam za to da mogu svi igrati mp...dal ste razmisljali da ima i djece koja bi zeljela igrat MW2 preko interneta a nemaju 400kn da si priuste tu stvar...Budimo realni...necu vise komat u vezi s piratima da ne dobijem banNamigiva...pozzz

Da li si ti pomislio da bi neki odrasli ljudi (uključujući i mene) volili imati i voziti Aston Martin? E sad, budući da većina nema love za njega ( tu spadam i ja), da li to znači da ga trebam ukrasti?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
odjavljen

God bless zens0red!

For those about to *rack - We salute You!

Eto, toliko o piratima. Sad mogu u miru isprobat jel MP valja i jel se isplati dat 300kn za igru. Iskreno se nadam da da. Jer, konfa mi i baš nije nešto a pljunuti 300kn u igru koja neće radit i koju neću moć igrat u MPu normalno (bez laga i sličnih problema) je glupo, pogotovo jer ja nemam nikakvih primanja (osim zarade u fušu). I da, jel netko slučajno pogledao koliko igra prometa vuče na sat? Ima nas jadničaka sa 10GB paketom....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

molio bi pomoc nakon igranja 3 minute izbaci me ovo van govno pomagajte molim vasPlač

http://i36.tinypic.com/esvrrc.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Devil Ricky kaže...

hehehe...decki onaj ko je pirat je stwarno maher...treba znati to napraviti kaj oni mogu...ja sam za to da mogu svi igrati mp...dal ste razmisljali da ima i djece koja bi zeljela igrat MW2 preko interneta a nemaju 400kn da si priuste tu stvar...Budimo realni...necu vise komat u vezi s piratima da ne dobijem banNamigiva...pozzz

Da li si ti pomislio da bi neki odrasli ljudi (uključujući i mene) volili imati i voziti Aston Martin? E sad, budući da većina nema love za njega ( tu spadam i ja), da li to znači da ga trebam ukrasti?

ako ga ukradnes svaka ti cast...ZATO I KAZEM DA SU MAHERI kad to mogu uciniti a ti to ne mozes...

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne
16 godina

Šuška se da je izašao MP Crack za pičit na orginal steam serverima, upravo u potrazi za njim... Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Šuška se da je izašao MP Crack za pičit na orginal steam serverima, upravo u potrazi za njim... Nevinašce

to volim...jel tako????

17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

je znate kako izgleda onaj spindle box za 50 dvd?? e pa ako znate kako izgleda, i još tako 4 boxa... svi su puni "orginala"!! :)

Hebiga siromašan sam, nemam novaca za originale. narocito ne za SP igre. al eto MW2 je odskocio od SP i ponudio je ono za što ja želim dat novac a da nemislim poslije da je bačen.

Majstore nisi ti siromašan zato jer ne možeš sebi kupiti igre. Siromašan bi bio kad ne bi imao što za jesti, obući, platiti režiju i sve ono što ti je potrebno za život, a tu ne spadaju igre. Ja nisam bogat zato jer sebi kupim jednu ili dvije igre godišnj. Neke igre igre razmjenim sa prijateljim (npr. Risen), pa odigram tri ili četiri igre godišnje. Zapravo bio bih bogat kad bih imao toliko love da nemoram više misliti o osnovnim stvarima. Svi koji su ovdje kupili original su gledali kako da prođu što jeftinije, a ovo uključuje i mene.

16 godina
protjeran

ja jedva cekam da mogu igrat besplatno. nemam 400 kn za dat... nemam od kud da crpim. a starci nemaju sanse da mi daju te pare za uzaludne provedene sate uz komp a ne knjigu... vjerujem da ima isto takvih ko ja od 14 god. kaj nemaju samostalno para... pa cekaju pirate da naprave igru... nemam ni jednu original... niti ne mislim... osim ak se nadje kaj za smjesne pare( mw2)... tak da ja ustvari podrzavam pirate...bilo koju igru kaj sam igral sam skinul s torenta i cim je izasla za 1 dan je dobila crac... tak da pirati samo naprijed  Belji se

Everybody tune something.I tune motorbikes and you tune computers.Can you help me with putting Yamaha R1 machine in computer?
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

molio bi pomoc nakon igranja 3 minute izbaci me ovo van govno pomagajte molim vasPlač

http://i36.tinypic.com/esvrrc.png

Da li je to original ili ne? Koliko ti se to puta dešava? Ovo se je i meni dešavalo sa vremena na vrijeme, a imam original.

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

God bless zens0red!

For those about to *rack - We salute You!

Eto, toliko o piratima. Sad mogu u miru isprobat jel MP valja i jel se isplati dat 300kn za igru. Iskreno se nadam da da. Jer, konfa mi i baš nije nešto a pljunuti 300kn u igru koja neće radit i koju neću moć igrat u MPu normalno (bez laga i sličnih problema) je glupo, pogotovo jer ja nemam nikakvih primanja (osim zarade u fušu). I da, jel netko slučajno pogledao koliko igra prometa vuče na sat? Ima nas jadničaka sa 10GB paketom....

Nije pravise ja sam neki dan bio u komadu jedno 4-5 sati i otislo oko 300mb.

16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Devil Ricky kaže...

Da neodgovaraš za to i imaš ga priliku ukrast ukro bi ga. zato ne s...

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

pozzz...imam problem...skinuo sam mw2(skidrow release)molio bih da ne dobijem ban...i sve normalno i od skidrowa crack...instalirao crackao i kad udjem u igru ne pisu mi slova uopce...pise mi nesto ali nisu slova pravog oblika...dal je problem u cracku ili u necemu drugome???help please

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Tracer kaže...

Jučer sam ovo instalirao i odmah pri prvom pokretanju i prešao. Iako, čudno mi je da po završetku igre piše da sam prešao samo 50% kampanje...

zato kai si igrao na REGULAR, jel tak? 

odigraj na veteran težini i bit će ti 100% ;) 

17 godina
Devil Ricky kaže...

pozzz...imam problem...skinuo sam mw2(skidrow release)molio bih da ne dobijem ban...i sve normalno i od skidrowa crack...instalirao crackao i kad udjem u igru ne pisu mi slova uopce...pise mi nesto ali nisu slova pravog oblika...dal je problem u cracku ili u necemu drugome???help please

NEMA RASPRAVLJANJA VEZI PIRATSKE VERZIJE !!!

Bez obzira sto ti nije orginal probaj stavit nove drivere za grafu, noviji directx, ako nije do toga, o piratskom sadrzaju se nerasravlja ovdje nego to uradite preko Privatnih Poruka ili po warez forumima.

A ovi sto kukaju da nemogu nabavit igru, a stas sad ovo nije mjesto za raspravljanje od piratskim verzijama i od tome kako nemozete skupit tih 300-400 kn, jer naravno te se pare mogu bolje potrositi, ali od tom neraspravljajte tu nemam ni ja orginal iz cistog razloga jer nedam im pare kad nisu stavili dedicated servere.
Sad jos svi Pirati mogu igrat na svim serverima, pokopali su sami sebe tako da trenutno sigurno neuzimam igru, sve dok neizađe neki patch s dedicated ili necim sto ce sredit i pirate i te haxove kojih ima za igru i ostale bugove.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 16:46 (markoal).
16 godina

dosta natezanja!!!!nego dajte ljudi koji je ovo KUJAC "NAT strict"????šta port moram otvoriti??'koji je broj 28960?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

ja jedva cekam da mogu igrat besplatno. nemam 400 kn za dat... nemam od kud da crpim. a starci nemaju sanse da mi daju te pare za uzaludne provedene sate uz komp a ne knjigu... vjerujem da ima isto takvih ko ja od 14 god. kaj nemaju samostalno para... pa cekaju pirate da naprave igru... nemam ni jednu original... niti ne mislim... osim ak se nadje kaj za smjesne pare( mw2)... tak da ja ustvari podrzavam pirate...bilo koju igru kaj sam igral sam skinul s torenta i cim je izasla za 1 dan je dobila crac... tak da pirati samo naprijed  Belji se

Nesto najgluplje sto sam  cuo. Ja imam 14 i po godina i bez problema uzmem igru koju hocu. trea samo malo snalazljivosti. Nadi negdi posao, stedi od dzeparca. Ja sam sebi od dzeparca i ustede za 2 mjeseca kupio gta iv original. Tako da to ti je jadan razlog.

Spirit...
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Da neodgovaraš za to i imaš ga priliku ukrast ukro bi ga. zato ne s...

E vidiš majstore ne bih. E sad, zašto ne bih? Zato jer za razliku od tebe, ja poštujem tuđi rad i vrijeme koje je u taj rad uloženo, a isto to očekujem od drugih prema mom radu i vremenu koji ulažem u to. Kad jednog dana odrasteš i kad mentalno odrasteš shvati ćeš. Ne kradem sok u trgovini koja nema video nadzor, a time bih definitivno uštedio na parama.

Lijep pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 16:53 (MegaMass 2000).
16 godina

Ja nemam ništa protiv pirata, mw2 mi jednina igra koju sam kupio, ali sam ju kupilo upravo radi toga jer sam mislio da će biti manje citera.

Sad se udaram po glavi što sam kupio igru i dođe mi da ju prodam kad znam da če samnom igrati ljudi koji će imati pirasku verziju igre i koristiti hackove na sve strane jer im ništa neće predstavljati problem ako ih bana.

Ako su već morali probiti zaštitu neka onda igraju na svojim serverima a ne sa originalnima. Tu me najviše boli, nek pirati igraju na svojim serverima a originali na svojim.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Eto danas prvi mp bacim i odma dodje neki tip sa wh i aimbot lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Eto danas prvi mp bacim i odma dodje neki tip sa wh i aimbot lol

nakon kolko vremena ga izbaci ako ga izbaci uopce

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
16 godina
neaktivan

e ljudi moze neko stavit slike od max postavkama da vidim kak izgleda??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nista ga ne izbaci, ja sam se pokupio i otisao drugdje..

Edit: ''the word is out'' da se radi na modiranju mw2 za dedicated servere.. uz cinjenicu da je potpuno slomljena zastita steama i da ljudi pice mp bez originala(mislim na mp, ne specops, i to preko iwneta kao i svi), mislim da ovo ide u epic fail od strane IW-a.. ne zelim poceti flamewar u vezi pirastva, nego samo zelim reci da je ovo u rangu DRM-a i slicnih po(d)bacaja koji su na kraju najvise(i jedino) nastetili ljudima koji su kupovali proizvode.. ljudi vec pricaju kako prodaju svoje steam accounte(oni koji imaju samo mw2 na njima)..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 18:06 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Nista ga ne izbaci, ja sam se pokupio i otisao drugdje..

imas opciju da ga prijavis pa ga steam bana...

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
16 godina
moderator

Nije problem što pirati igraju MP,problem je što pirati dolaze na originalne servere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BTW nova peticija             http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html                                                                               

Dedicated Server/IWNet specific:                                                                                                                                                                    

- Support for mod tools and modded Dedicated Servers;                                                                                                                                
- Support for Punkbuster enabled Dedicated Servers;                                                                                                                                    
- Support for Dedicated Server admins to choose player numbers (Max: 50);                                                                                                 

- Support for PC gamers to choose if they wish to connect to an IWNet P2P server or a Dedicated Server (hosted by clans/individuals, etc)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo krenuo sam igrati igru i moram reći da je predobra.

Kampanija mi je zanimljivija nego u MW, grafika malo ljepša ali igra mi se vrti bolje nego MW prvi dio (1440x900, texture su max, od efekata samo ragdoll i bulet impact i radi bez trzanja).

Po meni je zasad najbolja ona ledena staza - grafika mi je u njoj najljepša, a na  onim snowmobilima je akcija predobra.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidim da ste me dečki dobro popljuvaili(licemjer,JELDA JELDA JELDA)

ah jbg moralo je dojti i vrijeme da ce te i mene išamarati malo

bolje da uopce više nikada spomenem piratsvo ili bilo šta vezano

btw dekstroza svakome odbrusi jako dobar talent da ga bar ja imam

još da samo dodam da meni nije krivo što sam kupio igru jer mi je to prva igra koju sam kupio i drago mi je što jesam i netrebam se natezati oko cracka ili bilo čega

a i puno je lijepši osjećaj kad baš nešto igraš a da je to onak pošteno plaćeno

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 18:15 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ja nemam ništa protiv pirata, mw2 mi jednina igra koju sam kupio, ali sam ju kupilo upravo radi toga jer sam mislio da će biti manje citera.

Sad se udaram po glavi što sam kupio igru i dođe mi da ju prodam kad znam da če samnom igrati ljudi koji će imati pirasku verziju igre i koristiti hackove na sve strane jer im ništa neće predstavljati problem ako ih bana.

Ako su već morali probiti zaštitu neka onda igraju na svojim serverima a ne sa originalnima. Tu me najviše boli, nek pirati igraju na svojim serverima a originali na svojim.

Ako pirati nadju nacina za igranje na svojim serverima, nece vise biti drugacijeg nacina igranja lol. Mislis da, ako pirati nadju nacin za dedi servere(a prica se da su na dobrom putu), da ce itko igrati preko iw.neta? 

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

vidim da ste me dečki dobro popljuvaili

ah jbg moralo je dojti i vrijeme da ce te i mene išamarati malo

bolje da uopce više nikada spomenem piratsvo ili bilo šta vezano

Ma nije stvar u tvojim komentarima , nego je tvoja dvoličnost.

Daješ pljusku onima koji imaju pirate, a vjerojatno ti je jedini original MW 2 (ispravi me ako griješim)

Meni nije jasno zašto štitite original (to znači kao da štitite IW tj. 'velike'). Meni bi bilo najljepše kada bi stvarno svi uživali u igri bez obzira imamo li original ili ne. Čiteri bi nam (piratskim igricama i originalnim igricama) trebali biti glavni problem. I piratu i originalu je mrsko i ljute se kada vide takve ljude koji ne znaju uživati i koji kvare gušt igre. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 18:16 (308gtsfan).
16 godina
PsychoticBaklava kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ako pirati nadju nacina za igranje na svojim serverima, nece vise biti drugacijeg nacina igranja lol. Mislis da, ako pirati nadju nacin za dedi servere(a prica se da su na dobrom putu), da ce itko igrati preko iw.neta? 

Mislim da neće. Onda će biti iwnet jedan epic fail looool jer su na njemu igral čak tjedan dana looooooool.

16 godina
neaktivan

Evo upravo igrao multiplayer i mogu reći da sam sumnjao bez veze, igra je savršena, MP mi je možda čak i bolji od onoga u četvorci, efekti, sadržaj, ma sve, nekako sam se natjerao da ga ugasim jer moram učiti osnove, no nije bilo lako Smijeh.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice