Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.192.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Zamisli samo dva glocka. Još bi bilo bolje do možeš dva p90 od jednom pa to bi bio raj za one likove sa P90kama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

za loware bio bio raj kad bi imali dva RPD-a odjednom.hvala bogu da ih nece biti jer bi COD serijal postao rambo Neodlučan

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...

Zamisli samo dva glocka. Još bi bilo bolje do možeš dva p90 od jednom pa to bi bio raj za one likove sa P90kama.

luckyluke kaže...

za loware bio bio raj kad bi imali dva RPD-a odjednom.hvala bogu da ih nece biti jer bi COD serijal postao rambo Neodlučan

Ili 2xM4 sa GLovima.... Smijeh Rampage perk Smijeh

nadam se da će dual weld doživjet sudbinu GL-a, martya i LS-a na serverima...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Jack Sparrow kaže...

luckyluke kaže...

Ili 2xM4 sa GLovima.... Smijeh Rampage perk Smijeh

nadam se da će dual weld doživjet sudbinu GL-a, martya i LS-a na serverima...

Jeste vi čitali da je taj perk samo za pištolje, nikakve p90, rpd-ove?

I zašto bi taj perk doživio sudbinu GL-a, martya i LS-a? Kada se koristi taj perk i puca sa 2 pištolja neće biti aim down sights, i biti će izbalansirano i ograničeno tako da samo onaj koji ima skill će znati koristit taj perk.

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
16 godina
odjavljen
kaiserus kaže...

I zašto bi taj perk doživio sudbinu GL-a, martya i LS-a? Kada se koristi taj perk i puca sa 2 pištolja neće biti aim down sights, i biti će izbalansirano i ograničeno tako da samo onaj koji ima skill će znati koristit taj perk.

Samo komentiramo da bi noobovi uživali kad bi mogli imat dual weld R90/RPD/M4 + GL a ne da to stvarno postoji. Šalili smo se Smijeh

Bolje da ga bannuju sa servera - stojiš u prostoriji a prema tebi trči lik sa 2 Desert Eaglea i otvara vatru na tebe. Hmmm... tricky situacija.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan

Najveći noobovi su oni koji stalno traže izliku za svoje suckanje u tuđim nadmoćnim oružjima. Interesantno je da su nadmoćna samo u tuđim rukama :P

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo pogledajte ovdje tko je kome dao glas.

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo pogledajte ovdje tko je kome dao glas.

Hahaha 50 Cent nemoj me grickat Smijeh

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan

ma dual wield bit ce zabavan i izbalansiran sve ima svoju težu i protutežu baš kao i AC130

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
kaiserus kaže...

Samo komentiramo da bi noobovi uživali kad bi mogli imat dual weld R90/RPD/M4 + GL a ne da to stvarno postoji. Šalili smo se Smijeh

Bolje da ga bannuju sa servera - stojiš u prostoriji a prema tebi trči lik sa 2 Desert Eaglea i otvara vatru na tebe. Hmmm... tricky situacija.

Slažem se da će biti tricky situacija, ja sam samo napisao da će to biti izbalansirano tako da mu u dusta slučajeva ne budu 2 Desert Eagla pomogla. Uostal zašto mi komentiramo dali će to biti dobro ili loše kada igra još nije izašla i nismo još u mogućnosti isprobati, možda bude super perk, a možda perk koji će ipak doživjet sudbinu GL, martya, LS-a.

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
kaiserus kaže...

Slažem se da će biti tricky situacija, ja sam samo napisao da će to biti izbalansirano tako da mu u dusta slučajeva ne budu 2 Desert Eagla pomogla. Uostal zašto mi komentiramo dali će to biti dobro ili loše kada igra još nije izašla i nismo još u mogućnosti isprobati, možda bude super perk, a možda perk koji će ipak doživjet sudbinu GL, martya, LS-a.

hmm zanimiljivo ali marty će i biti i u mw2 kao i gl i možda ls tako da sudbina tih perkova  i nije tako crna jer se pojavljuje po treći put(cod4,cod waw i sad mw2)iz čega izlazi da ce dual wield biti dvosjekli mač

16 godina
neaktivan
mRvac kaže...
kaiserus kaže...

hmm zanimiljivo ali marty će i biti i u mw2 kao i gl i možda ls tako da sudbina tih perkova  i nije tako crna jer se pojavljuje po treći put(cod4,cod waw i sad mw2)iz čega izlazi da ce dual wield biti dvosjekli mač

Ali će svejedno biti bannani likovi sa tim perkovima na večini servera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 12:56 (kaiserus).
16 godina
protjeran

samo pogledajte kako se pucalo crysis warhedu sa dva oruzja skoro pa nikako i opce bezveze,

e sada pogledaj kako se puca sa desert eagle na mw, kada ne skopiras oruzje totalno neprecizno a opet na brzinu toliko toliko precizon ali svaki ce rade ici klat s nozem nego pucat na blizinu s pistoljem

e sada pogledaj kako se puca sa dva desert eagle, skoro pa nikako moguce da je na blizino toliko toliko bolje nego jedan ali opet ce se ici rade s nozem klat

e ocem rec da ce taj perk koristi samo freak likovi kao oni koji koriste zlatni kalas ( znam da nije perk Smijeh ) totalno nepotreno a vidiljiv je kao da imas iznad glave natpis i pise noob

a sta se tice gl ( ako je noob ne pomaze mu ni atomska bomda a kamoli gl ) ja stvarno ne kuzim ljude koji to smeta isto tako ls ( ja gadam tako dugo dok ne ispari Smijeh ) i marty ( istina da je noobovski ali koliko sam procitao da se biti dosta popravljen e sada ne znam u kojem smislu... )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug forum error kaže...

samo pogledajte kako se pucalo crysis warhedu sa dva oruzja skoro pa nikako i opce bezveze,

e sada pogledaj kako se puca sa desert eagle na mw, kada ne skopiras oruzje totalno neprecizno a opet na brzinu toliko toliko precizon ali svaki ce rade ici klat s nozem nego pucat na blizinu s pistoljem

e sada pogledaj kako se puca sa dva desert eagle, skoro pa nikako moguce da je na blizino toliko toliko bolje nego jedan ali opet ce se ici rade s nozem klat

e ocem rec da ce taj perk koristi samo freak likovi kao oni koji koriste zlatni kalas ( znam da nije perk Smijeh ) totalno nepotreno a vidiljiv je kao da imas iznad glave natpis i pise noob

a sta se tice gl ( ako je noob ne pomaze mu ni atomska bomda a kamoli gl ) ja stvarno ne kuzim ljude koji to smeta isto tako ls ( ja gadam tako dugo dok ne ispari Smijeh ) i marty ( istina da je noobovski ali koliko sam procitao da se biti dosta popravljen e sada ne znam u kojem smislu... )

Možeš li molim te ovo uredit i stavit točke da se zna kada je kraj rečenice jer ja nisam ništa skužio.

17 godina
neaktivan
Bug forum error kaže...

A i ti si ga nadrobil...

Zna netko kad izlazi demo?

16 godina
neaktivan

@ bug forum error

smeta nas jer GL itekako pomaže svakome tko ga koristi u smislu jeftinih killova na daljinu, marty priskrbljuje killove doslovno bez da mrdneš prstom, a LS iritira možda i najviše jer na kraju igre imam više asistencija nego killova. Bljak.

Excuse the phun.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug forum error kaže...

isto tako ls ( ja gadam tako dugo dok ne ispari Smijeh ) i marty ( istina da je noobovski ali koliko sam procitao da se biti dosta popravljen e sada ne znam u kojem smislu... )

Sve 5, ali kad je taj tip s ls-om iza zida, te ga nemožeš dokrajčit i neko drugi pokupi kill, ili ako tog istog tipa upucam i on padne u 'ls' i onda neko mene kokne u mom pokušaju dokrajčivanja...

LS i marty bi trebali poboljšati:

Tip s ls-om padne u 'Last Stand' samo ako ga pogodiš u noge ili torso (jer stvarno mi je glupo da napravim HS i čovjek padne na pod, izvuče gun u stotinci i počne pucat...).

Kad uspiješ nekog tipa srušit u 'ls', ali ga ne ubiješ nego to obavi netko drugi umjesto tebe, da se tebi računa kill a ovom drugom assist points.

Marty također... pogodim ga granatom ili napravim headshot i 'sa zadnjom snagom života uspije baciti granatu...'

16 godina
neaktivan

LS se ne aktivira nakon headshota ili granate, prilično sam siguran. A računa se kao tvoj kill samo ako umre nakon što mu istekne LS bez da ga je itko ubio u međuvremenu, ili ako drži F pa sam sebe kokne tako.

torzo*

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 23:46 (Sharps).
16 godina

Briga me za sve perkove, samo neka ostane UAV Jammer, ali i da blokira UAV i onaj Heartbeat Sensor i ja sretan Osmijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mauro kaže...

Briga me za sve perkove, samo neka ostane UAV Jammer, ali i da blokira UAV i onaj Heartbeat Sensor i ja sretan Osmijeh

tako je... uav jammer je zakon... samo se prišuljaš i rokaš ih  npr. kao ja s mp5 sa silencerom i uvjek budem prvi u svom teamu...Smijeh

16 godina
neaktivan

Ono što najviše volim kod UAV Jammera je što pretvara protivnikovu prednost u moju prednost. Ekipa misli da zna gdje smo, a zapravo ne zna. Obično s njim koristim i neki SMG sa silencerom i Dead Silencom, čisto zbog stila xD

Excuse the phun.
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

kak ćeš blokirat kucanje srca? i bilo bi dobro da ima perk s kojim uav vodi u krivom smjeru.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
protjeran
djdomi kaže...
Mauro kaže...

kak ćeš blokirat kucanje srca? i bilo bi dobro da ima perk s kojim uav vodi u krivom smjeru.

takav perk je davno potvrden

stvara laznu tocku na radaru protivnika koja nevodi nicemu

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
djdomi kaže...
Mauro kaže...

takav perk je davno potvrden

stvara laznu tocku na radaru protivnika koja nevodi nicemu

znam da je ali još ga nigdje nisu pokazali.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

A kako ćeš blokirat radar? xD

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan

jedva čekam sutra mp video

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BTW ima u PcPlay najava, ako neko hoće pročitat :)

Excuse the phun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sharps kaže...

A kako ćeš blokirat radar? xD

hehe, hack :)

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

Oću reć da UAV blokada ima smisla jednako kao i blokada skenera otkucaja srca :P

Excuse the phun.
16 godina
djdomi kaže...
Mauro kaže...

A kako se ustanes ziv nakon sto ti lik zabije headshot? Osmijeh

Pa to je igra, neka nesto smisle 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice