Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

nevjerojatno

jos i kontroler

hahahahaah ne mogu vjerovat al neka

bas me zanima na sto ce to liciti, a zanima me oce biti za pc jer bi meni bar bilo glupo igrati s joystickom umjesto s misom i tipkovnicom

a i zanima me oce se prodavati zasebno ili ce se najvjerojatnije dobiti uz prestige edition

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupite regular i mirni ste. ne treba vam ništa više, maximum hardened. prestige nikako. niste valjda klinci od 6 godina da se igrate nvgjem?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol kontroler a pc ima superioran miš i tipkovnicu kao što sam rekao prije IW želi izmusti maximalno para iz igre također igra ima stvarno preveliki hype kud sve to ide ljudi ce je moći kupiti preko TOP SHOPA samo na rtl televiziji za 3 obroka po 150kn

ALI NE TO NIJE sve osim što će dobiti kontroler i NVG ako nazovete odmah dobit ćete kupaće gaće sa mw2 logom na osjetljivom mjestu tako da je vaša ku....a je spremna za moderno ratovanje po drugi put

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Takitka je sljedeća: Ponudi raji što želi, malo umotaj neka je to sve šareno i lova je tvoja...

Za taj kontroler mislim da će najvjerovatnije biti (ako bude) za XBOX/PS3 verziju - možda neki sa malom preinakom i cool skinom sa oružjem ili logom CoD-a.

Nema smisla da ga izdaju za PC verziju...

Ono što bi mogli pri mužnji dodatne love jeste da izdaju WASD dio tastature sa najbitnijim funkcijama (čučanje,ležanje, skakanje, izvirivanje, ili pravljenje nekih makronaredbi za lakše korištenje nekih opicja i naredbi u konzoli) - uglavnom skroz ga prilagoditi CoD multiplayeru te tako zaraditi još love. To fino naprave i upakuju u cool dizajn sa nekim žestokim skinovima i ima da ide ko halva.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Dodinho kaže...

Nadam se da će svijet biti mnogo interaktivniji, nešto tipa crysis ili far cry 2.

To neces dozivjeti u COD-u. Igrica je koncipirana tako da ne mozes mrdnuti ni lijevo ni desno od zadanog puta. Jedna igra ne bi smjela dobiti tako visoke ocjene samo na temelju jedne njene polovice.

17 godina
neaktivan

E upravi to mi  je smetalo u SP u codu 4 to što nema puno kretanja pa čak ni vrata nemoš otvoriti .

Ali kao što znamo tu je pre dobar  MP.

Nadam se da će ovaj biti još bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

u cod4 dok ne promjene engine neces vidjeti takve stvari (mogućnost kontakta s okolinom).

Call of Juarez bound in blood nije najgora igra u povjesti PC gaminga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nažalost, al mi nije jasno zašto ne naprave novi engeine

izgleda da nema prestiga za pc ali sto se mene tice svejedno mi je jer nema sanse da bacim novce na to ali ipak mi je bzvz sto svi podcjenjuju pc kao nesto na cemu se moze igrati i sve one koje igraju na njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Engine je odlican jer IW zna znanje i nema potrebe trenutno za novim, a i siguran sam da rade na novome. Mozda je zbog toga igra strasno linearna ali to je zapravo i dobro. Upravo ta linearnost omogucuje da pratis pricu veoma pozorno, a ne da sada trazis objective pola sata preko tri brda i dolina vec se sve odvija puno brze. To ti je nesto slicno kao da gledas film. Zamisli da glumac ode u sumu i izgubi se a kamera ga cijelo vrijeme snima :)) Kada igras igru zelis imati osjecaj kao da gledas film u kojemu sam glumis i zato je ta linearnost dobra. IMO.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

zašto bi radili novi engine?

zašto bi napravili njesra da nam šteka premasno

ovaj engine je modabilan do jaja (kaj god to značilo xD)

napravili su vizualno najupečatljiviju igru s tematikom modernog ratovanja ikad...mislim na MW

a u MW 2 još je to sve ispolirano...

jbt..igram mw koji izgleda presavršeno sa svim detaljima na max i rezi 1920x1080 prek 100FPS-a ...

NE TREBA novi engine

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
spaws kaže...

nažalost, al mi nije jasno zašto ne naprave novi engeine

izgleda da nema prestiga za pc ali sto se mene tice svejedno mi je jer nema sanse da bacim novce na to ali ipak mi je bzvz sto svi podcjenjuju pc kao nesto na cemu se moze igrati i sve one koje igraju na njemu

neisplati im se raditi samo zbog toga engine, samo bih potrosili puno truda i novaca, ovako iz nastavka u nastavak "uljepšavaju" engine jos iz cod1.

@doxy: Jel tebi jasno da je to quake engine?

pitaj naxeema nek ti on objasni.

"Nije ti jasno da je COD4 isti engine kao Quake 1? Nadograđen u razinu Q3 s dodatkom novih shadera. Sve što na engineu rade su novi shaderi, a zastario sustav okluzija, definicija prostora, likova, animacija, fizike, AI-a, svega = je jednostavno star."

Tako kaze programer koji je davno presao quake engine.

izvor: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/far-cry-2-koja-pila/6985.aspx?page=1

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 12:06 (mario09894345).
17 godina
protjeran

prejadno

čekaj

IMA LI IKAKVE VEZE KOLIKO JE STAR!?

bitno je to da služi svrsi

predivno izgleda

i leti na svakoj konfi

i tu je problem?

lol

instaliraj si gta4 i cryis i odjednom ih pokreni...očito da si nekakav poludjeli mazohista

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Moze biti star kolko hoces ali izgleda fenomenasticno! Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eto nek vam kolega naxeem objasni to u svezi enginea ja nemam vremena

samo da reknem

cod4 i mw2 "nisu " primjeri modernog i naprednog enginea.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

engeine NIJE samo grafika i kao sto je naxeem rekao tu spadaju fizika, ai i još dosta toga, a u tom quake engeinu koji se koristi jos od cod 1 je mjenjana samo grafika i u četvorci je dodana pentracija objekata, ali osim toga nista i sve je isto jos od 2003. iako je mozda i bolje tako nego da bude dosadno ko far cry 2 i zahtjevno

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:08 (spaws).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Briga mene kaj Naxeem zna. On je pro u tome ali mene kao laika opce nezanima. Mene samo zanima da igra bude dobro izoptimizirana, da izgleda dobro, gameplay i sama prica. IW je u tome uspio sa CoD fransizom i svaki puta su sve bolji i bolji. CoD:MW 2 ce izgledati jos bolje od bilokojeg CoD-a, imat ce vece prostore, dobru pricu i vec se sada da naslutiti da ce igra rasturat. AMEN!

Offtopic: Os Crysis vs bilokoji CoD pa da vidimo reakcije? :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:09 (ukay1000).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
spaws kaže...

engeine NIJE samo grafika i kao sto je naxeem rekao tu spadaju fizika, ai i još dosta toga, a u tom quake engeinu koji se koristi jos od cod 1 je mjenjana samo grafika i u četvorci je dodana pentracija objekata, ali osim toga nista i sve je isto jos od 2003.

Tako je.

Engine se djeli na nekoliko djelova: Grafički engine, Fizikalni engine, skriptirani djelovi... To je jako puno toga za objasnit.

@ukay1000: Nekako bas sumnjam da ce biti veliki prostori u COD6.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:10 (mario09894345).
16 godina
odjavljen
mario09894345 kaže...

samo da reknem

pa dal moraju biti primjer. Engine služi svrsi, pogoni najbolji FPS (priča, atmosfera, filmski osjećaj) u povijesti. Ako hoćeš demonstraciju, imaš crysis, far cry i sl. Ako igra ima pravi SP sa zanimljivom pričom koju je uživancija pratit a da u MP-u rastura sve na tržištu, igra je prošla. Nema veze što je u pozadini q3 engine... Glavno da se mi zabavljamo. Lijepe eksplozije su samo bonus

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
protjeran

činjenica

nismo kritičari prokletog enginea

ŽELIMO igru koja izgleda izvrsno, OPTIMIZIRANA je, i IGRIVA ...

briga nas koji i kakav je engine, važno je da služi svrsi

đabe "naprednom" crysisu kad ima engine s kojim će se iduće 2 godine još hrvat kompovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mario09894345 kaže...

@ukay1000: Nekako bas sumnjam da ce biti veliki prostori u COD6.

Ne tako veliki kao u Crysisu...u to mozes biti siguran, ali veci nego ikada, DA.

16 godina
neaktivan

a sve ovo je pocelo ovako :D  :

Dodinho kaže...

Nadam se da će svijet biti mnogo interaktivniji, nešto tipa crysis ili far cry 2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:14 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
mario09894345 kaže...

samo da reknem

pa dal moraju biti primjer. Engine služi svrsi, pogoni najbolji FPS (priča, atmosfera, filmski osjećaj) u povijesti. Ako hoćeš demonstraciju, imaš crysis, far cry i sl. Ako igra ima pravi SP sa zanimljivom pričom koju je uživancija pratit a da u MP-u rastura sve na tržištu, igra je prošla. Nema veze što je u pozadini q3 engine... Glavno da se mi zabavljamo. Lijepe eksplozije su samo bonus

najbolja igra ikad mora biti najbolja u svemu.

17 godina
mario09894345 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
mario09894345 kaže...

samo da reknem

Najbolja igra je ona za koju najvise ljudi kaze da je najbolja.

16 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
mario09894345 kaže...

samo da reknem

Ne, nego najbolja u svom žanru.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
16 godina
protjeran

kao prvo ukay100

moram te pohvalit da vrlo zrelo i "neseljački" raspravljas, jedan jako dobar primjer dobrog ponasanje.

Dalje.

Nije sve u atmosferi i Mulltiplayeru. Najbolja igra mora imati sve najbolje, gledano s tehničke strane ili gledano s gameplaya.

COD4 je meni osobno druga najbolja igra, igra je definitivno jedna od najboljih ikad, al da je najbolja definitivno rekao bih ne.

Reći da je cod4 najbolji u svemu mogu reći samo početnici.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

napokon nešt dobro.Cod 5 je sranje.Kolko čujem ovo će biti najbolji nastavak od svih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:25 (matej56).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve je to stvar ukusa.

Možete govorit da cod 4 nije tehnički gledan najigra

Ali to je igra odlične igrivosti i u sp kampanji i u mp igranju.

Briga mene na kojem engineu goni

Counter strike je i danas jedna od najpopularnijih igara.

Grafa je shit, ali to nije važno, ako ti igraš sa ekipom koju znaš u mp nema većeg gušta, naročito ako još možete i razgovarati međusobno.

Smisao igranja igre jest zabava

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

kao prvo ukay100

moram te pohvalit da vrlo zrelo i "neseljački" raspravljas, jedan jako dobar primjer dobrog ponasanje.

Dalje.

Nije sve u atmosferi i Mulltiplayeru. Najbolja igra mora imati sve najbolje, gledano s tehničke strane ili gledano s gameplaya.

COD4 je meni osobno druga najbolja igra, igra je definitivno jedna od najboljih ikad, al da je najbolja definitivno rekao bih ne.

Reći da je cod4 najbolji u svemu mogu reći samo početnici.

Nije najbolji u svemu, normalno. Najbolja igra ne postoji. Sve ovisi od igrača do igrača. Neki više vole grafiku, neki igrivost... Prosjek je bitan. Meni je osobno najvažnija igrivost. Koja ti je najbolja? CoJ:BiB? Ovdje ljude s visoka hvališ s obzirom na komentare. Pogledaj svoje u temi o CoJ-u...

Power to the afro!
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Sve je to stvar ukusa.

Možete govorit da cod 4 nije tehnički gledan najigra

Ali to je igra odlične igrivosti i u sp kampanji i u mp igranju.

Briga mene na kojem engineu goni

Counter strike je i danas jedna od najpopularnijih igara.

Grafa je shit, ali to nije važno, ako ti igraš sa ekipom koju znaš u mp nema većeg gušta, naročito ako još možete i razgovarati međusobno.

Smisao igranja igre jest zabava

slazem se jer npr. fc2 mi u multiplayeru i singleplayeru nije nikako legao iako ima puno bolji engeine sto se tice svega osim optimiziranosti

ontopic:u mw2 se nadam da ce biti poboljsan punkbuster

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 15:43 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i opet naravno je došlo do grafike a di ima grafike tu ima i crysisa

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice