Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ja prodao Steam za 3000kn pa više nemam ni BO. Taman za PlayStation 3 320GB. :) Uskoro dolazim s novim. :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
naxeem kaže...

Ja prodao Steam za 3000kn pa više nemam ni BO. Taman za PlayStation 3 320GB. :) Uskoro dolazim s novim. :)

Jel to priprema za GT 5 :)

0_o
16 godina
neaktivan

Napokon je patch vani, još samo da ga iskušamo jel uopće išta porapvia

0 0 hvala 0
15 godina

Evo meni je popravio dosta toga. Ajmo od problema prije ovoga patcha.

NEki su dani bili bolji neki losiji,ali malo malo stekanje pri pucnjavi na protivnika.

Fps je znao padati tamo -vamo cak i do jednoznamenkastog broja,ali u prosjeku je bio dobar od 50 - 80.

Te kod raznih eksplzija,unistavanja,koristenja red dota,optika...Stekanje pa cak ponekad zaustavljanje na 5-8 sekundi...

Da naglasim da nemam Uber konfu ,ali nije lose sto imam. 3.0 duo,4 gb rama, gtx 460...

Nakon ovoga patcha Fps mi se podigo nekih 10-15 %. Ova smrzavanja odnosno stekanja su sada dosta rjeda no i dalje

su prisutna. No ipak mogu napokon snajpat kak spada.

Fps je puno bolji, odnosno nema toliko cestih padova. Tako da se i tu vidi pomak.

Uglavnom ja im dajem veliki plus za ovaj patch. Vjerujem da ce ih jos biti,a i za vlasnike nvidije ce biti dobra vjest posto

dolaze novi driveri koji ce optimizirati rendanje shadera...

Igram na 1680 sa 1050, bez sjena, ukljcen bullet impact, postavke na high i antialiasing 2x. Na win7 64bit.

Nadam se da ce nekome isto pomoci kao i meni ovaj patch. Tolko od mene. Viva la america{#}

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
naxeem kaže...

Ja prodao Steam za 3000kn pa više nemam ni BO

Ako nije tajna - pa sta je sve bilo na tom accountu kada si uspio toliko novaca dobiti za njega?

if you are not paranoid you don't have enough information
15 godina
Mauro kaže...
naxeem kaže...

Ja prodao Steam za 3000kn pa više nemam ni BO

Ako nije tajna - pa sta je sve bilo na tom accountu kada si uspio toliko novaca dobiti za njega?

I mene zanima :-)

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina

meni je i dalje sve isto poslje ovog patch-a

XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Nebi čak rekao da je nešto posebno lošiji. Prije imam filing da su mape puno gušće dizajnirane i sve je prepuno zgrada, automobila, raznih pizd*rija. Malo, jako malo je otvorenog prostora i samim time sniper je marginaliziran. Nije jednostavno logičan izbor.

Iako mi se sama igra sviđa, mape u MW2 su mi bile puno bolje.

Neznam mozda stvar ukusa ali meni su mape ovdje 10 puta bolje nego MW2 a sto se snipa tice sem Nuketown-a i mozda jos 1 mapa svaka ima sniper lane gdje se udobno mozes zavalit i prasit ih na povecoj udaljenosti, jedino sto bas i nemozes je igrati MW2 rush snipera s kuka da trcis i ownas. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Kod mene sve isto nakon patcha, nikakvo poboljasnje, isti lagg, ali ne onaj prabi lagg kad ti fps ode ispod 20, nego konstantno zamrzavanje svakih 15 sec, dok fps kaze 40+

Zduna
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zduna kaže...

Kod mene sve isto nakon patcha, nikakvo poboljasnje, isti lagg, ali ne onaj prabi lagg kad ti fps ode ispod 20, nego konstantno zamrzavanje svakih 15 sec, dok fps kaze 40+

Mislim da imas premalo Ram-a {#}

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

Jučer sam odigrao prve minute u BO, prvo sam krenuo sa SP, igrao nekih 1 h, same priče kroz misije su mi za odlične, grafika jako dobra,spektar oružja vrlo dobar, neprijatelji hodaju kao po traci, nikako da ih se riješiš{#}. E sad MP, neznam nekako mi se čini da ću ipak i dalje igrat MP COD4, iako su mape moderne, čini mi se da je dosta fluidnije tj. brže je sve kod cod4. Ipak sam tek odigrao 2h MP pa nemogu još točno reć dal ću se zadržat ili ne. E da lagalo mi je dosta na nekim mapama, možda zbog pinga, neznam, igram na full postavkama, iako sam probao isključit sjene i ostale đinđe minđe ali opet mi je na istim serverima lagalo.Ali valjda će se popravit.

E kak da pronađem Bugov server, pa nema nikakva tražilica ili sam slijep ? ( prije bih rekao da sam slijep{#})

Ili ima sistem da ukucam IP servera? Neznam nisam baš tražio previše...

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
neaktivan

patch nije popravio APSOLUTNO nista

jos uvijek mi se dogada frame drop kod nekih pogleda na mapu ali to je sve ok

velim stutter lagg mi je nestao iskljucivanjem sjena

uglavnom sve na max bez lagga 90 max fps min 35 fps,fps je bez ogromnih padova 98% vremena te igra za mene radi jednako kao i prije patcha sto i nije tako lose posto mi igra radi sada kako treba

treyarch je cudna biljka najavljivaju taj patch i nakraju opet nista ne ucini LOL

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Završio sam SP i mogu reći da je super priča.

Pored CoD 4 MW, Black Ops mi je najbolji.

Nije mi se nešto posebno svidela ta američka propaganda, i jako bih voleo videti u nekom od budućih CoDa neku invaziju na Ameriku ili nešto slično.

Sve misije su mi bile zabavne ali vrhunac je bio kraju kada ih napadaju zombi (Fidel Castro, Kennedy u sobi...) {#}

Prešao sam na mojoj konfiguraciji (klokan proc, i grafička) bez frame droppova i seckanja. Dok drugu sa HD 3870 padaju frejmovi ko ludi i ne igrivo je.

Da nije bilo ovih ispada sa bugovima i problema sa optimizacijom dobila bi čistu desetku ali ovako 8/10.

Sledeći put neka se potrude više oko igre a ne marketinga.

Imaš 2 mape za zombije i jednu Dead Ops arcade.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina

Oni su taj patch od 9 mb radili tjedan dana, a ništa ne popravlja. Lag je još prisutan, možda se smanjio za nekih 5%, dok u combat treningu opet igra leti na 60fps-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A di su patch release details?

Evo, upravo to su napravili s igrom...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 10:34 (doxy).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

steam skida nes za SP vjerovatno update al di je za MP???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
cro_denis kaže...

Kako sam danas napokon zaigrao novi cod .Naisao sam na problem dosao sam do staze gdje se iskazuje istina i na sceni gdje prolazim hodnikom ,a povise mene raketa i to prođem i uđem u nekakav prostor i pogodi me sakom ona osoba koja me oslobodila od stolca i tu mi zasteka i stoji na mjestu dali netko zna kako ukloniti taj "kvar" ???

Samo da spomenem novi su sve driveri od grafe ,novi directx znaci sve sve novo instalirano,zakrpa za cod itd .,ali eto zasteka mi i nikako da nastavim igrati ...

AA stavi na 2x i ponovno kreni prelazit tu misiju. Worked for me

Napravio sam sto si rekao ali nije nista bolje ,bas zasteka kad me udari sakom i pokaze se onaj reznov kako se vec zove i poslje toga taj koji me udari izvadi pistolj,odjedanput se scima i pokaze se lik isti on ali sa cvikerima i puskom i tu zasteka.Ali cudi me kako prijevod vrti dalje ,ne cuje se sto on govori ,ali pozadinska glazba se isto jos cuje samo sto zasteka ...

17 godina
neaktivan
made kaže...

Obadva patcha su vani.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
made kaže...

Obadva patcha su vani.

na steamu pise ovako

CALL OF DUTY BLACK OPS 10,2mb

CALL OF DUTY BLACK OPS MP 0mb??????????????

16 godina
protjeran

Pravi placebo patch.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
made kaže...

na steamu pise ovako

CALL OF DUTY BLACK OPS 10,2mb

CALL OF DUTY BLACK OPS MP 0mb??????????????

A meni za SP - 8.9MB,a za MP - 9.4MB...

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran

Može mi netko dati link gdje mogu najeftinije kupiti cd key jer steam je preskup...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi su se smijali BC2 patchevima kako poprave 5 stvari a useru ostalih 5. Ovi u Black Opsu pak ne poprave ništa a useru ostalih 5

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako je meni''

STA DA RADIM??

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 11:16 (made).
17 godina
neaktivan
Igraj. Kaj ti nije jasno?
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

znam da mogu igrat(tj.vec igram al nigde razlike)pretpostavljam da uopce nije skinulo patch??

17 godina
neaktivan
Skinulo je.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
made kaže...
Danny_HR kaže...

znam da mogu igrat(tj.vec igram al nigde razlike)pretpostavljam da uopce nije skinulo patch??

Ne treba ti patch. Igra je savrsena.

http://tridizajn.com/index.php
14 godina
neaktivan

kako da stavim to skidati

hfufzfu
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
made kaže...
Danny_HR kaže...

Ne treba ti patch. Igra je savrsena.

haha savrsena je po grafici al kolko vidim po serverima svi se zale da "LAGA"

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice