Bok! Imam jedan problem kad pokrenem cod4 puno mi vremena treba da se učita onaj meni , a onda kad odem na server počne se učitavat mapa ( učitavanje mape traje 15 nekad i više minuta ) kad se učita mapa do kraja izbaci mi "Server Disconnected"
Neki mi kažu da je to do rutera . imao sam onaj stari crni Thompson pa su mi ovi iz T-coma zamjenili i dali novi (bijeli) Thompson ruter .
Da li zna netko kako riješit taj problem sa cod4 ?
Hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok! Imam jedan problem kad pokrenem cod4 puno mi vremena treba da se učita onaj meni , a onda kad odem na server počne se učitavat mapa ( učitavanje mape traje 15 nekad i više minuta ) kad se učita mapa do kraja izbaci mi "Server Disconnected"
Neki mi kažu da je to do rutera . imao sam onaj stari crni Thompson pa su mi ovi iz T-coma zamjenili i dali novi (bijeli) Thompson ruter .
Da li zna netko kako riješit taj problem sa cod4 ?
Hvala :)
Nije do rutera vec je do pc-a ili u krajnjem slucaju do key-a. Vjerovatno zato sto ti dugo ucitava mapu pise ti server disconnected (zna se meni nekad događati), pa kad ti se to dogodi nakon ucitavanja samo otvori consolu i ukucas "/reconnect"
@Rasho imam org key . reconnectam se i opet ? komp mi je dobar i driži mi cod4 na 80 fpsa
@Rasho imam org key . reconnectam se i opet ? komp mi je dobar i driži mi cod4 na 80 fpsa
probaj s crackanim onda.. zapisi negdje org, lako moguce da si pobrao ban od pb-a
ARE YOU FUCING KIDDING ME? gle ovo sta neki lik mi pise na xfire
Proxy4321: kolko is dugo radia cfg?
pWneRzZy!?: oko 7h sa filmtwekovima
Proxy4321: a vidt cu kakav je
Proxy4321: el se lejpe meci i to
pWneRzZy!?: lol..ti to mene nasmijavaš il? kupi si uhu i zaljepi metke pa ce se ljepit
Proxy4321: ha
Proxy4321: lol
Proxy4321: xD
Proxy4321: pa sta nasmijavas
Proxy4321: es vidia paradox cfg metci se ljepe ki ludi
pWneRzZy!?: lol
pWneRzZy!?: lol..ti to mene nasmijavaš il? kupi si uhu i zaljepi metke pa ce se ljepit
pretpostavljam da taj jedino sta igra je pub i bude prvi na pubu hahha tak da ono pusti takve idiote...paradoxov cfg sam koristio prije jedno 3, 3.5 godine haha
pretpostavljam da taj jedino sta igra je pub i bude prvi na pubu hahha tak da ono pusti takve idiote...paradoxov cfg sam koristio prije jedno 3, 3.5 godine haha
istina.. a sta je najbolje lika haxa i osramoti mi clan -.-"
zvuk je i dalje nekak cudan i ko da je malo cak i previse ubrzano...jesi li stavio timescale 0.25 u cod4 player setupu ili nesto da si zaboravio?
EDIT: ili zaboravio lock to stretch il nes
Možete li mi reći jel mogu igrat COD4 na mom PC (na kojim detaljima,sa kolikim FPS-om itd.itd.)
-I ako vam nije mrsko da mi preporucite jos neke igre za moju konfu :)
Možete li mi reći jel mogu igrat COD4 na mom PC (na kojim detaljima,sa kolikim FPS-om itd.itd.)
sredi do kraja pa javi
znm..locko sam stretch.. ali sam previše video ubrzo do kraja..evo ovaj je dobro ispo... nisam smjeo do kraja ubrzat video :D
smanji cg_fov, stavi na 70
daj nabavi normalan cfg riga mi se od takvih gluposti...odi na cfg factory i skini nes normalno xDD
a s normalnim cfg ce doc i normalan fov...
zkj?
zkj?
zato sto se u movie nikad ne stavlja 80...meni je najcesce 70-72
Pokušao sam uključiti slušalice ali to nije pomoglo.
Još sam išao u control panel - sound - recording i tamo sam isključio neke devices-e i sada mi više ne rade slušalice, kako da opet uključim te devices-e? i imate li riješenje za cod 4 multiplayer problem?
Pokušao sam uključiti slušalice ali to nije pomoglo.
Još sam išao u control panel - sound - recording i tamo sam isključio neke devices-e i sada mi više ne rade slušalice, kako da opet uključim te devices-e? i imate li riješenje za cod 4 multiplayer problem?
Moraš omogućit Stereo Mix u Sound-Recording :)
i ako mi mozete preporuciti jos neke igre za moju konfu. :)
sredi do kraja pa javi
pa sta jos treba ??
sve minimum... zapravo ni tako neces moc..skini si yitch3.cfg, on ti je za uber lose grafe kao sto je tvoja.
Lock 60 sa cl_maxpackets 100, (ako budes imao srece), na promod zaboravi.
sve minimum... zapravo ni tako neces moc..skini si yitch3.cfg, on ti je za uber lose grafe kao sto je tvoja.
maxpackets nema nikakve veze sa FPS-om :) btw na promodu ce mu bit veci fps al nema meda da nekog ubije
Raja treba kome original cd key za cod4? Imam jeftino, pa pm
maxpackets nema nikakve veze sa FPS-om :) btw na promodu ce mu bit veci fps al nema meda da nekog ubije
ne i ne.
maxpackets ce mu uvjetovati koliko brzo ce serveru slati podatke te ih ujedno i dobivati nazad (izrazeno u milisekundama)...veci maxpackets veci razmak u slanju i primanju podataka veci fps (naravno imaju sad varijacije na lock samog fps-a i sl al u biti je tak.)
Na promodu nema prasine, pa ce zbog toga "vidjeti" cijelu mapu kada bude u prilici...fps pada :)
a da nece nikog moc ubit, to se slazem :D
ne i ne.
maxpackets ce mu uvjetovati koliko brzo ce serveru slati podatke te ih ujedno i dobivati nazad (izrazeno u milisekundama)...veci maxpackets veci razmak u slanju i primanju podataka veci fps (naravno imaju sad varijacije na lock samog fps-a i sl al u biti je tak.)
Na promodu nema prasine, pa ce zbog toga "vidjeti" cijelu mapu kada bude u prilici...fps pada :)
a da nece nikog moc ubit, to se slazem :D
maxpackets ima veze sa pingom kao sto si naveo gore zato sto FPS nema nikakve veze sa serverom an kojem igra...al vjeruj mi na promodu ce imat barem od 80-120 fps zato sto znam kak je to igrat na takoj drlji od kompjutera jer sam igro na necemu takvom do prije 2 godine :)
maxpackets ima veze sa pingom kao sto si naveo gore zato sto FPS nema nikakve veze sa serverom an kojem igra...al vjeruj mi na promodu ce imat barem od 80-120 fps zato sto znam kak je to igrat na takoj drlji od kompjutera jer sam igro na necemu takvom do prije 2 godine :)
Moguce je...ipak, iskustvo pobjedjuje teoriju :)
Evo sacu slikat istu scenu u cod4 sa razlicitim maxpacketima, pa cu stavit slike..
I ja imam sranje od komponenti pa se razumijem :D
-GeForce GT220 Leadtek 1GB/DDR3/128bit ???
na kojoj rezoluciji i postavkama ??