Call Of Duty 2 Windows 7

poruka: 14
|
čitano: 3.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

Ovako orije sam igrao cod 2 kad sam imao win xp ... kad sam instalirao win 7 instalirao sam cod 2 i isao igrat kad ono ... sve uđe u server ali vidi se samo hud a sve ostalo je bjelo koda je neko obojao sa painton Iznenađen ? evo par sliika :

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty 2 Windows 7
comadno kaže...

Ovako orije sam igrao cod 2 kad sam imao win xp ... kad sam instalirao win 7 instalirao sam cod 2 i isao igrat kad ono ... sve uđe u server ali vidi se samo hud a sve ostalo je bjelo koda je neko obojao sa painton Iznenađen ? evo par sliika :

skini najnovije drivere za grafu

16 godina
neaktivan
comadno kaže...

Konfiguracija je?

Prijedlozi : updateaj DirectX, stavi nove drivere za grafu, probaj compatibility mod (XP SP3 stavi).

15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

jesam prije 2 dana i oet isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E4500  @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
             Memory: 2048MB RAM

NVIDIA GeForce 8600 GTS

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
franky kaže...
comadno kaže...

Konfiguracija je?

Prijedlozi : updateaj DirectX, stavi nove drivere za grafu, probaj compatibility mod (XP SP3 stavi).

Sve sam to napravio ali je sve isto .

15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

promjeni rezoluciju u opcijama ili promjeni s dx9 na dx7 ili obratno

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve sam rezolucije probao i postavke i nemogu promjenit na directx 7 nemogu naci to nigdje probao sam cak u folderu na settings.

15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

ono options - graphic pa ono render nes valjda ti je na Auto, stavi na dx7

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem ne mora biti do grafičke... ja sam imao nevezanih problema pri pokretanju igara... probaj pokrenuti igru kao admin (:

Matej
15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

sredio sam updejtao sam graficky driver

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call Of Duty 2 Windows 7

jel mi može iko pomoć?Imam Win 7 Professional 32x.Kad uđem u call of duty 2 multiplayer,igram 5 min i odma mi se crna slika pojavi, cijeli komp mi zabloka...grafiku sam stavio sve na low uklj. slušalice i ne pomaže jel ima kakvo drugo riješenje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozes meni pomoci kada hocu uci u cod2 klik i prikaze se crni ekran i to je to???? plss pomozitee!

14 godina
neaktivan
ovoga kada udjem prikaze mi se crni ekran mozes pomoci
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice