Burnout Paradise za PC vani!!!

poruka: 89
|
čitano: 15.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Tek sam sad skuzio da ti auto u biti sam pokazuje put...deje žmigavce i to...puno ljepše igrat kad to znaš Smijeh

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Burnout Paradise za PC vani!!!
Armor kaže...

Haha, jedna od smješnijih stvari kaj sam čul u zadnje vrijeme.

Da je tak  jednostavno,ne bi ni pital.Nema u meniju toga ,ni sejvanja ni exita, a bogme me zanima i gdje se mijenjaju opcije postavki tipkovničkog upravljanja .Namigiva
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Tek sam sad skuzio da ti auto u biti sam pokazuje put...deje žmigavce i to...puno ljepše igrat kad to znaš Smijeh

a zato mi je bilo čudno što se ''bezveze'' žmigavci nasumično upaljuju i gase
THX na informaciji
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Haha, jedna od smješnijih stvari kaj sam čul u zadnje vrijeme.

Stisnite esc ili kak vam je namješteno pa listajte sa F1 i F2 -pojavi se meni sa svime, uključujući save i izlazak vanCool

Točno ,sa F1 i F2.Hvala.  
16 godina
protjeran

Bili to meni pokrenulo moja konf u potpisu

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bude...bez problema...mozda ne nanajjace al bude radilo na medium
16 godina
protjeran

Hvala na informaciji a sad ga idem downloadati

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zna neko jel se može restartati utrka i kak?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...

zna neko jel se može restartati utrka i kak?

Nema restarta. Spušiš, vratiš se i ponoviš trku Belji se
Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina

kako mi je zao sto nisam snimio jednu super scenu maloprije iz igre... kao simulacija crash testa kad sam u super jumpu pogodio ivicu betonskog mosta.... koji vjerni prikaz guzvanja auta... i to usporeno...tacno se vidi prenos sile od vrha pa do kraja auta..fenomenalno!!! a..da i ostalo je sve super Belji se

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedino što suxa kod igre je da ne pokazuje vozača u sudarima, sve ostalo RULA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja je upravo skidam igra mi je super igro sam kod bratica na sonyu 2 burnout 2 i 3 ako se nevaram super je a grafika bolja nego u saints row 2 a manje zahtjevniaa

i sta mislite ocu moc na high bez steke?

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko imate za sad auta?

ja ih imam 22

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja nabavio igru, ali ne mogu igrati jer nemam shader 3.0! Kmeee...

Konfa je:

Intel Pentium 2.2GHz

768MB DDR

ATI Radeon 9600Pro 128MB AGP (shader 2.0)=>uzeo ju prije par godina da bi mogao igrati igre koje su zahtijevale shader 2.0

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo jos malo pa ce mi se skinit na 80 i nes % mi je samo molim odgovor ocu moci na high konfa je u potpisu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Super mi je izmjena dana i noči.

Vrste utrka su cool.

Ima pun ostaza al isu isti putevi .

Sve su svemu bolje od NFS-a .

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ljudi igra je super samo imam jedno pitanje znate kako ima prometna dozvola e jel se moze slikica uploadat na vozackoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako promijeniti mapu ono kao u need for speedu(metric) ako ste razumjeli na što mislim?

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
17 godina
Jebasu123 kaže...

e ljudi igra je super samo imam jedno pitanje znate kako ima prometna dozvola e jel se moze slikica uploadat na vozackoj

Koliko se sjecam, kod prvog pokretanja igre mi je prilikom kreiranja "vozacke" pisalo da bi bila moja slika na njoj da sam imao webcam ukljucen...
Failure is allways an option...
16 godina
neaktivan

mislis da ti pise kmh?

neznam ni da pise mph al ako nadjem recu ti ako neko zna odgovor na moje pitanje pls odgovor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobro to a jese moze uploadat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

mislis da ti pise kmh?

neznam ni da pise mph al ako nadjem recu ti ako neko zna odgovor na moje pitanje pls odgovor

Ne mislim na kilometre nego da mapa prati da kad idem desno da i na karti bude desno.
Na ovu mapu mislim. Na ovu mapu mislim.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 21:40 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
instaliro igru, odlicna igra sam ja nigdje ne vidim brzinomjer??
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

Zadnji nastavak sa brzinomjerom je 3 a između ih ima bar jos pet komada. Igra je pre brza da bi se mogla mjerit Šutim

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema GPS to me malo zivcira kad igram race izgubim se negdje u selu al sam se naviko sada Cool

imam 12 auta i vozacka mi je b klase danas sam je instaliro ja mislim da nisam los sto se tice toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i mene to zivcira vec sam se par puta izgubio
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Burnout 3 i 4 su puno bolji, no i ovaj može proći. Igra postane nakon nekog vremena zamorna (što nije bio slučaj sa prethodnim dijelovima), no još nisam isprobao multiplayer koji bi trebao spasiti stvar.
Čekam da osposobe Burnout Network.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...
Burnout 3 i 4 su puno bolji, no i ovaj može proći. Igra postane nakon nekog vremena zamorna (što nije bio slučaj sa prethodnim dijelovima), no još nisam isprobao multiplayer koji bi trebao spasiti stvar.
Čekam da osposobe Burnout Network.
 potpis na kvadrat! 3 i 4 prelegendarne igre! dobar je i ovaj al ko da nekaj fali...
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

nema GPS to me malo zivcira kad igram race izgubim se negdje u selu al sam se naviko sada Cool

imam 12 auta i vozacka mi je b klase danas sam je instaliro ja mislim da nisam los sto se tice toga

Izgubiš se jer ne slušaš auto. Nakon starta samo ideš ravno dok ti se ne upali žmigavac, i gore ti se pokaže da trebaš skrenut. Ja sam imoo istih problema ko ti dok to nisam skužio.
16 godina
neaktivan

aha skuzio sam to za zmigavac samo kako bi bilo fora da imas slikicu na vozackoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice