Tek sam sad skuzio da ti auto u biti sam pokazuje put...deje žmigavce i to...puno ljepše igrat kad to znaš
Haha, jedna od smješnijih stvari kaj sam čul u zadnje vrijeme.

Tek sam sad skuzio da ti auto u biti sam pokazuje put...deje žmigavce i to...puno ljepše igrat kad to znaš
Haha, jedna od smješnijih stvari kaj sam čul u zadnje vrijeme.
Stisnite esc ili kak vam je namješteno pa listajte sa F1 i F2 -pojavi se meni sa svime, uključujući save i izlazak van
Bili to meni pokrenulo moja konf u potpisu
Hvala na informaciji a sad ga idem downloadati
zna neko jel se može restartati utrka i kak?
zna neko jel se može restartati utrka i kak?

kako mi je zao sto nisam snimio jednu super scenu maloprije iz igre... kao simulacija crash testa kad sam u super jumpu pogodio ivicu betonskog mosta.... koji vjerni prikaz guzvanja auta... i to usporeno...tacno se vidi prenos sile od vrha pa do kraja auta..fenomenalno!!! a..da i ostalo je sve super
Jedino što suxa kod igre je da ne pokazuje vozača u sudarima, sve ostalo RULA
evo ja je upravo skidam igra mi je super igro sam kod bratica na sonyu 2 burnout 2 i 3 ako se nevaram super je a grafika bolja nego u saints row 2 a manje zahtjevniaa
i sta mislite ocu moc na high bez steke?
Koliko imate za sad auta?
ja ih imam 22
Ja nabavio igru, ali ne mogu igrati jer nemam shader 3.0! Kmeee...
Konfa je:
Intel Pentium 2.2GHz
768MB DDR
ATI Radeon 9600Pro 128MB AGP (shader 2.0)=>uzeo ju prije par godina da bi mogao igrati igre koje su zahtijevale shader 2.0
evo jos malo pa ce mi se skinit na 80 i nes % mi je samo molim odgovor ocu moci na high konfa je u potpisu
Super mi je izmjena dana i noči.
Vrste utrka su cool.
Ima pun ostaza al isu isti putevi .
Sve su svemu bolje od NFS-a .
e ljudi igra je super samo imam jedno pitanje znate kako ima prometna dozvola e jel se moze slikica uploadat na vozackoj
Kako promijeniti mapu ono kao u need for speedu(metric) ako ste razumjeli na što mislim?
e ljudi igra je super samo imam jedno pitanje znate kako ima prometna dozvola e jel se moze slikica uploadat na vozackoj
mislis da ti pise kmh?
neznam ni da pise mph al ako nadjem recu ti ako neko zna odgovor na moje pitanje pls odgovor
dobro to a jese moze uploadat?
mislis da ti pise kmh?
neznam ni da pise mph al ako nadjem recu ti ako neko zna odgovor na moje pitanje pls odgovor
Zadnji nastavak sa brzinomjerom je 3 a između ih ima bar jos pet komada. Igra je pre brza da bi se mogla mjerit
nema GPS to me malo zivcira kad igram race izgubim se negdje u selu al sam se naviko sada
imam 12 auta i vozacka mi je b klase danas sam je instaliro ja mislim da nisam los sto se tice toga
Čekam da osposobe Burnout Network.
Čekam da osposobe Burnout Network.
nema GPS to me malo zivcira kad igram race izgubim se negdje u selu al sam se naviko sada
imam 12 auta i vozacka mi je b klase danas sam je instaliro ja mislim da nisam los sto se tice toga
aha skuzio sam to za zmigavac samo kako bi bilo fora da imas slikicu na vozackoj