BugCraft v3 [Minecraft Server]

poruka: 470
|
čitano: 65.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BugCraft v3 Minecraft server - prijava
13 godina
neaktivan
ummmmmmmm ja sam se prijavio da BUGCraft v3 Prijava ali nema odgovora :(
matej polgar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja vidim da je to kod vas u qurcu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Server je down. Kvragu, ode njofra sve ode u ku*ac. I dajte admini malo na prijave pripazite, ljudi vas se prijavljuju vi nista.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Njofra je prekrsio ono jedino pravilo vezano uz server kad sam rekao nedirajte tamo nista, samo za minecraft server radite sta treba

Nisam rekao tracnica nego redstonea, iduci put nesto bolje izmisli

Oprosti sto mi je sad vaznije da server popravim nego staviti nekoga na wl, svejedno neces moci na server

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: BugCraft v3 [Minecraft Server]
TrollMeMore kaže...
FiCoO kaže...

moze bit i milijun admina u jednoj fakciji al bitno je da oni NE SPAWNAJU ITEME I NE KORISTE WE!!!! za razliku od nekog...

Kako ti znas tko je spawnao iteme i koristio we?

da vidimo ona voda....zidine od 3 kilometra, kilometri railroada wool itd itd

Woola mislim da skoro niti nismo imali. Railroad sam lijepo i posteno izradio od brdo irona iz rudnika. Pogledaj koliki rudnik je pokraj, to su sve kamenja za zidine...

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
17 godina
neaktivan

Carli zao mi je, ali smo morali.

Nek ti Fermi, heello ili njofra objasne.

Lipstick junkie be funky all he wanty

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

Woola mislim da skoro niti nismo imali. Railroad sam lijepo i posteno izradio od brdo irona iz rudnika. Pogledaj koliki rudnik je pokraj, to su sve kamenja za zidine...

sta ne bi iskoristio brdo irona za tool i armor a ne railroad a carli je poznat po railroadovima tak da ono.......

+givo si je onaj dijamantni armor i tool tak da ono

ee i da:

LONG LIVE SPARTANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potpis
13 godina
protjeran
Random. kaže...
FiCoO kaže...
Random. kaže...

Dobro, je li moguće kao običan user (ne admin) na ikakav način varati?

Zasto te to toliko zanima?

Da znam - da se eventualno joinam ili ne.

Mrzim igrati sa cheaterima.

Hoće li itko biti voljan odgovoriti? Hvala.

15 godina
lzgr kaže...

Carli zao mi je, ali smo morali.

Nek ti Fermi, heello ili njofra objasne.

Ok

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
17 godina
neaktivan
Ranmod. kaže...
Random. kaže...
FiCoO kaže...
Random. kaže...

Dobro, je li moguće kao običan user (ne admin) na ikakav način varati?

Zasto te to toliko zanima?

Da znam - da se eventualno joinam ili ne.

Mrzim igrati sa cheaterima.

Hoće li itko biti voljan odgovoriti? Hvala.

Veći problem ti je Carli.

15 godina

Najvjerojatnije cu ugasiti server, vi ak ste ljuti na njofru ja mu nisam niti kriv nit ga banao...

Okrivljujte mene koliko ocete ali kada ste napadali bazu covjek vas je vidio da letite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Najvjerojatnije cu ugasiti server, vi ak ste ljuti na njofru ja mu nisam niti kriv nit ga banao...

Okrivljujte mene koliko ocete ali kada ste napadali bazu covjek vas je vidio da letite...

letili...da... -.-

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

haha, na njofru se ne ljutim uopce

A sta je sa diamond armorom i toolovima?

13 godina
neaktivan
Mali pedercic kaže...

ti si givao iteme, koristio world edit, letio, tp se do drugih, kikao zbog neceg nevezanog uz igru na serveru...scumbag wnb cool online kido carli

potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 22:58 (TrollMeMore).
15 godina

Bilo kako bilo, javite mi se na pp ako zelite, kontam i ja da sam malo previse bio ostar....ako zelite ispraviti to javite, ako ne najvjerojatnije gasim server

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
FiCoO kaže...

letili...da... -.-

Ček, kak se zove ono kad se mičeš u zraku, a ne trčiš po zemlji?

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 22:59 (Filip21).
17 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
djdomi kaže...
FiCoO kaže...

letili...da... -.-

Ček, kak se zove ono kad se mičeš u zraku, a ne trčiš po zemlji?

to ti se zove-skakanje

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

djdomi kaže...
FiCoO kaže...

letili...da... -.-

TrollMeMore kaže...
FiCoO kaže...

ti si givao iteme, koristio world edit, letio, tp se do drugih, kikao zbog neceg nevezanog uz igru na serveru...scumbag wnb cool online kido carli

Šta ste takva djeca ako je i koristio who cares jednom pa kaj ovo je IGRA! mislim znam da ima pravila nekakvih koja se moraju poštivati, ali budimo realni tko poštuje sva pravila...

LoL EU West: Juky844
17 godina
neaktivan
entertainer kaže...
FiCoO kaže...

djdomi kaže...
FiCoO kaže...

letili...da... -.-

TrollMeMore kaže...
FiCoO kaže...

Šta ste takva djeca ako je i koristio who cares jednom pa kaj ovo je IGRA! mislim znam da ima pravila nekakvih koja se moraju poštivati, ali budimo realni tko poštuje sva pravila...

pravila postoje da svi uživaju u igri.

15 godina
neaktivan

ne, pravila postoje da bi obični ljudi imali problema a admini radili šta ih je volja...

LoL EU West: Juky844
15 godina

Bilo kako bilo, dajem jos jednu sansu ovoj ekipi

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bez pravila je igra bzvz... eto primjera, išao sam po šumi i vidio Njofru na drvetu. Malo smo se kefali ja sam pao pa ga gađao sa strijelama, pa su mi dosla dva creepa

(sva sreča imao sam armor) i njofra skočio sa drveta na mene... Ja ga lupio par puta i umro je... I to bi valjda bilo to. Al ne on se opet spawnao pored mene i napadao me,

i naravno da sam ja logiči otišao na /back u bazu. Onda on meni šta ja varam kud ja bježim i tako... dobro mislim šta se imaš vracati kada si poginuo... Valjda je dobro pravilo da moraš onda nastaviti od baze.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 23:09 (Cadza).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rtard... kaže...

Bilo kako bilo, dajem jos jednu sansu ovoj ekipi

pa nemozes ti nikome dat sansu jer si ti taj koji je radio ono sto nesmijes, ti si krsio pravila(svoja) i ti si negativac a ne sparta niti nitko iz nje! :D

Pozdrav eXcite 

13 godina
protjeran

Meni u cjeloj priči nije jasno, po čemu je carli glavni kad apsolutno ništa nije napravio na serveru, fermi, njofra i lzgr su sve plugine uredili, on je samo pitao rennya ako ce dat server, evo oćeš da ga ja pitam, zamolit ću čovjeka, ako neda neda, ako da da. Pa ponašaj se korektno, nisi ti bog i batina zato jer si ga pito za server pa mozes radit što želiš. Ljudi su se mučili da postavljaju te plugine i sva s*anja, dok si ti češko jaja.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 23:18 (proćerani).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Tko zeli carlija ubiti :D

0 Ja
0 Ja
0 Ja
2 Svi
0 Svi iznad

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Meni u cjeloj priči nije jasno, po čemu je carli glavni kad apsolutno ništa nije napravio na serveru, fermi i njofra su sve plugine uredili, on je samo pitao rennya ako ce dat server, evo oćeš da ga ja pitam, zamolit ću čovjeka, ako neda neda, ako da da. Pa ponašaj se korektno, nisi ti bog i batina zato jer si ga pito za server pa mozes radit što želiš. Ljudi su se mučili da postavljaju te plugine i sva s*anja, dok si ti češko jaja.

najbolji post.

cijela priča ukratko.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Meni u cjeloj priči nije jasno, po čemu je carli glavni kad apsolutno ništa nije napravio na serveru, fermi i njofra su sve plugine uredili, on je samo pitao rennya ako ce dat server, evo oćeš da ga ja pitam, zamolit ću čovjeka, ako neda neda, ako da da. Pa ponašaj se korektno, nisi ti bog i batina zato jer si ga pito za server pa mozes radit što želiš. Ljudi su se mučili da postavljaju te plugine i sva s*anja, dok si ti češko jaja.

Fermi, njofra i ja smi sredili plugine, dok je on kad smo s tim zavrsili pricao koji k mi radimo sami spawn, da je on glavni itd.

17 godina
neaktivan
Ima jedna osoba koja moze sve srediti.

APazinjan AKA OriginalExe
17 godina
neaktivan
Z3r0C0ol kaže...

Tko zeli carlija ubiti :D

relax, dok nisi letio i sa foruma :D

15 godina

Ajde sta sam vam napravio? Da cujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BugCraft v3 Minecraft server - prijava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice