Braid PC verzija

poruka: 53
|
čitano: 8.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Braid PC verzija

netko se konacno upristojio stavit recenziju Braida u Bug... lol, bilo je i vrijeme! svaka cast na genijalnom opisu prepunom superlativa. ne slazem se da je Braid jedina art igra, ja u tu skupinu ubrajam ponajprije ICO i Shadow of Colossus, a mozda cak i Okami. na PC je izasla nedavno jos jedna art igra imena The Path (izopacena verzija crvenkapice). sve su to jedinsvene igre po svojoj kvaliteti, stilu, umjetnickom izrazu i stoje kao titani medju svom silom smrtnika u vidu nebrojenih EA i slicnih klonova.

real life is for people who suck at video games

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Izgleda dobro, probat ću kad mi dođe komp sa servisa. Najbolja i najinovativnija i najzabavnija u zadnje vrijeme je svakako World of Goo. Svakako probajte, ima samo nekih 300MB.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Da, baš sam se ovih dana malo mučio sa igrom World of Goo. A onda nakon što sam u Bugu pročitao recenziju igre Braid, odmah sam posrnuo za DVD-om koji dolazi uz Bug da instaliram igru.

Moram priznati da je igra dosta dobra, al da ga **beš, stvarno ne mogu dokučit kako doći do nekih dijelova puzzle. Pogotovo ono kad se dio puzle nalazi odmah iznad onih vrata kada uđeš u neki svijet, nema šanse da doskočiš, ali opet znam da se nekako mora doći do tog dijela, ali nikako da dokučim kako.

Pa i onaj hunt nivo, i tu sam se namučio ali nisam uspio doći posve gore do onog ključa. Ma uglavnom, stvarno izvrsna igra, treba dosta razmišljati. Nije loša za ubit nešto vremena.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Ovu igru bih preporučio bilo kome!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Skidam igru, dojmove javim poslije

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

predobra je igra, inače nostalgija me hvata od 2D avantura još od Capitan Claw-a... sviđa mi se što zahtjeva puno logičkog razmišljanja i mogu reć da su Boss-ovi dosta teški

C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Prešao igru - na nekim stvarima sam se totalno iz*ebao ali sve u svemu sjajna igra. Čista genijalština i baš dobro što ju nisu odužili i zakomplicirali - taman kako treba. Jedna rečenica koja opisuje moj dojam - iz filma Maratonci trče počasni krug kada se Bili Piton i Laki dogovaraju za dvoboj a veli Lakijev deda da će bit: "Kratko ali jebitačno!" - eto takva mi je igra bila.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Isprva sam mislio da mi se neće svidjeti, ali sad igram i super mi je. Nemam vremena pa sam prošo samo 2 svijeta - slike sam složio cijele.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Braid PC verzija
r3d3f1n3 kaže...

netko se konacno upristojio stavit recenziju Braida u Bug... lol, bilo je i vrijeme! svaka cast na genijalnom opisu prepunom superlativa. ne slazem se da je Braid jedina art igra, ja u tu skupinu ubrajam ponajprije ICO i Shadow of Colossus, a mozda cak i Okami. na PC je izasla nedavno jos jedna art igra imena The Path (izopacena verzija crvenkapice). sve su to jedinsvene igre po svojoj kvaliteti, stilu, umjetnickom izrazu i stoje kao titani medju svom silom smrtnika u vidu nebrojenih EA i slicnih klonova.

Ljubi te majka za sve ove naslove koje si naredao. Idem ih po redu isprobati, krecuci s The path.
Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
 Ljubi te majka za sve ove naslove koje si naredao. Idem ih po redu isprobati, krecuci s The path.
  ICO, Shadow of Colossus i Okami su nazalost PS2 ekskluzive (i izvanredne igre koje dodju jednom u nekoliko godina) dok je Path prilicno eksperimentalan i malo je ljudi kojima se bas svidio (uglavnom zbog neshvacenosti). ako ti nesto u vezi patha nije jasno evo LINK pa svakako procitaj...
real life is for people who suck at video games
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Prošao sam Braid. Igra je fenomenalna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 21:17 (Horagio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

ljudi jel može mala pomoć?

još mi tebaju samo 3 puzzle, a ne znam kako da ih dokučim.

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

1. nisam siguran, al mislim da moraš skočit na ovog glavonju, ali nastoj to napravit čim mirnije.. jer kad ti stojiš i vrijeme stoji, pa možeš skakat po njemu kolko hoćeš... malo se okreni prema nazad, tek tolko da ga ne ubiješ, pa probaj desno na gornju platformu... velim nisam siguran jer neznam kak sam ja uspio tamo skočit xD

2. tu se moraš poigrat sa sjenom... dakle.. prati kuda ovaj klipan padne.. pa si stani točno ispod njega.. primjetit ćeš da kad ti klipan skoči na glavu, da klipan odskoči... dakle... sjenu napraviš tak da ti klipana odbaci gore, u međuvremenu se ti popneš po ljestvama i pričekaš da ga sjena odbaci, pa u zraku moraš skočit na njega...

3. ovaj je dosta kompliciran... prvo potegni ručku i spusti ove ljestve... zatim na ovu veću platformu (na kojoj su ljestve) postavi prsten... vrati se natrag do poluge... i ponovo pomakni polugu tak da ova manja platforma dođe na drugu stranu... uzmi prsten i otiđi gore pa potegni polugu za druge ljestve... drugim ljestvama se popni, prsten ostavi na nepomičnoj platformi (tik do ljestvi) a ti stani na onu malu pomičnu.... i vraćaj vrijeme sve dok ti ljestve ne počnu padat... prsten će ih usporit, a ti ćeš imat dovoljno vremena da se popneš i mazneš puzzle...

4. nadam se da sam pomogo Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 23:55 (HBomb).
17 godina
neaktivan

hvala puno. zapravo trebao sam samo ona prva dva, jer sam se kasnije sjetio da sam treći već pokupio

a ovaj prvi nikako ne mogu. sad mi je još sam ta puzzla ostala

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Lol, tocno na zadnje dvije od te tri puzlice sam i ja zapeo :-D

Strucno gledano, to je zato jer sve tri ukljucuju gameplay koji nije prikazan niti objasnjen nekom prijasnjom puzzlom.

Rijesenja svega ces naci na youtubeu.

Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 8:40 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Za ovog prvog ti još treba kolko sam shvatio. Vidim da jednu puzzlu već imaš. Vrati se na mjesto gdje si uzeo puzzlu i skoči preko(pomoć ti je glavonja) do onih ljestvi i popni se. S vrha se baci na najvišu platformu gdje je ovaj glavonja trenutačno. Sad trebaš skočiti na onu platformu gdje su ljestve, iznad onog ključa. Miči se desno i tip će pokupiti ključ. Ako se ne varam, na ključ ne djeluje vrijeme pa premotaj vrijeme na situaciju gdje ga možeš uzeti. Nadam se da sam pomogao.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 9:10 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hvala. ja sam još sinoć to sve lijepo skužio i normalno završio igru. onaj zadnji svijet je fenomenalan. nevjerojatna ideja. mora se igrat unatrag... ali sam to sve iz prve prešao
Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
hvala. ja sam još sinoć to sve lijepo skužio i normalno završio igru. onaj zadnji svijet je fenomenalan. nevjerojatna ideja. mora se igrat unatrag... ali sam to sve iz prve prešao

Da se čovjek zamisli...

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
17 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Skupio sam sve puzzle i slozio slike. Pa sam cuo pricu o zvjezdicama i gleda kako se kupi ona zvjezdica što se napravi od 2. slagalice, a slagalica mi već složena, jeli itko zna kako je raskopat? ... zadnji svijet... odem do kraja pa pukne bomba(valjda) i onda se vratim nazad, tj. na pocetak, interesantno je to što se ne mogu vracat brzinom 8x nego 1x i što se moram vracat do kraja, tj. do pocetka staze(ono di je onaj debil s princezom). I kad se vracam prema pocetku vidim na jednom mjestu skale preko kojih bi moga do princeze, ali se moram skroz vratit... grrr... jel mi moze netko objasnit par stvari?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

Skupio sam sve puzzle i slozio slike. Pa sam cuo pricu o zvjezdicama i gleda kako se kupi ona zvjezdica što se napravi od 2. slagalice, a slagalica mi već složena, jeli itko zna kako je raskopat? ... zadnji svijet... odem do kraja pa pukne bomba(valjda) i onda se vratim nazad, tj. na pocetak, interesantno je to što se ne mogu vracat brzinom 8x nego 1x i što se moram vracat do kraja, tj. do pocetka staze(ono di je onaj debil s princezom). I kad se vracam prema pocetku vidim na jednom mjestu skale preko kojih bi moga do princeze, ali se moram skroz vratit... grrr... jel mi moze netko objasnit par stvari?

Ne mozes raskopat sliku, moras ispocetka.

Do princeze mozes jedino ako skupis sve zvjezdice, jer tada poluge na stazi postanu time-independent (zelene). Tako da kad ti princeza otvori vrata, premotas malo vrijeme i trcis prije nje, skocis na razbijeni luster taman kad se sastavi, i onda je mozes dotaknuti...

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
17 godina
neaktivan

kakve su to zvijezdice? ja sam čuo za njih, al ne znam za čega služe. u kojim se svjetovima nalaze?

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Braid PC verzija

Nisam siguran, ali mislim da svaki svijet ima po jednu, a sve su fenomenalno skrivene.

Primjerice, na prvom svijetu se moras popesti na platformu cija je brzina kretanja otprilike jedan pixel po minuti :-D :-D Sto znaci, upali komp, vrati se za sat vremena, popni se na platformu kad dodje blizu stepenice, i odi ca na nekih 3 sata dok te platforma ne doveze do zvjezdice.

Na drugom svijetu je zvjezdica skrivena u puzzleu, tako da je potrebno prije sastavljanja puzzlea postaviti dvije rubne figure zajedno da tvore bazu zvjezdice, i postaviti ih blizu okvira koji cini gornji dio. Kad se pogled odmakne od slike, tamo ce stajati zvjezdica.

Sluze tome da na zadnjem nivou, kako sam vec objasnio, rucke postanu zelene (time independent) i time omogucuju da uz malo makinacije dodjes do princeze - popnes se na luster taman kad se on sastavlja i krene prema gore

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q

0 0 hvala 0
17 godina
Braid PC verzija

Jedan veliki minus zbog prve zvijezdice stvarno sam im zamjerio to sa onim hebenim oblakom kojeg jos nisam skuzio, mislim ljudi ko je lud čekat 2 sata ili koliko vec da dodem do zvijezdice

EDIT i takoder me zanima kako su ljudi shvatili da moraju zvijezdice skupljat i gdje su skrivene, mislim igra je prva liga ima jos par puzli koje nisam uspio otkrit kako do njih ali ovo sa zvijezdicama je "hardcore"

12 mjesec je blizu
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 15:26 (legend).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice