Blizzard online shop?? Pomoć

poruka: 16
|
čitano: 1.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Vidio sam na Blizzardovoj stranici da su igrice Starcraft II wings of Liberty i HOTS (nastavak) na sniženju 50% tj cijeli paket dođe 40 eura.. E sad, malo sam zbunjen, ako to naručim, dal mi to stignu igre na DVD-u ili mi pošalju instalaciju i cd key nekako? nadam se da mi netko može objasniti proceduru, platio bi pay pal-om.. Hvala unapred {#}

0 0 hvala 0
17 godina

platiš i možeš skinuti igru s neta... nikakvi keyevi i cd-i

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Blizzard online shop?? Pomoć

kako to misliš s neta? odakle skinem?

17 godina

s njihove stranice, kad uplatiš igra ti je vezana na tvom accountu...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

aha, a kad ja to instaliram, kako da pokrenem igru kad nemam cd/dvd fizički.. nije valjda da mi crack pošalju?

8 0 hvala 5
14 godina
odjavljen

Pošalju ti svoj crack, vrhunski i programiran godinama. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 21:46 (Deawood).

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma kad ne kužim te fore, nisam dugo ništa igrao, sad bi taj Starcraft pa mi ništa nije jasno.. Ja kad sam u svije vrijeme igrao Brood War to nije postojalo, morao sam na CD-u kupit igru..

14 godina
odjavljen

Skineš i igraš, to je original igra.

Nikakav crack nije potreban niti ništa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pavle83 kaže...

Vidio sam na Blizzardovoj stranici da su igrice Starcraft II wings of Liberty i HOTS (nastavak) na sniženju 50% tj cijeli paket dođe 40 eura.. E sad, malo sam zbunjen, ako to naručim, dal mi to stignu igre na DVD-u ili mi pošalju instalaciju i cd key nekako? nadam se da mi netko može objasniti proceduru, platio bi pay pal-om.. Hvala unapred {#}

Procedura ti je vrlo jednostavna

1. otvoriš battlenet račun

2. kupiš igru, jednu dvije ili sve (trenutno je sve na rasprodaji, starcraft, diablo, wow)

3. ulogiraš se u battlenet

4. klikneš na download igre, nakon xx GB i nekoliko sati do nekoliko dana (ovisno kaj si i koliko kupio) ti se sve parkira na tvom Hard disku

5. dvoklikneš na link igre na desktopu, stisnešPLAY, kad te upita upišeš svoj email i password sa battleneta i uživaš{#}

12 godina
neaktivan
Darky kaže...
Pavle83 kaže...

Procedura ti je vrlo jednostavna

1. otvoriš battlenet račun

2. kupiš igru, jednu dvije ili sve (trenutno je sve na rasprodaji, starcraft, diablo, wow)

3. ulogiraš se u battlenet

4. klikneš na download igre, nakon xx GB i nekoliko sati do nekoliko dana (ovisno kaj si i koliko kupio) ti se sve parkira na tvom Hard disku

5. dvoklikneš na link igre na desktopu, stisnešPLAY, kad te upita upišeš svoj email i password sa battleneta i uživaš{#}

aha, sad mi je ipak jasnije.. Imam još pitanje.. accaunt glasi na moje ime, a pay pal glasi na ime od moje cure.. dal ima to kakve veze tko plaća? (kako oni znaju da sam ja platio) Dal ja tu instalaciju mogu instalirat kod cure na kompijuteru, pa usb-om prebacit na svoj komp?

17 godina

nema veze, može, može

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

e super, Hvala vam puno na pomoći :)

17 godina
neaktivan
Pavle83 kaže...

aha, sad mi je ipak jasnije.. Imam još pitanje.. accaunt glasi na moje ime, a pay pal glasi na ime od moje cure.. dal ima to kakve veze tko plaća? (kako oni znaju da sam ja platio) Dal ja tu instalaciju mogu instalirat kod cure na kompijuteru, pa usb-om prebacit na svoj komp?

nema veze dok got plaćaš, bitno je da im platiš{#}

Igre možeš instalirati na xx kompjutera jedno je bitno da paziš na OS

znači ako si downloadao i instalirao igru na 32-bit, onda je možeš kopirati na 32 i 64 bit komp

ako si igru instalirao na win XP, a kopirao na vistu ili win 7 imal budeš frke (jer su pozicije drugačije na hdd.u)

uglavnom ako je jednaki OS. sve bude radilo, ako su različiti OS radije ponovi download i instalaciju

igru pokrečeš sa svojim user ID i passwordom (lozinkom), tako ako dođeš do mene, uredno možeš igrati svoju omiljenu igru na mom kompu i mojoj instalaciji samo sa svojim ID i lozinkom

Za kraj,

pazi na User ID i lozinku, ne ostavljaj je nikome, ne vjeruj ni curi, da ne bilo nekih

kad ima PMS {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 22:59 (Darky).
12 godina
neaktivan
Darky kaže...
Pavle83 kaže...

nema veze dok got plaćaš, bitno je da im platiš{#}

Igre možeš instalirati na xx kompjutera jedno je bitno da paziš na OS

znači ako si downloadao i instalirao igru na 32-bit, onda je možeš kopirati na 32 i 64 bit komp

ako si igru instalirao na win XP, a kopirao na vistu ili win 7 imal budeš frke (jer su pozicije drugačije na hdd.u)

uglavnom ako je jednaki OS. sve bude radilo, ako su različiti OS radije ponovi download i instalaciju

igru pokrečeš sa svojim user ID i passwordom (lozinkom), tako ako dođeš do mene, uredno možeš igrati svoju omiljenu igru na mom kompu i mojoj instalaciji samo sa svojim ID i lozinkom

Za kraj,

pazi na User ID i lozinku, ne ostavljaj je nikome, ne vjeruj ni curi, da ne bilo nekih

kad ima PMS {#}

hahaha i to što kažeš.. :) e a za misije i single player jel moram imat stalni pristup internetu? Pitam iz razloga sto nemam flat internet pa da ne nabijem račun?? Znaš li možda koliko prometa cuka kad igraš na Battlenetu? Ja imam onaj paket 15 gigi :(

17 godina

pa neuzima gotovo ništa kad igraš single player i ne moraš biti online ali onda nečeš otključati achivmente. Što se tiče multiplayera nemam poima koliko uzima kad igram na flatu, ali ne vjerujem da je puno

Odigra jedan sat multiplayera pa provjeri koliko uzima, ne vjerujem da je puno

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pavle83 kaže...

hahaha i to što kažeš.. :) e a za misije i single player jel moram imat stalni pristup internetu? Pitam iz razloga sto nemam flat internet pa da ne nabijem račun?? Znaš li možda koliko prometa cuka kad igraš na Battlenetu? Ja imam onaj paket 15 gigi :(

mislim da moraš biti online, ali ne guta neki promet

Ne znam za Starcraft, ali znam za WOW

WOW ako igraš 4-5 sati na dan 30 dana u mjesecu radi cca 400-800 MB prometa

Sa time da WOW stalno komunicira sa serverom

Mislim da ti nećeš nikako pregaziti 1 GB

BTW WOW se može uredno igrati i na 56K modemu (jedino je frka update)

Vjerujem da je ista stvar i sa Starcraftom

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 10:55 (Darky).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice