Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.540.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
6 godina
neaktivan
Re: Battlefield V
lange kaže...
191x7 kaže...

Nisam više moga' čekati. -.-

ja cekam da ga negdje uzmem na rate :-(

Ja čekam da padne na 5eura jer ne vrijedi vise

16 godina
Battlefield V
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Freak Show Inc.
13 godina
lange kaže...

Pa možeš odmah. Doduše, kod BFV to funkcionira malo drukčije nego inače. Platiš odmah punu cijenu, a proizvod dobijaš na rate.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
16 godina
Friday kaže...

Valjda Ray Tracing ili ti punim imenom DirectX Raytracing

16 godina
Perki kaže...
lange kaže...

Pa možeš odmah. Doduše, kod BFV to funkcionira malo drukčije nego inače. Platiš odmah punu cijenu, a proizvod dobijaš na rate.

Ha, pa svakako bolje nego prije gdje si platio punu cijenu i još rate(premium pass)

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Valjda Ray Tracing ili ti punim imenom DirectX Raytracing

LOL, to ce moja nova fensi grafa ladno vrtit na 32 fps u FHD

Freak Show Inc.
13 godina

Nisam baš siguran. Maknuli su premium, ali i igru kao takvu, ostao je malo ulickani CTE.

Nego, evo što nam EA priprema u doglednoj budućnosti i za što je zapravo ovakav model neka vrsta pripreme:

Project Atlas

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 22:56 (Perki).
17 godina
odjavljen
Perki kaže...

Nisam baš siguran. Maknuli su premium, ali i igru kao takvu, ostao je malo ulickani CTE.

Nego, evo što nam EA priprema u doglednoj budućnosti i za što je zapravo ovakav model neka vrsta pripreme:

Project Atlas

Oni ce cobani moj kurac dici u cloud. Nisu u stanju rijesiti se cheatera u svojim igrama a pricaju ovakve bajke.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Oni ce cobani moj kurac dici u cloud. Nisu u stanju rijesiti se cheatera u svojim igrama a pricaju ovakve bajke.

Nije mi se dalo sve čitati.

To kao onaj OnLive jel? Pa ako će se igrati preko clouda, onda će time ubiti cheatere jer neće imati pristup igri. Nego će im se streamti na piceka.

Ali jao si ga nama input laga haha

13 godina
Battlefield V
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina

Igra izlazi za 9 dana a hvale se s videom kako su popravili visibility na mapi iz bete. WORK IN PROGRES Octobar 2018 hahahaha:) Dan danas se ne mogu kako treba spojiti s frendovima na BF1. Sto onda očekivati u BFV? Kratki su 6 mjeseci sigurno.

17 godina
odjavljen
16 godina
BDS kaže...

Igra izlazi za 9 dana a hvale se s videom kako su popravili visibility na mapi iz bete. WORK IN PROGRES Octobar 2018 hahahaha:) Dan danas se ne mogu kako treba spojiti s frendovima na BF1. Sto onda očekivati u BFV? Kratki su 6 mjeseci sigurno.

pa pretpostavljam da ovo nije snimano sad nego prije već. Igra je već stavljena na diskove haha

Eh kad smo kod frendova. Kažu da su popravili takve stvari. Nema switchanja strane, ali se možeš prebaciti preko ako ti je kolega na drugoj strani.

Friday kaže...

Izgleda odlicno jbt

Misliš bez ogromnih pahuljica? Da izgleda puno bolje.

13 godina
Battlefield V

Lijen sam ko kurac da bi tražio sam, a neda mi se čitati cyberova preopširna naklapanja. Kad mogu početi igrati sa kejem kupljenim na cdkejs? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Lijen sam ko kurac da bi tražio sam, a neda mi se čitati cyberova preopširna naklapanja. Kad mogu početi igrati sa kejem kupljenim na cdkejs? 

Ne.

EDIT: 20.11.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2018 10:31 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield V

Kuky ti si Dajsovac 100%:)

Gle, igra izgleda odlično i iskreno jedva čekam da izađe. Kupit ću igru kao što ću kupiti i BF6. Upgradeati ću komp isključivo zbog BFV. Ako treba kupit ću i premiume, DLCove sve...ali, postalo je pravilo da igre izlaze nedovršene. Rokovi, tržišne utrke i bla bla. Kuky zašto ja frenda moram zvati telefonom pisati poruke na originu, Steamu, Discordu kako bi mi on izrecitirao 7394325 iliti broj servera na kojem igra da bi se ja mogao spojiti na server na kojem igra, govorim o BF1 a vjerojatno i o BFV? Da ne spominjem još hrpu drugih stvari. I onda kad vidim Octobar 2018 Work in progress, octobar koji je bio jučer mislim ono cirkus! Da imam više vremena vajno bi im na twiterima. Treba im vajnati. Da nisu dobili onoliko dislikeova za trailer i da nije community zavajnao igra bi lagano izašla kao što su i planirali. Preorderi podbacili pa su se malo zamislili. Izbacili su kričavost(Wanna be Fortnite) iz sljedećih trailera odgodili release date i malo se više pozabavili igjicom. Kužiš?

4 0 hvala 0
16 godina

pa samo sam ti odogovrio što su napisali i zašto piše work in progress. Neki logični odgovor, da te utješim haha

16 godina
Battlefield V

Devastation mapa ili ti uništeni Rotterdam

Twisted steel - mapa is prvog trailera 

Aerodrome

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2018 11:16 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 4
13 godina
Battlefield V

Oni će sada namjerno izdati malo sadržaja radi nas samih. Da se što više fokusiramo na ovo što izlazi odmah. Vode se krilaticom "gdje je puno baba kilavo je dijete". Tako u biti treniramo koncentraciju i kad se dobro uvježbamo, tada ide battleroyal za pola godine, pa za godinu druge dvije mape, pa za pet godina imamo sve što je nekad bilo u premiumu. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Ja sam oduvijek bio za manje sadrzaja, barem ovakvoga u u ovom obliku.

Sta ce mi 34 mape kad se vrti njih 7-8, sta ce mi 128 oruzja a ima smisla koristiti njih 10tak, silni unlockovi, attachmenti, skinovi, assigmenti...a ono sami gameplay ima rupa i mjesta za popravak.

Mozda sam staro gundjalo odraslo na tome da igra ima oruzja kolko stane na tipke 1-9, 10tak multiplayer mapa koje su fantastične i zarazan gameplay i da nema lifecycle ko osmoljetka jbte. But, thats just me...

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Čitam Reddit:

1. Izgleda da danas stiže novi trailer

2. I novosti o svim mapama koje izlaze sa igrom

3. Pri izlasku igre nema Platoona :(

4. Velika vjerojatnost da će shooting range imati mogućnost igranja s prijateljima

5. Na svim mapama na deplay screenu, gore je uvijek sjever (za lakšu orjentaciju jer su uveli kompas)

6. Ljudi koji imaju Access Primer mogu pozvati 4 prijatelja da igraju od 09.11.

Screenshot iz igre:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2018 14:10 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 3
11 godina
Battlefield V

Battlefield V - Official Launch Maps

Moj PC  
3 0 hvala 5
16 godina
mrfloyd kaže...

Ja sam oduvijek bio za manje sadrzaja, barem ovakvoga u u ovom obliku.

Sta ce mi 34 mape kad se vrti njih 7-8, sta ce mi 128 oruzja a ima smisla koristiti njih 10tak, silni unlockovi, attachmenti, skinovi, assigmenti...a ono sami gameplay ima rupa i mjesta za popravak.

Mozda sam staro gundjalo odraslo na tome da igra ima oruzja kolko stane na tipke 1-9, 10tak multiplayer mapa koje su fantastične i zarazan gameplay i da nema lifecycle ko osmoljetka jbte. But, thats just me...

Isti ljudi koji se žale na sadržaj i kvalitetu igre su kupili i hvale WW3. Indie igru u beti. Sa 3 mape, 16 puški i prepunu bugova te jako loših animacije i zvukova. Te mislim da 4 tenka. Ali tamo je to ok, oni su mali indie dev, pa se isplati čekati godinu dana da isprave.

Al nebitno. Sletio nam novi trailer

EDIT:

Nemojte Avensacov video gledati. Moj je manje korišten, bolje je kvalitete i ima easter egg nutra. haha

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2018 15:07 (Jack Sparrow).
11 godina
Battlefield V

Mape lijepo izgledaju, jedva čekam vidjeti Arras, podsjeća me na Soissons iz bf1. Narvik i Rotterdam su bljuv, te mape iz alfe/bete su mi iz nekog razloga uvijek bile neprivlačne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znali maknuli snijeg, bravo.

neka budu kiše, snijega, magle...neka utječe na vidljivost povremeno, zašto ne.

Sviđale su mi se vremenske prilike i neprilike u nekim mapama. Kad gubiš, kroz maglu lakše priđeš, uzmeš objecitve itd.,..

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
fila2208 kaže...

Sviđale su mi se vremenske prilike i neprilike u nekim mapama. Kad gubiš, kroz maglu lakše priđeš, uzmeš objecitve itd.,..

Pa kaže lik ispod tweeta da je ovo kao dobro vrijeme, a ima i kad se spusti magla itd.

Nego signup-ajte se ovdje i dobijete besplatno neki vrag u BF5

https://www.battlefield.com/community/insider

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Nego signup-ajte se ovdje i dobijete besplatno neki vrag u BF5

https://www.battlefield.com/community/insider

pa nek vrate snijeg šta mu fali, nije toliko jako ni smetao, a efekt je bio predivan.
kad igram te 32v32 ionako me zaboli za neki competitive već želim da to sve bude više imerssive kako oni kažu.

Cmptive je druga stavr, onda nek sve bude čisto i najveća vidljivost. AKo ičega od toga bude u ovom nastavku.

Možda opet zaživi 5v5 stg 44 only mode.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Koliko sam vidio po twitteru, ne nisu maknuli snijeg samo se ovdje ne vidi :(

15 godina
Battlefield V

breakdown...za sad moram reć da mi se na prvu mape sviđaju, kao da imaju bf osjećaj + bitan flag za držat na svakoj jer nudi nešto dodatno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice